>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy - Stanley 63

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# nr.1 / Liga Mistrzów
Manchester City : Bayern Monachium 1:3 ( 86 min Boateng ???? )
czerwona kartka w meczu ? Tak ✅
3.75 / Betsson / stawka 10 zł / wygrana 27.50 zł )
.. mecz na pewno dostarczy sporo emocji , jak grają w Anglii wiemy jak gra Bayern też wiemy i dorzucę jeszcze sędziego którym jest Holender pan Bjorn Kuipers ............. sędziował już mecz Bayernu w 2011 kiedy u siebie podejmowali SSC Napoli wynik 3:2 a w meczu 10 żółtych kartek a w konsekwencji 2 żółtych pokazał dwie czerwone kartki a ogólnie sędziował w tym sezonie 37 meczy i 12 czerwieni i 12 rzutów karnych , w Holandii też dosyć często pokazywana jest czerwień tak więc arbitrzy z tego kraju lubią pokazywać tą kartkę a gdy na boisku zmierzą się Anglicy z Niemcami to ostrej gry możemy być pewni !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Kupon # 2 / Singapur Puchar
Balestier Khalsa : Home United 0:1
Home United powyżej 1.5 gola ⛔
1.95 / Sportingbet / stawka 10 zł / przegrana 10 zł /
.. to już półfinały w Pucharze Singapuru , w tym spotkaniu w/g to drużyna gości powinna odnieść zwycięstwo a podpowiedzia dla mnie jest H2H który pokazuje że Home potrafi ogrywać Balestier 9-8-31 i te gole 56:131 a tutaj na stadionie Balestier 6-3-16 br. 22:61 dlatego też liczę na przynajmniej dwa gole ze strony gości po fajnym kursie !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Kupon # 3 / 2 Bundesliga
Union Berlin : Sandhausen 3:0
obie strzelą ⛔
1.80 / Bet365 / 10 zł minus 10 zł
.. obie ekipy ostatnio w dobrej dyspozycji i tak ostatnie 5 kolejek to Union 3-1-1 i 10:7 natomiast Sandhausen także 3-1-1 br. 6:3 a dwa mecze pomiędzy nimi tutaj w Berlinie to 3:1 i 2:2 . Union w tym sezonie zapewne marzy o najlepszym miejscu które zapewni awans do Bundesligi , aktualnie ekipa z Berlina jest na miejscu 3 z dorobkiem 17 pkt przy bilansie 5-2-2 i br. 17:12 co może nam podpowiedzieć ze sporo strzelają ale i tracą natomiast goście na miejscu 9 i 3-3-3 br. 8:8 jednak gra na wyjazdach im nie leży bo 1-0-3 i br. 3:5 jednak gdy spojrzymy na ich ostatnie mecze to w tych 5 które wyżej opisałem w każdym z nich zdobywali przynajmniej bramkę tak więc liczę że i dziś są w stanie coś ustrzelić tym bardziej że Union lepiej gra na wyjazdach niż u siebie : WYJAZDY 3-2-0 i 9:3 natomiast dom to 2-0-2 i o dziwo bramki 8:9 , a kurs na to jest uważam OK !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Kupon # 4 / Holandia Eredivisie
Ajax : Utrecht
czerwona kartka w meczu TAK
3.95 / Betsson / stawka 10 zł
.. jak wspomniałem w mojej analizie w TD że parę spotkań może być z czerwienią to właśnie tutaj w meczu Ajax z Utrecht takiej kartki oczekuję , gospodarze no powiedzmy w sezon weszli średnio bo po 8 kolejkach plasują się na 5 miejscu ich bilans to 4-2-2 i br. 19:13 co pokazuje że nie są w wyśmienitej formie , co do Utrechtu to ci daleko w tabeli bo 15 czyli ostatnie bezpieczne miejsce i trzeba w każdym spotkaniu szukać punktów a tutaj ostatnio gra im się całkiem dobrze bo ostatnie zwycięstwo Ajaksu na Utrechtem to sezon 2009/10 tak więc trochę czasu już minęło i liczę na zacięty a zarazem ostry mecz i czerwona kartkę bo ta już między tymi zespołami padała nie raz !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Kupon # 5
El.MŚ
Dania : Malta 6:0 ... 1-15 ( 2:0 )
Dania strzeli gola w min 1-15 ✅
2.35 / Sportingbet / 10 zł / wygrana 13.50
.. o meczu w tej grupie B pomiędzy Bułgarią a Czechami pisałem w TD tu mecz drugi w tej samej grupie i Duńczycy przy remisie w meczu Bułgarów z Czechami mogą wygrać tylko 1:0 ale w przypadku zwycięstwa Bułgarii muszą trochę tych goli nastrzelać i liczę na szybkie otwarcie dla Duńczyków i gol w min 1-15

