Piękne zyski dzisiaj ,to lubie takie coś ,z roboty przyjsć przespać się troszkę i potem usiąsć do meczyków
Pięknie poszło ,małe zyski bo małe kursy ,jakoś do dużych niemam szcześcia ,gram bezpiecznie swoim sposobem ,tylko nieraz błędy popełniam bo gram siatki Ruskie a potem nadrabiam
Ucze sie cały czas nie jestem doskonały ,nikt znas niejest niestety
Pomalutku do celu ,nie ma co nie narzekam z typowaniem bo to jest zabawa tak to traktuje w wolnej chwili
Najwazniejsza robota jest ,ale teraz słabo idzie bo brak ludzi ,siedzą w domach a mam sporo towaru czosnku a jeszcze jutro bede miał rzodkiewkę
Pozdrawiam gorąco was mordki kochane i nie dajcie sie wirusowi ,i wygrywajcie sporo
Pozdrawiam Wszystkich na Forum i tych co tu zaglądają !!!!
Dziękuje Wam Bardzo
Jest pracować dla was na forum i cieszyc się razem z wami z typkami ż emogłem pomoc ,ale niewiem czy ktoś gra niskie kursy jak ja
Każdy ma swój styl grania i to doceniam ,nie ma co sie śmiać kto jak gra ,wazne jest zysk ,a ile to się okaże ile wejdzie typow dziennie ,ja gram ostatnio bardzo mało ,bo pracuje i to mi nie pozwala non stop siedzieć i grać i dobrze bo bym zwarjował z tych meczy ,bym był uzałezniony strasznie i wnerwiony ,aż strach co by sie działo zemną