>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy - Stanley 63

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 212 / Towarzyskie
Japonia : Urugwaj 2:4
obie strzelą ✅
1.66 ... / Bet365 .... stawka 100 zł / na plus 66 zł
... tak jak w poprzednim typie tak i tu analizę napisałem w TD , tutaj daję że obu drużynom uda się zdobyć gola tak jak to było w dotychczas rozegranych pomiędzy nimi pojedynkach !
.........................................................................................................
✅ 62
⛔ 91 ( w kasie 1104.17 zł )

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 213 .. / Towarzyskie
Polska : Dania
3:2
Dania strzeli powyżej 0,5 gola ( jednym słowem Duńczycy strzelą gola ) ✅
1.363 .. / Sportingbet .. / stawka 1000 zł / na czysto 363 zł
...
jakoś trudno mi nie uwierzyć aby dziś Polacy nie stracili przynajmniej 1 gola , jak gramy każdy widzi i wie Duńczycy może też nie nadzwyczajnie ale oprócz ostatniej porażki w meczu z Armenią i bolesnym 0:4 to wygrali z Gruzją , wygrali z Czechami zremisowali 1:1 z Meksykiem a dziś z nami ( może i nawet wygrają ) bo gdy popatrzymy na nasze H2H z nimi to nie wygląda to najlepiej na 5 pojedynków Duńczycy w każdym z nich zdobywali gola a nasze Orły nie bo w dwóch spotkaniach przegraliśmy z nimi do zera tak więc uważam że Duńczycy będą chcieli zmazać plamę jaką sprezentowali swoim fanom porażką z Armenią i chyba raczej wygrają to spotkanie ?..... no ale na pewno strzelą gola !
..........................................................................................................
✅ 63
⛔ 91 ( Kasa plus 1467.17 zł )

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
#214 / Korea K-League
Seoul : Daejeon 3:2
Seoul powyżej 2,5 gola ✅
2.00 .. / Bet365 .. stawka 100 zł / na czysto 100 zł /
..
drużyna gospodarze gości dziś u siebie ostatnią drużynę Daejeon i trudno prorokować coś innego niż zwycięstwo gospodarze a gdy dodamy do tego że Seoul na 5 ostatnich kolejek ma bilans 5-0-0 bramki 9:4 to warto chyba zaryzykować że Seoul zdobędzie dziś przynajmniej 3 gole po fajnym kursie zresztą gdy zajrzymy do ich wspólnych spotkań to już niejednokrotnie Seoul wygrywał min. 4:1, 5:2 czy 3:0 tak więc zaryzykuję i stawiam na przynajmniej 3 gole ze strony Seoulu !
..........................................................................................................
✅ 64
⛔ 91 ( Kasa plus 1567.17 )

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 215 / Szwecja 2 liga
Jonkopings : Degerfors coś niemożliwego 4:1
remis lub Degerfos ⛔
1.61 / Bet365 ... stawka 100 zł / strata 100 zł
coś mi wydaje że goście tego spotkania nie przegrają , fakt gospodarze po 18 kolejkach są na 14 miejscu czyli barażowym i tylko 1 pkt przewagi nad spadkowiczem czyli sytuacje nie do pozazdroszczenia i w każdym pojedynku muszą walczyć o pełną pulę ale ich gra od dłuższego czasu pozostawia wiele do życzenia i na 10 ostatnich kolejek tylko 3 zwycięstwa 6 porażek i 1 remis , goście natomiast blisko czołówki bo miejsce 4 i do lidera tracą 5 oczek ich gra natomiast wygląda naprawdę bardo dobrze i 10 ostatnich meczy to 7 zwycięstw 2 remisy i porażka a od 3 meczy same zwycięstwa , no i H2H tutaj na Jonkopings 1-4-2 i 10:10 ostatnie zwycięstwo czyli te jedyne Jonkopings na Degefos u siebie to 2006 rok , dlatego liczę że goście albo zremisują albo zwyciężą a kurs całkiem dobry !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 216 / Dania Superlig
FC Midtjylland : Brondby 5:2 ( niestety ani jedna bramka z karnego )
rzut karny w meczu ? Tak ⛔
4.45 .. Betsson / stawka 100 zł / strata 100 zł
..
na to spotkanie dałem pełną analizę w TD tylko na czerwoną kartkę , tutaj daję że będzie rzut karny !
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-16-08-2013-piatek-95387.html#post3806497
✅ 64
⛔ 93 ( kas
a 1367.17 zł )

