>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy - Stanley 63

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ #45 / Bundesliga
Schalke : VfB Stuttgart 3:0 ( wyjątkowo czysta gra tylko 2 żółtka )
liczba żółtych kartek / powyżej 4 ⛔
1.75 / Betsson
.. nawiąże jeszcze raz do tego spotkania i tak jak mówiłem o dużej ilości karnych pokazanych przez pana Michaela to także pokazuje sporo żółtek i tak w tym sezonie 5 meczy i 26 żółtych a ogólnie to 951 żółtych a w takim meczu jak ten to chyba granica 4 zostanie przekroczona ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ #46 / Bundesliga
Schalke : VfB Stuttgart 3:0
Vedad Ibisevic otrzyma żółty kartonik ⛔
3.80 / Betsson
.. nie wiem ale w tym meczu możemy się spodziewać wiele i liczę na żółty kartonik dla Bośniaka , jak dotąd ma na koncie 4 żółtka ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Grudzień 2013 Typ # 1 / Dania Superliga
Brondby : FC Kopenhaga no długo nie trzeba było czekać 25 min gry i 1:1 ( 1:3 )
obie drużyny strzela ✅
1.90 / Bet365
chyba przed takim kursem nie idzie przejść obojętnie ( ja stawiam )
Obie ekipy w super formie , gospodarze nie zaznali porażki od 9 spotkań natomiast goście po fatalnym początku już są na 3 miejscu w tabeli i od 6 spotkań bez porażki , no i przede wszystkim DERBY ! Bilans tu na Brondby 11-6-9 i br. 29:22 ✅

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ 2 / Dania Superliga
Esbjerg : Aalborg 2:2
obie strzelą / 1.66 / Bet365 ✅
.. myślę że tu podobnie jak w wyżej postawionym typie obie drużyny strzelą gola , co prawda gospodarze grają fatalnie patrząc na pozycję jaką zajmują ( miejsce spadkowe 11 ) jednak nie oznacza to że dziś nie powalczą a bilans z Aalborgiem całkiem nie zły 11-11-15 i br. 37:39 tak więc widzimy że bramkowo nie wygląda to najgorzej i myślę że i dziś jakiegoś gola zdobędą , co do gości to tu jest dobrze wicelider tabeli ich bilans to 8-4-4 jednak w meczach wyjazdowych nie jest tak różowo bo 3-0-4 i 13:13 . ✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ 3 / Polska
Górnik Z : Widzew Ł 3:2 ( pomimo wygranej Górnika ich gra nie powala na kolana i widać że jest problem )
Górnik handicap -2.5 gola ⛔
4.40 / Bet365
.. nawiąże jeszcze do mojego typu z TD i stawiam pewne zwycięstwo Górnika , przemawia za tym dla mnie oczywiśćie forma ale i wyniki pomiędzy nimi w ostatnim czasie , pierwsze spotkanie w tym sezonie i 3:0 dla Zabrzan w poprzednim sezonie tutaj w Zabrzu 3:1 ( dziś jednak nie liczę na gola ze strony gości ) dwa zwycięstwa w przeszłości Zabrzan po 4:0 ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ 4 / Polska
Zagłębie : Podbeskidzie 3:2 ( tyle bramek ale żadna z karnego )
rzut karny ? Tak ⛔
3.65 / Betsson

.. nawiążę jeszcze raz do tego typu który postawiłem na dziś w TD i jak po statystyce sędziego możemy zauważyć że też lubi pokazywać na wapno to też i tak typuję . Zagłębie straciło w tym sezonie 2 bramki z karnych a Podbeskidzie 1 bramkę z karnego strzelili ale 3 bramki po karnych stracili , tak więc liczę na wapno ( po wczorajszym meczu Widzewa z Lechią liczę że i dziś będziemy mieli full wypas wszystkiego ) ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ 5 / Bundesliga
Eintracht Frankfurt : Hoffenheim 1:2
remis lub Hoffenheim ✅
1.70 / Bet365
.. bezpośrednie spotkanie drużyn które w tym sezonie raczej będą się bronić przed spadkiem i lczę że goście wywiozą z Eintrachtu przynajmniej 1 pkt , biorę to ze statystyk które lepsze są po stronie gości w sumie 2-2-4 i br. 10:12 a tu we Frankfurcie 1-1-2 i 4:8 , w tabeli również Hoffe wyżej od Eintrachtu o jedną pozycję i 3 pkt przewagi nad nimi ! Kurs bardzo zachęcający ! ✅

