>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy - Stanley 63

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 228 / Litwa A-Liga
Banga : Suduva 0:3
Suduva ✅
1.48 .. / Betsson / 500 zł / na czysto 240 zł /
..
trochę zaryzykuję ale może warto Suduva jest na 4 miejscu ze stratą do pudła i gry w pucharach 4 punktów do zakończenia sezonu jeszcze trochę pozostało i jeżeli chcą powtórzyć wynik z poprzedniego sezonu i 3 miejsce i gra w pucharach ( co prawda na 1 spotkaniu się zakończyło polegli z drużyną Horizont Turnovo w meczach dwa razy po 2:2 ale karne na korzyść Horizont ) przygoda jednak myślę że fajna i dobrze by było na następną edycję znowu się załapać i dlatego takie spotkanie jak to myślę że trzeba wygrać tym bardziej że z Bangą gra im się super 1-5-11 bramki 6:28 tak więc kurs może nie oszałamiający ale spróbuję za grubszą kasę !

Otrzymane punkty reputacji: +1
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 229 / Litwa A-liga
Ekranas : Atlantas 1:0
obie drużyny strzelą gola ⛔ niestety Atlantas zawiół
1.57 .. / Bet365 / stawka 100 zł / porażka 100 zł
..
a dotknę jeszcze dziś jednego spotkania w A-Liga pomiędzy Ekranas a Atlantas tu zapewne emocji nie powinno zabraknąć spotyka się 3 drużyna z 2 . Ekranas ostatnio bardzo zawiódł swoich fanów w dwóch spotkaniach rozegranych na własnym boisku bo 2 mecze przegrane z Kruoja 1:3 i z Suduva 1:3 dlatego w dzisiejszym spotkaniu liczyć można na bramkę z ich strony ale także i na bramkę Atlantas których mecze wyjazdowe to bilans 8-0-2 i 15:6 , dlatego biorę ten kurs !
.........................................................................................................................................................
✅ 73
⛔ 97 ( w kasie plus 2267.17 )

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 230 / Finlandia 1 liga
Mariehamn : JJK Jyvaskyla 4:1
powyżej 2.5 gola ✅ ( ajjjj a chciałem dać większy over no trudno )
1.75 / Bet365 / stawka 100 zł / na czysto plus 75 zł /
..
gospodarze ostatnio w niezłej dyspozycji strzeleckiej w 5 ostatnich meczach 8 goli , dziś podejmują ostatni JJK który nieuchronnie zmierza ku spadkowi , JJK na wyjazdach bilans 1-1-9 bramki 8:23 chyba nam pokazują niemoc gości a mecze bezpośrednie tutaj to 2-3-0 i 13:10 co daje nam wysoką średnią 4.60 i myślę że te 3 gole dziś wpadną !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 231 / Kwal. LM
Steaua B. : Legia W 1:1 ( no i powiem że Legia mnie trochę zaskoczyła grą )
Steaua B. powyżej 2,5 gola ⛔
4.00 / Bet365 / stawka 100 zł / porażka 100 zł /
..
trochę się nad tym typem zastanawiałem już wczoraj i podejmuję decyzję , patrząc na postawę naszej Legii trudno chyba doszukać się coś fajnego z tego co mogliśmy oglądać to dziś widzę to w czarnym kolorze Steaua powinna tym bardziej grając dziś u siebie trochę tych bramek nastrzelać ( dla mnie wystarczą 3 ) aby na rewanż do Warszawy pojechać na luzie psychicznym i coś mi podpowiada taki właśnie scenariusz . ZOBACZYMY !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 232 / Kwal. LE
Aktobe : Dynamo K. ( do przerwy 1:1 ) Dynamo tak jak przewidywałem , ale Aktobe mnie zaskoczyło !! KONIEC 2:3
Dynamo K powyżej 0.5 gola do przerwy ✅
1.666 / Sportingbet / stawka 100 zł / na plus 66 zł /
..
uważam że Ukraińcy już w pierwszej połowie zdołają strzelić gola Kazachom patrząc na obie 11 to do fazy grupowej powinni wejść piłkarze Dynama co tu więcej pisać w/g mnie zwycięzca dziś i w meczu rewanżowym to Dynamo K .
........................................................................................................................................................
✅ 75
⛔ 98 ( kasa plus 2308.17 zł )

