>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy - Stanley 63

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ #25 / Niemcy 2 liga
Arminia Bielefeld : Bochum 0:2 ✅
Bochum ✅
2.37 / Bet365
.. patrząc obiektywnie na formę obu ekip to w/g mnie goście wypadają trochę lepiej a szczególnie po ostatnim spotkaniu u siebie kiedy to pokonali lidera Koln który do tego meczu nie zaznał w lidze porażki i myślę że to bardzo pozytywnie zadziałało na piłkarzy Bochum , a co gospodarze a no żle bo gdy popatrzymy na ich grę to nic pozytywnego nie da się napisać no bo czy to coś dobrego gdy drużyna traci jak na teraz najwięcej goli w lidze 27 , ostatnie 4 mecze na swoim terenie to 4 porażki a gdy do tego dodamy H2H z Bochum 3-4-8 i br. 17:26 a tu w Bielefeld 2-2-4 i 11:15 , tak więc liczę na trzy pkt dla gości ! ✅

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ # 26 / Dania Superliga
Sonderjyske : Esbjerg do przerwy 1:0 ✅
Sonderjyske powyżej 0.5 gola do przerwy ✅
2.37 / Sportingbet
.. spotykają się dwa słabe zespoły , na 5 ostatnich meczy gospodarze 0-0-5 i br. 3:15 natomiast goście 0-1-4 i br. 3:11 tak więc widzimy że na gole chyba możemy liczyć a tu w Sonderjyske bilans pomiędzy nimi 4-3-2 i 14:10 , a osobiście liczę na gol ze strony gospodarzy już w pierwszej połowie ! ✅

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ # 27 / Dania Superliga
Sonderjyske : Esbjerg 40 minuta
Hansen K. ???? i 91 Christensen D. ????
czerwona kartka w meczu TAK ✅
5.00 / Betsson
.. jeszcze raz typ na
Sonderjyske : Esbjerg bo chyba niedawno Betsson wystawił taki typ bo patrzyłem jeszcze w południe i go nie było , Sonderjyske kartki 31 zółtych i 1 czerwona a Esbjerg 31 żółtych i 1 czerwona a mecze pomiędzy nimi też bywały z czerwienią choćby np. ostatni 09.04.2013✅ ✅

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ #28 / Dania 1 liga
Bronshoj : Koge 1:0 ⛔
Koge ⛔
2.30 / Bet365
.. uważam że goście wygrają to spotkanie , gospodarze to chyba jeden z kandydatów do spadku w tym sezonie , jak na razie są na ostatnim bezpiecznym miejscu jednak ich przewaga na spadkowiczami to tylko 3 pkt i jak tak dalej będą grać słabo to kto wie czy za parę kolejek nie będą w strefie spadkowej ich bilans w meczach domowych to tragedia 2-0-6 i br 11:15 , co do gości to ci są na 5 miejscu z 28 pkt na koncie a ostatnie 5 kolejek to 3-1-1 br 9:4 a z Bronshoj gra im się dobrze i nie przegrali ani jednego spotkania , tak więc biorę kurs 2.30 na gości ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ # 29 / Australia
Newcastle United Jets : Melbourne Heart 3:1 ✅
Newcastle U J powyżej 1,5 gola ✅
1.83 / Bet365
gospodarze po ostatniej wygranej u siebie z liderem Brisbane 2:1 zapewne będą chcieli i dziś zgarnąć pełną pulę i chyba tak będzie bo przyjeżdza do nich najsłabsza ekipa w lidze ostatnie Melbourne które ma bilans 0-2-4 i br. 2:9 a gdy zajrzymy do H2H to 3 ostatnie mecze tutaj pomiędzy nimi to 3 zwycięstwa Newcastle i za każdym razem strzelili przynajmniej dwa gole 2:0 , 3:0 i 3:2 tak więc pokuszę się i zagram na gole w wykonaniu gospodarzy po fajnym kursie ✅

