>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy - Stanley 63

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Ghana : Kongo 1:0
powyżej 2.5 gola ⛔
2.07 / Bet365
typ wyłącznie wzięty ze statystyk a te pokazują że w meczach pomiędzy tymi drużynami minimum 3 gole padają , w meczach dotychczas rozegranych na tych mistrzostwach a było ich 4 to tylko w jednym padał wynik 0:0 a w trzech pozostałych padło minimum 3 gole i tu też na te 3 liczę ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
TOWARZYSKIE
Nurnberg : Steaua Bukareszt
Handicap 0:1 / Steaua Bukareszt no nie mona uwierzyć 5:1
1.58 / Unibet ⛔
.. patrząc na to co prezentują obie ekipy w swoich ligach trudno uwierzyć w to że Steaua przegra to spotkanie , Nurnberg w Bundeslidze jest na razie po 17 kolejkach bez zwycięstwa natomiast Steaua w swojej lidze po 17 meczach bez porażki i choćby to osobiście przemawia do mnie że Rumuni nie powinni przegrać tego spotkania a gdy np. padnie remis to zakład wygrany a i kurs całkiem dobry

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Hiszpania / Primera Division
- Elche : Rayo
- czerwona kartka ? Tak Baena R. ( Rayo ) już w 18 min ????
- 2.60 ✅
- Betsson
.. no nie wiem ale pachnie mi tu czerwienią , trochę się wczoraj zastanawiałem co dać do TD ale ostatecznie zdecydowałem się na Eredivisie , tutaj stawiam na to spotkanie , obie ekipy to drużyny walczące o być albo nie być , gospodarze na dzień dzisiejszy są na bezpiecznym miejscu ale tylko dwa pkt przewagi właśnie nad Rayo i zapewne każdy chce kompletu pkt i powinno być bardzo ostro , sędzia jaki to będzie sędziował nie wiem ale zaglądając do ich H2H to czerwień zauważymy no i kurs chyba zmniejszony na maksa ! ✅

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Hiszpania / Piłka nożna / Primera Division
- Atl. Madryt : Sevilla 1:1 ( 89 min Moreno A ???? )
- czerwona kartka ? Tak ✅
- 2.75 / Betsson

.. w typach dnia nie weszło bo i to spotkanie Ajaksu z PSV nie nadawało się nawet do patrzenia monotonia w 100% , dlatego spróbuję w Hiszpanii gdzie także czerwień jest często pokazywana a zaglądając do H2H tej pary to bardzo często a i mecz ważny dla przede wszystkim gospodarzy idą łeb w łeb z Barcą a goście tuż pod pucharami tak więc liczę na ostre starcie no i kurs też zminimalizowany chyba na maksa ! ✅

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Holandia / 2 liga
- Jong PSV : De Graafschap 0:2 ( 0:0 )
- powyżej 1.5 gola w pierwszej połowie ⛔
- 2.37 / Bet365

.. uważam że warto spróbować na over 1.5 już w pierwszej połowie tego meczu , obie ekipy idą łeb w łeb w lidze obie mają po 33 pkt obie również sporo tracą po 31 bramek straconych , w pierwszym ich pojedynku zdecydowane 3:0 De Graafschap a dziś patrząc na statystyki obu ekip to wygląda to następująco :
Jong PSV u siebie 18 goli strzelonych w pierwszej połowie a straconych 9
De Graafschap 19 goli strzelonych w pierwszej a straconych oj aż 18 tak więc liczę że może obie drużyny zdobędą po golu już w pierwszej części spotkania a kurs całkiem całkiem jak na tak przecież overową ligę ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Holandia / Puchar
- Roda K : AZ Alkmaar 0:2
- czerwona kartka ? Tak ✅ ( 57 min
Nemeth K. )
- 3.50 / Unibet
..
spotkanie pucharowe w Holandii pomiędzy Rodą a AZ powinno być ostre no ale to jest moje zdanie gdy zaglądam do ich H2H i żeby nie być gołosłownym to np. ostatni ich pojedynek w meczu ligowym na stadionie AZ 23.11.2013. wynik 2:2 i dwie czerwone kartki dla AZ już na początku spotkania bo w 12 i 19 min a zaglądając głębiej w ich historię spotkań to tych czerwieni jeszcze sporo się naliczymy , Roda w pucharze gra całkiem nie żle bo np. ostatnim przeciwnikiem który został przez nich wyeliminowany to PSV i to na stadionie Philipsa tak więc dziś stoją przed wielka szansą aby wejść do półfinału tak więc liczę na ostre starcia ! ✅

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Anglia / 3
- Peterborough : Notts County 4:3 ( już w 7 min było 0:2 )
- goście powyżej 1,5 gola ✅
- 3.50 / Bet365

