>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Typy z dziennika nocnegobelta

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
:siata:Tytan AZS Częstochowa-Indykpol AZS UWM Olsztyn over 185,5pkt
Stawka:10zł⛔
Na pewno kurs na Częstochowę trochę zaniżony i chyba raczej nie wart ryzyka. Są to derby AZS, więc emocji na pewno nie zabraknie. Bardziej doświadczonym zespołem jest drużyna z pod Jasnej Góry. Jeśli chodzi o kontuzję Olsztyna to Filip ma rację, że już bardzo długo grają bez nich i się do tego przyzwyczaili. Trudno tu mówić cokolwiek o formie, bo ostatnie mecze tych drużyn wypadły słabo:

Olsztyn:

-2 przegrane w PP z Resovią
-przegrana z Resovią w lidze
-wygrana z ZAKSA 3:1, która byłe zmęczona wyjazdem do Włoch gdzie grała z Trento

Częstochowa:

ostatnie mecze bez Fabiana na rozegraniu i w meczu z JSW było widać to bardzo dobrze.
-wygrana w rozgrywkach europejskich
-2 przegrane z Delectą oraz z JSW
-kompromitująca przegrana z Warszawą

Na pewno do składu Czewy wracają doświadczeni zawodnicy i to może wyjść na plus, ale nie musi, bo ich forma to wielka jedna niewiadoma.
Moim zdaniem mecz trudny do typowania za sprawą kursów jakie wystawiły buki. Granie po kursie 1,40 na Czewe średnio opłacalne, a kurs na +1,5 na Olsztyn kusi.
Szkoda trochę, bo miałem grać Czewe -1,5, ale myślałem, że Olsztyn powalczy. Niestety oddali trochę mecz bez walki dużo błędów mimo iż Czewa zagrała słabe spotkanie z osłabionym Murkiem

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
:siata ???? resdner SC VB -Fenerbahce Istanbul✅
:siata:Asptt Mulhouse VB -Rabita Baku✅
:siata:Crvena Zvezda Beograd VB -Bank BPS Fakro Muszynianka✅
Stawka:200zł
✅238,14zł
Bardzo króciutka analiza:
Każdy z tych zespołów jest o przynajmniej dwie klasy lepszy od przeciwników. Każdy z tych zespołów gra o pełną pulę. Liczę w każdym meczu na szybkie 3:0 max 3:1.
Modranská Prostejov -Dinamo Kazan(+1,5seta)⛔
Stawka:15zł⛔
Szkoda, że nie wiedziałem że Dinamo jedzie 2 składem szkoda...
Dinamo zapewniło sobie awans wygrywając tydzień temu z Atomem u siebie gładko 3:0. Modrańska to drużyan która w tej edycji LM zdobyła 1 pkt właśnie w Kazaniu. Moim zdaniem to Rosjanki w tym meczu zlekceważyły rywalki i później musiałby szybko wrócić do gry. Dinamo jest zespołem o dwie nawet trzy klasy lepszym pytanie tylko jakim składem wyjdą na to spotkanie. Na oficjalnej stronie wyczytałem, że jadą po komplet zwycięstw, więc warto zaryzykować choćby to hendi za wygraną buki dają 2,20
ATOM Trefl Sopot-Voléro Zürich
Mecz który przykuł mają uwagę, a to za sprawą kursów jakie wystawili bukmacherzy. Moim zdaniem zespół z Zurichu nie stoi na straconej pozycji. Po pierwsze z zespołu Trefla odeszła Ozsoy, która była moim zdaniem filarem tej drużyny. Już ostatni mecz przeciwko słabej co by tu nie mówić Gwardii przyniósł małe zaskoczenie, bo wyniki 27-25,24-26,23-25,22-25 i jakby nie patrzeć wygrana, która nie przyszła tak łatwo Sopocianką. Do tego warto dodać, że w ostatnich dniach Atom miał dużo wyjazdów, które na pewno odbiły się na formę zawodniczek.
Warto się zastanowić czy nie postawić tu na niespodziankę.​

