>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy saltana

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Karvina - Usti nad Labem 1 @1.67 WH ::: 20 PLN⛔
EW: 33.40 PLN
Admira - Sturm Graz 1 DNB @2.21 Marathon ::: 20 PLN⛔
EW: 44.20 PLN
Admira - Sturm Graz DW: 3:1 @22.00 Unibet ::: 5 PLN⛔
EW: 110.00 PLN

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Nicki Pedersen - Grigorij Łaguta 1 @1.45✅
Jarosław Hampel - Bartosz Zmarzlik 1 @1.35✅
@1.96 Betsafe ::: 80 PLN
✅
EW: 156.80 PLN
Pierwsza para to starcie dwóch doświadczonych zawodników, ja jednak stawiam na Duńczyka. Wczoraj na GP jeździł bardzo dobrze, jedynie w finale mu nie poszło i zajął ostatnie miejsce. Mimo tego, zdobył dużo punktów i utwierdził mnie w przekonaniu, że jest w formie. U siebie w lidze spisuje się równie dobrze; choćby w meczu z Unią Tarnów zdobył 14 punktów w 5 biegach. Na wyjazdach wcale nie radzi sobie gorzej, ale to już nie o tym. Grigorij to jakiś słaby żużlowiec nie jest, przeciwnie - lider swojej drużyny. Czy u siebie, czy na wyjazdach - w tym sezonie mała różnica. Ostatnio zdobywał 10 i 11 punktów. Jeździ dobrze, ale Pedersen jest szybszy od niego. Moim zdaniem kluczowe będą te 2 biegi, w których pojadą przeciwko sobie. Kto wtedy uzyska przewagę, najprawdopodobniej jej nie odda.
Co do drugiego zakładu to krótko - Hampel jeździ kapitalnie, demoluje rywali, zwłaszcza u siebie. Zmarzlik mimo młodego wieku również jeździ bardzo dobrze w tym sezonie, ale jeszcze nie na tym poziomie co Jarek. Za jakiś czas może będzie od niego lepszy, ale jeszcze nie dzisiaj. Hampel powinien wygrać w tym starciu i jest w stanie poprowadzić swój zespół do triumfu.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Nishioka Y. - Berdych T. under 27.5 gemów @1.80 Betsafe ::: 80 PLN✅✅
EW: 144.00 PLN
Taka linia? Naprawdę, pobieram z przyjemnością. Nie chce mi się wierzyć, że Tomcio straci seta z Nishioką. A przecież do pokrycia tej linii wystarczy wynik typu np. 6:4, 6:2, 6:3. Nie przywołujcie tutaj wyników z przed roku, gdzie takiej linii nie pokrył np. z Polanskim. Teraz jest w o wiele lepszej formie i stać go tutaj na zrobienie naprawdę solidnego wyniku. Nishioka zaskoczył na turnieju w Delray Beach, gdzie odpadł dopiero z Tomiciem. Na cegle grać potrafi, osiągnął ostatnio choćby półfinał w jednym chelku w Niemczech. Ale teraz staje naprzeciwko zawodnikowi, który od kilku lat należy do światowego topu. Berdi to wiadomo - całkiem niezły serwis i raczej solidność w wymianach. Psychika go niszczy raczej przy zawodnikach z top 10, tych niżej z reguły pokonuje. Na cegle dobre wyniki, dobry mecz finałowy w Monte Carlo, gdzie urwał seta Djokovi czy niezły występ w Madrycie, gdzie jednak uległ Rafie Nadalowi, ale wiemy jaka jest tutaj sytuacja. Później również grał solidnie w Rzymie, ale pokonał go Roger Federer. Nishioka to nie jest jeszcze ten typ zawodnika, który może stawić czoła Berdiemu.
Thiem + Bellucci @1.73 Marathon ::: 40 PLN✅✅
EW: 69.20 PLN
Wydaje się, że dubel zabójca, ale jakoś wstrzymam się od mocniejszego grania tego typu. Thiem niezła forma, wygrał dopiero co turniej w Nicei, wcześniej całkiem niezła gra w Monachium i Rzymie. Jego rywal - Bedene - grywał głównie w challangerach, co prawda z niezłymi wynikami, ale tutaj mamy już turniej wyższej rangi i nie widzę jego wygranej.
Bellucci to samo - wygrał w Genevie, gdzie ograł naprawdę bardzo dobrych zawodników. Wcześniej urywał sety Djokoviciowi, pokonał Aguta. Generalnie jeśli już odpadał, to tylko w meczach, gdy nie był faworytem. Zresztą - cegła to jego ulubiona nawierzchnia. Jego rywal - Matosević - to Australijczyk i to w zasadzie powinno wystarczyć. Grać na cegle nie lubi, kiepsko mu to wychodzi. Tylko tutaj ma ujemny bilans spotkań. W tym roku na tej nawierzchni jeszcze nie wygrał, i nic nie wskazuje na to, żeby był w stanie dokonać tego na French Open.
Vanni L. - Tomic B. 1 @2.44 Pinnacle ::: 40 PLN⛔⛔
EW: 97.60 PLN
Niedawno był taki mecz i o nim pisałem. Inni też pisali, nie chce mi się szukać, ale od tego czasu niewiele się zmieniło, jeśli już, to na korzyść Vanniego. Jak ktoś jest zainteresowany, to z pewnością może się cofnąć do Mastersa w Madrycie i poczytać analizy - moją jak i innych ;)
Murray A. - Arguello F. under 28 gemów @1.70 Marathon ::: 80 PLN✅✅
EW: 136.00 PLN
Naprawdę fajny kurs, a przy tym co gra Murray to wręcz warto pograć moim zdaniem. Jeśli zagra jak w Madrycie, to spokojnie pokryje under. Tutaj analizy już nie będę robił ;)