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ #30 / Polska 1 liga
Łęczna : Tychy 2:0 ✅
Łęczna powyżej 1,5 gola ✅
2.10 / Sportingbet
.. atut własnego boiska , wicelider , najmniej porażek w lidze , bilans goli 23:12 , na swoim terenie 5-2-1 i br. 15:5 ... to wszystko wskazuje na wygraną gospodarzy a osobiście po kursie wysokim jak dla mnie 2.10 liczę na przynajmniej 2 gole Łęcznej ! ✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ #31 / Holandia Eredivisie
RKC Waalwijk : Feyenoord 1:0 ( brat ratuje brata bo inaczej tego się nie da nazwać ) ⛔
Graziano Pelle strzeli gola ⛔
1.80 / Betsson

Włoch nie mógł pomóc kolegom w ostatnich tygodniach po tym jak otrzymał czerwoną kartkę w ligowym meczu z Heraclesem Almelo . Do tej pory Graziano zdobył 10 goli dla Feyenoordu i dziś ma okazję powiększyć swój dorobek bramkowy gdyż Feyenoord gra z słabym w tym sezonie RKC , bilans bramkowy RKC to 18:29 tak więc raczej goście powinni tutaj zgarnąć pełną pulę , jednak jest coś ciekawego w tym meczu bowiem naprzeciw siebie dziś staną dwaj bracia ( trenerzy ) Erin i Ronald Koeman , starszy Erwin może drzeć o swoją posadę bo jego Waalwijk zajmuje miejsce spadkowe i kto wie ? .......... ja jednak liczę na gola ze strony Graziano ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ # 32 / Polska T-Mobile Ekstraklasa
Cracovia : Lech 1:6
Cracovia ⛔
3.40 / Bet365
co prawda Cracovia u siebie gra najgorzej w lidze 2-1-4 i br.10:11 i jest dziś osłabiona jednak Lech w meczach wyjazdowych też nie gra nic nadzwyczajnego , dam przykład mecz wyjazdowy z Jagiellonią i porażka 2:0 a Jaga też w domu nie jest jakimś super zespołem ( 3-1-4 ) a gdy zajrzymy do H2H Cracovii z Lechem to tu na Cracovii bilans 6-0-3 i br. 14:12 dla pasów tak więc zaryzykuję i stawiam na 3 pkt dla Cracovii ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ # 33 / T-Mobile Ekstraklasa
Cracovia : Lech 1:6 ( 5 :zoltakartka: ale brak ???? )
czerwona kartka ? Tak ⛔
Betsson / 3.50
a nawiążę jeszcze raz do tego spotkania i liczę na czerwień ,

