Gramy MŚ w ręczną Dania(-20,5)-Argentyna 1 Szwecja(-12,5)-WKS 1 Szwecja grała bardzo słabo masę błędów i nie mogły sobie poradzić z obrotową WKS... Stawka:10zł Możliwa wygrana+stawka: 25zł
#25 Lazio-Novara 1
Zagłębie Lubin-Legia Warszawa 2 0:4 Stawka:10zł Możliwa wygrana+stawka: 25,66zł
Na przeciwko siebie staną drużyny całkowicie w odmiennych nastrojach. Łódź po 3 przegranych z Atomem,Muszyną i Bielskiem po wznowieniu rozgrywek oraz zespołem Dąbrowy po 2 wygranych z Wrocławiem i Piłą oraz przegranej z Bielskiem 1:3. Moim zdaniem faworytkami są zawodniczki z Dąbrowy są na fali, ale wygrywały z drużynami raczej gorszymi niż dzisiejsze rywalki. Łódź nie miał łatwego kalendarza po wznowieniu i dzisiejszy mecz może być swego rodzaju przełamaniem. Moim zdaniem mecz no bet chociaż gdybym miał się na coś zdecydować to
Faworyt w tym spotkaniu może być tylko jeden i jest to oczywiście drużyna z nad morza. Lepszy skład, własna hala to czynniki które sprawiają, że pieniądze lepiej zainwestować w gospodarzy. Jednak kursy jakie wystawiły buki odstraszają ,bo kurs na hendi +2,5 seta w granicy 1,45
nie jest super okazją. Postaram się opisać ten mecz z punktu wiedzenia gości. Wrocławianki po słabym starcie w plus lidze obudziły się i wygrały 3 dni temu z Piła 3:1 w dosyć dziwnych okolicznościach. Trzeba przyznać, że Wrocław jak na drużynę z drugiej połowy tabeli gra w miarę kombinacyjnie ataki z 6 strefy robią wrażenie. Dobrze spisujące się ,Mroczkowska Jaszewska. Moim zdaniem dziewczyny mogą być nieco zmęczone z Sopotu i chwila nieuwagi może doprowadzić do starty seta.
Moje typy: -Wrocław (+2,5seta) 2,55 @ Unibet Koniec z obstawianiem Plus ligi Kobiet. Niby dzisiaj szukałem trochę sensacji, ale kobiety grają strasznie nie równo. Dzisiaj Łódź zagrała kapitalnie 1 seta aby w 3 przegrać do 8... Chyba więcej komentować nie trzeba...
#29 na live
Eczacibasi-RC Cannes +2,5 @ 1,85 przy stanie w 1 secie 23:22 Stawka:10zł Możliwa wygrana+stawka: 18,5zł
#30 Francja-Brazylia over 50 bramek WKS(-6,5)-Argentyna Stawka:10zł Możliwa wygrana+stawka: 32,5zł
#31 Rosja-Australiapowyżej 58,5 bramki Stawka:10zł Możliwa wygrana+stawka: 18,5zł
#32 ASSECO Prokom(-16,0pkt)-Union Olimpija ostatnia akcja meczu i Union rzuca za 2 pkt bo Prokom nie zebrał porażka
Dawno nocnybelt nie bawił się w karteczki, a dzisiaj emocji w LM na pewno nie zabraknie:grin:
Barcelona-BATE over 2,5 kartki
APOEL-Shakhtar over 3 kartki Stawka:10zł Możliwa wygrana+stawka: 32,77
Chelsea-Valencia powyżej 5,5 kartki Stawka:10zł Możliwa wygrana+stawka: 19zł
Genk-Leverkusen 2 Apoel 1DNB-Shakhtar Stawka:10zł Możliwa wygrana+stawka: 24,07zł Nie ma to jak piękny wieczór z Ligą Mistrzów 3 kupony 3 w dupę
#37 ale w temacie się pojawił kolor czerwony trzeba to jak najszybciej zmienić :siata:Volero Zurich +1,5seta ????Fenerbahce Stawka:10zł Możliwa wygrana+stawka: 27zł
#38 MC-Bayern 1 @ 1,57 Stawka:30zł Możliwa wygrana+stawka: 47,1zł
#39 MU + REAL DNBoj MU w lidze europejskiej śmiech na sali:grin: Stawka:10zł Możliwa wygrana+stawka: 24,99zł
Yield:24,7%
Gdyby Prokom wczoraj pokazał klasę byłby a jednak zawalił i kończymy tą serię na
Nie potrzebnie bawiłem się w kartki i piłkę ręczną w którą znawcą to nie jestem. Teraz startuje siatkówka mężczyzn Plus Liga i seria A, więc powinno już pójść z górki.
#41 Puchar Króla Albacete(+1,5;+2)-Atletico Madryt 2:1 i to rozumiem
Atletico jedzie po dobry wynik w bardzo okrojonym składzie. Liczę tu na małą niespodziankę albo wygraną minimalną gości 1 bramką.
Puchar CEV
Khimik Yuzhne-Vilsbiburg 2 Stawka:10zł Możliwa wygrana+stawka: 21,36zł
#44 Juventus(-1,5)-Bologna Stawka:10zł
Juventus przystępuje do tego meczu w niezłej formie i normalnym składzie. Natomiast Bologna okupuje dół tabeli i ma inne zmartwienia niż puchar, dlatego dzisiaj wybiegają raczej rezerwami