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Dimitrov + Isner @1.81 Unibet ::: 100 PLN⛔⛔
EW: 181.00 PLN

Dimitrov w tym roku nie imponuje formą. Przez cały sezon zaliczył kilka wpadek, jak choćby z Harrisonem. Wciąż jednak osiąga dobre wyniki, jak choćby ćwierćfinał w Monte Carlo czy Madrycie. Pokonał tam m.in. dwa razy Wawrinkę. Po drugiej stronie siatki stanie Sock, który od turnieju w Houston notuje coraz słabsze wyniki. O ile tam wygrał, to poźniej już odpadł w 2 rundzie z Tsongą w Madrycie a potem z Simonem i Lajoviciem już w pierwszych rundach. Jak każdy typowy amerykański tenisista woli korty twarde od ziemnych. Dodatkowo na jego niekorzyść przemawia fakt, że niedawno miał kontuzję, w związku z czym nie powrócił jeszcze do pełnej dyspozycji, a moim zdaniem swoją właściwą formę będzie starał się osiągnąć na Wimbledonie i podczas turniejów na hardzie.

Isner zagra z Seppim. Tak, stawiam na Big Johna na cegle. O ile nigdy nie osiągnie tutaj znakomitych rezultatów, to przyzwoite na pewno. Tym bardziej, że ten sezon jest dla niego bardzo dobry. W dwóch Mastersach dwukrotnie w 3 rundzie zatrzymywał go Nadal po zaciętych spotkaniach. W Madrycie doszedł do ćwierćfinału, gdzie omal nie wygrał z Berdychem. Seppi w tym roku tylko jedno spotkanie na cegle, w dodatku przegrane. Jak dla mnie w lepszej dyspozycji w przekroju całego roku jest Isner, i to on powinien wyjść zwycięsko z tego starcia. Na pewno będzie go ciężko przełamać.

Djokovic N. - Nieminen J. under 26 gemów @1.74 Pinnacle ::: 80 PLN⛔⛔
EW: 140.80

Kolejny raz w tym turnieju lecę w under. Jak widać, zakładam, że zobaczymy wynik w gemach najwyżej 18:8. Zakładam, że Jarko nie ugra tych 8 gemów. Co prawda serwis ma całkiem całkiem, ale po pierwsze do najlepszych w tym aspekcie nie należy, a po drugie to Novak nie takich graczy returnował. Jeśli już odbierze serwis Jarko, to zaczynają się dla Fina prawdziwe problemy. Djoko jak wszyscy wiedzą, bardzo dobrze gra kątowo, rozrzuca rywala po korcie, w związku z czym ten musi dużo biegać. A że Nieminen do najmłodszych już nie należy, powinien się zmęczyć, a wtedy już przestanie wiele biegać. O ile w pierwszych dwóch setach powinien stawić opór, to w trzecim nie zdziwi mnie wynik typu 6:1 czy 6:0 dla Novaka. Zresztą ten Serb potrafił na cegle wygrywać w takim stosunku sety choćby z Ciliciem czy Nishikorim, więc dlaczego nie miałby tego powtórzyć ze znacznie słabszym zawodnikiem?

