>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy - Stanley 63

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 14 / Norwegia 2 liga
Hodd : Bodo/Glimt 2:1
Hodd ✅
3.10 / Bet365 / stawka 100 zł / na czysto 210 zł /
..
walczący o przynajmniej miejsca 3-6 gospodarze podejmują dziś zdecydowanego lidera 2 ligi Bodo/Glimt które praktycznie już jest w Tippeligaen , Hodd u siebie albo wygrywa albo przegrywa bez remisu jak dotąd a ja liczę na zwycięstwo a H2H tutaj to 2-0-1 i 7:4 na korzyść gospodarzy zauważmy bez remisu dlatego liczę na Hodd

Otrzymane punkty reputacji: +1
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 15 / Holandia 2 liga
Emmen : Oss tak jak się spodziewałem już do przerwy 3:0
powyżej 2,5 gola ✅
1.57 / Bet365 / stawka 100 zł / na czysto 57 zł /

..
w poprzednim typie z Holenderskiej drugiej ligi trochę horroru no bo uważałem że 2.5 pyknie szybko a tu masz dopiero prawie 90 minuta i dopiero 3 bramka , tu jednak uważam że już szybciej będę spokojniejszy Emmen bilans br. 8:11 natomiast Oss 3:10 a po analizie H2H tutaj i 12 meczy 4-6-2 i br. 27:21 czyli wysoka średnia bo 4.00 ubiegły sezon to 2:2 i 2:1 ale były też 4:4 czy 3:3 tak więc myślę że warto !
( tak poza tym chciałem dać to spotkanie ale z większym overem bo 4,5 w Typach Dnia ale jakoś po przeczytaniu analiz na spotkanie młodzieży między Holendrami a Luksemburgiem w końcu wybrałem Holendrów i tu wielka klapa bo tylko 1:0 no ale tak już jest jak się nie idzie za głosem sumienia muszę z tego wyciągnąć wnioski bo to już nie pierwszy raz mi się przydaża ! )

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 16 / Rosja Division 1
Luch Energiya : T.Moskwa 0:0
remis lub T.Moskwa X/2 ✅
1.90 / Bet365 / stawka 100 zł / na czysto 90 zł /
..
T. Moskwa ostatnio w niezłej formie 3-1-1 i 7:3 , gospodarze u siebie 1-2-1 a gdy zajrzymy do H2H to z T. Moskwa gra im się ciężko 1-0-3 i br. 3:5 tak więc uważam że T. Moskwa może tutaj jakiś punkt zdobyć a może i komplet !
.........................................................................................................................................................
✅ 10
⛔ 6 ( kasa plus 185 zł )

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 17 / Kwalifikacje MŚ
Uzbekistan : Jordan 1:1
powyżej 2.5 gola ⛔
2.10 / Bet365 / stawka 100 zł / porażka 100 zł /
..
typ wyłącznie ze statystyk i tak w H2H 3-4-1 i br. 13:10 natomiast w Uzbekistanie 2-1-0 br. 8:4 czyli średnia wysoka bo 4.00 a ostatni mecz Uzbekistanu u siebie to wysokie zwycięstwo z Katarem 5:1 tak więc kurs na dziś jest wysoki i trzeba spróbować !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 18 / Japonia 2 liga
Tochigi : Ehime 0:1
obie drużyny strzelą gola ⛔
2.00 / Bet365 / stawka 100 zł / porażka 100 zł /
..
spotkanie drużyn z drugiej połówki tabeli i tak Toschigi 14 miejsce pkt 40 natomiast goście 17 miejsce z 33 pkt i tym drugim już bliżej do miejsc zagrożonych bo mają 6 pkt przewagi nad spadkowiczami dlatego też w ostatnich spotkaniach Echime które czuje oddech drużyn zagrożonych gra ciut lepiej od Tochigi , na ostatnie 5 kolejek Tochigi bilans 1-2-2 i 8:3 a Echime 2-1-2 6:5 czyli 2 oczka więcej na koncie gości w 5 ostatnich spotkaniach dlatego widzę tutaj walke o każdy punkt w tym spotkaniu i liczę też na gole z obu stron po fajnym kursie !
( możecie wierzyć lub nie ale znowu nie posłuchałem sumienia bo po cichu liczyłem na zwycięstwo Echime jednak liczyłem na gole z obu stron , na początku chciałem dać na zwycięstwo gości )

