>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy - Stanley 63

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Grecja / Puchar
- OFI Creta : Panionios 2:0 ( 5 :zoltakartka: ale czerwieni brak )
- czerwona kartka / Tak ???? ⛔
- 3.20 / Unibet
..
pierwsze spotkanie 1/4 Pucharu Grecji , OFI podejmuje u siebie Panionios , w lidze obie ekipy odstają od czołówki bo OFI 8 miejsce a goście na 11 dlatego też w pucharze myślę że będą chcieli wejść po tej drabince jak najdalej chociaż o zdobycie tego trofeum będzie niezwykle trudno bo na placu boju pozostały jeszcze takie drużyny jak PAOK , Olympiakos czy Panathinaikos ale myślę ze dziś będzie ciekawie w tym pojedynku , gdy zajrzymy do ich bojów to w większości pada remis ( 7-12-5 ) tak więc uważam że dziś goście zapewne powalczą o korzystny wynik przed rewanżem u siebie a zaglądając jeszcze do H2H to sporo tych czerwieni pomiędzy nimi było ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Mecze klubowe towarzyskie
Arka Gdynia : Elbląg 2:2
powyżej 2,5 gola ✅
1.70 / Bet365
Towarzysko spotykają się dziś 1 ligowa Arka z 3 ligową Olimpią Elbląg i uważam że będzie to otwarty pojedynek , gospodarze ostatnio ulegli Jagiellonii B 0:2 a Olimpia przegrała z Grudziądzem 1:2 , a na 5 pojedynków wspólnych w trzech z nich padało powyżej 2,5 gola ... w sparingu z 2011 roku wynik 3:2 dla Elbląga tak więc liczę na otwarty pojedynek z przynajmniej 3 golami ! ✅

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Niemcy / Bundesliga
Braunschweig : Dortmund 1:2
obie drużyny strzelą gola ✅
1.90 / Bet365
..
myślę że z taką formą jaką ostatnio prezentuje Dortmund można pokusić się o taki typ , ostatni mecz z Augsburgiem stracili dwa gole z Hertą przegrali 2:1 i z Hoffenheim 2:2 pokazuje że coś nie tak , gdy zajrzymy do H2H to np. w pierwszym ich pojedynku na Signal wynik 2:1 dla Dortmundu a ogólnie to w tej parze Dortmundowi nie gra się za dobrze z ostatnią drużyną Bundesligi na Eintracht-Stadion na 19 meczy bilans 11-3-5 i br. 36:18 pokazuje że chyba na gola ze strony Eintrachtu możemy liczyć a kurs w/g mnie super i tak postawię ! ✅

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Piłka nożna / Klubowe towarzyskie
Energie Cottbus : Legnica 3:0 ( no te minimum uzyskali )
Energie handi ( -2.5) ✅
2.05 / Bet365
..
tu chyba nie ma się co rozpisywać bo to mówi samo za siebie ta potyczka Polsko-Niemiecka . Energie w swoich sparingach gra wyjątkowo skutecznie a wyniki to 5:0 z Cracovią , 3:1 z AC Wolfsberger i 5:0 z Berliner AK 07 dlatego dziś nie powinno być chyba żadnego problemu z pokonanie Legnicy i ten handi uważam ża bardzo realny ! ✅

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Niemcy / Bundesliga
Luty 2014 Hannover : B.Moenchengladbach 3:1
obie drużyny strzelą ✅
1.61 / Bet365
.. tu chyba możemy liczyć na gole z obu stron . gospodarze w ostatnim czasie dosyć skuteczni jeżeli chodzi o strzelanie bo 5 ostatnich meczy to 11 zdobytych i 10 straconych natomiast goście 5:5 ale H2H też pokazuje że obie nie ma za wielkiej różnicy jeżeli chodzi o gole bo stosunek bramkowy między nimi to 36:32 tak więc stawiam na gole z obu stron po fajnym kursie ! ✅✅
.....................................................................................
✅ 1 ⛔ 0