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 217 / J-League
Urawa Red Diamonds : Oita Trinita 4:3
Urawa powyżej 3.5 gola ✅
4.00 .. / Bet365 / stawka 100 zł / ✅ 300 zł
...
chyba czas na rehabilitację za ostatni występ Urawy w meczu wyjazdowym z Nagoyą i porażce 2:0 , może sama porażka by była do przyjęcia jednak postawa na boisku i chyba jeden celny strzał w światło bramki i to w końcówce spotkania to blamaż w wykonaniu Urawy , dziś przyjeżdza do nich ostatni zespół z J-League Oita i nie widzę innej opcji jak wysoka wygrana , jeżeli nie odpuszczę ich sobie na parę kolejek !
nie wiem sam jak to się stało ale chłopaki wyciągli z 1:3 na 4:3

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 218 / Dania 2 liga

Dania 2 liga
- Hobro : Bronshoj ............ tylko skromne 1:0
- Hobro ( handi, -1.5 ) ⛔
- 2.850 / Bet265 / stawka 100 zł / porażka 100 zł

.. lider 2 ligi Duńskiej podejmuje dziś ostatnią drużynę Bronshoj i patrząc na formę obu drużyn nie widzę innej opcji jak przynajmniej dwubramkowe zwycięstwo gospodarzy , będzie to ich drugi pojedynek na swoim terenie w tym sezonie i w pierwszym meczu pokonali spadkowicza z Superlig zespół Silkeborga gromiąc go aż 5:0 , gdy zajrzymy do wyników gości to w 3 dotychczas rozegranych spotkaniach 3 porażki najpierw na inaugurację sezonu porażka z Silkeborg 4:1 i potem 2 spotkania u siebie najpierw z AB Kopenhaga 1:2 i ostatnio z Hvidovre 1:3 no i dziś myślę kolejna przynajmniej dwoma bramkami !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 219 / Bundesliga
Hamburger SV : 1899 Hoffenheim jest OK do przerwy już 1:1
obie drużyny strzelą gola ✅
1.53 .. / Bet355 / stawka 100 zł / na czysto 53 zł
..
po wynikach jakie obie drużyny uzyskały w pierwszym swoim meczu w tym sezonie można przeczuwać że w tym meczu uda się strzelić gola obu 11 . gospodarze pierwszy pojedynek na wyjeżdzie z Schalke i 3:3 natomiast Hoffenheim u siebie 2:2 z Nurnberg , historia pomiędzy nimi podpowiada że gościom tutaj idzie jak po gruzie i w 6 pojedynkach zdołali strzelić tylko 1 gola lecz wiadomo każdy mecz inny i powinno być lepiej niż pokazuje statystyka !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 220 / J2-League
Gamba Osaka : Consadole Sapporo 3:0 ( typ wszedł ale zawiodło mnie osobiście Consadole )
powyżej 2,5 gola ✅
1.53 ../ Bet365 / stawka 100 zł / na czysto 53 zł
..
w/g mnie typ powinien wejść patrząc na ich np. ostatnie 5 kolejek i dorzucę jeszcze pierwsze spotkanie w tym sezonie pomiędzy nimi 3:1 dla Gamby , no i ostatnie kolejki Gamba 3-2-0 i 11:8 ; Sapporo 3-0-2 i 11:7 mamy pełny obraz ich skuteczności !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Też się zastanawiałem jak Osaka dziś się zaprezentuje ale też byłem przekonany co do gola ze strony Consadole a tu widzisz kiedy trzeba Osaka nie zawodzi i cieszę się że padły te 3 gole .
Ale słusznie to zauważyłeś i cieszę się możemy podjąć ten temat .
Dzięki za wpis &quot; Mentos &quot;

M 52

mentos

Użytkownik
Gratuluję typu ???? wszedł. Moje obawy były związane z niemocą Osaki w zeszłym meczu (poległem, ponieważ dałem typ over 1,5 bramki na Osakę ???? ). Ledwo co udało im się sforsować autobus Avisty. Całe szczęście, że sprężyli się. Przecież posiadają najmocniejszą ofensywę J2 ! Myślę, że na tyle mocną, że mogliby walczyć z najlepszymi: Hiroshima, Kawasaki. Cała przyjemność po mojej stronie. Od 2 miesięcy śledzę poczynania tych lig. Moim konikiem jest premier league bezwzględnie, ale dość efektowana gra J1 i J2 dość mocno przykuła mą uwagę. Na nią zasługuje również Tippeligaen też się cuda bramkowe dzieją ???? .
Czekam na ciekawe dyskusje o tych ligach.
Pozdrawiam
Mentos

