>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy - Stanley 63

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 34 / Liga Mistrzów
Napoli : Dortmund 2:1 ( tym razem przeczucie nie zawiodło )
czerwona kartka w meczu ? tak ✅
3.75 / Betsson / stawka 100 zł / na czysto 275 zł /
przed chwilą zakończyło się spotkanie młodych U-19 pomiędzy tymi drużynami i tam UWAGA ! 4 ???? , wiem nie można porównywać spotkań ale jak ostro grają Włosi to dobrze wiemy no a Niemcy wcale nie gorsi a gdy dodamy sędziego który jest Portugalczykiem to chyba możemy zaryzykować że czerwień może tu paść , wiem dużo w moich typach jest czerwieni ale czasami mi się udaje trafić i w tym spotkaniu liczę na taki łut szczęścia !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 35 / Liga Europejska
Lazio : Legia 1:0 ( obie drużyny grały grzecznie )
czerwona kartka w meczu ? Tak ⛔
3.60 / Betsson / stawka 100 zł / porażka 100 zł /
..
no to znowu szukam w dzisiejszych spotkaniach czerwieni , i taką widzę w spotkaniu naszej Legii z Lazio , tu znowu włoski zespół który lubi ostrą grę no i nasza Legia też za daleko nie odbiega od ostrej gry no a na dodatek sędzia pan Kristinn Jakobsson którego dobrze znamy choćby z meczu Czarnogóra : Polska i czerwień dla Obraniaka a bilans pana Kristinna podaję sezon 2012/3 i tak 29 meczy - 104 żółtka 14 czerwieni i 7 karnych , dlatego liczę dziś na czerwień !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 36 / Polska T-Mobile Ekstraklasa
Podbeskidzie BB : Jagiellonia B
ufffff 44 min i D. Plizga na 0:1 KONIEC 0:1
drużyna 2 powyżej o.5 gola do przerwy ✅
2.25 / Sportingbet / stawka 100 zł / na czysto 125 zł /
..
myślę że Jaga nie straciła nic ze skuteczności jaką pokazała w ostatnim swoim występie u siebie pokonując słaby Ruch aż 6:0 i dziś wysoko postawi poprzeczkę Podbeskidziu które powiedzmy gra słabo , dlatego liczę że w pierwszej połowie goście stworzą sobie parę okazji na zdobycie gola a
Dani Quintana którąś wykorzysta bo w ostatnim pojedynku zaprezentował się bardzo dobrze no i kurs w/g mnie super !

