>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy z dziennika nocnegobelta

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Może i dziwny mecz dziwne okoliczności, ale na Polaków patriotycznie postawię. Bardziej wydaję mi się, że będzie wynik ku pogromowi mimo iż nasi grają w takim składzie 1 raz. Na pewno kilku zawodników chce się pokazać z jak najlepszej strony. Myślę, że zawodnicy Śląsk oraz Polonii w takiej są, więc czemu by nie spróbować kurs na wygraną raczej niski, dlatego hendi.
POLSKA(-1AH)-BiH U23 niech będzie 1 :grin: zwrot szkoda zmarnowanych okazji na zdobycie kolejnych bramek

Stawka:10zł
Możliwa wygrana+stawka: 18zł

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Domracheva, D - Ekholm, H 1 1,35 ⛔
Mäkäräinen, K - Berger, Tora 1 1,35 ⛔
Stawka:10zł⛔
Możliwa wygrana+stawka: 18,22zł
Freiburg-Borrusia Dortmund -1AH 2 bramy Lewego✅
Możliwa wygrana+stawka: 19,5zł✅
Leverkusen -1AH-Nurnberg 0:3 ???:zoltakartka:⛔
Możliwa wygrana+stawka: 18,50zł
Lyon -1AH-Evian zwrot...
Możliwa wygrana+stawka: 16,75zł
Myślę jeszcze nad jutrzejszymi meczami Plus Ligi, ale nie za bardzo mam pomysł na te mecze.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Jastrzębski Węgiel-Resovia Rzeszów 1 Dobry mecz JSW. Mimo wszystko Resovia bardzo fajnie się podniosła, ale dzisiaj była słabsza. Nie wiem, ,dlaczego trener Kowal na boisku trzymał tak długo Achrema.. Dobre wejście Mikki. Widać, że chłopak ma talent, ale to nie jest chyba klub dla niego:]
Możliwa wygrana+stawka: 17,2zł✅

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Schalke-Werder over 4,5 kartki więcej bramek niż kartek????⛔
Wigan-Chelsea 2 ⛔
Możliwa wygrana+stawka: 23,66zł
Pesaro-Bergamo 1✅
BKS Aluprof Bielsko-Biała(-1,5 seta) - AZS Białystok 1 ✅
Możliwa wygrana+stawka: 22,72zł✅

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Atom Trefl Sopot-Muszynianka Muszyna(+1,5seta) 2✅
Możliwa wygrana+stawka: 16zł✅
MC-Arsenal over 2,5 bramki ⛔
Możliwa wygrana+stawka: 16zł
Marcegaglia Ravenna - M. Roma Volley(-1,5seta)✅
Możliwa wygrana+stawka: 21zł✅

Casa Modena (-1,5seta)- Andreoli Latina 1✅
Pallavolo Padova - Lube Banca Macerat(-1,5seta) 2✅

Możliwa wygrana+stawka: 21,75zł✅

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Należy zacząć od tego, że Wrocławianki bardzo słabo spisują się w tym sezonie, bo po 5 miejscu jakie zajęły na koniec rozgrywek plus ligi apetyt na ten sezon był znacznie większy. Zarząd klubu mówił o walce o czwórkę a tu co 9 msc i pozycja spadkowa. Wrocławianki moim zdaniem także wyglądają lepiej na tle Bydgoszczy.

Dorobek punktowy obu ekip jest porównywalny, ponieważ dzieli te drużny różnica 1 pkt. Tak jak Redwitz powiedział w 1 meczu Bydgoszcz bez problemu wygrał 3:0 i myślę, że dzisiaj na pewno postara się przełamać słabą passe i na pewno wywiezie z Wrocławia choćby 1 pkt.

Warto podkreślić że dzisiaj wejście na mecz będzie za darmo, dlatego myślę, że kibice powinni dopisać, ale o wygraną Wrocławianek będzie bardzo ciężko

Sorry trochę za powtarzanie się, ale myślę że przekona was to zainwestowania dziś w drużynę z Bydgoszczy.