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 221 / Dania Superliga
Vestsjaelland : Odense 1:1
obie strzelą ✅
1.72 .. / Bet365 .. / stawka 100 zł / na czysto 72 zł
...
beniaminek dziś podejmuje Odense któremu w poprzednim sezonie udało się w końcu pozostać w najwyższej klasie rozgrywek w Danii i patrząc na ich grę w tym sezonie widać że chłopaki wyciągnęli wnioski i od początku prezentują się nie zle i po 4 kolejkach z 1 zwycięstwem i 3 remisami zajmują 4 miejsce , gospodarze natomiast z 5 pkt są na miejscu 8 ich dorobek to 1-2-1 i 3:4 , dziś jednak liczę na atut własnego boiska gospodarzy ( w tamtym sezonie 9-6-2 i 21:9 ) w ostatnim meczu na swoim pokonali Aalborg 2:1 , tak więc uważam że typ że obie strzelą może być realny !
................................................................................................... ✅ 68
⛔ 94 ( w kasie na plus 1745.17 zł )

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 222 / Bundesliga
Nurnberg : Hertha 2:2
powyżej 2.5 gola ✅
1.95 / Bet365 ....... stawka 100 zł / na czysto 95 zł
..
nie wiem może być z dużej chmury mały deszcz ale wydaje mi się że w tym spotkaniu możemy spodziewać się tych przynajmniej 3 goli . Gospodarze po pierwszym spotkaniu remis 2:2 z Hoffenheim natomiast Hertha popis strzelecki i 6:1 wygrana z Eintrachtem F , jeżeli zajrzymy do H2H to ogólnie remisowo bo 7-2-7 i 19:20 bramki ( średnia 2.44 ) jednak średnia goli pomiędzy nimi jest najwyższa gdy grają obie na Nurnberg popatrzmy 5-1-2 i 12:9 co daje nam 2.63 bramki na spotkanie , parę razy był wynik 2:1 ale też 3:0 co na jedno wychodzi ( 3 gole ) i na tyle dziś liczę !

Otrzymane punkty reputacji: +1
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 223 / Dania Superlig
FC Kopenhaga : AGF Aarhus 1:1 ( i widać że niemoc w FC dalej jest ! )
FC Kopenhaga powyżej 2,5 gola ⛔
2.75 ../ Bet365 / stawka 100 zł / porażka 100 zł
..
tak dalej być nie może przecież jesteśmy Mistrzami Danii ..... ( te słowa kieruję w stronę FC ) .
Mistrz Danii jak na razie okupuje ostatnie miejsce zaledwie z 1 pkt po 4 kolejkach i chyba czas powoli piąć się w górę tabeli , dziś gra z Aarhus które ma tych pkt 6 ale popatrzmy na ich bilans bramkowy 5:8 a FC pomimo ostatniego miejsca ma 4:8 czyli goście też sporo tracą a popatrzmy na H2H 18-11-4 bramki 57:18 oczywiście dla FC a na ich terenie 10-8-2 i 37:12 tak więc chyba czas się wziąć do roboty , w poprzednim spotkaniu FC na terenie Nordsjaelland zdobyło 2 gole dlatego uważam że dziś stać ich na 3 po fajnym kursie !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 224 / Czechy U-21
Jablonec U-21 : Pribram U-21 0:1
Pribram U-21 ✅
2.75 / Bet365 / stawka 100 zł / na plus 175 zł
....
mecz u naszych południowych sąsiadów ale U-21 pomiędzy Jablonec a Pribram to mój typ na dziś , uważam że goście mają spore szanse na odniesienie sukcesu biorę to wyłącznie ze H2H , w poprzednim sezonie wyniki między nimi to na Pribram 3:2 i w rewanżu na Jablonec 2:4 oba wygrane przez dzisiejszych gości , w tym sezonie Jablonec bilans 2-0-3 i te gole 6:15 może pokazywać że jest spory problem z obroną , natomiast Pribram 2-1-1 i 10:7 i tu to wygląda całkiem przyzwoicie , tak więc liczę na gości !
W tym spotkaniu gospodarze potwierdzili swój słaby poziom , od 53 min grali w przewadze i nie wykorzystali szansy za to goście pokazali charakter i po rzucie karnym wygrali 1:0 !!!
........................................................................................
✅ 70
⛔ 95 ( kasa + 1915.17 zł )