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
:siata:Fenerbahçe-Hypo Tirol Innsbruck VB ✅
:siata:partizan Beograd-ZAKSA Kędzierzyn-Koźle✅
:siata:Stade Poitevin V.B. Poitiers-České Budějovice ✅
:siata:CAI Voleibol Teruel-Itas Trentino ✅
Stawka:50zł
✅83,46zł
:siata:partizan Beograd-ZAKSA Kędzierzyn-Koźle(-1,5seta) trzeba było przewidzieć, że zagrają 2 składem ale na farcie wygrali...⛔
:siata:pGE Skra Bełchatów(-2,5seta)
-Budvanska Rivijera Budva✅

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Puchar CEV
:siata:Berlin Recycling Volleys-Acqua Paradiso Gabeca Monza 1:3✅
:siata:Lamia-Knack Roeselare 1:3✅
Analiza krótka
Widoczna różnica klas między drużynami, ale także doświadczenie na arenie międzynarodowej. Lamia ma jakieś tam swoje problemy, a Roeselare solidny zespół, który grał nawet w lidze mistrzów.
Monza dużo lepsza drużyna od ekipy z Niemiec. W pierwszym meczu pewna wygrana do 0. Wszystko będzie tu zależeć od mobilizacji, ale myślę, że w każdym meczu będzie maksymalnie 4 odsłony i faworyci poradzą sobie z drużynami zdecydowanie niżej notowanymi.
Stawka:30zł
✅50,63zł
Gram cały czas w Unibecie, ale trzeba zmienić buka, bo kursy słabe w porównaniu do Pinnacle po 30 kuponach podsumowanie tego miesiąca. Z tego co liczyłem nie jest źle, ale szkoda niektórych kuponów.
Kto gra nie żałuje. Szkoda że tak mało osób odwiedza temat. Dzięki liga, że napisałeś coś o graniu w PInnacle, ale proszę priv nie gryzie:grin:

L 18

ligamistrzow

Użytkownik
Na Pinnacle warto gry grasz single jednak nie da sie tam grac akumulatorow z siatki. Do gry dubli potrzeba miec konto w innym buku. Ostatnio calkiem dobrze gra mi sie w Tobecie choc maja oni jeden duzy minus a mianowicie bardzo pozno wystawiaja oferte. Z tego co u nich fajne to to ze praktycznie na kazdy mecz nawet po kursie 1.1 daja handi (-1.5) gdzie inne buki maja tylko (- 2.5)

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Gram już typy na jutro bo nie wiadomo o której jutro w stanę i w jakiej formie wstanę. W temacie całkiem nowość pierwszy raz ruszam ligę rosyjską, więc raczej nie ma co szaleć. Analiza głównie oparta na statystykach i formie. Dzisiaj jeszcze pogramy coś na Puchar Polski.
Lokomotiv Novosibirsk-Fakel Novy Urengoy ✅
Yaroslavich Yaroslavl-Dynamo Moscow VB ✅
Stroitel Minsk-Iskra Spark Odintsovo ✅
Avtomobilist St Petersburg-Belogorie-Metalloinvest ✅
Gram pierwszy raz, dlatego lekko
Stawka:10zł
✅20,03zł