Mój typ:

Gwardia Wrocław-KS Pałac Bydgoszcz (+1.5 seta) @ 1.60 Unibet✅

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Jeden kupon był zwrócony i zapomniałem o nim ,dlatego powtarzam
Schweriner SC - RC Cannes ✅
Asptt Mulhouse - Dresdner SC ⛔
Stawka:15zł⛔
Możliwa wygrana+stawka: 23zł
Ach Volley Bled(+1,5seta)-PGE Skra Bełchatów 1⛔
Możliwa wygrana+stawka: 18,5zł
???? Grand Canaria(-16,5pkt)-Fraport Skyliners 1⛔
Możliwa wygrana+stawka: 19zł
Porażka totalna... brak słów

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Jutro zrobię statystyki za kupony 71-90
A teraz pora jeszcze na kolejną dawkę typów:
Słowacja-Węgry(-3,5) 2✅
Możliwa wygrana+stawka: 18,5zł✅
⚽Fortuna-BVB 2 Dawać polaki:grin: 0:0 czerwona kartka przesądziła????
⚽Espanyol-Celta Vigo 1✅
Możliwa wygrana+stawka: 27,2zł

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
VK Prostejov-Atom Trefl Sopot under 180,5pkt izzi:cool: szkoda, że nie napisałem analizy w typach dnia 0:3
Stawka:10zł✅
Możliwa wygrana+stawka: 16,5zł✅
Ossasuna-Almeria 2 DNB zwrot
Stawka:5zł
Możliwa wygrana+stawka: 12,25zł
Villareal-Mirandes ⛔ ja pierdo... te puchary porażka
Atl.Bilbao-R.Oviedo
Możliwa wygrana+stawka: 18,3zł
Hamburg-Magdeburk(+5,5bramki) w 1 połowie mogli nawet prowadzić, a w drugiej się gra posypała szkoda⛔
Możliwa wygrana+stawka: 18,7zł

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
#95 powtarzam
ZAKSA-Trento under 180,5 Unibet ✅
Dzisiaj o godz. 18 zmierzą się ZAKSA Kędzierzyn Koźle z Trentino. Tydzień temu we Włoszech padł bardzo zaskakujący wynik, ponieważ to drużyna z nad Wisły cieszyła się ze zwycięstwa 3:2.
Moim zdaniem nie ma sensu porównywać graczy ZAKSY do włoskiego giganta, ponieważ jest to kompletnie bez sensu. Tacy zawodnicy jak Kazijski,Bari,Birarreli,Stokr,Juantorena to klasa sama w sobie. Na każdej pozycji mają lepszych zawodników jedynie atakujący są w moim odczuciu na równym poziomie.
Szkoda, że nie pograłem tego dużo wcześniej, ponieważ kursy były zdecydowanie lepsze. Na dzisiaj wybrałem typ under 183,5 pkt po bardzo dobrym kursie 1,72. W tym meczu osłabiono Zaksa może ugrać jednego seta maksymalnie i spokojnie typ powinien siąść
Warto zauważyć, że mecz we Włoszech kosztował naszych siatkarzy bardzo dużo sił, ponieważ w weekend przegrali ze słabym Olsztynem. Natomiast Trento wygrało mecz na szczycie z Cuneo. Bwin

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
STATYSTKI 71-90

Wygrane kupony: 10/20 50%
Przegrane Kupony:10/20 50%
Wygrane zdarzenia:17/30 57%
Przegrane zdarzenia:13/30 43%
Zainwestowane pieniądze:230zł
Wygrane pieniądze:179,92zł
Bilans:⛔50,08zł
Niestety cały czas popełniam te same błędy niby skuteczność nie jest zła, a jednak minus bardzo duży. Teraz trzymam się zasady każdy kupon po 10zł albo mniej, bo zawsze jak zagram coś za więcej nie wchodzi...
Będę się starał jak najmniej grać piłki nożnej, bo ostatnio cuda się dzieję. Zamierzam grać siatkówkę, w której typowanie mi idzie. Pogram może jeszcze coś NHL i zobaczymy jak na tym wyjdę. Do końca roku za dużo czasu nie zostało więc raczej na ✅ już nie wyjdę. Teraz będę grał bardziej przeanalizowane typy a nie wszystko co wpadnie mi w oko.​

