cytat z dnia 15 lutego 2020 22:12 przez successfulJuż lepsze samopoczucie? My się tutaj martwimy!
Dziekuje ale nima co się martwić ,musi być dobrze ,jutro wolne od Poniedziałku nowy tydzień i nowa dostawa towaru
Ale zalezy od pogody wszystko czy pójdzie ,wczoraj pięknie poszło ,dzisiaj słabiej
Dziękuje że ktoś pyta jak się czuje jak mnie niezna
Troszke się przespałem i lepiej jest ,jutro idę się umówić z kolegą po towar żeby przywieśc na Poniedziałek
Bo mi zabrakło drobnego czosnku ,Pory też ,ale niewiem czy będe brał nie schodzi już tak jak 3 tyg wczesniej ,i pogoda psuje plany ,czosnek polezy a pora się psuje ,liście padają robią sie żółte jak długo leży a potem sie sprzedaje za bezsens żeby nie wywalić
Dziękuje i Pozdrawiam
Przyda sie takie kometarze ,człowiek sie robi lepszy ze zdrowiem bo widzi takie pozytywne komentarze
Dziękuję jak coś to będe pisał ,chyba że będe zajety to przestane ,albo jak mnie coś weźmie ,ale nie myśle o tym
tYPKI Wiadomo raz lepiej raz gorzej nie przewidzisz tego
Kosz grubas wszedł choć n alive już kurs sięgał do 1.80 nanich i dali rade
Brazylijski jest cieżki nie zawsze staty sie sprawdzają ,ale ja tylko tak sprawdzałem i dałem ten
kosz tak na szybkiego bez przemyślenia ,grubas lepiej był rozpracowany
Pozdrawiam i dziekuję ż ektoś sie martwi jak niezna człowieka ,ale widzę przyjazne dusze ,nie to gdzie indziej każdy tylko sie nabija zemnie
Pozdrawiam ,chodziło mi o inne fora ,ale już zrezygnowałem ,jeszcze tylko z feysa trzeba zrezygnować ,bo tam też się źle dzieje ,za dużo ludzi tam mnie podgląda a potem jazdy robią na innych czatach ,widziałem nie raz ,dlatego zrezygnowałem z innych a zostałem tutaj na starym znaczy tym ,gdzie jestem od bardzo dawna ,jeszcze była inn aekipa na forum ,gdzie miałem swój temat a wszystko przepadło temat i nick stary który miał bana bo za bardzo mój temat miał widzów dużo ,ale było mineło i nie wracamy co było ,tylko do teraz co jest
Dziękuje jeszcze raz i Pozdrawiam
Dużo wygranych życzę i miłej nocki i Niedzieli!!!!