>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy saltana

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Djoković + Wawrinka @1.68 Betclic ::: 100 PLN✅
EW: 168.00
Bez szukania niespodzianek. Murraya stać na powalczenie z Novakiem, ale Serb jest teraz w takiej formie, że ciężko mi wyobrazić sobie jego porażkę. Jeszcze bez straty seta w całym turnieju, fantastyczna gra. Andy już tracił sety z Sousą, Chardym i Ferrerem. Mimo tego również grał pewnie, dobrze się poruszał i ostatecznie awansował do półfinału. Gdyby grał ze Stanem lub Tsongą, prawdopodobnie postawiłbym na niego. Jednak gra z Novakiem, więc bet idzie w drugą stronę.
Stan z Jo już grali ze sobą kilka razy na cegle i zawsze były to zacięte pojedynki. Z tą różnicą, że Stan wtedy wcale nie grał lepiej niż teraz(a nawet gorzej) a Tsonga przeciwnie - grał znacznie lepiej. Po kontuzji to wciąż nie jest ten sam zawodnik, był bliski odpadnięcia z Nishikorim, ale ostatecznie udało mu się wygrać. Szwajcar gra rewelacyjnie, bardzo dobry BH, mało UE, dużo winnerów. Dopiero co wywalił z turnieju swojego rodaka - Rogera Federera - i to w 3 setach! Tsonga dostał Berdycha w słabej formie, który mu bił piłki na środek kortu, a i tak stracił seta. Z Keiem dwa. Dzisiaj powinien przegrać, Stan to obecnie klasa wyżej. I nie ma co tutaj opowiadać bajek typu - gra u siebie, kibice za nim. To już nie ten etap, by to miało większe znaczenie.
Stan Wawrinka -1.5 seta @1.75 Betsafe ::: 80 PLN✅
EW: 140.00

Otrzymane punkty reputacji: +9
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Montanes A. - Ymer E. 2 @2.10 Bet365 ::: 20 PLN⛔
Mecz patola, wystarczy zobaczyć ostatnie gemy w trzecim secie
Rola + Ramos @1.92 Pinnacle ::: 20 PLN✅
EW: 38.40 PLN

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Ram R. - Groth S. over 22.5 gema @1.90 Bet365 ::: 40 PLN✅

Kurs zbyt kuszący żeby nie pobrać. Jest to już półfinał, więc o odpuszczaniu raczej nie ma mowy. Zaczyna się krótki sezon na trawie. Obaj zawodnicy dysponują bardzo dobrym serwisem, ciężko ich przełamać. Ram jako deblista również dodatkowo nieźle gra przy siatce, a Sam jak to on, zabija serwisem, ale w wymianach często leży(chociaż ostatnio nie wyglądało to chyba tak najgorzej, skoro potrafił łamać Wanga czy Warda. Dla mnie tutaj w meczu będzie przynajmniej jeden TB. Ciężko będzie o przełamanie, liczę na zacięty mecz. I po cichu spodziewam się nawet 3 setów.

Ramos A. -3 gemy - Montanes A. 1 @1.74 Pinnacle ::: 20 PLN⛔

Jak ten Montanes łamał się z Ymerem to tragedia. Zwłaszcza końcówka 3 seta to była istna patologia. Montanes to już nie jest ten sam gracz co kiedyś - teraz jest już wyniszczony i powoli zbliża się do końca kariery. W tym roku bez dobrych wyników, na plus można zaliczyć chyba jedynie pokonanie Giraldo. Ale to było kilka miesięcy temu. Ramos z kolei nieźle sobie radzi, pokonuje dobrych graczy, jak np. będącego w niezłej formie Cervantesa. Wcześniej również przyzwoite wyniki, w tym chelku celuje w zwycięstwo. Moim zdaniem powinien poradzić sobie z Montanesem.