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Kupon # 6
El.MŚ
San Marino : Ukraina 0:8
Ukraina handi -4.5 ✅
1.625 / Bet365 / 10 zł / wygrana 6.25
.. myślę że tu nie ma co kombinować Ukraina tak czy siak zagra przynajmniej w barażach chociaż może i wejść bezpośrednio jak nasi postarają się o przynajmniej remis ale to bolączka Anglików i Ukraińców dlatego jak u siebie wygrali z nimi 9:0 to tu te 5 goli powinni strzelić a kurs w/g mnie dobry !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Kupon #7 / Dania 1 liga
Aarhus : Nordsjaelland 0:1
remis lub Nordsjaelland ✅
1.61 / Bet365 / stawka 10 zł ✅ 6.10
.. uważam że goście tego spotkania nie powinni przegrać , fakt są na ostatnim miejscu w tabeli ale czas chyba najwyższy aby gromadzić punkty i wspiąć się trochę wyżej w tabeli , gdy zajrzymy do H2H to widzimy że gościom wcale żle nie idzie tutaj na stadionie Aarhus bo na 12 meczy bilans 6-1-5 no i przede wszystkim bramki 14:23 co też nam może coś podpowiedzieć , pierwszy mecz w tym sezonie co prawda przegrany tutaj przez gości 2:1 jednak uważam że przynajmniej na remis jak nie na wygraną stać dziś Nordsjaelland ! kurs fajny !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Kupon # 8 / Dania 1 liga
Sonderjyske : Odense 1:5 ( szkoda bo chciałem dać więcej )
Odense powyżej 0,5 gola ✅
1.22 / Sportingbet / 100 zł ✅ 22 zł
..
jestem raczej pewny że goście dziś zdobędą przynajmniej 1 gola , co prawda w poprzednim sezonie dostali tutaj lanie bo przegrali 4:1 a popatrzmy wstecz kiedy to w 4 ostatnich pojedynkach wygrywali tutaj , w pierwszym meczu tego sezonu na Odense padł wynik 1:1 !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Kupon # 9 / Liga Mistrzów
Real Madryt : Juventus 2:1
czerwona kartka w meczu ? Tak ???? ✅
3.75 / Betsson / Stawka 10 zł ✅ 27.50
... coś mi podpowiada że tutaj ten kolor kartonika zostanie pokazany . Real z kompletem punktów lideruje w grupie B Juve na miejscu 2 z zaledwie 2 pkt ale to mniej ważne jeżeli chodzi o trafność mojego typu większą szansę widzę w osobie sędziego którym jest Niemiec pan Manuel Grafe , pan Manuel sędziował spotkanie w LM pomiędzy Benficą a Anderlechtem i pokazał aż 6 zółtych kartek tak więc dziś gdy gra Włoska drużyna a Juve ostatnio bardzo brutalne bo np. w ostatnim meczu ligowym przegranym 4:2 z Fiorentiną został ukarany aż 6 kartkami zółtymi tak więc dziś coś mi podpowiada że ta czerwień zostanie pokazana ! ✅

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Kupon # 10 / Bundesliga
Stuttgart : Nurnberg 1:1
czerwona kartka w meczu ? Tak ???? ⛔
4.00 / Betsson / stawka 10 zł ⛔ 10 zł
.. i tu też liczę na czerwoną ! Stuttgart co prawda w lidze wyżej od gości jednak w ich bezpośrednich pojedynkach to lepiej wygląda Nurnberg i dlatego mecz zapewne będzie ciekawy , sędzią jest pan Guido Winkmann który co prawda nie pokazał w tym sezonie jeszcze takiego koloru kartonika jednak gdy zajrzymy do jego bilansu to na 28 spotkań z ubiegłego sezonu tych czerwieni było 11 , tak więc czas na pierwszą w tym sezonie , gdy zaglądniemy do H2H między nimi to czerwieni parę było tak więc liczę że i dziś !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Kupon # 11 / Włochy Serie A
Udinese : AS Roma 0:1 i w 66 min ???? Maicon ukarany czerwienią !
czerwona kartka ? Tak ???? ✅
3.35 / Betsson / 10 zł ✅ 23.50 zł
w typach dnia wspomniałem o tym że dziś widzę parę spotkań z czerwienią i w tym upatruję ???? , wiadomo nie od dziś że we Włoszech tych czerwieni pokazują sędziowie sporo a gdy zajrzymy do H2H pomiędzy Udine a Romą to tu nie trzeba tej czerwieni daleko szukać bo w dwóch ostatnich pomiędzy nimi spotkaniach była pokazana ! ✅✅

