Za dużo czasu na granie w ostatnich dniach nie mam, ale dzisiaj zaczyna się bardzo ciekawy turniej kwalifikacyjny także warto spróbować.
Maj
#1 Niemcy-Słowacja Finlandia-Włochy Bułgaria-Słowenia Stawka:50zł
88,18zł
Pierwsza kolejka Ligi Światowej to w sumie wielka niewiadoma jeśli chodzi o formę niektórych zespołów, także na początek lekko pogramy, a na następne dni pójdzie więcej typów. Kanada(-1,5seta)-Finlandia 3:0 Stawka:10zł 22zł
I takie suche typy na 1 kolejkę: Rosja-Serbia 3:1/ Japonia-Kuba 3:2 USA-Francja 3:1 Kanada-Finlandia 3:1/ Brazylia-Polska 3:2 Pierwsze typowanie dnia nie poszło zbyt dobrze, ale połowicznie mogę być zadowolony, bo mój typ wszedł, ale widzę, że ciężkie będzie to typowanie LŚ w tym roku.
Turniej Interkontynentalny o awans do IO Rosja(-2,5seta)-Tajlandia 3:0 Stawka:20zł
29,6zł
Tu różnica poziomów jest na prawdę przeogromna, także typy raczej pewne. Japonia(-2,5seta)-Peru Serbia(-2,5seta)-Tajwan 3:0 Stawka:30zł
Zaczynają się MISTRZOSTWA ŚWIATA w siatkówce także jedziemy z nowymi wyzwaniami. Trochę mnie tu nie było i wiele się pozmieniało. POLSKA-SERBIA powyżej 3.5 seta 1.40
STAWKA: 2/10 WŁOCHY-IRAN 1.377
STAWKA: 2/10