Raven Klaasen/Rajeev Ram - Chris Guccione/Andre Sa 1 @1.72 Bet365 ::: 20 PLN ZWROT

Do 3 razy sztuka, jeśli teraz debel nie siądzie to przerwa od debelków przynajmniej do Wimbledonu. Oprócz Rama reszta koncentruje się już przede wszystkim na deblu. Klaasena i Rama cenię jednak wyżej. Szczególnie Ram może zabijać tutaj serwisem, na trawie to cenny atut. Guccione niezbyt pasuje do Sa. A Sa pasuje mi bardziej na cegłę niż na tak szybką nawierzchnię, jaką jest trawa.

Senegal U20 DNB + Portugalia U20 DNB @1.92 Bet365 ::: 20 PLN✅

Zacznę od Portugalii. Mają już pewny awans dalej, otwartą sprawą jest jeszcze z którego miejsca. Wiadomo, że woleliby z pierwszego. Kolumbia zajmuje drugie miejsce z 4 punktami na koncie. Senegal jest trzeci z jednym punktem i podejmie o 3 w nocy Katar. Wątpię, by mieli tutaj przegrać, Katarczycy grają swoimi, więc tym bardziej będzie im ciężko. Z Portugalią zebrali baty, z Kolumbią też dostali. Senegal urwał punkty Kolumbijczykom, walczyli jak równy z równym. Z Katarem powinni sobie poradzić. Co do drugiego meczu, całkiem możliwy jest według mnie układ ma remis - przy wysokiej wygranej Senegalu Kolumbijczycy mogliby nawet spaść na 3 miejsce a tam różnie by mogło być. Remis zapewnia awans jednym i drugim. Jednak jedni jak i drudzy mogą powalczyć o pełną pulę - Kolumbia wciąż ma szanse na 1 miejsce w grupie. Portugalska młodzieżówka w tym roku świetnie się spisuje. Stać ich na wygraną. Zabezpieczam się opcją DNB, wydaje mi się to teraz całkiem pewnym kuponem. Nie gram tego jednak zbyt mocno, bo to tylko młodzieżówka - różnie może być.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Juventus - Barcelona over 58.5% posiadanie 2 @1.90 Marathon ::: 40 PLN✅
EW: 76.00

Messi strzeli @2.00 Bet365 ::: 30 PLN⛔

Ja widzę tutaj jeden scenariusz - Barca w ofensywie, trzymająca piłkę, szukająca rozwiązań w ataku pozycyjnym, zaś Juve czyhające na zabójcze kontry. Barca ma zawodników do długiego utrzymywania się przy piłce - Xavi, Iniesta, Rakitić. Nie żebym umniejszał Turyńczykom - Pogba czy Pirlo to najwyższa światowa półka. Moim zdaniem jednak Barca jest w stanie spokojnie zrobić tutaj powyżej 60% posiadania.