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Listopad 2013
Kupon # 1 / Niemcy
Aalen : Dusseldorf 1:0
obie drużyny strzelą gola ! ⛔
1.83 / *****
Bet365
.. nawiązując do mojego typu z TD tutaj obstawiam ten sam pojedynek i liczę na gole z obu stron , patrząc na ich bilanse bramkowe jest to całkiem możliwy typ
Aalen br. 12:12 natomiast goście 14:19 ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Kupon #2 / Czechy
Bohemians : Mlada B 1:1
obie drużyny strzelą ✅
1.72 / Bet365 ****
ostatnie w tabeli Bohemians podejmuje dziś na swoim terenie 5 Mladę B i chociaż w/g buków goście wystąpią w roli faworyta to wydaje mi się że gospodarze nie są bez szans , pomimo ostatniego miejsca Bohemians ma 11 pkt a gdyby udało im się zdobyć komplet pkt to te zwycięstwo wywinduje ich na miejsce nawet 9 bo różnica między np. 9 w tabeli Jablonec a nimi to zaledwie 2 pkt . Gospodarze na swoim terenie z wszystkich 11 pkt to 8 zdobyli w domu ich bilans to 2-2-1 i 5:3 a H2H z Mladą tutaj to 2-2-2 i br. 6:7 tak więc liczę na gole z obu stron ! ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Kupon #3 / Austria 2 liga
Liefering : Austria Lustenau 1:1
Austria L lub remis ✅
1.90 / Bet365 ****
spotkanie pomiędzy 4 Lefering a 3 Austrią L . Gospodarze ostatnio bez formy i 5 ostatnich spotkań to 1-2-2 i 8:10 a goście 3-1-1 i 8:5 , gospodarze u siebie bez remisu 5-0-2 br. 19:8 natomiast goście na wyjazdach 4-2-1 i 8:3 tak więc zapewne będzie ciekawie , osobiście liczę na remis bo tak też zakończyło się ich pierwsze spotkanie w tym sezonie na terenie Austrii L a wynik 3:3 ✅

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Kupon #4 / Niemcy 2 liga
FC Koln : Union Berlin 4:0
FC Koln handi -1.5 ✅
2.850 / Bet365 ****
mecz na samym szczycie w 2 lidze Niemieckiej obie na swoim koncie po 12 kolejkach mają 24 pkt . Gospodarze z bilansem 6-6-0 natomiast goście 7-3-2 , ja jednak liczę na 100 % zaangażowania gospodarzy i dwubramkowe zwycięstwo , w poprzednim sezonie tak to też wyglądało Koln pokonało u siebie Union 2:0 w rewanżu przegrali 2:1 . W ostatnim pojedynku Koln na wyjeżdzie pokonało skromnie Arminię Bielefeld a bramkę na wagę zwycięstwa strzelił Peszko i może to będzie zachętą do dobrego występu polaka w tym spotkaniu po cichu na to liczę ! Festiwal strzelecki w wykonaniu FC Koln ✅✅

wersus 18

wersus

Użytkownik
Jesteś MEGA za te czerwone kartki!! nie piszę w TYPY DNIA bo dostane bana ale chce Ci tu napisać że nie znam nikogo kto tak trafnie typuje te czerwienie!!! szkoda że tak rzadko stawiałem bo by się zarobiło troche pieniążków. Pozdrawiam CIE!

realadi 241

realadi

Użytkownik
Jesteś MEGA za te czerwone kartki!! nie piszę w TYPY DNIA bo dostane bana ale chce Ci tu napisać że nie znam nikogo kto tak trafnie typuje te czerwienie!!! szkoda że tak rzadko stawiałem bo by się zarobiło troche pieniążków. Pozdrawiam CIE!
w pełni zgadzam sie z kolega ???? jestes niesamowity z tymi kartkami !!!!!!! jesli moge prosic to wiecej takich typow o kartkach ???? naprawde wielki wielki szacunek....

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Kupon #5 / World Cup U-17
Szwecja : Nigeria 0:3
obie drużyny strzelą gola ⛔
1.53 / Sportingbet / ****
w MŚ młodzików U-17 czas na półfinały i myślę że to spotkanie dostarczy nam sporo emocji no i goli , w pierwszym ich spotkaniu padło ich aż 6 bo wynik 3:3 . Nigeryjczycy jak dotąd bez porażki a Szwedzi z jedną porażką 0:1 z Meksykiem i tylko w tym spotkaniu nie zdobyli gola w pozostałych zawsze strzelali i dziś uważam ze też stać ich na bramkę , niewątpliwie faworytem są piłkarze Nigerii ale jak to w piłce bywa nie zawsze faworyt jest górą a tutaj mecz o awans do finału ! ⛔

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Kupon # 6 / Dania 2 liga
Vejle : Silkeborg 1:2 ( spodziewałem się wygranej Silkeborga )
over 2.5 gola ✅
1.95 / Bet365 / ****
myślę że może być ciekawie w tym spotkaniu , gospodarze w dobrej formie i od 6 kolejek bez porażki , natomiast goście czyli spadkowicz z 1 ligi z ostatniego sezonu trochę zawodzi i aktualnie zajmuje dalekie 7 miejsce jednak strata do drugiego miejsca dającego awans to tylko 5 pkt czyli dalej trzeba wierzyć że ten awans w tym sezonie może być aktualny , no ale do końca jeszcze daleko i w każdym meczu trzeba grać o pełną pulę . Silkeborg gra jak na razie w kratkę i teraz aktualnie od 3 kolejek nie przegrali a jak im się gra z Vejle ? no w pierwszym ich pojedynku z tego sezonu polegli właśnie tutaj 3:0 ( over jednak jest ) ale dziś myslę że to spotkanie będzie przebiegało inaczej bo H2H tutaj to 3-2-6 i 13:19 średnia goli tu 2.91 , tak więc liczę na przynajmniej 3 gole a kurs powiem że superowy ! ✅✅

Do góry Bottom