>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy saltana

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Resovia + Jarosław + Krosno @4.20 S: 1/2j DW: 1.85j⛔
Resovia 2-0, Krosno 3-0, tylko JKS 0-0. Najniższy kurs na kuponie utopił. Dobrze, że za mniejszą stawkę ;)

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Na dzisiaj:
Fognini + Robredo+4.5 gema @3.49 DW: 3.49j✅
Djoković - Robredo S: 1/2j @7.00 DW: 3.50j✅
Wszystko pięknie ???? Był krótki, gorszy okres w typowaniu, ale teraz odrobiłem ????
I podsumowanie:
Stawki: 17j
Wygrane: 22.18
Bilans: ✅5.18
Wygrane/przegrane: 8/10
Skuteczność: 44%
Stawki: 66j
Wygrane: 84.43
Bilans: ✅18.43
Yield: ✅27.92%
Wygrane/przegrane: 35/29
Skuteczność: 55%

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Lechia DNB + Federer @2.20 S: 2j DW: 4.40j
Anderlecht + Benfica @2.25 S: 1j DW: 2.25j
Becker + Paire S: 1j @2.04 DW: 2.04j

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Janowicz + Kvitova @1.81 DW: 1.81j
Resovia + Krosno + Sieniawa/X @3.79 DW: 3.34j
Salzburg-2 - Altach @2.00 DW: 2j
Everton - Arsenal @2.70 DW: 2.70j

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Postanowiłem powrócić do mojego starego tematu. Typy będę podawał głównie z Bet365 i Pinnacle, czasem z innych jak Betsafe, Sportingbet czy Unibet. Podliczał będę na koniec miesiąca. I obym wytrwał w prowadzeniu tematu ????
Djoković(-1.5 seta) + Federer @1.59 Betsafe
Stawka: 40 PLN EW: 63.50 PLN
Djoković -5.5 games - Nishikori 1 @1.51 Pinnacle
Stawka: 30 PLN EW: 45.30
Ponad 144.5 minut @1.88 Unibet
Stawka: 10 PLN EW: 18.80
Djoković na US Open gra fantastycznie. Nishikori również zaskakuje, wielu mówiło, że odpadnie już w pierwszych rundach, a tu proszę, doszedł aż do półfinału. Serb do tej pory stracił zaledwie jednego seta z Murrayem po TB. Co ciekawe, wykorzystał aż 7/10 BP. W każdym do tej pory rozegranym spotkaniu miał minimum 40% skuteczności, a w kilku meczach ponad 50. Kei aż tak dobrej statystyki nie ma. Return Novaka funkcjonuje bez zarzutu, zdobywa po nim sporo punktów. Japoniec również potrafi returnować, pokazał to już nie raz. Ani jeden, ani drugi nie są serwismanami, więc na pewno możemy spodziewać się dość długich wymian. Obaj popełniają mało UE. Dzisiaj jednak uważam, że Nishikori urwie Novakovi maksymalnie 1 seta. Serb posiada większe umiejętności, a w dodatku gra fantastycznie w Nowym Jorku. Kei też sobie nieźle radzi, pokonał m.in. Wawrinkę i Raonica. Fakt, że były to zacięte 5-setowe boje, ale wytrzymał to. O kondycję obu panów nie trzeba się martwić, obaj mogą biegać bardzo długo. Wystawiona linia na czas trwania pojedynku jak najbardziej zachęca do gry. Pobieram i liczę, że się nie zawiodę.
Cilić - Federer -1.5 seta 2 @1.55 Sportingbet
Stawka: 20 PLN EW: 31

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Zacznę od nowa. Po raz ostatni. Więcej nie będzie próbowania jeszcze raz. Trochę to może i dziecinne, ale silniejsze ode mnie :;/: Będę prowadził jedynie ten temat. Na początek do końca sierpnia. Z 4000 chcę ugrać spory zysk.
West Brom - Chelsea, więcej rożnych: 2 @1.90 Bet365 ::: 40 PLN✅
EW: 76.00 PLN
Boavista - Nacional 1X @1.57 Bet365 ::: 40 PLN⛔
Niels Kristian Iversen over 9 @1.72 Bet365 ::: 40 PLN⛔

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Falkenbergs - Kalmar 1 DNB @2.00 Pinnacle ::: 40 PLN⛔
EW: 80.00 PLN
Indianerna + Diakarna @2.20 Bet365 ::: 40 PLN✅
EW: 84.00 PLN