Co do tego że Messi strzeli, to wydaje mi się to całkiem realne. Leo w niezłej formie, tworzy znakomity tercet z Neymarem i Suarezem. Nie mam wątpliwości, że będzie miał okazje do zdobycia bramki. Co tu można więcej napisać - bodajże Chiellini nie zagra, co jest dużą stratą, a okazji parę miał będzie.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Honduras U20 - Niemcy U20 -1.5 AH 2 @1.65 Pinnacle ::: 20 PLN✅
EW: 33.00
Honduras U20 - Niemcy U20 -1.75 AH 2 @1.79 Pinnacle ::: 10 PLN✅
EW: 17.90
No cóż, Niemcy już awans mają praktycznie zapewniony, ale dlaczego by mieli nie wygrać ostatniego spotkania? Honduras ostatnio pokazał, jak nie powinno się grać w meczu z Fidżi. 0:3 w pałę z kimś, o kim pewnie nigdy więcej nie usłyszymy? Przecież to ogromny wstyd. Niemcy solidna młodzieżówka, zresztą jak zawsze. Tutaj pewne wygrane z Fidżi i Uzbekistanem. Uważam, że pokonanie Hondurasu nie będzie stanowiło większego kłopotu dla tych chłopaków. Powinni w miarę szybko postarać się strzelić z dwa gole i potem już na spokoju kontrolować grę i wynik.
Brazylia U20 -2 AH - Korea Północna U20 1 @1.74 Pinnacle ::: 40 PLN✅
EW: 69.60
Brazylia U20 -2.5 AH - Korea Północna U20 1 @2.20 Pinnacle ::: 20 PLN✅
EW: 44.00
Brazylijczycy jeszcze nie pokazali pełni swoich możliwości na tym turnieju. Póki co pewna wygrana nad Nigerią oraz mała nerwówka z Węgrami. Jest to jednak typ przede wszystkim przeciwko Koreańczykom. I z Nigerią i Węgrami przegrywali - odpowiednio 0:4 i 1:5 w połke. A Brazylijczycy to jeszcze poziom wyżej, dzisiaj mogą sobie poużywać i na pewno parę bramek strzelą. Po co choćby odrobinę ryzykować, że np. Węgry rozgromią Nigerię i będą mieć 6 punktów i lepszy bilans? Dzisiaj Canarinhos pokażą moc i powinni wygrać w nie mniejszym stosunku niż ostatni rywale Azjatów.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Herbert + Mahut @1.73 Betsafe ::: 10 PLN✅
Bozoljac I. - Gojowczyk P. 2 @1.72 Bet365 ::: 10 PLN✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Muller + Haase @1.86 Marathon ::: 60 PLN✅
EW: 111.60
El Dubello$ jak to niektórzy mówią. Nie wyobrażam sobie porażki tej dwójki w pierwszej rundzie na trawie w Holandii. Muller powinien już samym serwisem swoje podania zabijać. Dotychczas parę lepszych wyników w challangerach, nawet wygrał jednego, był w 3 rundzie Wimbledonu. Jego rywal to 2 razy ćwierćfinały w chalkach i druga runda Wimbledonu. Generalnie bez nawet malutkiego sukcesu na tej nawierzchni. Nie widzę tutaj jego wygranej, nie w tym spotkaniu.
Haase - finalista juniorskiego Wimbledonu sprzed 10 lat. Co od tego czasu osiągnął na trawie? Nic. Do najlepszych wyników można chyba tylko zaliczyć 5-setowy mecz z Nadalem w 2010 czy 3 rundę w 2011, gdzie jednak musiał skreczować. Poza tym raczej odpadał w pierwszych rundach turniejów ATP. Ale ma takiego rywala, że ciężko mi sobie wyobrazić jego porażkę. Blaz Kavcic, bilans 3/9, ostatni mecz na trawie wygrany w 2012 roku. Nie, to jest po prostu zbyt mało prawdopodobne, by tutaj Blaz miał wygrać. Idę w stronę Robina. Zdecydowanie.