jak wyglądają obie ekipy pod względem dorobku kartkowego : Cracovia 38 żółtych kartoników a Lech 41 żółtych i az 3 czerwone tak więc dorobek obu ekip dość bogaty w kartki , sędzią jest pan Marcin Borski ( z WARSZAWY )
bilans 15 meczy i 64 żółte i 3 czerwone kartki czyli powiem że nie żle , pan Marcin w 2008 roku sędziował mecz pomiędzy tymi drużynami także tutaj na Cracovii i wtedy pokazał 6 żółtych kartoników czyli sporo a jak zajrzymy na dorobek kartkowy obu ekip to w/g mnie pachnie tutaj mocno czerwienią ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ # 34 / Niemcy 2 liga
1860 Monachium : G . Furth 1:0 ( goscie zawiedli na całej linii )
nawiążę jeszcze do typu który podałem w Typach Dnia a mianowicie 1860 Monachium a G.Furth i tak trochę inaczej niż u mnie zwykle podam co bym jeszcze w tym spotkaniu widział :
Sportingbet :
drużyna 2 powyzej 0.5 gola do przerwy - 2.05 ⛔
drużyna 2 powyżej 1,5 gola - 2.30 ⛔
Greuther Furth handi -1.5 - 4.75 ⛔
Unibet :
Greuther Furth wygra - 2.45 ⛔
goście zdobędą gola w obydwu połowach - 3.75 ⛔
drużyna gości wygra co najmniej jedna połowę - 1.73 ⛔
goście zdobędą gola w drugiej połowie - 1.73 ⛔
.... rano kiedy zaglądałem na Betsson i teraz również nie dali typu na czerwoną kartkę w tym spotkaniu bo jakby taki typ był to bym go dał w typach dnia ale trudno , nie wiem czy jakiś inny buk ma typ na czerwień ?
bo jak byk ktoś miał to ja bym stawiał za drobną kasę bo tu mi również pachnie dosyć mocno czerwienią !
Zobaczymy co z tego mojego tasiemca wejdzie ? ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ # 35 / Korea
Suwon S.B : Jeonbuk FC 1:0
obie drużyny strzelą ⛔
1.60 / Sportingbet
mecz można powiedzieć o pietruszkę no bo goście na mistrza bez szans ale mają zagwarantowany udział w AFC Champions League natomiast gospodarze chyba już całkowicie odpuścili już zaangażowanie w lidze i 5 ostatnich spotkań to 5 porażek , jednak przeważnie w każdym pojedynku jakąś bramkę ustrzelą a mecze pomiędzy nimi to 15-17-9 i br. 68:68 tak więc widzimy że bramek sporo i dziś liczę że obu ekipom uda sie zdobyć po jednej bramce a kurs całkiem sobie ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ #36 / UEFA Youth League
Manchester City : Plzen ufff weszło / do przerwy 2:0
pierwsza połowa / Manchester C handicap -1.5 ✅
1.92 / Bet365
.. no coś ostatnio same ⛔ , ale tu chyba raczej nie będzie , młodzież z Czech dostaje baty od każdego wystarczy popatrzeć na ich stosunek bramek po 4 meczach 2:17 , Anglicy natomiast w formie ich bilans 12:4 , pierwszy pojedynek między na Plzen to 4:1 dla MC do przerwy 2:0 dla MC tak więc liczę że dziś u siebie może być podobnie a może nawet lepiej ✅ ✅

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ #37 / LM
CSKA Moskwa : Bayern M
liczba żółtych kartek / powyżej 3.5 no niestety jednej kartki zabrakło ( 3 )⛔
1.82 / Betsson
patrząc na to spotkanie zaraz na myśl przyszły mi kartki a gdy zajrzałem na to kto będzie sędziował to stawiam na powyżej 3.5 . Sędzia dziś jest Francuz Antony Gautier , do tej pory nie sędziował w LM tylko dwa spotkania w LE i pokazał 9 żółtek 1 czerwona i 1 karny czyli nie zły dorobek w poprzednim sezonie w LM 2 spotkania i 10 żółtek a komu ? Anderlecht : Zenit 5 żółtych i ( Zenit 3 żółte ) Nordsjaelland : Szachtar ( Szachtar 2 żółte ) czyli ruscy nie za bardzo podobają się Antoniemu , a dziś Niemcy z Ruskimi powinno być ciekawie , dodam może że w meczu CSKA z Manchesterem City zostało pokazane 6 żółtych ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ #38 / ZEA
Al Jazira : Al Nasr 1:2
obie strzelą ✅
1.36 / Bet365
.. może kurs nie jest zbyt atrakcyjny ale myślę że warto zainwestować , obie ekipy w tym nowym sezonie spisują się powiedzmy średnio , gospodarze 12 pkt goście 10 , gospodarze jeszcze na swoim terenie nie wygrali 0-2-1 natomiast goście w meczach wyjazdowych 1-0-2 gdy popatrzymy na H2H to gospodarze u siebie potrafią grać z Al Nasr bo bilans 10-3-4 i te gole 34:23 co daje tu średnią dosyć wysoką bo 3.35 dlatego liczę na gole z obu stron ! ✅