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Anglia / Championship
Millwall : Reading piękne 0:3
Reading ✅
2.60 / Bet365
.. tu uważam że goście dopiszą do swojego konta 3 pkt , Reading ostatnio w całkiem dobrej formie 3-1-1 br. 14:5 no i oczywiście miejsce w tabeli to 6 pozycja o gospodarzach powiem tak miejsce tuż nad zespołami spadkowymi 21 ostatnie mecze to 1-2-2 i br. 3:5 a H2H to ostatnie zwycięstwo u siebie gospodarzy na Reading to rok 2004 a H2H tutaj to 2-1-4 i br. 4:7 !!! ✅✅✅
.....................................................................................
✅2 ⛔ 0

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Niemcy / Bundesliga
Hertha Berlin : Nurnberg 1:3
obie drużyny strzelą gola ✅
1.72 / Bet365
..
tu także liczę na gole strzelone przez obie drużyny , gospodarze blisko drużyn które mogą walczyć o puchary natomiast Nurnberg po fatalnej jesieni teraz gra dobrze i zaliczył już pierwsze zwycięstwo ba nawet w meczu wyjazdowym a H2H podpowiada że w tej parze wygląda to raczej remisowo a kurs 1.72 jak dla mnie dobry i tak postawię ! ✅✅
.........................................................................................................................................................................
✅ 3 ⛔ 0

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Hiszpania / Primera Division
Atl. Madryt : Real Sociedad 4:0 ( 5 :zoltakartka: )
???? kartka w meczu ? Tak ⛔
2.95 / Betsson
.. tu zaryzykuję i liczę na czerwień . Gospodarze mają szanse na samodzielne prowadzenie w lidze ale warunek trzeba wygrać , goście także mają o co walczyć bo są na miejscu 6 co pozwala na grę w pucharach , zaglądając do H2H to czerwieni już sporo między nimi było ! ⛔
.......................................................................................
✅ 3 ⛔ 1

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Anglia / League One
Stevenage : Gillingham 3:1
remis lub Gillingham @ 1.70 @ Bet365 ⛔
.. Ostatnie w tabeli Stevenage podejmuje 11 Gillingham i w/g mnie goście nie powinni przegrać tego pojedynku , patrząc na rezultaty jakie obie osiągnęli w ostatnim czasie to lepiej to wygląda u gości 3-0-2 i 7:7 natomiast gospodarze 1-0-4 i 3:10 , tak samo to wygląda w H2H 1-1-2 i 5:5 , a gdy do tego dodamy że gospodarze to najgorzej grająca ekipa u siebie 3-2-7 i br.12:18 to po fajnym kursie X2 zagram ! ⛔
..................................................................................
✅ 3 ⛔ 2

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Holandia / Eredivisie
Roda Kerkrade : Feyenoord Rotterdam 1:2 ( bez gola Pelle )
Graziano Pelle strzeli gola @ 1.45 @ Betsson ⛔
.. Gospodarze chcą na pewno opuścić strefę zagrażająca ich byt na przyszły sezon w Eredivisie natomiast goście ciągle się liczą w walce o tytuł mistrzowski i zapewne pojedynek będzie ciekawy , Feyenoord bo ta drużyna mnie dziś interesuje ostatnio pogubiła parę punktów i dziś chyba koniecznie trzeba wygrać aby nie odbiegać od czołówki , a do zwycięstwa dziś może się przyczynić Graziano Pelle który w trzech ostatnich pojedynkach strzelał w każdym meczu dlatego i dziś po całkiem dobrym kursie 1.45 stawiam taki typ . Graziano w 24 meczach na wszystkich frontach zdobył 19 bramek , były spotkania kiedy dokonał hattricka ( 2 mecze ) czy też 2 gole np. przeciwko odwiecznemu rywalowi PSV , zastanawiałem się nad typem 1.5 gola za 3.00 ale w końcu pozostanę tylko na jednym trafieniu ! ⛔
✅ 3 ⛔ 3