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 225 / Dania Superliga
Randers FC : Esbjerg 3:2 ( gospodarze pokazali charakter )
Randers FC ✅
2.62 / Bet365 / stawka 100 zł / na czysto 162 zł /
..
skłaniałbym się dziś za zwycięstwem gospodarzy ! Dlaczego ?
a no choćby tylko że grają na własnym terenie co prawda ktoś może powiedzieć że w ostatnim spotkaniu polegli aż 1:3 z Midtjylland ale
Midtjylland w tym sezonie gra super piłkę i na 5 meczy 5 zw. i bramki 13:4 to usprawiedliwiałbym tą porażkę Randers , natomiast Esbjerg w meczach wyjazdowych z tego sezonu w jedynym meczu pokonali słabiutkie Brondby i w/g mnie nie robiłbym z tego jakiejś super sensacji bo gdy ogólnie popatrzymy na grę wyjazdową Esbjerg to nie możemy powiedzieć że mecze wyjazdowe to ich mocna strony choćby np. poprzedni sezon kiedy to zajęli ostatecznie 4 miejsce i mogli grać w kwalifikacjach LE ale za wiele nie zdziałali i po dwóch porażkach z Rubinem K najpierw u siebie 2:1 i wyjazd 2:0 pożegnali się z LE a ogólnie ich gra na wyjazdach to 5-5-7 i 16:29 chyba nie jest jakimś super wynikiem tak więc jedna sprawa z głowy a teraz ich H2H 10-10-6 bramki 38:31 na korzyść Randers a na boisku Randers bilans 7-6-2 bramki 23:14 też nam wiele podpowiada , ostatnie zwycięstwo LIGOWE Esbjerg odniósł tutaj w 2009 roku tak więc liczę na podtrzymanie i 1 zwycięstwo u siebie w tym sezonie dla Randers FC , jak będzie zobaczymy !

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 226 / Szwecja 1 liga
AIK : Atvidabergs 3:2 ( przeceniłem chyba trochę AIK )
AIK handi ( -2 ) ⛔
4.50 / Sportingbet / stawka 100 zł / porażka 100 zł /
..
powiem krótko takie mecze trzeba wygrywać i dobrze by było pewnie , w poprzednim meczu zresztą na szczycie AIK poległo na boisku lidera Malmo FF 1:0 co spowodowało spadek poza podium bo na miejsce 4 dziś jednak gdy zwyciężą zrównają się z 3 Goteborg i tylko 3 pkt straty do Malmo FF tak więc walka w tym sezonie o najwyższy cel dalej aktualna ! AIK na swoim terenie w 9 meczach doznało tylko 1 porażki ( no ale też dużo remisów bo 4 ) ale mówimy o zwycięstwie bo z dzisiejszym rywalem gra im się dobrze na 3 mecze u siebie 3 zwycięstwa i 6:1 w bramkach , a Atvidabergs ostatnio chyba bez formy 1-2-2 i 3:7 na ostatnie 5 kolejek do tego w ostatnim meczu porażka u siebie z zagrożonym spadkiem Halmstad nie wróży nic dobrego na dzisiejsze spotkanie tak więc może znowu przesadzę ale liczę na handi (-2) dla gospodarzy !
.......................................................................................................................................................
✅ 71
⛔ 96 ( kasa + 1977.17 zł )

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
# 227 / kwalifikacje LM
Viktoria Pilzno : Maribor 3:1 ( Viktoria nie zawodzi ! )
Viktoria Pilzno powyżej 2,5 gola ✅
2.50 ../ Bet365 / stawka 100 zł / na czysto 150 zł /
...
ostatnia przeszkoda przed piłkarskim &quot;rajem&quot; dla Viktorii oraz Mariboru , jak gra Pilzno wiemy widzimy dlatego pokuszę się na gole z ich strony i to aż 3 . Czy są w stanie strzelić? uważam że tak ! wiadomo pierwszy mecz i to u siebie trzeba a wręcz wskazane jest wygrać i to najlepiej z jakąś nawiązką żeby w rewanżu być spokojniejszym o efekt końcowy , wiem patrząc na wyniki gości ze Słowenii możemy być pod wrażeniem jednak patrząc obiektywnie to większe umiejętności są po stronie Viktorii ( Maribor z nie najlepiej w tym sezonie dysponowanym APOEL dwa remisy ten pierwszy u nich 1:1 fajnie ale u siebie zaledwie 0:0 co uważam ża słabość wiem to wystarczyło do awansu ale osobiście mnie nie przekonuje ) Viktoria natomiast po 4:0 na wyjeżdzie z Kalju pomimo pewnego awansu u siebie gromi 6:2 , dlatego liczę jak zawsze to u Viktorii na sporo goli a kurs całkiem fajny !

Do góry Bottom