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ 7 / Holandia Eredivisie
Heerenveen : Feyenoord 1:2
obie strzelą / 1.40 / Bet365 ✅
.. kurs może nie powalający ale typ chyba jak najbardziej możliwy , obie ekipy grają dobrze , stosunek bramkowy gospodarzy to 34:28 natomiast gości 30:23 i chyba to tyle ! ✅

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ 8 / Bundesliga
Freiburg : Wolfsburg 0:3
Freiburg ⛔
3.50 / Bet365
.. a trudno zaryzykuję i stawiam na pierwsze zwycięstwo Freiburga u siebie w tym sezonie , w TD dałem typ na rzut karny tutaj stawiam na zwycięstwo no bo w końcu trzeba też wygrywać u siebie a dziś jest ku temu okazja bo z Wilkami gospodarze przecież grać potrafią ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ 9 / 2 Bundesliga
Kaiserslautern : Fortuna D 0:1 ( Kaisersi kompletnie mnie zawiedli )
obie drużyny strzela gola ⛔
1.90 / Bet365
.. niewątpliwie faworytem w tym pojedynku są gospodarze jednak uważam że goście na pewno nie będą stać w miejscu , dziś Fortuna pożegnała się ze swoim trenerem a w dzisiejszym pojedynku poprowadzi ich
Oliver Reck, jest to trener bramkarzy , wiem że strzelanie goli u gości to nie jest najmocniejsza strona bo w sumie w 16 kolejkach strzelili zaledwie 15 goli a w ostatnich 5 meczach zaledwie 2 ale nie znaczy to że i dziś nie strzelą , ja osobiście liczę na gola z ich strony ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ 10 / 2 Bundesliga
Bochum : Union Berlin 0:4
Bochum powyżej 1.5 gola ⛔
2.10 / Bet365
.. obie drużyny w słabszej formie ale u gości to już wygląda całkiem żle bo ostatnie aż 5 kolejek 0-1-4 i te gole 2:12 , co do gospodarzy to 3-1-1 i br 5:2 co do H2H to gospodarze dosyć dobrze grają u siebie z Unionem tak więc goście w kryzysie to powinno być dla gospodarzy lżej i liczę na 2 gole z ich strony ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ 11 / Turcja Superliga
Trabzonspor : Bursaspor
czerwona kartka w meczu ???? Tak
3.45 / Betsson
.. niepokonany dotychczas u siebie Trabzonspor podejmuje u siebie drużynę Bursaspor która z kolei lepiej gra w meczach wyjazdowych ( 4-0-3 ) niż u siebie 1-4-2 , w poprzednim sezonie w dwumeczu pomiędzy nimi dwa razy lepsza Bursaspor , tutaj na Trabzonspor 1:0 a u siebie 3:2 , no i najważniejsze sędzią jest Halis Ozkahya , ten pan w swoim ostatnim meczu który sędziował ( Galatasaray : Sivasspor ) pokazał UWAGA ! 12 żółtych w konsekwencji dwóch 3 czerwienie i jedna czerwona bezpośrednio , w sumie w tym sezonie sędziował 7 spotkań i 31 żółtych 5 czerwonych i 2 karne . Tak więc chyba może być ciekawie i w tym pojedynku zważywszy że w ostatnim pojedynku kiedy to Bursa podejmowała Trabzon u siebie było pokazanych aż 8 żółtych kartek !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ 12 / Turcja Superliga
Elazigspor : Rizespor
over 3.5 gola
3.25 / Bet365
,, typ na to spotkanie dałem w TD z analizą tu jednak stawiam na gole i jak już opisałem choćby na przykładzie gospodarzy którzy mają stosunek bramek 18:39 to liczę właśnie na over 3.5 gola

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Grudzień Typów oddanych 11
- na ✅ 4
- niestety na ⛔ 7
Nowy Rok z nowymi nadziejami !

Typ numer 1 ( SZKOCJA )
- Kilmarnock : St. Mirren 2:1
- obydwie drużyny strzelą gola ✅
- 1.66 / Bet365
.. uważam że w tym spotkaniu będzie sporo walki no bo każdej z drużyn punkty są potrzebne jak rybie woda , obu drużynom bliżej do miejsc spadkowych niż do czołówki , gospodarze miejsce 9 z 18 pkt goście natomiast pozycję wyżej i 20 pkt , obie też sporo tracą goli Kilmarnock 32 bramki a goście 28 , gdy zajrzymy do H2H to tu też nie widać jakiejś dominacji którejś z drużyn , mecze tutaj na Kilmarnock to bilans 7-4-5 i br. 20:18 co pokazuje że chyba na gole z obu stron możemy liczyć ! ✅ OK