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Holandia / Eredivisie
ADO Den Haag : Heracles do przerwy o:2 koniec 0:3
ADO strzeli gola w obydwu połowach ⛔
2.50 @ Betsson
.. no to jeszcze jeden typ z Eredivisie , tym razem spotkanie ostatniego w tabeli ADO z 11 Heraclesem , pomimo że w tabeli jest różnica to jednak punktowo nie wygląda to aż tak tragicznie bo różnica pkt to zaledwie 5 pkt , gospodarze zapewne zrobią dziś wszystko aby opuścić ostatnią pozycję i jak zagrają tak jak ostatnio w domu z Feyenoordem to o wynik kibice mogą być spokojni a z Heraclesem idzie im całkiem dobrze , patrząc na wszystkie rozgrywki pomiędzy nimi to tutaj na stadionie ADO bilans 9-4-3 i br. 28:19 a Heracles ostatni raz wygrał tutaj w 2009 roku tak więc liczę na zwycięstwo ADO a stawiam że zdołają strzelić gola w obu połowach ! ⛔
✅ 3 ⛔ 4

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Finlandia Liga Cup Honka : HJK 1:1
Honka lub remis ✅
2.25 @ Bet365
W Finlandii czas na mecze Pucharu Ligi , spotykają się dwie najlepsze ekipy zakończonego sezonu , patrząc na ich H2H to jakiejś dominacji jednych nad drugimi nie ma i tak we wszystkich rozgrywkach tutaj na Honka bilans 6-4-3 i br. 18:13 tak więc możemy liczyć że dziś gospodarze nie przegrają ale to moje zdanie ! ✅✅
...................................................................................
✅ 4 ⛔ 4

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Klubowe Towarzyskie Steaue Bukareszt : Elfsborg 0:0
remis lub Elfsborg ✅
2.25 @ Bet365
.. mecze towarzyskie w wykonaniu Steaue to nie zbyt miłe wspomnienia w 9 meczach jedno zwycięstwo i to na dodatek z naszą Koroną 3:1 , goście dopiero zaczynają mecze towarzyskie jednak patrząc tak obiektywnie na to to liczę na to że Szwedzkie Elfsborg nie przegra tego spotkania ! ✅
....................................................................................
✅ 5 ⛔ 4

Otrzymane punkty reputacji: +2
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Holandia Eredivisie
G.A Eagles : Waalwijk 2:2
czerwona kartka / Tak ⛔
3.95 @ Betsson
.. mecz o dużą stawkę , obie ekipy walczą o każdy punkt który jest na wagę pozostania w Eredivisie , G.A na miejscu 13 z 24 pkt natomiast goście jedno miejsce niżej 14 z 22 pkt a grupa zagrożona to 22 pkt i spadek 20 pkt i więcej nie trzeba tłumaczyć , trzy pkt dla gospodarzy to mała odskocznia jednak Wallwijk zapewne tanio skóry nie sprzeda a dziś przyjeżdża uskrzydlone wygrana z PSV a zaglądając do H2H to czerwieni parę między nimi znajdziemy pomimo małej ilości wspólnych spotkań , tak więc zależy jak to spotkanie się ułoży ale będzie na pewno ostro , kto sędziuje nie umiałem się dokopać ale tak czy siak liczę na ???? ! ⛔
........................................................................................
✅ 5 ⛔ 5

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Towarzyskie Klubowe Helsingborg : Odense 1:0
obie strzelą / Unibet / 1.60 ⛔
liczę na to że obie drużyny strzelą gola , Helsingborg dopiero rozpoczyna przygotowania do nowego sezonu ale to jeszcze potrwa bowiem w Szwecji rozpoczynają koniec marca natomiast w Danii już w tym miesiącu 21 dlatego Odense rozegrało już parę sparingów były to jednak takie pomiędzy drużynami Duńskimi i tak ostatnio wygrali z Viborgiem 2:0 a wcześniej z Hobro ( 2 liga - lider ) 3:0 tak więc jeżeli chodzi o zdobywanie to jest super no i straty to 0 ale dziś rywal zdecydowanie trudniejszy niż te co byli i dlatego liczę że do siatki Odense jakaś piłka wpadnie , trzy razy grali ze sobą te dwie ekipy i wyniki 1:1 , 1:3 i 1:0 tak więc w dwóch potyczkach typ trafny i dlatego uważam że dziś również !
...................................................................................
✅ 5 ⛔ 6