Lacko L. - Ferrer D. under 26 gemów @1.64 Pinnacle ::: 80 PLN✅✅
EW: 131.20 PLN

Zaraz zaraz, kiedy ostatnio Lacko wygrał mecz na clayu? Już mam, bez zagłębienia się głębiej w jego historię gier nie byłoby to możliwe. Stało się to 4 lata temu, 5 maja 2011 roku w challangerze w Pradze. Od tego czasu zanotował kolejno 11 porażek (!!!) choćby z takimi tuzami jak Junqueira czy Balazs. W tym czasie Ferrer na cegle wygrywał wielokrotnie i osiągał sporo sukcesów. Teraz może i nie imponuje formą jak jeszcze kilka lat temu, ale wciąż jest to bardzo dobry zawodnik. Liczę, że nie będzie miał ochoty zbyt długo ciągnąć tego pojedynku i w miarę szybko będzie chciał go zakończyć.

Gimeno Traver + Gasquet 3:0 @1.86 Betsafe ::: 40 PLN✅✅
EW: 74.40 PLN

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Andujar-Alba P. - Kohlschreiber P. - 1.5 seta 2 @1.98 Betsafe ::: 80 PLN⛔

Dla mnie Andujar więcej niż seta nie bierze. Kolba bardzo dobra forma. W Monachium bardzo dobry występ, gdzie stoczył zacięty bój z Murrayem. W Madrycie był już zmęczony i w dodatku ponownie zagrał z Murrayem i ponownie 3 sety. A jak wiadomo, Andy od pewnego czasu gra wręcz genialnie i urwanie seta można uznać za swego rodzaju sukces. W 1 rundzie French Open zdemolował Soedę. Przyznam, że nie spodziewałem się aż takiego pogromu: 61 60 62. Na pewno na uwagę zasługują liczby Niemca: 37 winnerów i ledwie 19 UE. Rywal co prawda nie stawił większego oporu, ale jednak gra Philippa była bardzo dobra. Andujar w Barcelonie grał kapitalnie, ale z tamtego okresu wiele formy już nie pozostało. Krecz w Monachium, 1 runda w Madrycie, 2 w Genewie. Okej, pierwszy mecz z Ramosem niezły w jego wykonaniu, wygrał 3:0 bez większych problemów. Ale teraz dostaje takiego rywala, będącego w takiej formie, że po prostu nie widzę tutaj jego zwycięstwa, ba, nie widzę, żeby miał tutaj ugrać więcej niż seta. Nie w takiej dyspozycji.

Stakhovsky S. - Johnson S. 2 @1.68 Pinnacle ::: 80 PLN✅
EW: 134.40

Steve zagrał bardzo dobre spotkanie z GGL-em. Nie był faworytem, ale potrafił wygrać. Oglądałem tylko końcówkę meczu i tam Amerykanin grał dobrze. Niezła gra zza linii końcowej, mocne uderzenia pod linię końcową na stronę rywala sprawiały problemy rywalowi. Taka agresywna gra przyniosła 66 winerów i 80 UE. Może i to dużo. Ale wymuszał dzięki temu błędy rywala. Na uwagę zasługuje bardzo dobra gra przy siatce. Według statystyk na stronie RG wynika, że wybierał się tam 39 razy i aż 31 były to akcje zakończone zwycięsko dla niego. Można powiedzieć, że na cegle mu nie szło w tym sezonie, ale popatrzmy jakich miał rywali z którymi odpadał. Isner, Nadal, Fognini i znowu Isner. Fog akurat grał wtedy bardzo dobrze i nie może dziwić porażka Steviego. Poza tym John i Rafa to jednak półka wyżej niż on. Dla odmiany zobaczmy jak prezentował się Staszek. O ile do porażki z Berdychem się nie można przyczepić, o tyle później odpadał z Coriciem, Rosolem, Fallą czy Eysericiem, czyli graczami gorszymi choćby od GGL-a, którego ostatnio pokonał Johnson. Za rywala w 1 rundzie miał fatalnego Berankisa, więc w ogóle mnie nie dziwi jego zwycięstwo. Co ciekawe, aż 47 razy przeprowadzał akcje na siatce. Wynika z tego, że średnio mniej więcej w co drugiej akcji szedł do przodu. Generalnie, Johnson jest w lepszej dyspozycji, po formie Stakhovskiego z lutego nic nie pozostało.