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 233 / Kwalifikacje LE
D.Tbilisi : Tottenham ✅ ✅
Tottenham powyżej 05 gola do przerwy ! do przerwy 0:2 ; KONIEC 0:5
1.50 / Sportingbet / stawka 100 zł / na czysto 50 zł /
..
tu tak samo jak w moim poprzednim typie widzę jednego faworyta Tottenham i liczę że już w pierwszej połowie zdobędą gola , w poprzednim spotkaniu D.Tbilisi poległo ze Steaua B u siebie 2:0 co prawda oba gole stracili w drugiej połowie ale dziś liczę że Tottenham już w pierwszej połowie umieści piłkę przynajmniej raz w bramce Gruzinów

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 234 / Japonia J-League
Iwata : FC Tokio 0:0 ( nie wiem dlaczego , chyba im się nie chciało biegać )
obie drużyny strzelą ⛔
1.53 / Bet365 / stawka 100 zł / porażka 100 zł /
..
broniący się przed spadkiem gospodarze podejmują dziś na swoim terenie FC Tokio i patrząc na ich bezpośrednie pojedynki to nie wygląda to najgorzej w wykonaniu Iwaty bilans u siebie z FC wyrażnie na ich korzyść 9-2-3 i 30:14 w bramkach tak więc liczę że dziś uda im się coś strzelić . Czy wygrają ? natomiast FC patrząc w perspektywie ostatnich np. dwóch sezonów tutaj za każdym razem strzelili gola , pierwszy ich pojedynek na FC to wynik 2:2 tak więc jest szansa na to że i dziś obie drużyny po jakimś golu strzelą - a kurs całkiem przyzwoity !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 235 / Japonia J-League
Shimizu : Urawa 0:2 ( wyszła niemoc Shimizu !! )
powyżej 3.5 gola ⛔
2.50 / Bet365 / stawka 100 zł / porażka 100 zł /
..
czuję że może over 3,5 tutaj paść , obie drużyny mają swój cel , gospodarze bliżej dołowi tabeli z 8 pkt przewagą nad spadkowiczami i może to jest dużo ale też sporo meczy jeszcze do końca , natomiast Urawa na miejscu 3 a Cerezo O goni i ma tylko 4 pkt do Urawy , Urawa ostatnio gra w kratkę ale jeżeli chłopaki myślą o tytule mistrza do którego tracą 4 oczka to trzeba punktować tutaj im za bardzo nie idzie 10-1-5 i 22:15 na korzyść Shimizu dlatego uważam że może być ciekawie a wyniki takie jak 2:2 czy 4:3 tutaj już padały !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 236 / Bundesliga
Hertha : Hamburger 1:0 ( z wielkiej chmury mały deszcz , ale bywa i tak )
Hertha powyżej 2.5 gola ⛔
3.25 / Bet365 / stawka 300 zł / porażka ( zabolała ) 300 zł
..
zaryzykuję za 300 zł , Hertha nie zwalnia tempa i ciągle gra swoje zresztą widać : bilans z poprzedniego sezonu kiedy to awansowali z pierwszego miejsca do Bundesligi 22-10-2 bramki 65:28 ( robi wrażenie ) z tego sezonu z 2 mecze 1-1-0 i 8:3 , w Hamburgu jest żle 0-1-1 i 4:8 i klub wyciąga konsekwencje i na boisku
nie zobaczymy takich graczy jak Johan Djourou, Marcell Jansen, Dennis Aogo, Rincon, Ivo Ilicević i Gojko Kacar. Pierwsza dwójka zmaga się z problemami zdrowotnymi, Wenezuelczyk i Niemiec są zawieszeni, a dwaj ostatni zostali odesłani do rezerw . H2H pomiędzy nimi tutaj na boisku Herthy 7-2-2 bramki 27:11 , liczę na pomyślność mojego typu !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 237 / Japonia J2-League
Tokushima Vortis : Kyoto Sanga
Kyoto Sanga powyżej 1,5 gola 1:1
2.10 / Bet365 / stawka 100 zł ⛔ porażka 100 zł
..
w TD na dziś nie umieściłem J2-League bo chciałem zrobić taki wyjątek , jednak tu decyduję się na spotkanie dwóch drużyn z czołówki i choć goście Kyoto Sanga ostatnio dopadł lekki kryzys i 3 ostatnie mecze to 3 porażki to ja liczę dziś na nich i uważam że to oni zgarną pełną pulę , stawiam jednak na gole z ich strony i liczę że te dwie bramki zdołają strzelić , idę w/g statystyk bo tutaj na Tokushimie gra im się wyjątkowo dobrze 1-0-5 i bramki 6:18 !!