Otrzymane punkty reputacji: +10
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Marchenko I. - Youzhny M. 2 @1.85 Pinnacle ::: 30 PLN⛔
Stawiam na nieobliczalnego Ruska. Co jak co, ale na trawie to on naprawdę potrafi grać - kilka razy 4 runda na Wimbledonie, jakiś czas temu finał w Halle. Tamten rok na trawie o wiele gorszy od 2013. Ten sezon też dość przeciętny. Dostaje jednak Marchenko, tak słabego na grassie. Nie zbliżył się on choćby na krok do tych małych sukcesów Michała. Hard, hala - ok, coś tam gra. Ale trawa? Nie, to nie jego bajka.
Stakhovsky S. - Groth S. 2 @2.28 Unibet ::: 20 PLN✅
EW: 45.60
Tie Break, tu się z Tobą zgadzam ;)
Struff J-L. - Tomic B. DW: 0:2 @2.04 Unibet ::: 30 PLN✅
EW: 40.08
Tu takie małe ryzyko na DW. Tomic to szybkie nawierzchnie, dobry serwis, nie będzie łatwo go przełamać. Również umiejętności niezłe. Struff to raczej challangerowiec, i to nie na grass. Tutaj słabe wyniki, w karierze nic takiego nie osiągnął - 2 runda Wimbledonu czy s-Hertogenbosch. Tomic za to mimo mlodego wieku notował już ciekawe wyniki. Ogrywał m.in. Soderlinga w 2011, gdzie dotarł aż do ćwierćfinału Wimbledonu czy Gasqueta. Tamten rok nieco słabszy na trawie, ale w tym powinno być już lepiej - lepsza forma i możliwości. Liczę, że wygra bez straty seta.
Haider-Maurer A. - Marterer M. +1.5 seta 2 @1.89 Pinnacle ::: 20 PLN⛔
Już nie chce mi się analizować. Haider nigdy nic nie grał na trawie, Marterer to półfinalista juniorskiego Wimbledonu, więc coś potrafi.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Mahut N./Herbert P. + Matkowski M./Zimonjic N. @1.70 Marathon ::: 30 PLN✅
EW: 51.00
Mahut z Herbertem jeszcze w tym roku grali w finale Australian Open debli. Szybkie nawierzchnie to bardziej ich bajka niż cegła. Ich rywale - GGL i Oswald - lepiej grają na cegle niż na szybkich nawierzchniach. Hard co prawda różni się od trawy, ale na pewno bliżej do nawierzchni trawiastej z hardu niż z clayu. I właśnie tą solidnością na szybszych nawierzchniach Mahut i Herberta się kieruję.
Matka i Nenad to solidni i doświadczeni debliści. Razem grają od niedawna, ale już jako takie wyniki zrobili. Finał w Madrycie, półfinały na IW i w Monte Carlo, w French Open odpadli po 3 setach z Bryanami. Ich rywale - Simon i Monfils - mają fatalne wyniki w deblu. Gra Simona przy siatce to w ogóle tragedia. Razem zagrali 13 spotkań, z czego tylko 2 wygrali. Nie wróżę im dzisiaj sukcesu, z tak solidnymi deblistami raczej większych szans nie mają.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Kobiety: Brazylia -1 AH - Korea Południowa 1 @1.57 Pinnacle ::: 10 PLN✅
EW: 15.70
Awans Serbia U20 + awans Ukraina U20 @2.26 Bet365 ::: 30 PLN⛔
Węgry bez rewelacji w grupie, oprócz ogrania słabiutkiej Korei 2 porażki. Co prawda postawili opór Brazylijczykom, ale oni akurat nie zachwycają. Z Nigerią również przegrali. Serbowie z kolei całkiem solidnie się zaprezentowali i moim zdaniem mają większe szanse na awans.
Ukraina w grupie 2 pewne zwycięstwa nad Birmą 6:0 i USA 3:0. W pierwszym meczu z Nową Zelandią im nie poszło i tylko zremisowali bezbramkowo. Senegal bez rewelacji - wpierdziel od Portugalii, nieco zaskakujący remis z Kolumbią i wymęczone zwycięstwo nad Katarem. To tyle na co było ich stać. Nie wierzę w ich awans, są mocniejsze ekipy, a już na pewno mocniejsza jest Ukraina.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Pospisil V. - Muller G. over 23 gemy @1.78 Pinnacle ::: 40 PLN✅
EW: 71.20
Podzielam typ głowy. Obaj mają dobry serwis, który jak funkcjonuje jest kopalnią punktów. Na trawie to wiadomo - ten atut jest jeszcze bardziej wyeksponowany. Oczywiście będzie sporo biegania pod siatkę, krótkie wymiany. TB jest bardzo prawdopodobną opcją, a kto wie, może nawet i dwa. Sezonem na cegle się nie ma co sugerować, obaj średnio za clayem przepadają - szybkie nawierzchnie to jest to. Ciężko przewidzieć wynik spotkania, może wygrać jeden jak i drugi. Według mnie, najpewniejszą opcją wydaje się over gemów.
Karlović + Monfils @1.62 Marathon ::: 60 PLN✅
EW: 97.20
Ivo gra z Ito. Prawda jest taka, że jak Ivo zaserwuje, to nie będzie co zbierać. Po sezonie ceglanym wchodzimy w sezon trawiasty, a tutaj tez chorwacki wieżowiec czuje się znakomicie. Potrafi sobie wyserwować mecz. Gdy doda się do tego jego mocne uderzenia, to o ile będzie trafiał, to Tatsuma nie ma większych szans.
Monfils na trawie jeszcze pełni umiejętności moim zdaniem nie pokazał. Ma możliwości, żeby na niej dobrze grać. W końcu byle kto juniorskiego Wimbledonu nie wygrywa. Haidera już opisywałem wcześniej - nie czuję tego, wątpię, by mu się udało tutaj awansować dalej. O ile przejścia Marterera się spodziewałem, to tym razem nie powinno mu się udać przejść dalej. Nie ta półka.
Guccione C./Sa A. - Klaasen R./Ram R. 2 @2.10 Unibet ::: 20 PLN✅
EW: 42.00
Jeszcze niedawno podczas chelka w Manchesterze kursy były odwrotne. Jednak wtedy z powodu kontuzji Rama razem z Klaasenem skreczowali. Pisałem ostatnio tak: &quot;Oprócz Rama reszta koncentruje się już przede wszystkim na deblu. Klaasena i Rama cenię jednak wyżej. Szczególnie Ram może zabijać tutaj serwisem, na trawie to cenny atut. Guccione niezbyt pasuje do Sa. A Sa pasuje mi bardziej na cegłę niż na tak szybką nawierzchnię, jaką jest trawa.&quot;
Knowle J./Begemann A. + Peya A./Soares B. @1.86 Unibet ::: 20 PLN✅
EW: 37.20
Begemann i Knowle rok temu tutaj wygrali. Nie wiem, dlaczego nie grali na Wimbledonie, ale nie interesuje mnie to. Ich rywale to nawet nie są jacyś dobrzy, choćby grający ze sobą od jakiegoś czasu debliści. Ich przegrana będzie zaskoczeniem.
Peya/Soares to zwycięzcy oraz finaliści turniejów na trawie. Ich rywale nie grali razem jeszcze ani razu. Powinni tutaj wygrać, inny wynik podobnie jak wyżej będzie zaskoczeniem.