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ #39 / LE
Legia : Lazio 0:2 ( brak czerwieni )
czerwona kartka w meczu ? tak ⛔
3.60 / Betsson
jak gra Legia wiemy , w lidze chłopaki też nazbierali sporo żółtych kartoników ( 35 ) sędzia w tym pojedynku Holender oto bilans w sumie sędziował 16 meczy w LE i pokazał 61 żółtych 6 czerwonych i podyktował 6 karnych , w tym sezonie 3 mecze 12 żółtych 0 czerwieni i 1 karny i myślę że dziś będzie pierwsza czerwień , to ostatni pojedynek Legii u siebie w europejskich pucharach ani jeden gol zdobyty 4 mecze i 4 porażki czyż to nie jest denerwujace i myślę że będzie dziś ostro ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ # 40 / T-Mobile Ekstraklasa
Pogoń : Zawisza 1:1
Igor Lewczuk otrzyma żółtą kartkę ⛔
2.75 / Betsson
,, nie wiem czemu tak wysoki w/g mnie kurs na żółtą kartkę dla Igora dlatego skorzystam , Lewczuk to zdecydowany lider jeżeli chodzi o kartki ma ich już 5 , a pierwsze żółtko otrzymał w pierwszym meczu właśnie z Pogonią kiedy Zawisza podejmował Pogoń u siebie tak więc może powtórka z pierwszego spotkania bo Igor do delikatnych nie należy ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ #41 / 2 Bundesliga
St.Pauli : FC Koln 0:3
obie strzelą ⛔
1,80 / Bet365
Koln w kryzysie no bo jak inaczej nazwać ostatnie dwa mecze i dwie porażki , St.Pauli natomiast gra nie żle a H2H pomiędzy nimi no to zdecydowanie na korzyść Koln bo np. tutaj na St. Pauli 1-0-4 ale bramki już nie wygląda to najgorzej bo 6:8 . St.Pauli u siebie w tym sezonie 4-2-2 i br. 10:6 ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ #42 / T-Mobile Ekstraklasa
Korona : Widzew 2:1
Widzew powyżej 1,5 gola ⛔
4.10 / Betsson
.. spotkanie drużyn które tracą mnóstwo goli , stosunek bramek Korony 23:30 a Widzewa 16:34 , patrząc na ostatnie 9 pojedynków między nimi to piłkarze Korony zdobyli najwięcej 1 gola w tych meczach natomiast Widzew wygrywał min. 2:0 , 2:1 , 3:1 tak więc można powiedzieć że Widzew umie strzelać gole Koronie a fakt że w tym sezonie obie są w dolnych rejonach tabeli to liczę na otwarty pojedynek z paroma golami i chyba 2 mogą w tym meczu zdobyć piłkarze z Łodzi ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ #43 / Bundesliga
Mainz : Dortmund 1:3
Swen Bender strzeli gola ⛔
7.95 / Betsson
.. w meczu Dortmundu z Napoli Swen grał na nietypowej dla siebie roli obrońcy , stawiałem wtedy w typach dnia że zostanie ukarany żółtym kartonikiem no niestety grał dobrze i nie ostro , dziś jednak zagra na swojej pozycji środkowego pomocnika co prawda w tym sezonie nie zdobył jeszcze gola ale ogólnie to potrafi to robić i parę tych goli już strzelił , w meczu z Napoli pomimo że był na pozycji obrońcy często widzieliśmy go pod polem karnym przeciwnika , J.Klopp bardzo chwalił Swena po tym spotkaniu , dziś

z powodu kontuzji grać nie może Ilkay Gündogan, a także Mats Hummels, Neven Subotić i Marcel Schmelzer , Liczę że Swen dziś zagra bardzo dobre zawody i strzeli pierwszego swojego gola w tym sezonie ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Typ #44 / Bundesliga
Schalke : VfB Stuttgart 3:0 ( 47 min Farfan wykorzystał rzut karny )
rzut karny w meczu ? Tak ✅
3,70 / Betsson
sędzia który bardzo lubi wskazywać na wapno w swoich dotyczczas 217 meczach które sędziował pokazał więcej razy na wapno niż czerwonych kartoników bo karnych 65 a czerwieni 46 , zaglądając na wspólne spotkania tych drużyn to nie raz padały bramki z rzutów karnych i myślę że któraś z drużyn wykorzysta ten słaby punkt sędziego i pokusi się na jakiś upadek w polu karnym ! Schalke 27 goli w tym dwa z rzutów karnych a Stuttgart 24 gole i też 2 z rzutu karnego ! ✅

Do góry Bottom