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 238 / Dania 2 liga
Silkeborg : Hvidovre do przerwy 1:1 ale niestety bramki 26 i 37 min ZAWÓD !
gol przed 25 min gry TAK ⛔
1.83 / Bet365 / stawka 500 zł / porażka 500 zł
..
wiadomo nie od dziś że w Danii lubią zdobywać pierwsze gole w początkowej fazie gry i nie ukrywam że tutaj w tym spotkaniu na taki szybki gol czyli do 25 min spotkania liczę , w 4 meczach z tego sezonu z udziałem Silkeborga w 3 szybki gol był natomiast w 4 meczach Hvidovre 2 razy ich bezpośrednie mecze to w sumie 4 i 3 razy pada szbki gol a jedno spotkanie zakończyło się 0:0 .
............................................................................................................................................................
✅ 76
⛔ 103 ( kasa na plus 1258.17 zł )

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 239 / Szwecja 1 liga
Gefle : Helsingborg uffff 59 min i wynik 1:2
powyżej 2.5 gola ✅✅✅
1.80 / Sportingbet / idę na całość stawka 1258.17 zł / na czysto 1006.53 zł
..
trudno albo zysk albo w ..... .Idę tu za ich ostatnią statystyką bo 4 mecze ostatnie między nimi to najmniej 4 gole , a mecze ich ostatnie w lidze to także napawa optymizmem . OBY I TU TEŻ ! .......................................................................................
✅ 77
⛔ 103 ( kasa na plus 2264.70 zł )