Otrzymane punkty reputacji: +1
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 37 / 2 Bundeliga
FC Koln : Kaiserslautern 0:0 z wielkiej chmury mały deszcz no ale bywa i tak jednak strata bardzo boli
obie strzelą gola ⛔
1.66 / Bet365 / 2000 zł / porażka 2000 zł /
,,,
no może przesadziłem ze stawką ale kto nie ryzykuje .......... wiem goście w niezbyt dobrych nastrojach bo ostatnie 5 kolejek to zaledwie 1-1-3 i 5:10 ale pomimo 8 pozycji na ich koncie 10 pkt i tylko 4 straty do lidera tak więc nie uważam że dziś łatwo polegną i czy w ogóle polegną bo tutaj na RhienEnergie Stadion gra im się wyjątkowo dobrze zresztą popatrzmy 5 zwycięstw 3 remisy i tylko jedna porażka w bramkach 17:12 tak więc to coś znaczy , gospodarze na dzień dzisiejszy w super formie i ostatnie 5 kolejek to 3-1-1 br. 11:2 a ogólnie zajmują wysokie 3 miejsce z 13 oczkami na koncie i 1 pkt straty dlatego uważam że mecz może być ciekawy , ostatnie spotkanie tutaj tych drużyn to wynik 3:3 dlatego myślę że może warta ta stawka na ten typ !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 38 / Szwecja 1 liga
Osters : Halmstad 0:1 ( pomimo 4 :zoltakartka: to jednak brak czerwieni
czerwona kartka w meczu ? Tak ⛔
4.35 / Betsson / Stawka 100 zł / porażka 100 zł
.. a nie wiem ostatnio mnie bierze na czerwień i spróbuję dziś poszukać ją w Szwecji , mecz drużyn które bezpośrednio rywalizują ze sobą o być albo nie być i tak gospodarze bezpieczne ostatnie miejsce czyli 13 ich dorobek 25 oczek , goście pozycja niżej czyli 14 ale to już miejsce dające prawo gry w barażach , różnica pomiędzy nimi to 4 oczka , do końca sezonu 7 kolejek no i co tu dużo więcej chcieć jak nie walki o każdy mm boiska tak więc może być i ostro a zaglądałem do H2H i czerwień była pokazywana !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 39 / Holandia 2 liga
Emmen : Venlo ( 0:0 ) ale straszna seria mnie dopadła
powyżej 1.5 gola w pierwszej połowie ⛔
2.25 / Bet365 / stawka 100 zł / porażka 100 zł /
..
druga Holandia wiadomo bardzo overowa liga i tu widzę parę bramek , obie drużyny w tym sezonie grają podobnie Emmen miejsce 7 i bilans 3-3-2 i 15:12 goście miejsce 6 i 4-1-3 i 11:13 , widzimy że goście w tym sezonie w bramkach na (-) , jest coś ciekawego pomiędzy nimi otóż bardzo mało remisów popatrzmy 6-1-9 br. 18:26 a tu na Emmen remisu brak 3-0-5 i 10:12 no i liczę że już w pierwszej połowie kibice zobaczą przynajmniej 2 gole !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 40 / Irlandia 1 liga
UC Dublin : Sligo 0:3 ( dobre na otarcie łez )
Sligo powyżej 1,5 gola ✅
1.44 / Bet365 / stawka 1000 zł / na czysto 440 zł /
..
myślę ze w miarę bezpieczny typ na bramki w wykonaniu gości , dotychczas w tym sezonie mecze pomiędzy nimi to wyniki 3:0 i 5:2 oczywiście na korzyść Sligo a goście w tym sezonie dosyć bramkostrzelne ich bilans to 43:18 i miejsce 3 w tabeli tak więc liczę na przynajmniej 2 gole w ich wykonaniu !
Po 40 oddanych typach .........
✅ 21
⛔ 19 ( w kasie na plus 1794 zł )

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 41 / Dania 2 liga
Bronshoj : Horsens 1:2
over 2.5 gola ✅
1.65 / Bet365 / stawka 100 zł / na czysto 65 zł /
..
dlaczego liczę na over 2.5 a no bo ostatnio gospodarze grają dobrze , są tuż nad miejscami zagrożonymi z tylko 1 pkt , dwa ostatnie mecze to 6 pkt i 5 goli zdobytych przy jednym straconym co prawda z Horsens gra im się ciężko bo 2-1-7 i 5:18 ale Horsens dopadł lekki kryzys ostatnie 4 spotkania to aż 3 porażki i 1 zwycięstwo jednak jeżeli chodzi o strzelanie goli to nie jest żle i 5 ostatnich meczy bilans bramkowy 13:12 i widzimy że dużo strzelają ale i sporo straconych dlatego 3 gole w tym spotkaniu mogą być !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 42 / Bundesliga
Nurnberg : Dortmund 1:1
Dortmund powyżej 2.5 gola ⛔
2.10 / Bet365 / stawka 1000 zł / porażka 1000 zł /
..
a zaryzykuję bo uważam że Dortmund po porażce we Włoszech wyjdzie na to spotkanie trochę podrażniony a w lidze pokazują że strzelać potrafią bo ich bilans 15:4 nam to pokazuje , w sumie ich H2H to dominacja Dortmundu bo 2-7-12 i te gole 20:40 , dlatego liczę na przynajmniej 3 gole z ich strony a kurs całkiem fajny !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 43 / Dania 2 liga
Lyngby : Hvidovre 2:0
over 2.5 gola ⛔
1.50 / Sportingbet / stawka 800 zł / minus 800 zł /
..
tu liczę na otwartą grę i sporo goli , ostatnie 5 kolejek : gospodarze 3-0-2 br. 14:8 goście : 1-1-3 i 8:11 ; a H2H tutaj 3 mecze i 15 goli średnia jak nie trudno obliczyć 5.00 tak więc te 3 powinny paść !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 44 / J2-League
Ehime : Yokohama 0:1
Yokohama ✅
3.20 / Bet365 / stawka 100 zł / na czysto 220 zł /
..
na dziś to goście grają dużo lepiej , Ehime ostatnie mecze 1-2-2 i zaledwie 3 gole zdobyte przy 6 straconych natomiast Yokohama 3-1-1 i 10:5 gdy zajrzymy do H2H to tutaj w Ehime 3-3-3 i br. 9:11 czyli widzimy że Yokohama tutaj nie żle gra tak więc patrząc na formę to liczę na gości w poprzednim sezonie 0:1 !