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Asseco Resovia Rzeszów-PGE Skra Bełchatów ✅ 1:3
Kilka argumentów, dlaczego Skra powinna wygrać:
-dużo lepszy skład
-większe doświadczenie
-chęć zdobycia awansu do przyszłorocznej edycji LM
-ostatni mecz pokazał siłę jaką dysponuje SKRA
Za Resovią mogą przemawiać tylko i wyłącznie własne ściany i kibice. Porównywalni są także atakujący i libero. Przyjmujący Resovi są słabi i nie spełniają moim zdaniem oczekiwań Alek to było coś ,a teraz Lotman bardzo słabo. Jedno jest pewne moim zdaniem Skra zagra w finale czy wygra to okaże się, ale pojedynek z Resovią to powinna być formalność. Myślę, że jednego seta są w stanie urwać Rzeszowianie, ale wygrać meczu i toczyć wyrównany walkę niestety NIE. Kurs już słaby, ale warto jeszcze zagrać. Ciekawą opcją jest też linia punktowa 185,5pkt myślę, że 4 wyrównane sety spokojnie to pokryją.
✅71zł
ZAKSA Kędzierzyn-Koźle-Jastrzębski Węgiel over 185,5 pkt✅✅✅
Na przeciwko siebie staną dwie równorzędne drużyny. Zaksa która ostatnie mecze może uznać za bardzo udane i JW, który nie może poradzić sobie z brakiem podstawowego rozgrywacza. Na pewno to może wpłynąć na końcowe rozstrzygnięcie jednak drużyna Batmana i spółki to ekipa walczaków, którzy są głodni sukcesu i na dobrą sprawę sprawę są oni na to skazani. Moim zdaniem para przyjmujących lepiej wygląda w JSW i to moim zdaniem pozwoli toczyć im wyrównaną walkę. Jednego jestem pewien ten pojedynek nie zakończy się w 3 odsłonach,a po cichu liczę, że będzie to tie-break. Mecz na pewno będzie stał na dobrym poziomie i myślę, że w jeden set będzie grany na przewagi. Na pewno w mojej analizie dużo jest myślenia, ale ja nie skreślałbym tu JSW. Zgodzę się na papierze nie są faworytem, ale powalczą z ZAKSĄ a nawet mogą ją pokonać. Kursy teraz bardzo na stronę ZAKSY przeszły ja akurat z tym się nie zgadzam i czekam aż jeszcze wzrosną na JSW.
Ja gram trochę inaczej, ale myślę, że typ spokojnie powinien wejść. Mam nadzieję, że ktoś czyta te wypociny, bo trochę czasu trzeba to pisać
Stawka:15zł
✅27zł

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
STATYSTYKI 1-31
Wygrane kupony: 16/31 52%
Przegrane Kupony:15/31 48%

Wygrane zdarzenia:47/63 75%
Przegrane zdarzenia:16/63 25%

Zainwestowane pieniądze:880zł
Wygrane pieniądze:984,38zł
Bilans:✅104,38zł

YIELD:✅11,86

Dobrze poszło typowanie Plus ligi oraz ostatnich meczy grupowych w pucharach europejskich. Fatalnie natomiast A1. Szkoda niektórych kuponów, ale i tak zysk bardzo fajny. Często było tak, że jedno zdarzenie na kuponie nie siadało, ale i tak bywa w bukmacherce. W przyszłości zamierzam przenieść trochę środków do Pinnacle, bo kursy zdecydowanie lepsze i automatycznie dałoby to większy zysk. Liczę na utrzymanie skuteczności w okolicach 50% i wtedy myślę, że będzie dobrze dzisiaj PP pań nie wiem czy będzie wystawiona jakaś oferta na to zdarzenie także teraz idę poszukać oferty z Rosji.​

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Już teraz podaję typy na jutro z włoskiej A1, ponieważ jutro z samego rana wyjeżdżam na narty i nie będę miał kiedy obstawić. Może w między czasie jak znajdę dostęp do internetu to obstawie coś z PP, ale tego jeszcze nie wiem.
Jak dla mnie mecz o 3 msc wygra Resovia, a finał chyba jednak Skra, ale czuję, że JSW tanio skóry nie sprzeda i jakiś tie-break jest możliwy.
CoprAtlantide Piacenza-Lube Banca Macerata ⛔
M. Roma Volley-Bre Banca Cuneo ⛔
Typy na jutro bez kombinowania gram czysty win a kursy kuponu mnie zadowala.
Stawka:25zł⛔

Otrzymane punkty reputacji: +2
nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Rosja, Super League

:siata:Zenit Kazan-Gazprom-Yugra Surgutsky ✅
:siata:Iskra Spark Odintsovo-Lokomotiv Kharkov ✅
:siata:Gubernija Nizhny Novgorod-Lokomotiv Novosibirsk ✅
:siata ???? ynamo Moscow VB-Stroitel Minsk ✅

Stawka:20zł
✅33,36zł

Otrzymane punkty reputacji: +2
nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik

Puchar Polski, Kobiet
:siata:GCB Centrostal Bydgoszcz-ATOM Trefl Sopot 0:3✅
:siata:IMPEL Gwardia Wrocław-Tauron MKS Dąbrowa Górnicza 0:3✅
Puchar Polski jest najszybszą metodą na awans do LM w przyszłym roku, dlatego drużyny z czołówki podchodzą to tych meczów bardzo skoncentrowana. Widać między drużynami dużo różnicę, dlatego gram w miarę wysoko. Korzystać puki gorące, bo o 18 rozpoczynają się mecze.
Stawka:40zł
✅60,48zł

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Gram już dzisiaj, bo za chwilę zrobi się masówka i kursy pójdą w dół. Dzięki za kliknięcia w reputację, bo to właśnie one sprawiają, że mam ochotę napisać kilka słów to moich typów.
Puchar Polski, Kobiet
Puchar Włoch,Mężczyzn
:siata:pTPS Piła-Bank BPS Fakro Muszynianka✅
:siata:Bre Banca Cuneo-Sisley Belluno ????????????⛔
:siata:Lube Banca Macerata-M. Roma Volley ✅
Stawka:40zł⛔

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Tauron MKS Dąbrowa Górnicza(+1,5seta)-Bank BPS Fakro Muszynianka 3:2✅
✅23zł
ATOM Trefl Sopot-BKS Aluprof Bielsko-Biała✅
Lotos Trefl Gdańsk-ZAKSA Kędzierzyn-Koźle ✅
Stawka:40zł
✅58,24zł
Kurs na Skrę żałosny opłaca się zaryzykować jakąś opcję hendicapu na Resovię , ale jak na razie Unibet nie wystawił, więc spokojnie poczekam.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Nie było czasu żeby zagrać na PP, więc zostaje nasza Plus Liga i A1
Umbria Volley San Giustino-Sisley Belluno✅
Indykpol AZS UWM Olsztyn-AZS Politechnika Warszawska ✅
Asptt Mulhouse VB-RC Cannes ✅
✅32,25zł
Nie wiedziałem na co się zdecydować, dlatego gram taki kuponik. Stawka niska, bo różne rzeczy mogą się dziać w derbach AZS. Unibet wystawił tylko -1,5 na Skrę kurs słaby, więc odpuściłem sobie. Jutro pewnie pogram jeszcze A1, ale zobaczymy. Z Plus ligi może ruszę JSW, ale jednak kontuzja Batmana może wpłynąć na ich postawę.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
STATYSTYKI 32-40
Wygrane kupony: 7/9 78%
Przegrane Kupony:2/9 22%
Wygrane zdarzenia:17/20 85%
Przegrane zdarzenia:3/20 15%
Zainwestowane pieniądze:230zł
Wygrane pieniądze:272,4zł
Bilans:✅42,4zł

YIELD:✅18,4%

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
:siata:Fart Kielce-Tytan AZS Częstochowa ⛔
Stawka:20zł⛔
:siata:Jastrzębski Węgiel-Delecta Bydgoszcz ⛔
:siata:LIU JO Volley MO-Urbino Volley ⛔
Stawka:20zł⛔
:siata:Andreoli Latina-Bre Banca Cuneo ⛔
:siata:Acqua Paradiso Gabeca Monza-Marcegaglia Ravenna✅

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
:siata:Remat Zalau-Acqua Paradiso Gabeca Monza ✅
:siata:Noliko Maaseik-Itas Trentino ✅
:siata:Rennes Volley 35-Stroitel Minsk ✅
✅70,56zł
Dzisiaj liczę na przełamanie lekkiego dołka myślę, że każdą z drużyn jest stać wygrać w trzech setach. Nie ma co liczyć na wyrównaną walkę.
EDIT:
Muszę pochwalić chłopców z Rzeszowa którzy stoczyli piękny pojedynek i dopiero w tie-breaku przegrali mimo iż prowadzili już 2:1 dobra zmianę dał Dobrowolski oraz Czarnogórzec, który zastąpił słabo grającego Grozera. To dzięki jego wspaniałej zagrywce Resovia mogła wygrać 2 sety trochę szkoda, ale myślę, że Resovie stać na rewanż w Polsce i walkę w złotym secie.

Do góry Bottom