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Jedziemy na noc NHL
Predators-Blue Jackets ✅
NY Rangers-NY Islanders ✅
Ottawa Senators-Florida Panthers ✅
wszystko over 4,5 bramki
Możliwa wygrana+stawka: 18,69zł✅
Predators-Blue Jackets 60✅
NY Rangers-NY Islanders 60✅
Możliwa wygrana+stawka: 17,58zł✅

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Dzisiaj 23.12.2011r zmierzą się drużyny z dołu tabeli plus ligi kobiet. Stawką tego meczu jest awans do 1/8 finału Pucharu Polski.
AZS Białystok mimo iż zajmuję w tej chwili ostatnie miejsce w tabeli to jego gra na dzień dzisiejszy jest lepsza niż z początku sezonu. Ostatnie mecze to porażka 3:1 z BKS-em porażka 3:2 z Atomem. Widać tu, że zawodniczki z Białegostoku zaczęły walczyć nawet z najlepszymi.
Drużyna Gwardii jest w dużo gorszych nastrojach. Przed sezon zapowiadało się na pierwszą 5 a rzeczywistość pokazała na co je stać. Na pewno gwiazdą tego zespołu jest Mroczkowska , która zdobywa najwięcej pkt. Zawodniczki zaraz po świętach rozegrają mecz o 9 pkt z Mielcem i właśnie dzisiaj powinny odpuścić mimo iż jest to PP.Ostatnie mecze Gwardii to porażka 3:1 z Bydgoszczem oraz 3:0 z Budowlanymi.
Patrząc na formę obu ekip jestem w stanie uwierzyć w drużynę AZS, która może sprawić niespodziankę a ugranie 2 setów nie będzie wielką przeszkodą, a kto wie może nawet wygrają cały mecz. Mój typ na ten mecz to AZS +1,5 seta
AZS +1,5seta-Gwardia Wrocław
Możliwa wygrana+stawka: 10zł✅
Typ ogólnie nie wszedł, ale na Unibecie była inna kolejność Gwardia-AZS i uznali mi to za win , więc poczekam kilka dni co z tego wyjdzie. A dla nie wierzących pokaże screena

Otrzymane punkty reputacji: +2
nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
ASUL Lyon Volley - Arago de Sète V.B✅
Stade Poitevin - Tours VB⛔ 3:2
Możliwa wygrana+stawka: 21zł
Na pierwszą kolejkę NBA
Dallas Maverick-Miami Heat 2✅
Golden State Warriors-LA Clippers 2✅
Możliwa wygrana+stawka: 23,4zł✅
NY Knicks-Boston Celtic 2
Stawka:5zł⛔
Możliwa wygrana+stawka: 11,5
Dzisiaj na pewno jeszcze pójdzie coś na nockę NHL, ale jeszcze muszę nad tym pomyśleć.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Na dzisiaj spora dawka NHL
Każdy kupon stała stawką 5zł
win Sharks 60min⛔
win Van Cucks 60 min⛔
win BOS Bruins 60 min✅
win NY Islanders OT+ML⛔

win DAL Stars 60 min✅

win PIT Penguins 60 min✅

win Blues 60 min✅
BOS Bruins-FLO Panters over 4,5✅
NY Rangers-Flyers over 4,5✅

DAL Stars-Predators over 4,5✅
COL Avalanche-TBL over 4,5⛔
Jets-Penguins over 4,5✅

Sharks-LA Kings over 4,5⛔
VAN Canucks-Calgary Flames over 4,5⛔
ZAINWESTOWANE W KUPONY:60zł
Wygrane: 66,3zł
BILANS:6,3zł✅

Wcześniej się dużo napisałem i wszystko poszło gdzieś przez przypadek, dlatego teraz w skrócie. Jak uda się ugrać większą kasę to może poprawię wszystko, ale zobaczymy jak to wyjdzie bo w końcu jutro Wigilia.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Życzę Wesołych Świąt wszystkim osobą, które odwiedzają mój temat.
Mam nadzieję, że spędzicie je w miłej rodzinnej atmosferze oraz wrócimy tu pełni sił na nowy 2012 rok.
Po świętach zrobię statystyki i podam kolejne typy z siatkówki.​

Do góry Bottom