Otrzymane punkty reputacji: +1
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 45 / Finlandia 1 liga
Honka : JJK 3:3 ( no i kto by się spodziewał )
obie drużyny strzelą gola ✅
1.90 / Bet365 / stawka 100 zł / na czysto 90 zł /
..
uważam że warto skorzystać z tego kursu jaki oferuje Bet365 na gole z obu stron już tłumaczę dlaczego tak twierdzę : goście już chyba pogodzeni ze spadkiem no bo do końca sezonu mają 5 spotkań i 10 punktów straty do odrobienia aby zrównać się z Inter Turku co jest chyba nie możliwe , gdy zajrzymy na ostatnie 5 meczy JJK to zauważymy że w każdym z nich strzelili przynajmniej 1 gola oto wyniki 4:1 , 3:2 , 2:2 , 3:1 i ostatnio 1:1 a gdy zajrzymy na ich bezpośrednie mecze z Honką to wcale żle nie wygląda bo w dwóch spotkaniach z tego sezonu nr.1 porażka tutaj ale 3:2 i ...... wygrana u siebie 1:0 dlatego liczę że dziś pomimo że są skazani na przysłowiowe pożarcie to jednak na przynajmniej jednego gola ich stać no a kurs mnie osobiście zachęcił do tego typu !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 46 / Polska Ekstraklasa
Pogoń : Podbeskidzie 2:1 ( gdyby nie samobój było by fajnie )
Pogoń handicap ( -1.5 ) ⛔
3.00 / Bet365 / Stawka 100 zł / porażka 100 zł /
..
Liczę na pierwsze zwycięstwo Pogoni w tym sezonie u siebie , no bo z kim jak nie z słabym Podbeskidziem które jeszcze w tym sezonie nie wygrało na wyjeżdzie 0-3-1 i 5:9 a na dodatek w dzisiejszym pojedynku zagrają w okrojonym składzie . Pogoń w tym sezonie tylko raz musiała oddać komplet pkt przegrywając z Legią u siebie 0:3 a tak ich bilans to 3-4-1 i br. 11:10 , tak więc powinni dziś pokonać Podbeskidzie z którym to gra im się dobrze i np. w poprzednim sezonie pokonali Bielszczan 2:0 i dziś liczę na powtórkę z historii !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 47 / Norwegia 2 liga
Ham-Kam : Sandefjord 3:0 ( kompletny zawód ze strony gości . TRUDNO )
obie strzelą ⛔
1.72 / Bet365 / stawka 100 zł / poracha 100 zł /
..
mecz o stawkę , obie na koniec chcą się załapać na baraże , na dziś sprawa wygląda tak : gospodarze miejsce 9 i 34 pkt do grupy baraży 3 pkt straty , goście miejsce 8 i 36 pkt i 1 pkt straty do końca rozgrywek 7 meczy , gospodarzom dosyć ciężko ostatnio się gra z Sandefjord i 4 ich ostatnie mecze to 4 zwycięstwa dzisiejszych gości tak więc liczę na ciekawy pojedynek i bramki z obu stron !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 48 / Puchar Niemiec
Monachium 1860 : Dortmund do przerwy 0:0 ( trudno ale mizernie to wyglądało )
powyżej 0.5 gola do przerwy ⛔
1.22 / Bet365 / 5000 zł / minus 5000 zł /
..
spróbuję się odegrać za porażkę sporej kasy którą mi zabrał Dortmund i dziś za grubszą kasę myślę że się trochę odgryzę , no bo wydaje mi się że ta jedna bramka powinna w pierwszej połowie się pojawić , zapewne Dortmund nie wyjdzie na to spotkanie w najmocniejszym składzie ale pomimo to sądzę że kto by nie zagrał to Dortmund będzie faworytem tego meczu .