Otrzymane punkty reputacji: +1
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Melzer J. - Goffin D. 1 @2.58 Marathon ::: 15 PLN⛔
Troszkę nie rozumiem tego kursu. Ok, Goffin poprawił grę, rozwija się i chwała mu za to. Jednak na trawie do tej pory nic nie grał. Raz się mu udało dojść do trzeciej rundy Wimbledonu, ale rywali nie miał nie wiadomo jakich. No, może Tomic to już jakaś firma była, ale to aż 3 lata temu było a wtedy miał duże wahania formy. Melzer też nie jest nie wiadomo jakim wybitnym graczem na grassie, ale akurat on tych lepszych wyników więcej osiągnął. Półfinał w Holandii w zeszłym roku, ponadto co jakiś czas dochodził do tej 3-4 rundy na Wimbledonie. Doświadczenie zdecydowanie po jego stronie, tak samo ogranie w tym roku - zagrał już jeden mecz, podczas gdy Goffin jeszcze nie miał okazji. Ja widzę tu za wysoki kurs i lekko zaatakuję.
Bautista-Agut R. - Mahut N. 2 @2.25 Bet365 ::: 15 PLN✅
EW: 33.75
Tutaj też lekko zaatakuję, ale bez szaleństw. Agut bez formy, w Paryżu odpadł z Rosolem, praktycznie oddał mecz bez walki, w trzech setach. Mahut zagrał już 4 mecze na trawie, wszystkie wygrał. Agut jeszcze bez ani jednego, liczę na to, że teraz przegra. Owszem, potrafi grać i na grassie, ale i Mahut lubi tu grać. W 2013 jako kwalifikant właśnie w Holandii wygrał turniej, a zaraz później w Newport. Liczę na niespodziankę i wygraną Mahuta.
Te dwa bety gram lekko, teraz coś mocniejszego.
Venus M./Pavic M. - Mergea F./Bopanna R. 2 @1.57 Marathon ::: 30 PLN✅
EW: 47.10
Czekam jeszcze na kursy na inne mecze i coś się wykombinuje może.
Portugalia U20 -1.5 AH - Nowa Zelandia U20 @1.58 Pinnacle ::: 40 PLN⛔