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 19 / Szwecja 2 liga
GIF Sundsvall : Orgryte
powyżej 3,5 żółtych kartek ✅
1.71 / Betsson / stawka 2000 zł / na czysto 1420 zł )
..
jeszcze raz wybiorę na dziś spotkanie pomiędzy Sundsvall a Orgryte no bo w TD dałem na gol w pierwszych 15 minutach , tutaj natomiast chcę dać typ na kartki które myślę że w tym spotkaniu powinny być i to sporo a Betsson wystawił w/g mnie małą granicę bo tylko 3,5 i daje fajny kurs 1.71 , no ale do rzeczy widzę to dziś tak , patrząc na niewesołą sytuację przede wszystkim gości to widać że przekłada się to na dosyć brutalną grę no bo ostatnie ich spotkanie to porażka u siebie z Jonkopings aż 1:3 zaowocowała w 3 żółte kartki i czerwoną dla Orgryte , spotkanie wcześniej wyjazd z GAIS i 3 żółte kartki dla Orgryte to o gościach , natomiast gospodarze też trochę pokazują zniżkę formy bo dwa ostatnie pojedynki to tylko 1 pkt ostatni pojedynek wyjazdowy i porażka 2:0 z Ostersunds natomiast wcześniej remis u siebie 2:2 z Angelholms tak więc może być ostro !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 20 / J-League Japonia
Kashiwa : Iwata tak jak przypuszczałem na gol Iwaty nie trzeba było długo czekać bo już w 5 min zdobywają gola !
Iwata gol przed 55 min gry ✅ WYNIK 1:3 ( do przerwy 0:2 )
1.83 / Bet365 / stawka 1000 zł / na czysto 830 zł /
..
Bet wystawił fajny kurs na gol Iwaty przed 55 minutą gry i uważam że warto skorzystać , ten mecz a konkretnie analizę dałem w TD bo uważam że przy tak niewygodnym dla Kashiwy przeciwniku jakim jest Iwata to gol ze strony Iwaty raczej pewny .
...........................................................................................................................................................
Po 2o typach .......
✅ 12
⛔ 8 ( kasa na plus 2235 zł )

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 21 / Finlandia 1 liga
HJK : Mariehamn 6:1
HJK powyżej 2,5 gola ✅
1.83 / Bet365 / stawka 200 zł / na czysto 166 zł /
..
wszystko wskazuje że w tym spotkaniu możemy się spodziewać sporo bramek no a przede wszystkim ze strony gospodarzy chociaż jakaś bramka od strony gości też powinna być , osobiście liczę na przynajmniej 3 gole ze strony HJK a kurs zachęca !

Otrzymane punkty reputacji: +2
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 22 / Niemcy 2 liga
St. Pauli : Frankfurt 2:1
obie strzelą gola ✅
1.61 / Bet365 / stawka 100 zł / na czysto 61 zł /
.. w/g mnie ciekawy pojedynek a zobaczmy jak u nich ze skutecznością :
St. Pauli u siebie 3 mecze 2-0-1 br. 3:2
Frankfurt wyjazdy 1-0-1 br. 4:2
dlatego liczę że uda się zdobyć gola obu drużynom !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 23 / Niemcy Bundesliga
Bayern Monachium : Hannover
liczba żółtych kartek / powyżej 3.5 :zoltakartka: X 6 ✅
2.10 / Betsson / stawka 100 zł / na czysto 110 zł /
..
liczę na ostre starcie w Monachium , patrząc bynajmniej na gości to oni walczą ostro czego dowodem choćby pojedynek z Schalke gdzie były nawet dwie czerwone kartki , w poprzednim meczu Hannoveru u siebie z Mainz Hannover 3 żółtka a z M&#39;gladbach aż 4 , natomiast Bayern w żółtkach też jest dobry bo np. w meczu z Nurnberg aż 4 kartki dla Bayernu tak więc idąc tym tropem to dziś też może być ostro a kurs fajny !

