>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

TYPY Pirlo poparte analizą...

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Podsumowanie wczorajszego dnia i nocy

Wkład 800j
Wygrana 825j
✅25j

Zysk od 16.11✅235j

Na razie ten okres słaby bo nie bardzo mam czas na granie sporo obowiązków ale mam nadzieję że w wekend się trochę odbije może już dziś??? Na razie musze być zadowolonym z tego co jest najważniejsze że ✅ ale ostatnio mały przestój muszę się przełamać jakimiś 2 kuponami pod rząd

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś

Kupon 1

Naturhouse La Rioja - Fraikin BM. Granollers 20.45
Typ 2
Kurs 2.20✅
31-33

:siata:Tourcoing LM VB - FL Saint-Quentin VB 20.00
Typ 2
Kurs 1.28⛔
3-1

AKO 2.60
Stawka 100j
Wygrana 260j
⛔100j

Kupon 2

:siata:paris Volley - AS Cannes VB 20.00
Typ 2
Kurs 1.50⛔
3-2

HSG Bärnbach/Köflach - HC Linz AG 19.30
Typ 2
Kurs 1.30✅
22-27

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
⛔100j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Kupony nocne

Kupon 1

????Charlotte Bobcats u Miami Heat
Ile punktów zdobędzie Miami?
Over 101
Kurs 1.85⛔
95 punktów

????Los Angeles Lakers u Minnesota Timberwolves
Typ 1
Kurs 1.17
112-95

:hokej:Carolina Hurricanes u Pittsburgh Penguins
Totals, 1. tercja
Over 0.5✅
2-2

AKO 2.50
Stawka 100j
Wygrana 250j
⛔100j

Kupon 2

????New York Knicks u Golden State Warriors
Typ 2
Kurs 1.57⛔
125-119

????New Jersey Nets u Sacramento Kings
Under 196.5
Kurs 1.91✅
167 punktów

AKO 3.00
Stawka 100j
Wygrana 300j
⛔100j

Kupon 3

:hokej:phoenix Coyotes u Edmonton
Typ 1
Kurs 2.15⛔
4-3 po karnych

:hokej:Minnesota Wild u Detroit Red Wings
Over 0.5 1 tercja
Kurs 1.14✅
1-0

AKO 2.50
Stawka 100j
Wygrana 250j
⛔100j

K 54

korn85

Użytkownik
To ciekawe , bo wieczorem miales Orlando z Indiana a Portland z Philadelphia ???? Wiem, bo gralem tak samo jak Ty ???? Juz wczesniej zauwazylem , ze kombinujesz, mialem nawet screena dzis zrobic ale zobaczylem rano ze nic nie zmieniales wiec nie zrobilem ???? A tu po poludniu podmianka i jestes na plusie ???? Dobre ???? Pozdrawiam ????

madox2010 572,4K

madox2010

Użytkownik
przyznam szczerze ze tez skozystalem z twoich typow ale tak jak kolega zaowazylem ze dodajesz typy nastepnego dnia ktore sa już rozliczone. nie podejrzewam cie o kombinacje ale chyba nie o to chodzi żeby w temacie bylo zielono od typow ktorych wczesniej nie podawles zaden wstyd chyba jak jakis typ nie wejdzie a i tak uwazam ze dobrze typujesz

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Niestety nie idzie mi najlepiej ostatnio cały czas prześladuje mnie 1 mecz!!! Już mnie to denerwuje bo typy z wyższym kursem wchodzą a te które mają mi podbić nie wchodzą!!!! Mam fatalną passę muszę zagrać jakiś 1 dobry kupon na przełamanie bo będzie fatalnie jak pokazuje noc typy dobre a i tak coś mi moczy. Ładnie trafiłem z Underem w 1 meczu, gole w tercjach weszły bez problemu Lakersi byli pewniakiem nie zawiedli a za to Miami mnie zawiodło no i to Golden!!! Odnośnie Phoenix to znów to samo brak szczęścia wygrali ale po karnych no nie wiem co sie dzieje jak tak dalej pójdzie to roztrwonię cały miesiąc. Alem nie ma co zasypywać gruszek w popiele dziś postaram się wybrać takie mecze żeby trafić coś w końcu. Każdy ma serie wzlotów i upadków ale przypomnę że każda seria nawet zła nie trwa wiecznie a więc do typowania.
Podsumowanie dnia i nocy

Wkład 500j
Wygrana 0j
⛔300j
Wygrana od 16.11⛔175j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś

Na razie wstępnie zaraz może się pozmieniać.