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 49 / Szwecja 1 liga
Brommapojkarna : Elfsborg
Elfsborg
2.10 / Bet365 / stawka 1000 zł
.. aktualny jeszcze mistrz Szwecji w tym sezonie trochę zawodzi swoich fanów i na 6 kolejek przed zakończeniem sezonu nie mieści się na podium aktualnie są na 6 miejscu i np. do pucharów tracą 7 pkt i żeby przynajmniej załapać się na miejsce 3 niestety takie mecze trzeba wygrywać no z kim jak nie z drużyną która jest na przedostatniej pozycji ale może być siężko co pokazyje nam H2H bo Elfsborg jeszcze tutaj nie wygrał zresztą popatrzmy 0-3-5 i 5:18 na ich korzyść ale tutaj na Brommapojakrna bilans 0-3-0 i br. 4:4 ale myslę że dziś powinno się udać pierwsze ich spotkanie to pogrom 6:0 dlatego liczę na 3 pkt gości !
......................................................................................
Odnosząc się do wyżej napisanej uwagi od &quot; Ogień &quot; to niestety ale podpisuję się pod tym i dziękuję za wpis !
Dzięki OGIEŃ

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 50 / Holandia 2 liga
Maastricht : Emmen 0:0
powyżej 1.5 gola do przerwy ⛔
2.25 / Bet365 / stawka 5000 zł / - 5000 zł /
.. wiemy że 2 liga w Holandii to bardzo overowa liga , Emmen ostatnio gra dobrą a przede wszystkim skuteczną piłkę ostatnie 5 kolejek to 4-0-1 br. 12:6 natomiast gospodarze 2-0-3 i 6:7 , gdy grają tutaj na Maastricht to pada sporo goli 5-3-5 i br. 23:16 średnia 3.00 i ryzykuję że do przerwy zobaczymy przynajmniej 2 gole ........... jeżeli nie to odpuszczam do końca miesiąca !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 51 / Dania 2 liga
Silkeborg : Koge 1:2
powyżej 3.5 gola ⛔
2.75 / Bet365 / stawka 1000 zł / porazka 1000 zł /
.. wiem pisałem że po ostatniej bolesnej porażce odpuszczam w tym miesiącu jednak powiem że nie mogę bo to silniejsze odemnie i stawiam ! dziś w drugiej lidze w Danii ciekawy pojedynek i liczę na sporo goli , gospodarze o ile dziś wygrają wskakują na drugie miejsce w tabeli i chyba tylko o to chodzi aby po roku przerwy w 1 lidze znowu powrócić u siebie grają super 4 mecze 4 zwycięstwa i br. 13:5 a 3 meczy pokrywają over 3.5 bo 4:1 , 3:2 i 4:2 tak więc liczę i dziś na przynajmniej 4 bramki !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 52 / Dania 1 liga
Nordsjaelland : Randers 1:0 ( niestety branka dopiero w 41 min )
czas pierwszego gola 1-15 min ⛔
3.25 / Sportingbet / stawka 100 zł / porażka 100 zł /
..
słaby sezon w wykonaniu gospodarzy ale myślę że dziś będą w stanie wygrać , goście natomiast no powiedzmy średnio ale znowu sięgnę do H2H które jest zdecydowanie na korzyść gospodarzy a patrząc głębiej to pomiędzy nimi dosyć szybko pada pierwsza bramka !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
PO 52 TYPACH : ✅ 24 ⛔ 27
( WIEM OGÓLNIE NIE JEST ZBYT WESOŁO ( i w domu ) NO ALE PRAWDA JEST TAKA , ŻE NA MINUSIE 11.931 ZŁ )
Widzę , że bardo wielkie zainteresowanie jest moim może nie tematem ale KASĄ , odpowiem tak że są ludzie którzy mają wiele kasy i tacy którzy mają trochę mniej ( screenów nie będę tutaj pokazywał bo wystarczy mi screen od ojca ) ale mogę powiedzieć że za wesoło nie było i mam ograniczoną kasę ( pod kontrolą ) tak więc obiecuję bez szaleństw jeżeli chodzi o kasę bo typy to wiadomo jest wielka loteria choćby np. w zakończonym przed chwilą spotkaniu Zenitu z Austrią 0:0 i kto by przypuszczał że tyle typów nietrafionych ! dlatego jeżeli chodzi o moje typy to nie ulegną zmianie i będę typował tak jak dotąd ( Japonia , Dania , Holandia itd itd )
Kto chce wierzyć to uwierzy , niewierzącemu może być trudno !
Pozdrawiam wszystkich którzy zaglądają i piszą swoje przemyślenia na ten temat , bo każda uwaga jest bardzo cenna no ale gdy się ją stosuje a nie tak jak w moim przypadku było ( uzależnienie może być od wszystkiego ale obiecałem trochę rozsądku ) !

Do góry Bottom