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 240 / Polska T-Mobile Ekstraklasa
Korona : Piast ⛔ 2:0
obie drużyny strzelą gola ⛔
1.83 / Bet365 / stawka 100 zł / porażka 100 zł /
..
patrząc na obie ekipy uważam że dziś każda jest w stanie zdobyć przynajmniej po 1 golu , u gospodarzy nowy trener a każda nowa miotła dobrze zamiata tak przynajmniej powiadają ZOBACZYMY ! jak na razie zdobywanie goli u Korony to trudna sprawa bo po 4 kolejkach tylko zdobyła 3 , jeżeli chodzi o trafianie do bramki u gości z Gliwic to tu wygląda to zdecydowanie lepiej bo Piastunki zdobyli w tym sezonie 7 goli a zaglądając do ich spotkań 4 mecze i w każdym przynajmniej 1 gol zdobyty a tutaj w Kielcach też przecież nie raz trafiali do bramki Korony tak więc myślę że typ jak najbardziej realny i po fajnym kursie !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 241 / Finlandia 2 liga ✅✅
KooTeePee : Haka 1:1 ( tak się spodziewałem )
obie drużyny strzelą ✅
1.90 / Bet365 / stawka 100 zł / na czysto 90 zł /
..
no chyba nie może być inaczej , gdy popatrzymy w jakiej formie są obie drużyny to raczej można na gole z obu stron liczyć : KooTeePee 5 ostatnich meczy to 4-1-0 bramki 8:1 natomiast Haka 4-1-0 i 12:2 , wiem że jak zajrzymy do H2H to dosyć często tylko jedna drużyna tylko strzeli ale taka forma no i goście myślą zapewne o jak najszybszym powrocie do elity w Fińskiej kopanej a su ku temu na dobrej drodze bo jeden mecz mniej rozegrany od SJK lidera i tylko 1 pkt straty czyli praktycznie wygląda to że jeżeli dziś wywiozą koplet pkt to czeka na nich fotel lidera i dwa pkt przewagi , fajny mecz się zapowiada !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 242 / J-League
Kawasaki Frontale : Omiya Ardija dopiero 9 min meczu i wynik 2:1 KONIEC 2:1 !!
powyżej 2,5 gola ✅✅✅
1.50 / Bet365 / stawka 100 zł / na czysto 50 zł /
..
nie ukrywam że może być i większy over ale tak asekuracyjnie daję 2.5 .
Patrząc w statystyki obu ekip to na ich 10 spotkań w lidze oczywiście ostatnich to u Kawasaki over 2.5 gola sprawdza się w 100% natomiast u Omiyi 80% czyli jest OK jeżeli będzie w/g tego a ich H2H to np. pierwsze spotkanie w tym sezonie pomiędzy nimi wygrywa Kawasaki 3:2 .... !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 243 / J-League
Albirex Niigata : Jubilo Iwata coś nie bywałego do przerwy 0:2 . koniec 4:2
Jubilo Iwata ⛔
2.75 / Sportingbet / stawka 100 zł / porażka 100 zł /
..
goście w każdym swoim spotkaniu grają z nożem na gardle i jeżeli chcą utrzymania no to niestety trzeba zgarniać pełne pule w każdym spotkaniu , są na miejscu 17 czyli spadkowym do bezpiecznego np. 15 miejsca ta strata to 6 pkt ale jeszcze sporo tych spotkań przed nimi bo 23z 34 kolejek tak więc walczymy , Jubilo nie wygrało spotkania od 7 kolejek a ostatnie zwycięstwo to właśnie u siebie z Albirexem 2:1 a ogólnie to z nimi gra im się dobrze co pokazuje H2H 4-9-11 bramki 23:43 a na terenie Niigaty to 1-6-5 bramki 10:22 tak więc kiedy jak nie dziś dobra okazja na 3 pkt. !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 244 / Finlandia 1 liga
TPS Turku : MYPA 47 oj niemoc jednak w TPS wielka 1:2
TPS Turku ⛔
2.40 / Bet365 / stawka 100 zł / porażka 100 zł /
..
3 drużyna poprzedniego sezonu w tym trochę zawodzi i po rozegraniu 23 kolejkach jest niby daleko bo dopiero 8 miejsce jednak strata jaka dzieli ich od 3 miejsca jest tylko 5 pkt i dwa mecze mniej rozegrane tak więc jeszcze nic straconego jeżeli chodzi o ten sezon , dziś podejmują MYPA które ma tylko 2 pkt przewagi i jest na miejscu 6 a gra im się z nimi nie żle bilans 14-8-8 bramki 41:30 a u siebie 8-4-4 bramki 21:15 , a teraz mecze u siebie z tego sezonu to 6-2-3 i 16:12 a MYPA wyjazdy 3-2-7 i 13:18 tak więc liczę na przełamanie złej ostatnio serii TPS w lidze i wygraną !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 245 / Szwecja 2
GIF Sundsvall : Angelholms powiem szczerze niespodziewany wynik 2:2
GIF handi -1.5 ⛔
2.025 / Bet365 / stawka 100 zł / porażka 100 zł /
..
gospodarze są na dobrej drodze aby awansować do 1 ligi jak na razie drugie miejsce 43 pkt i popatrzmy na bilans 13-4-3 i bramki 41:26 czyli w/g mnie jest OK dziś podejmują Angelholms które na miejscu 9 z dorobkiem 27 pkt i bilans 7-6-7 bramki 34:29 i różnicę widać gołym okiem 16 pkt różnicy a H2H też z przewagą dla GIF i nie widzę tutaj innej opcji jak zdecydowane zwycięstwo gospodarzy przynajmniej 2 golami !
..........................................................................................................................................................
✅ 79
⛔ 107 ( kasa 2004.70 zł )

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 246 / Siatkówka Kobiety World Grand P rix
Japonia : Brazylia tak jak się spodziewałem 1 set 21:25 / i gładkie 0:3
Pierwszy set - zwycięzca : Brazylia ✅
1.32 / Bet365 / 1000 zł / na czysto 320 zł )
..
nie wydaje mi się aby Brazylijki miały większe kłopoty aby dziś w GP pokonać Japonki a patrząc na ich bezpośrednie pojedynki to większość kończyło się 3:0 dla Brazylii tak więc liczę że od pierwszego seta będą prowadzić swoją grę i wygrają już pierwszego seta !

Do góry Bottom