Otrzymane punkty reputacji: +9
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 24 / Japonia J2-League
Tochigi : Sapporo 4:3 ... co za spotkanie tego się nie spodziewałem
Sapporo ⛔
2.62 / Bet365 / stawka 100 zł / porażka 100 zł /
..
nie wiem czemu takie kursy wystawił Bet na to spotkanie i zamierzam skorzystać .
Gospodarze grają słabo co przekłada się na większość porażek w ostatnim czasie no i miejsce w tabeli ( 14 ) natomiast jeżeli chodzi o gości to oni zamierzają wejść do grupy 3-6 co daje prawo gry w barażach o J-League jak na razie tracą do 6 miejsca tylko 3 pkt tak więc ciągle pozostają w grze a gdy zajrzymy do H2H to tutaj też w tej parze są lepszym zespołem , ogólnie 1-2-5 i 4:8 a na boisku Tochigi jeszcze nie przegrali 0-1-2 i 1:3 tak więc po fajnym kursie myśłę że warto zaryzykować !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 25 / Japonia J2-League
JEF United : Kyoto Sanga 1:2
obie strzelą gola tu w/g przewidywań ✅
1.72 / Bet365 / stawka 100 zł / na czysto 72 zł /
..
zapowiada się ciekawie , obie ekipy są w grupie dającej prawo gry w barażach o J-League , goście jednak o 4 pkt mniej mają na swoim koncie a drużyny walczące o te prawo gonią i mają tylko 2 pkt straty do Kyoto tak więc o ile chłopaki myślą o barażach to trzeba się starać o komplet pkt , dziś jednak przed nimi dosyć ciężki pojedynek bo na JEF gra im się wyjątkowe żle bilans tu to 8-1-1 tak więc liczę na ciekawe widowisko ale przede wszystkim na bramki z obu stron !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 26 / Holandia Eredivisie ... w meczu full wypas : 6 goli 3 czerwone kartki i rzuty karne , chciałem tak dać w TD ale trudno !
Heerenveen : Groningen 4:2
Heerenveen powyżej 1.5 gola ✅
1.61 / Bet365 / stawka 1000 zł / na czysto 610 zł /
..
Heerenveen w tym sezonie dosyć skuteczne po 5 kolejkach 12 goli ( tracą też sporo ale mnie interesują gole zdobyte ) a gdy zajrzymy do H2H to z Groningen gra im sie dobrze 10-1-2 27:11 na swoim terenie dlatego liczę na przynajmniej dwa gole ze strony gospodarzy ( a ogólnie to w meczu może być duży over bo goście też dosyć bramkostrzelni jak na początek sezonu )

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 27 / Dania 1 liga ⛔
Brondby : Odense 2:1 ( 1:0 )
Odense 0.5 gola do przerwy niestety goście strzelili ale w drugiej połowie ⛔
2.37 / Sportingbet / stawka 100 zł / porażka 100 zł /
..
Brondby znowu w tym sezonie będzie grało o utrzymanie ich dorobek po 7 kolejkach to 0-3-4 i br. 3:13 , goście natomiast z bilansem 2-4-1 br. 11:11 plasują się na miejscu 6 i w/g mnie mogą pokusić się dziś o komplet pkt w poprzednim sezonie 2 razy tutaj wygrali najpierw 1:0 ( 1:0 ) a w następnym 3:0 i także ( 1:0 ) do przerwy dlatego liczę i dziś na ich bramkę w pierwszej połowie a kurs pokusił ! ..........................................................................................
✅ 17
⛔ 10 ( kasa plus 3054 )

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 28 / Japonia J2-League
Tokushima : Montedio Yamagata uffffffff 2:2
Montedio Yamagata powyżej 1,5 gola ✅
2.10 / Bet365 / stawka 1000 zł / na czysto 1100 zł /
..
no czekałem aż Bet365 odblokuje kursy na to spotkanie , obie drużyny są w dobrej formie . Tokushima miejsce 5 czyli na dziś to baraże o J-League , goście o to prawo walczą i są na miejscu co prawda 10 ale przy ewentualnym zwycięstwie zbliżą się na 5 pkt do 6 Kyoto i ciągle z szansami na miejsca 3-6 , a tu na Tokushima gra im się wyjątkowo dobrze popatrzmy na bilans między nimi tutaj 1-2-6 i 7:20 tak więc jest szansa na 3 oczka a osobiście liczę na przynajmniej 2 gole w ich wykonaniu po fajnym kursie i ryzykuję po grubszej kasie !