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ numer 2 / Grecja 2
Kalithea : Fokikos 2:1
powyżej 2.5 gola ✅
2.35 / Bet365
myślę że warto skorzystać z kursu jaki Bet wystawił na 3 gole w tym spotkaniu , obie ekipy w tym sezonie blisko siebie i tak gospodarze miejsce 5 z 22 pkt natomiast goście miejsce 6 z 20 pkt , obie napewno chcą się doatać do grupy z miejsc 1-4 która pozwala na walkę w play-off , w pierwszym ich spotkaniu na terenie Fokikos wynik 2:2 a ostatnie 5 kolejek w wykonaniu obu ekip to Kalithea 2-2-1 i 8:6 a Fokikos 3-0-2 i 8:4 , jak widzimy obie ze zdobywaniem goli nie mają problemów tak więc liczę na 2:1 dla gospodarzy ! ✅ OK

Otrzymane punkty reputacji: +1
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ numer 3 / Hiszpania
Real M : Celta V 3:0
obie drużyny strzelą ⛔
2.10 / Bet365
Faworytem oczywiście królewscy ale liczę że gościom jakś akcja może wejść i zdobędą gola , patrząc na wyniki Realu to zauważymy że z Osasuną 2:2 , Valencją 3:2 , Realem S 5:1 , Rayo 3:2 itd. itd a patrząc na ich wspólne pojedynki to często goście zdobywają w walce z Realem gola i chyba zaryzykuję po tak sporym kursie na gole z obu stron ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Hiszpania / Puchar
Betis : Ath Bilbao 1:0
Ath. Bilbao ⛔
2.00 / Bet365
.. jakoś nie chce mi się uwierzyć aby goście tego meczu nie wygrali , sugeruję się tu ligą chociaż to mecz pucharowy ale patrząc na grę gospodarzy to po 18 meczach tylko 2 zwycięstwa a w najbliższą niedzielę czeka ich ważny mecz u siebie z Osasuną która w tym sezonie również nie błyszczy i to chyba na tym spotkaniu będzie zależało gospodarzom niż na pucharze no lae to takie moje widzi mi się , kurs na gości jednak kusi ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Anglia / Championship
Watford : Reading 0:1 ( a chciałem postawić czystą dwójką SZKODA )
obie drużyny strzela gola ⛔
1.80 / Bet365
.. uważam że dziś gości stać przynajmniej na jednego gola , fakt że ostanio ich gra nie zachwyca bo na ostatnie ich 5 meczy 1-1-3 i bramki zaledwie 3 zdobyte i 7 w plecy to jednak dziś wydaje mi się że powalczą o korzystny dla siebie rezultat bo z Watford gra im się całkiem dobrze oto H2H 4-8-7 i br. 18:24 na ich korzyść a tu na Watford 2-4-3 i 8:9 także na ich korzyść tak więc liczę na ciekawy mecz z bramki z obu stron ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Szkocja / Premiership
Hearts : Motherwell 0:1
obie drużyny strzelą ⛔
1.90 / Bet365
.. drużyna gospodarzy w tym sezonie łamie wszelkie swoje statystyki dotychczas uzyskane i niestety zajmuje ostatnie miejsce w Premiership , w tym spotkaniu na pewno nie jest faworytem bo goście wysoko w tabeli na miejscu 3 ale ? no właśnie mam co do gości jedno ale , gdy zajrzymy na ich stosunek bramkowy to co widzimy 31:25 i porównuję bramki stracone do innych drużyn i tu zauwazymy że z bramkami straconymi stawia ich na miejscu 8 no bo drużyny do miejsca 7 mają mniej straconych goli od Motherwell , zaglądam do H2H pomiędzy nimi bramek i tak ogólnie 61:59 a tu na stadionie Hearts 43:26 i teraz co do samego meczu to nie sądzę że gospodarze będą stać w miejscu aby upłynęło 90 min gry tylko będą starać o korzystny wynik i liczę że jakaś akcja może zakończyć się golem a kurs na zdarzenie że obie strzelą w/g mnie warty postawienia za jakieś drobne ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Włochy / Serie A
Torino : Fiorentina 0:0 ⛔
obie strzelą ⛔
1.80 / Bet365
obie ekipy ostatnio dosyć skuteczne i gospodarze ostatnie 5 kolejek to 3-1-1 i br.9:5 goście 4-0-1 i 10:5 , podobnie tez jest z golami strzelonymi ogólnie gospodarze 31 goli goście 34 tak więc jest szansa na trafiony typ ⛔

Do góry Bottom