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Cypr 1 liga Apollon Limassol : Achnas 0:1 ( kto by się spodziewał )
obie drużyny strzelą ⛔
2.25 @ Bet365
.. zaryzykuję i stawiam na gole z obu stron , na pewno zdecydowanym faworytem są gospodarze którzy zajmują 2 miejsce ale zaglądając na mecze wyjazdowe w tym sezonie gości to bilans 3-2-4 i gole 13:10 świadczyć może że dziś może uda im się strzelić a patrząc na H2H to ostatni pojedynek na Achnas wynik 3:1 dla Apollon a wyniki na Apollon pokazują ze nie zawsze gospodarze wygrywali do 0 no i kurs jak dla mnie bardzo wysoki ! ⛔
✅ 5 ⛔ 7

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
ZEA Premier League
Ajman : Al Jazira @ obie strzelą gola @ 1.45 @ Sportingbet ⛔
1:0 ( nic dodać nic ująć drugi raz pod rząd następnym razem trzeba się głęboko zastanowić )
myślę że tym razem typ powinien być trafiony , patrząc na grę gospodarzy u siebie i na wyjazdach to niebo i ziemia chodzi mi głównie o gole..... u siebie bilans 1-6-9 i br. 22:32 natomiast wyjazdy to 0-2-3 i br. 4:9 czyli w domu dosyć tych goli zdobytych a zaglądając na H2H to z AL Jazirą na 8 pojedynków z nimi u siebie tylko w jednym spotkaniu nie zdobyli gola tak więc po może nie super kursie ale myślę że warto postawić i tak zrobię ! ⛔
........................................................................................................................................................................
✅ 5 ⛔ 8

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Niemcy 2 Bundesliga
VfL Bochum : FSV Frankfurt 1:2
rzuty rożne / powyżej 10 @ 2.25 @ Bet365 ⛔
Czas na drugą cześć sezonu w 2 Bundeslidze , dziś 3 mecze ja wybieram pojedynek pomiędzy Bochum a Frankfurtem i tak może nietypowo jak dla mnie bo stawiam na rzuty rożne a konkretnie powyżej 10 , zaglądając do ich wspólnych spotkań to możemy zauważyć że jeżeli chodzi o rożne to między nimi tego elementu gry nie brakuje i w 3 ostatnich pojedynkach za każdym razem było powyżej 10 ( 12 , 13 i 14 ) tak więc idąc tym tropem myślę że po całkiem dobrym kursie warto zaryzykować na więcej niż 10 kornerów ! ⛔
.......................................................................................................
✅ 5 ⛔ 9​

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Niemcy Bundesliga
B.M&#39;gladbach : Bayer L 0:1
obie drużyny strzelą @ 1.61 @ Bet365 ⛔
niewątpliwie hit w Bundeslidze , gospodarze na 5 miejscu ale z nie wielką stratą do miejsca dającego prawo do LM natomiast goście to druga siła w Bundeslidze i jak tu nie liczyć na to że obie ekipy nie strzelą . B. M&#39;gladbach u siebie 8-1-1 i br. 25:9 a goście wyjazdy 5-0-4 i 11:9 a zaglądając do H2H to mało tych spotkań w których tylko jedna drużyna strzelała a druga nie , w pierwszym meczu tego sezonu 4:2 dla Aptekarzy a kurs na gole z obu stron kusi ! ⛔
..........................................................................................................
✅ 5 ⛔ 10​

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Niemcy 2 Bundesliga
VfR Aalen : E. Aue 2:2
suma rzutów rożnych / powyżej 9 kurs 1.83 @ Bet365 ⛔
.. a może jeszcze jeden typ na 2 Bundesligę tym razem mecz pomiędzy Aalen a Aue obu drużynom punkty potrzebne jak rybie woda i zapewne będzie atak za atak , zajrzałem do statystki ich pierwszego meczu kiedy gospodarzem było
Aue i tam rzutów rożnych było 18 co pokazuje że chyba dziś na skromne powyżej 9 możemy liczyć bynajmniej ja tak i po fajnym kursie , ostatni mecz Aalen to wyjazd do Furth i rożnych 12 ( 5 dla Aalen ) natomiast Aue w ostatnim meczu także wyjazd do Sandhausen i rożnych 8 ale 5 w wykonaniu Aue ⛔
...........................................................................................
✅ 5 ⛔ 11

Do góry Bottom