Otrzymane punkty reputacji: +10
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 29 / Finlandia 1 liga
RoPS Rovaniemi : JJK niestety tylko 1:1
powyżej 2.5 gola ⛔
1.85 / Bet365 / stawka 100 zł / porażka 100 zł /
..
no powiem szczerze że trochę mnie ten kurs zaskakuje na over 2.5 gola no bo widzę to tak , nie patrzę na ostatnie 5 kolejek gdzie możemy zauważyć :
RoPS 1-3-1 i mało goli bo 5:6 natomiast główny kandydat do spadku JJK 0-2-3 i 6:12 , pomimo że goście idą mocno po równi pochyłej to jednak jakieś gole strzelają i tak ostatnio porażka u siebie z VPS 1:3 ( over 2,5 jest ) na wyjeżdzie remis 2:2 z TPS ( over 2.5 jest ) itd. itd.
Natomiast to RoPs w gorszej dyspozycji bo na ostatnie 5 meczy u siebie brak overa 2.5 ale dziś chyba nie wypada przegrać z zespołem który raczej spadnie .......... i zaglądam do H2H i ogólnie 3-5-3 i 21:20 ( średnia goli 3.73 ) a jak grają na RoPS oj tu wygląda to lepiej bo 3-2-2 i 18:14 co zwiększa średnią do 4.57 i jak tu nie zagrać over 2.5 ja próbuję może się opłaci zobaczymy !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 30 / Szwecja 1 liga
Malmo : Djurgarden 0:2 ( przewidziałem kłopoty lidera ale że nie zdoła strzelić gola to już nie )
obie strzelą ⛔
1.80 / Bet365 / stawka 100 zł / porażka 100 zł /
..
a trochę tych spotkań się dziś nazbierało dlatego spróbuję jeszcze jedno które mnie zainteresowało z powodu wysokiego jak dla mnie kursu , otóż w Szwecji lider i główny z kandydatów na mistrza drużyna Malmo podejmuje nie wygodnego dla siebie przeciwnika jakim jest zespół Djurgarden , goście pomimo wysokiej pozycji w tabeli bo 11 miejsce to nadal musi gromadzić punkty bo przewaga nad zagrożonymi to tylko 5 pkt a do końca sezonu jeszcze trochę meczy pozostało tak więc trzeba grać do końca a jak juz wspomniałem z Malmo gra im się wyjątkowo dobrze zresztą popatrzmy : ogólnie to 14-2-13 br. 42:48 tak więc już tu widać że gole im przychodzą nie zbyt trudno a na terenie Malmo to 6-1-7 i br. 17:22 a tu to potwierdzenie opisu wyżej , Djurgarden z ostatnich dwóch wyjazdów w tym sezonie wywozi komplet 6 pkt i 6 goli zdobytych tak więc dziś no niepowiem ale jak zdobędą komplet pkt to się za bardzo nie zdziwię . ........................................................................................
Po 30 oddanych typach ......
✅ 18
⛔ 12 ( w kasie jednak na plus 3954 zł )

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 31 / Szwecja 2 liga
Ljungskile : Sundsvall
czerwona kartka w meczu ? Tak było chyba blisko bo aż 5 :zoltakartka: no ale czerwieni brak
4.80 / Betsson / stawka 100 zł ⛔ / porażka 100 zł /
..
powiem tak , dałem już typ na to spotkanie w TD oczywiście inny bo over 1.5 gola w pierwszej połowie ale na początku myślałem właśnie nad czerwienią jednak dałem na gole ale w głowie cały czas chodzi czerwień i tak też teraz daję , u gości trochę nerwowo bo cenne punkty w ostatnich spotkaniach uciekły , do końca sezonu coraz bliżej no co prawda są na miejscu dającym prawo w barażach ale to przecież dodatkowe spotkania i nie wiadomo czy da się awansować dlatego lepiej bezpośrednio z miejsc 1,2 , ale dziś tutaj zapewne trzeba będzie wznieść się na wyżyny bo z Ljungskile u nich wygrali zaledwie 1 mecz a zaglądając w statystyki to czerwień już była między tymi drużynami pokazywana i po cichu liczę że i dziś !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 32 / AFC Champions League
Seoul : Al Ahli SC 1:0 ( oglądałem to spotkanie i powiem kompletne badziewie )
obydwie drużyny strzelą gola ⛔
2.00 / Bet365 / stawka 100 zł / porażka 100 zł /
...
przed nami rewanżowe spotkanie w ćwierćfinale AFC Champions League pomiędzy Seulem a Al Ahli w pierwszym pojedynku padł remis 1:1 co stawia oczywiście piłkarzy z Seulu w lepszej sytuacji , jednak osobiście liczę że piłkarze z Kataru tanio skóry nie sprzedają i powalczą w tym spotkaniu o awans , patrząc na ostatnie np. 10 meczy Al Ahli to nie zaznali jeszcze porażki a w każdym meczu wyjazdowym strzelili przynajmniej 1 bramkę no a dziś żeby myśleć o korzystnym wyniku tą bramkę muszą strzelić tak więc liczę na gole z obu stron a kurs 2.00 mnie osobiście skusił !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 33 / Polska 1 liga
GKS Katowice : Arka Gdynia 2:0 ( mecz nudny , obie ekipy słabe )
obie strzelą ⛔
1.75 / Sportingbet / stawka 500 zł / porażka 500 zł /
..
1 ligowcy odrabiają zaległości i GKS Katowice podejmuje Arkę i liczę na dobre spotkanie . GKS na swoim jeszcze nie przegrał bilans 3-0-0 i br. 5:1 dlatego na gola z ich strony chyba można liczyć natomiast gdy popatrzymy na wyjazdy gości to 1-1-1 br. 4:2 no i chyba tu też no a bilans H2H pokazuje że większość ich meczy to bramki z obu stron tak więc tak stawiam !

Do góry Bottom