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Mahut N. - Mannarino A. 1 @1.80 Unibet ::: 50 PLN
Kurs już poleciał do 1.60 ????
Gra Mahuta może się podobać. Tak się fajnie składa że na dwa pojedynki na trawie tych graczy, 2 wygrał Nico. Już 5 meczy na grassie wygranych z rzędu, co tylko napawa optymizmem. Wśród pokonanych Hewitt, który jednak już jest u schyłku kariery, oraz Roberto Bautista-Agut, który należy do graczy lubujących się w innych nawierzchniach niż grass, ale też potrafi grać na trawce. Mahut zagrał dobrze, wygrał 62 64 i awansował do kolejnej rundy. Mannarino nie musiał jak Mahut przebijać się przez kwale, pokonał tutaj słabego Chudinelliego oraz Lu, który co prawda jakiś czas temu fajnie grał na trawie, ale teraz to już nie jest ten sam zawodnik. Nico lubi tu grać, osiągał fajne rezultaty w poprzednich latach i jak dla mnie jest tutaj zdecydowanych faworytem i powinien wygrać.
Karlovic I. - Haase R. over 23.5 gemów @1.70 Pinnacle ::: 40 PLN
Linia co prawda wysoka, ale ja spodziewam się tutaj zaciętego meczu. Robin grał na początku roku tragicznie, teraz prezentuje się o wiele lepiej. Ivo właśnie na początku całkiem nieźle grał, przyszła cegła, to już dobrych wyników nie było. Na trawie jest bardzo ciężki do przełamania. Wczoraj wygrał po dwóch TB z Ito. Ja zwrócę uwagę na jedno - aż 25 asów. Jest to bardzo dużo, jak Ivo trafia pierwszym to z reguły praktycznie nie ma co zbierać. Haasego też będzie tutaj ciężko połamać. Może serwisu nie ma najlepszego, ale za to będzie górował w dłuższych wymianach. Pokonał tutaj m.in. faworyzowanego Verdasco. Jutro będzie zacięty mecz, może nawet 3-setowy. Na pewno jednak będzie bardzo ciężko o przełamanie. Ale skoro Ivo był w stanie zrobić overa z Ito, to tym bardziej będzie w stanie zrobić go z Haase.
Nadal R. - Tomic B. 2 @3.35 Pinnacle ::: 20 PLN
Na dokładkę deble, nie polecam szaleć ze stawką. Szkoda, że nie będzie meczu Karlović/Kubot - Hewitt/Reid, bo tutaj widziałem praktycznie pewną czystą jedynkę. No ale trudno.
Lopez F./Nadal R. - Peya A./Soares B. 2 @1.70 Marathon ::: 20 PLN
Lopez i Nadal to nie są typowi debliści, co nie znaczy, że nie potrafią w debla grać. Nie ma co kierować się ich grą wspólnie, bo z reguły odpadali w pierwszych rundach i z reguły były to raczej porażki zamierzone. W pierwszym meczu wygrali z parą, która nie jest szerzej znana na świecie a w drugim meczu dostali walkower. Peya/Soares to uznana para deblowa z dużymi sukcesami na trawie. Wygrali Wimbledon jakiś czas temu, w zeszłym roku odpadli w ćwierćfinale z późniejszymi zwycięzcami - Pospisilem i Sockiem. To im powinno najbardziej zależeć na dzisiejszej wygranej i to raczej oni wygrają ten mecz.
Mergea F./Bopanna R. - Matkowski M./Zimonjic N. 2 @1.65 Marathon ::: 20 PLN
Czekam na kursy, ale wchodzę w Matkę z Nenadem. Grają razem już od jakiegoś czasu i wygląda to coraz lepiej. Obie pary nie nagrały się wspólnie na trawie zbyt dużo. Niedawno grali przeciwko sobie na jednym Mastersie, gdzie ostatecznie po meczowym TB górą byli Mergea i Bopanna. Od tego czasu osiągają jednak gorsze wyniki od Polaka i Serba. Stawiam więc na czystą dwójeczkę.
I jak dla mnie, warto jeszcze spróbować:
Peers J./Murray J. - Mahut N./Herbert P. 2 @2.00 Marathon ::: 10 PLN
Rojer J./Tecau H. - Karlovic I./Kubot L. 2 @2.20 Marathon ::: 10 PLN