.. gospodarze są w dołku i pomimo wysokiej pozycji w tabeli bo zajmują 6 miejsce to przegrali już 10 pojedynków a 5 ostatnich w ich wykonaniu to bilans 1-0-4 i 8:11 , co do gości to walczą oto aby nie spaść jak na razie są na miejscu 16 ale tylko z dwu punktową przewagą nad spadkowiczami tak więc trzeba w każdym meczu dawać z siebie wszystko , ich bilans ostatnich 5 kolejek pokazuje że walczą 3-0-2 i 7:4 a z Peterborough grają bardzo otwarcie i pomiędzy nimi pada sporo goli , pierwszy pojedynek Notss przegrało u siebie 2:4 a w sezonie 10/11 wygrali tutaj 3:2 tak więc zaryzykuję i stawiam na 2 gole z ich strony ! ✅

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Turcja / Puchar
- Sivasspor : Akhisar Belediye 2:1 ( niestety )
- goście powyżej 1.5 gola ⛔
- 3.50 / Bet365

.. w Turcji mecze pucharowe , wybieram pojedynek pomiędzy Sivasspor a Akishar Belediye i patrzac jak obie radzą się w pucharze to niewątpliwie u gości wygląda to zdecydowanie lepiej bo w dwóch pojedynkach mają 4 pkt po zwycięstwie wyjazdowym nad Eskisehirspor 2:0 i remisie u siebie 0:0 z Bursaspor natomiast Sivasspor po dwóch meczach 0 pkt , do tej pory obie ekipy spotkały się 3 razy i wszystkie mecze padły łupem Akhisar a wyniki to 3 razy po 2:1 tak więc patrząc na to uważam że gospodarzom chyba bardziej zależy na lidze niż pucharze , w lidze Sivasspor jest aktualnie na miejscu 5 jednak z taką samą ilością pkt co znajdujące się na miejscu 4 dającym prawo gry w pucharach Besiktasem tak więc liczę że gospodarze nie będa dziś jakoś wysilać się w tym pojedynku i stracą dwa gole ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Francja / Puchar
- PSG : Montpellier 1:2 ( a coś mnie kusiło aby postawić na gości )
- obie drużyny strzelą ✅
- 2.20 / Bet365

.. długo zastanawiałem się nad tym typem jednak w końcu się zdecydowałem i liczę na bramkę ze strony gości , wiem że w lidze to przepaść ale gdy zajrzymy do H2H to PSG trochę trudno się gra przeciwko Montpellier i na 18 pojedynków bilans 4-10-4 co pokazuje że nie ma tu jakiejś dominacji , PSG rozegrało spotkanie w Pucharze z Brest i oczywiście wygrali a wynik 5:2 czyli stracili 2 gole a dziś nie wiem może być 10:1 ale na tą jedną bramkę z strony gości liczę ! ✅

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Niemcy - Bundesliga
... No to zaczynamy z Bundesligą ! Na początek mecz na szczycie pomiędzy 3 w tabeli B.Moenchengladbach a liderującym Bayernem , co prawda różnica jaka ich dzieli to przepaść bo 11 pkt ale mecz na pewno dostarczy wiele emocji , Bayernowi tutaj na Borussia-Park gra się ciężko bo zwycięstwo jakie odniósł tutaj w poprzednim sezonie to było po paru ładnych latach bez zwycięstwa a Borussia w tym sezonie na swoim terenie gra rewelacyjnie i jak dotąd są bez porażki a bilans 8-1-0 i br. 25:7 osobiście uważam za fantastyczny wynik tak więc znalazłem parę typów na to spotkanie :
- Borussia M&#39;gladbach gol przed 75:00 minutą gry / Bet365 @ 1.83 ⛔
- w meczu zostanie pokazana czerwona kartka / Betsson @ 4.00 ⛔
- rzut karny w meczu / Betsson @ 3.70 ✅

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Niemcy - Bundesliga
.. nawiązując jeszcze do mojego typu w TD to w meczu
Nurnberg : Hoffenheim widział bym jeszcze coś takiego :
- 1899 Hoffenheim powyżej 1,5 gola @ 2.20 - Bet365 ⛔
- rzut karny w meczu @ 3.70 - Betsson ⛔
.. no tu się kompletnie zawiodłem na wieśniakach !!!!!