Nishikori -1.5 seta + Federer 3:0 @1.68 Unibet ::: 80 PLN✅
EW: 134.40

Krótko bo już mi się nie chce pisać. Kei złapał taką formę, że set ugrany przez Bellucciego to jest maks. Thomaz fajnie gra, to muszę przyznać, wygrał w Genewie, ale nie wróżę mu wygranej z Keiem.

Co do Federera - latka lecą, kondycja już nie ta i trzeba starać się kończyć mecze jak najszybciej by się zbyt nie zmęczyć. Dobry mecz z Fallą - groźny serwis, dużo winnerów i mało UE. Grannolers to samo, tylko rywal gorszy. Stawiam na 3:0 dla Rogera. Nie będzie chciał się przemęczać - to na pewno. Stawiam na wynik podobny jak z Fallą, coś w stylu 63 64 64.

Gulbis E. - Mahut N. +2.5 seta 2 @1.75 Pinnacle ::: 30 PLN✅
EW: 52.50

Grzech nie spróbować.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Isner + Cilic @1.62 Marathon ::: 80 PLN⛔
W spotkaniu Cilicia nie ma co za bardzo analizować. Zagrał dobry mecz z Haase, wygrał 3:0. Arnaboldi pokonał Duckwortha po aż 5 setach, wyciągając mecz ze stanu 0:2. Na cegle bez większych sukcesów, wygrane w Futuresach i pierwsze rundy w challangerach. Z Ciliciem nie daję mu większych szans.
Co do meczu Isnera. John nie jest specjalistą od kortów ziemnych, ale tutaj zdecydowanie stawiam na niego. W tym roku po prostu imponuje formą. Na cegle przegrywał w tym roku tylko z takimi graczami 2 razy Nadal, Berdych, a w Nicei odpuścił z Thiemem. W pierwszym meczu z Seppim nie miał problemów i pewnie wygrał 3:0. Tradycyjnie zabijał serwisem, aczkolwiek 2 razy dał się przełamać. Jednak sam łamał rywala sześciokrotnie. Stosunkowo mało UE, sporo winnerów. Chardy za to stracił seta z Berrerem, który swoje lata już ma i w dodatku ma sporo dodatkowych kilogramów, co chluby mu nie przynosi. Generalnie w tym roku nie zachwyca, przegrywa mecze z znacznie gorszymi zawodnikami od Isnera, jak choćby z Belluccim czy Coriciem. John jest solidniejszy w wymianach niż wcześniej i to może być klucz do zwycięstwa. Stawiam na jego wygraną.
Murray 3:0 + Djoković 3:0 @1.52 Bet365 ::: 60 PLN⛔
Djokovic z Nieminenem grał na pełnym luzie, spiął się tylko raz, kiedy musiał odrabiać stratę brejka. Mimo to jego gra mogła się podobać. Teraz dostaje gracza, który jeszcze dzisiaj dokańczał swój 5-setowy mecz. Muller na cegle to gracz o wiele gorszy niż na szybkich nawierzchniach. Wiele mówi choćby statystyka z meczu z Lorenzim - ponad 60 UE. Każdy wie jak Novak gra - rozrzuci kilka razy Gillesa po korcie a ten już zrobi błąd. Widzę tu 3:0, nie ma sensu się męczyć przed znacznie cięższymi meczami.
Murray również nie powinien mieć większych problemów z Sousą. Co prawda z Arguello pierwszego seta zagrał słabo, ale potem wszedł już w swój rytm i nie dał szans rywalowi w kolejnych dwóch. Sousa wygrał z wracającym po kontuzji Vaskiem Pospisilem i nie miał problemów ze zwycięstwem. Teraz jednak dostaje Murraya, wątpię, by był w stanie wygrać choć seta z tak regularnym graczem.
Almagro N. - Nadal R. -2.5 seta 2 @1.72 Pinnacle ::: 40 PLN✅
EW: 68.80
Można o grze Rafy mówić co się chce, ale prezentuje się mimo wszystko coraz lepiej. Z słabszymi od siebie setów nie traci. A Almagro nie zachwyca, często gotuje mu się czajnik a wtedy wiadomo - błędy błędy błędy.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Gabashvili @2.35 Marathon 40 PLN

Gasquet + Berdych @1.57 ::: 40

Johnson +2.5 seta @2.13 pinn ::: 40

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Jack Sock - Borna Coric
Jack Sock -1.5 seta
@1.96 Unibet ::: 60 PLN