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Mergea F./Bopanna R. - Matkowski M./Zimonjic N. 2 @1.81 Pinnacle ::: 20 PLN⛔
Pograłem to już wcześniej, ale po takim kursie to lekko podbijam stawkę ;)
Ale teraz pora na główne bety:
Haase R. - Mahut N. 2 @1.53 Pinnacle ::: 40 PLN✅
Cóż za zaskoczenie w tym typie ???? Chyba każdy rozsądny człowiek pogra dzisiaj na Nicolasa. Nie będę już tutaj nic pisał, wystarczy poczytać wcześniejsze analizy i tam temat wałkowany jest kilkukrotnie.
Muller G. - Goffin D. 1 @1.79 Pinnacle ::: 40 PLN⛔
Kolejny ciekawy bet jak dla mnie. David męczył się wczoraj z Ilją Marchenko, stracił seta i był niedaleko od porażki. Najpierw wygrał jednak TB a potem dominował w 3 secie. Muller ma bardzo dobry serwis, chociaż Belg również potrafi nieźle zaserwować. Mimo, że więcej asów ma właśnie David, to Gilles zdobywa więcej piłek po 1 serwisie. Ale już odnośnie gry na trawie - ani jeden, ani drugi nie mają praktycznie żadnych sukcesów na tej nawierzchni. Jednak stawiam na Mullera, zagrał kilkadziesiąt meczów więcej na tej nawierzchni, co ma jednak spore znaczenie. Goffin to tej pory ledwie 21 meczy. I w dodatku ma ujemny bilans, który sobie właśnie poprawił startując w Holandii. Muller ma według mnie większe szanse na wygraną.
Mahut N. - Mannarino A. 1 @1.80 Unibet ::: 50 PLN✅
Kurs już poleciał do 1.60 ????
Gra Mahuta może się podobać. Tak się fajnie składa że na dwa pojedynki na trawie tych graczy, 2 wygrał Nico. Już 5 meczy na grassie wygranych z rzędu, co tylko napawa optymizmem. Wśród pokonanych Hewitt, który jednak już jest u schyłku kariery, oraz Roberto Bautista-Agut, który należy do graczy lubujących się w innych nawierzchniach niż grass, ale też potrafi grać na trawce. Mahut zagrał dobrze, wygrał 62 64 i awansował do kolejnej rundy. Mannarino nie musiał jak Mahut przebijać się przez kwale, pokonał tutaj słabego Chudinelliego oraz Lu, który co prawda jakiś czas temu fajnie grał na trawie, ale teraz to już nie jest ten sam zawodnik. Nico lubi tu grać, osiągał fajne rezultaty w poprzednich latach i jak dla mnie jest tutaj zdecydowanych faworytem i powinien wygrać.
Karlovic I. - Haase R. over 23.5 gemów @1.70 Pinnacle ::: 40 PLN✅
Linia co prawda wysoka, ale ja spodziewam się tutaj zaciętego meczu. Robin grał na początku roku tragicznie, teraz prezentuje się o wiele lepiej. Ivo właśnie na początku całkiem nieźle grał, przyszła cegła, to już dobrych wyników nie było. Na trawie jest bardzo ciężki do przełamania. Wczoraj wygrał po dwóch TB z Ito. Ja zwrócę uwagę na jedno - aż 25 asów. Jest to bardzo dużo, jak Ivo trafia pierwszym to z reguły praktycznie nie ma co zbierać. Haasego też będzie tutaj ciężko połamać. Może serwisu nie ma najlepszego, ale za to będzie górował w dłuższych wymianach. Pokonał tutaj m.in. faworyzowanego Verdasco. Jutro będzie zacięty mecz, może nawet 3-setowy. Na pewno jednak będzie bardzo ciężko o przełamanie. Ale skoro Ivo był w stanie zrobić overa z Ito, to tym bardziej będzie w stanie zrobić go z Haase.
Nadal R. - Tomic B. 2 @3.35 Pinnacle ::: 20 PLN⛔
Na dokładkę deble, nie polecam szaleć ze stawką. Szkoda, że nie będzie meczu Karlović/Kubot - Hewitt/Reid, bo tutaj widziałem praktycznie pewną czystą jedynkę. No ale trudno.
Lopez F./Nadal R. - Peya A./Soares B. 2 @1.70 Marathon ::: 20 PLN✅
Lopez i Nadal to nie są typowi debliści, co nie znaczy, że nie potrafią w debla grać. Nie ma co kierować się ich grą wspólnie, bo z reguły odpadali w pierwszych rundach i z reguły były to raczej porażki zamierzone. W pierwszym meczu wygrali z parą, która nie jest szerzej znana na świecie a w drugim meczu dostali walkower. Peya/Soares to uznana para deblowa z dużymi sukcesami na trawie. Wygrali Wimbledon jakiś czas temu, w zeszłym roku odpadli w ćwierćfinale z późniejszymi zwycięzcami - Pospisilem i Sockiem. To im powinno najbardziej zależeć na dzisiejszej wygranej i to raczej oni wygrają ten mecz.
Mergea F./Bopanna R. - Matkowski M./Zimonjic N. 2 @1.65 Marathon ::: 20 PLN⛔
Czekam na kursy, ale wchodzę w Matkę z Nenadem. Grają razem już od jakiegoś czasu i wygląda to coraz lepiej. Obie pary nie nagrały się wspólnie na trawie zbyt dużo. Niedawno grali przeciwko sobie na jednym Mastersie, gdzie ostatecznie po meczowym TB górą byli Mergea i Bopanna. Od tego czasu osiągają jednak gorsze wyniki od Polaka i Serba. Stawiam więc na czystą dwójeczkę.
I jak dla mnie, warto jeszcze spróbować:
Peers J./Murray J. - Mahut N./Herbert P. 2 @2.00 Marathon ::: 10 PLN✅
Rojer J./Tecau H. - Karlovic I./Kubot L. 2 @2.20 Marathon ::: 10 PLN✅