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Niemcy - Bundesliga
- Wolfsburg : Hannover do przerwy 1:1
- Hannover strzeli gola @ 1.55 - Betsson ✅
- obydwie drużyny strzelą gola @ 1.61 - Bet365 ✅

..
dosyć ciekawy pojedynek Wilki ostatnio idą jak burza i od 9 meczy nie zaznali porażki ale goście pomimo że grają żle to w 10 ostatnich meczach tylko w dwóch nie potrafili zdobyć gola a tak pomimo porażki przeważnie bramkę też zdołali strzelić a H2H to 4 ostatnie potyczki pomiędzy nimi to zwycięstwa Hannoveru a stosunek bramkowy pomiędzy nimi to 38:33 pokazuje że obie ekipy strzelają bo jakiejś dominacji tu nie widzę !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Holandia / Eredivisie
Den Haag : Feyenoord ( no nieeeeeeee ) 3:2
Feyenoord over 2.5 gola ⛔
@ 2.37 / Bet365
..
ostatnie w tabeli Ado podejmuje dziś jednego z kandydatów do tytułu , Feyenoord ma 4 pkt straty do liderującego Ajaksu i zapewne dziś dopisze sobie 3 pkt jedyne pytanie jakie sobie stawiam to ile Portowcy dziś strzelą goli , w ostatnim pojedynku wygrali na wyjeżdzie z Ultrechtem aż 5:2 , a w pierwszym ich pojedynku na Feyenoordzie Feyenoord ogrywa Ado 4:2 i dziś liczę że trzy gole zdołają portowcy strzelić ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Turcja - Superliga
Trabzonspor : Besiktas 1:1 ...... 5 :zoltakartka: ale czerwieni brakło
@ czerwona kartka w meczu @ 3.20 @ Betsson ⛔
za chwilę zaczynają a w/g mnie dosyć ważne spotkanie dla obu ekip , Trabzonspor co prawda 7 miejsce ale strata do dzisiejszego rywala tylko 2 pkt a besiktas na miejscu 4 czyli dającym prawo gry w pucharach ..... !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Holandia / Eredivisie
Roda : Ultrecht 1:0 ( tylko 1 :zoltakartka: )
czerwona kartka @ 3.95 @ Betsson ⛔
..
dla Rody każdy mecz to walka o życie , goście blisko play-off o walkę w pucharach czyli mecz walki i zapewne bardzo ostrych pojedynków a patrząc w przeszłość to czerwień między tymi drużynami już nie raz była pokazywana

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Holandia / Eredivisie
PSV : AZ skromne 1:0 ( i aż 6 :zoltakartka: ale czerwieni brak SZKODA )
czerwona kartka ⛔
3.95 @ Betsson
..
tu także liczę na czerwień . PSV w tym sezonie słabe a AZ tuż nad nimi w lidze i zaglądając do H2H w sprawie czerwieni to wtedy kiedy była pokazywana a było tego trochę to przeważnie tutaj na stadionie Philipsa ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Hiszpania / Piłka nożna / Primera Division
Almeria : Getafe 1:0 ( tylko 4:zoltakartka: )
liczba żółtych kartek ? powyżej 5.5 ⛔
@ 1.87 @ Betsson
..
na pewno mecz walki bo dla gospodarzy każde spotkanie to mecz o życie natomiast goście pomimo że w tabeli wyżej to jednak o bezpiecznym miejscu to dalekie słowa bo przewaga właśnie nad Almerią to tylko 5 pkt i w razie porażki może się z tego zrobić tylko 2 , a zaglądając do H2H to żółtek między nimi od groma ( może być i czerwona ale ostatnio nie wchodzi to stawiam na żółć ) ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Holandia / Eredivisie
- G.A Eagles : Ajax 0:1 ( słabe spotkanie )
Niklas Moisander żółta kartka ⛔
3.75 @ Betsson
..
w tym sezonie tylko 1 żółta kartka dla Niklasa jednak gdy zajrzymy do całości to ma ich ogrom 51 i 2 czerwone , dlatego dziś zapewne Ajax wygra ale jakiś trochę brutalniejszy faul ze strony Fińskiego środkowego obrońcy liczę ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Niemcy / Bundesliga
- Hamburger SV : Schalke 0:3
- czerwona kartka ? Tak ⛔
- 4.00 @ Betsson
..
gospodarze z nożem na gardle a goście zahaczają o puchary i dlatego jak to w niemieckiej piłce możemy się spodziewać ciekawego widowiska , co prawda sędzia pan Peter Sippel nie jest zbytnio obfity w kartoniki a czerwonej jeszcze w tym sezonie nie pokazał ale zaglądając do ogólnej jego statystyki to 110 czerwonych z tego 57 bezpośrednio a w Bundeslidze 36 czerwonych w tym większość bo 20 czerwonych bezpośrednio , zaglądając do tej pary to czerwona była dosyć sporo razy pokazana a takiej sytuacji jak jedni z nożem na gardle to fauli powinno być sporo ! ⛔

Do góry Bottom