Ponownie idę w typ -1.5 seta na Socka. Już wspominałem - gra tutaj dobrze, wywalił Dimitrova po bardzo dobrym meczu, gdzie grał agresywnie i pewnie. Z Carreno słaby pierwszy set, o wiele więcej UE niż winnerów i 5 DF-ów. Generalnie w całym meczu zrobił ich aż 13. Zdecydowanie za dużo, ale myślę, że w kolejnym już tylu nie popełni. W kolejnych setach już odzyskał kontrolę i wygrał bez większych problemów. Borna dopiero co stoczył 5-setowy mecz z Robredo, który na pewno odczuje jutro. Oglądałem tylko fragment i powiem szczerze, że o wiele lepiej wyglądał wtedy Robredo. Generalnie gra Coricia polegała głównie na przebijaniu i liczeniu na błędy Robredo. Mało winnerów i mało UE. Z taką grą Jack powinien sobie z nim poradzić w nie więcej niż w 4 setach.
Novak Djokovic - Thanasi Kokkinakis
under 27.5 gemów
@1.71 Pinnacle ::: 40 PLN

Teraz turniej już wkracza w fazę, gdzie nie można grać na luzie, jak robił to Djoko w poprzednich meczach. Radzę nie szaleć ze stawką, miał z Mullerem jakieś problemy z pachwiną i nie wiadomo, czy będzie grał na 100% czy starał się raczej oszczędzać. W każdym razie z Mullerem bardzo mało UE i sporo winnerów. Thanasi tracił seta z Basilashvilim i stoczył zacięty mecz z Tomiciem. Kangur zaserwował trochę asów, popełniając przy tym jednak 8 DF. Novak to jednak znakomity returner, co było widać z Mullerem. O ile z Lorenzim zaserwował 19 asów, to z Novakiem już tylko 4. Inaczej z Kokkinakisem raczej nie będzie. Tym bardziej, że nie jest to taki talent na cegle jak np. Borna Coric czy choćby inni zawodnicy. Novak jest na tyle regularny, że spokojnie jest w stanie pokryć under gemowy. Spokojnie wystarcza wynik np. 64, 63, 62.
Ferrer 3:0 + Nadal 3:0
@1.79 Unibet ::: 80 PLN

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Borussia zwyciezy + Barcelona @1.91 Unibet ::: 80 PLN⛔
Jack Sock - Borna Coric✅
Jack Sock -1.5 seta
@1.96 Unibet ::: 60 PLN

EW: 117.60
Ponownie idę w typ -1.5 seta na Socka. Już wspominałem - gra tutaj dobrze, wywalił Dimitrova po bardzo dobrym meczu, gdzie grał agresywnie i pewnie. Z Carreno słaby pierwszy set, o wiele więcej UE niż winnerów i 5 DF-ów. Generalnie w całym meczu zrobił ich aż 13. Zdecydowanie za dużo, ale myślę, że w kolejnym już tylu nie popełni. W kolejnych setach już odzyskał kontrolę i wygrał bez większych problemów. Borna dopiero co stoczył 5-setowy mecz z Robredo, który na pewno odczuje jutro. Oglądałem tylko fragment i powiem szczerze, że o wiele lepiej wyglądał wtedy Robredo. Generalnie gra Coricia polegała głównie na przebijaniu i liczeniu na błędy Robredo. Mało winnerów i mało UE. Z taką grą Jack powinien sobie z nim poradzić w nie więcej niż w 4 setach.
Novak Djokovic - Thanasi Kokkinakis⛔
under 27.5 gemów
@1.71 Pinnacle ::: 40 PLN

Teraz turniej już wkracza w fazę, gdzie nie można grać na luzie, jak robił to Djoko w poprzednich meczach. Radzę nie szaleć ze stawką, miał z Mullerem jakieś problemy z pachwiną i nie wiadomo, czy będzie grał na 100% czy starał się raczej oszczędzać. W każdym razie z Mullerem bardzo mało UE i sporo winnerów. Thanasi tracił seta z Basilashvilim i stoczył zacięty mecz z Tomiciem. Kangur zaserwował trochę asów, popełniając przy tym jednak 8 DF. Novak to jednak znakomity returner, co było widać z Mullerem. O ile z Lorenzim zaserwował 19 asów, to z Novakiem już tylko 4. Inaczej z Kokkinakisem raczej nie będzie. Tym bardziej, że nie jest to taki talent na cegle jak np. Borna Coric czy choćby inni zawodnicy. Novak jest na tyle regularny, że spokojnie jest w stanie pokryć under gemowy. Spokojnie wystarcza wynik np. 64, 63, 62.
Ferrer 3:0 + Nadal 3:0⛔
@1.79 Unibet ::: 80 PLN
Gabashvili @2.35 Marathon 40 PLN✅
EW: 94
Gasquet + Berdych @1.57 Marathon ::: 40 PLN✅
EW: 62.80
Johnson +2.5 seta @2.13 Pinnacle ::: 40 PLN⛔
Sock J. -1.5 seta - Carreno-Busta P. 1 @1.82 Unibet ::: 80 PLN✅
EW: 145.60