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Armenia – Portugalia under 3 + Gibraltar – Niemcy BTS: NIE @1.69 Marathon ::: 40 PLN⛔
Armenia zagra z Portugalią u siebie. W poprzednim spotkaniu padł zaledwie 1 gol dla Portugalczyków. Generalnie Portugalia mało strzela i jeszcze mniej traci. Ich mecze to głównie undery. Armenia, mimo że głównie przegrywa, też nie traci zbyt wiele bramek. Faktem jest, że goście nie mają tak dobrej ofensywy jak jeszcze jakiś czas temu. Armeńczycy będą się bronić. Spodziewam się pierwszej połowy bez bramek, może góra z jedną. W całym meczu, jeśli padną 3 bramki, to byłby to bardzo wysoki wynik, jak na ostatnie mecze Portugalii.
Co do drugiego meczu – Niemcy wiadomo – solidna defensywka. Gibraltar praktycznie nie ma argumentów z przodu. Fakty dla tej kadry są takie, że praktycznie nie mają solidnych graczy na arenie światowej. Nie potrafili zdobywać bramek we wcześniejszych meczach, więc tym ciężej byłoby im zdobyć je z mistrzami świata. Niemcy wygrają, sprawą otwartą jest tutaj natomiast, jaką ilością bramek tego dokonają. Bramki nie powinni stracić, na to nie powinni sobie pozwolić.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Mahut N. - Goffin D. 1 @2.11 Marathon ::: 30 PLN✅
Peya A./Soares B. - Mergea F./Bopanna R. 1 @1.81 Pinnacle ::: 50 PLN⛔
Lacko L. - Melzer J. 2 @1.69 Marathon ::: 20 PLN⛔

Do góry Bottom