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Mayer L. - Monaco J. 2 @1.60 Pinnacle ::: 40 PLN⛔
EW: 64 PLN
Turniej przed wielkim szlemem, więc nie zamierzam mocno grać. Juan od początku roku w miarę równa forma - kiedy jest faworytem to z reguły wygrywa, ale też i rzadko sprawia niespodzianki. 250-tka do dobry turniej dla Monaco, by sobie jeszcze poprawić ranking. Póki co w Nicei pewna gra i szybkie wygrane na Pairem oraz Querreyem. Na Mastersie w Rzymie potrafił powalczyć z Wawrinką. Tendencja raczej zwyżkowa, szykuje szczyt forma na French Open. O ile mnie pamięć nie myli, to tutaj w Nicei jest wolna mączka, co moim zdaniem sprzyja Monaco. Jego rywal - Mayer - najlepsze lata ma już zdecydowanie za sobą. W tym roku ewidentnie stawia na grę na mączce, ale i to mu średnio wychodzi. W tym roku już raz grali między sobą - wygrał Juan 2:0. Według mnie jest spora szansa, że tym razem będzie podobnie.
Donaldson + Albot @2.01 Marathon ::: 20 PLN⛔
EW: 40.02 PLN
Pella + Rola @1.99 Unibet ::: 20 PLN⛔
EW: 39.98 PLN

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Malaga - Sevilla 2 AH 0 @1.75 Pinnacle ::: 80 PLN✅
EW: 140
To dla mnie jedyny mecz warty typowania. Obie drużyny o coś walczą - Sevilla o Ligę Mistrzów, którą mogą sobie również zapewnić wygrywając Ligę Europy; Malaga z kolei w razie wygrania przez Sevillę LE i korzystnych rezultatach w innych meczach mogłaby zająć 7 pozycję i zagrać w LE. Jednak według mnie jest to mecz ze zdecydowanym wskazaniem na drużynę gości. Bacca radzi sobie w ataku, strzela. Inni również potrafią to robić. Pomoc solidna z Krychowiakiem, który gra nadspodziewanie dobrze i nogi nigdy nie odstawia. Ostatnie rezultaty przemawiają na korzyść Sevilli. Tym bardziej, żę Malaga w kiepskiej formie, o czym świadczy choćby porażka z Elche u siebie. Faworytem jest Sevilla, kurs dobry, warto spróbować moim zdaniem.
N. Pedersen - N.K. Iversen 1 @1.28✅
J. Hampel - K. Kasprzak 1 @1.23✅
@1.57 Betsafe ::: 80 PLN
✅
EW: 125.60
Nicki i Jarek fantastyczna forma. Obaj jeżdżą bardzo dobrze, zdobywają sporo punktów i na pewno obaj mają sporą szansę na wejście do finału. Ostatnie mecze w ich wykonaniu to sporo przywożonych punktów i świetna jazda. Obaj są szybcy w tym roku. Ich rywale jeżdżą zdecydowanie gorzej. Kasprzak i Iversen jeżdżą kiepsko, o czym zwyczajnie świadczą liczby. Ani jeden, ani drugi nie byli jeszcze w żadnym z dwóch rozgrywanych GP w czołowej ósemce i nic nie wskazuje na to, by dzisiaj miało być inaczej. Jak dla mnie całkiem pewny dubel.
Woffinden - Hancock 1 @1.52✅
Pedersen - Hampel 1 @1.60⛔
@2.43 Betsafe ::: 20 PLN
⛔
EW: 48.60 PLN

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Lajovic + GGL @1.65 Marathon ::: 70 PLN⛔
EW: 115.50 PLN
Spodobał mi się ten dubel. RG wreszcie startuje i liczę, że moje typy będą lepsze niż wcześniej. Lajović to poziom wyżej od Gonzaleza. Dusan w Nicei przyzwoity występ, porażka dopiero z Isnerem, a wcześniej pokonał Socka i Carreno-Bustę. Maximo z kolei kiepska forma, nie idzie mu nawet w challangerach. Porażki z Ginonuonem czy Carballesem Baeną chluby mu nie przynoszą. Na korzyść Serba przemawia jeszcze fakt, że broni punktów za 4 rundę, czyli trochę tego ma. Mobilizacja będzie od początku ogromna i nie zdziwi mnie tutaj jego szybka wygrana.
Co do drugiego meczu to z całym szacunkiem dla Steviego, ale to nie jest zawodnik na tak wolną cegłę jaka jest w Paryżu. GGL z kolei lubi grać na wolnych nawierzchniach. W tym roku całkiem niezła forma, ostatnio wygrana w Bukareszcie, półfinał w Estoril czy 3 runda w Mastersie. Dodatkowo broni punktów za 4 rundę. Steve rok temu był tutaj w drugiej rundzie, a w pierwszej męczył się okropnie z Lokolim. GGL powinien to wygrać.
I te dwa bety lekko. Zresztą - stawkowanie w moim temacie ;)
Nishikori K. -9 gemów - Mathieu P. 1 @1.57 Pinnacle ::: 20 PLN✅
EW: 31.40 PLN
Soeda G. - Kohlschreiber P. -8.5 gemów 2 @1.57 Pinnacle ::: 10 PLN✅
EW: 15.70 PLN

Do góry Bottom