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Berdych + Wawrinka⛔
@1.85 Betsafe ::: 80 PLN

Nie ma co kombinować. Tsonga na razie bez straty seta, ale jego gra nie powala. Andujara spokojnie było stać na urwanie seta, ale się obsrał. Berdych tracił sety z Stepankiem i Pairem, ale jego gra nie wyglądała źle. W tym roku w ogóle niezła forma. Tsonga przed RG nie zachwycał, teraz osiągnął już całkiem niezły wynik, ale moim zdaniem dalej nie przejdzie.
Wawrinka ma silne uderzenie, w przeciwieństwie do Simona bez uderzenia kończącego. Stan się tutaj całkiem nieźle prezentuje, pewne wygrane i dobra gra. Simon stoczył dopiero co 5-setowy mecz z Mahutem, co już zbyt dobrze o nim nie świadczy. Stan nie powinien mieć większych problemów, nie zdziwi mnie 3:0.
Gael Monfils - Roger Federer✅
over 3.5 seta
@1.61 Unibet ::: 60 PLN

EW: 96.60
Krótko mówiąc - najgorsza nawierzchnia dla Rogera, zdecydowanie lepsza dla Monfilsa. Gael mimo, że traci sety z innymi zawodnikami gra dobrze. Jak już było wcześniej wspomniane, kondycję ma dobrą i naprawdę ciężko go zajechać. Roger musi od początku wyjść w pełni skoncentrowany i grać na swoim najlepszym poziomie. Według mnie pierwszego seta bierze Roger - Gael słabo wchodzi w spotkania. Później może być już różnie, będzie to jednak zacięty mecz, możliwe że nawet 5-setowy. Ja liczę jednak na wygraną Rogera.
Kei Nishikori - Teimuraz Gabashvili⛔
over 30 gemów
@1.75 Pinnacle ::: 80 PLN

Tu akurat 3:0 dla Keia bardzo możliwe, bo jest regularny i gra agresywnie, lecz Tei na pewno postawi opór. W formie jest niezłej, 2 wygrane chelki, w Paryżu bez straty seta z Lopezem, Monaco oraz Rosolem. Nishikori również bez straty seta. Nie gromi tutaj jednak rywali, z Belluccim mimo, że 3-setowy, to zacięty mecz. Nie inaczej powinno być tym razem - Gaba należy do silnych zawodników. Liczę, że powalczy, i over pokryje.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Podsumowanie maj​

Stawki: 2710
Wygrane: 2594.20
Bilans: ⛔115.80
Yield: ⛔4.23%
Zagrane: 51
Trafione: 25
Nietrafione: 26
Skuteczność: 49%​

Szkoda końcówki miesiąca, gdzie trafiłem tylko 2 na 8 typów, i to mnie pogrążyło, właściwie pogrążyło cały mój bilans. Poza tym byłem na plusie, liczę, że w tym miesiącu pójdzie mi lepiej.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Laguta A.-Hampel J. 2 @1.55
Woffinden over 11.5 punktów @1.47
@2.28 Milenium ::: 40 PLN
⛔
EW: 80.26
Łaguta owszem, w niezłej formie, fajnie jeździ i ostatnio przywoził sporo punktów. Według mnie z Jarkiem jednak nie ma wielkich szans. Hampel od pewnego czasu znakomita forma, jeździ jak w transie i niemal wszystkie biegi wygrywa. Bardzo szybki, dobra technika jazdy. Nawet kiedy zbierali oklep od Falubazu, on potrafił zdobyć 15 punktów w 6 biegach, pierwsze 4 wygrywając. A np. ze Stalą Gorzów nie licząc defektu w pierwszym biegu kolejne wygrywał. Łaguta stanowi o sile swojego zespołu, ale jeździ gorzej od Hampela.
O Woffim już zostało napisane.
E:
Kalmar - Hammarby 1 AH 0 @1.69 Pinnacle ::: 40 PLNZWROT
EW: 67.60

Do góry Bottom