Kupon 1

⚽Arsenal FC - Tottenham Hotspur 13.45
Ile padnie goli?
Typ over 2.5
Kurs 1.60✅
2-3

⚽SC Freiburg - Borussia Dortmund 15.30
Typ 2
Kurs 1.60✅
1-2

AKO 2.50
Stawka 100j
Wygrana 250j
✅150j

Kupon 2

⚽Liverpool FC - West Ham United 18.30
Czy drużyna 2 strzeli bramkę?
Typ Tak
Kurs 1.75⛔
Szkoda fajny kupon

⚽FC Schalke 04 - Werder Brema 15.30
Ile goli strzeli zespół 1?
Over 1.5
Kurs 1.91✅
2-0 do przerwy
ostatecznie 4-0

AKO 3.40
Stawka 100j
Wygrana 340j
⛔100j

Kupon 3

⚽Villarreal FC - Valencia CF 18.00
Typ 1
Kurs 1.91⛔
1-1
5-4-1 valenci hiszpańska piłka???

:siata:pGE Skra Bełchatów - Pamapol Wielton Wieluń 19.00
Wynik po pierwszych 2 setach
Typ 1
Kurs 1.15✅
3-0

AKO 2.20
Stawka 100j
Wygrana 220j
⛔100j

Kupon 4

⚽Bayer Leverkusen - FC Bayern Monachium 18.30
Ile padnie goli?
Under 2.5
Kurs 2.20 oczywiście ✅
1-1
Wiedziałem co mowie mówiąc under!!!

:siata:ZAK S.A. Kędzierzyn Koźle - Tytan AZS Częstochowa 14.45
Kto wygra mecz (set, handicap)?
Typ Tytan AZS Częstochowa +2,5
Kurs 1.30✅
2-1

⚽Villarreal FC - Valencia CF
Czy drużyna 1 strzeli bramkę?
Typ Tak
Kurs 1.14✅
1-1

AKO 3.30
Stawka 100j
Wygrana 330j
✅230j

Kupon 5

-

⚽Milan-Fiorentina
Typ 1
Kurs 1.50✅
1-0

Stawka 100j
Wygrana 150j
✅50j

Abiati broni jedyna setke Violi i błysk geniuszu Ibrakadabry bramka jakich mało!!!

Miałem tego nie grać ale jednak zagram. Typ podany na 5 min przed meczem żeby nie było niedomówień!!!

Przed meczem Milan - Fiorentina
W ramach trzynastej kolejki Serie A Milan zmierzy się dziś o 20:45 z Fiorentiną. Podbudowani derbowym zwycięstwem rossoneri będą walczyli o trzy punkty, które pozwoliłyby im utrzymać fotel lidera. Z kolei goście, którzy po słabym początku sezonu powoli dochodzą do siebie, zapowiadają walkę o choćby remis, licząc przy okazji, że rossoneri rozluźnią się nieco po pokonaniu Interu. Spotkanie poprowadzi Antonio Damato.

Massimiliano Allegri nie ukrywa, że przygotowania do spotkania z Fiorentiną były zakłócone przez środowe mecze reprezentacji. Do tego dochodzą również kłopoty w ataku, z którego wypadli Inzaghi i Pato, podczas gdy Ibrahimovic głośno mówi o tym, że jest przemęczony. Szwed dostał wolne przy okazji sparingu z Niemcami i dziś wybiegnie na szpicy rossonerich. Wszystko wskazuje na to, że jego partnerem w ataku będzie Ronaldinho, a Robinho zacznie mecz na ławce. Za plecami napastników operować będzie Seedorf. W środku pola pod nieobecność Pirlo po raz kolejny zobaczymy trzech dynamicznych pomocników. Nie ma wątpliwości, że będą to Gattuso, Ambrosini i Flamini, bo Boateng dopiero wczoraj wrócił ze zgrupowania reprezentacji. Dostępu do bramki Abbiatiego bronić będzie duet Nesta - Thiago Silva. Na prawej obronie zawieszonego Abate zastąpi Bonera, a po przeciwnej stronie spodziewana jest obecność Antoniniego.

Drużyna Sinisy Mihajlovica przyjeżdża do Mediolanu przetrzebiona kontuzjami. Na liście niedysponowanych są Frey, Felipe, Zanetti, Montelivo, Jovetic i Mutu, więc trener gości niewątpliwie miał o czym myśleć przy ustawianiu taktyki na Milan. W bramce liliowych stanie dziś Artur Boruc. Na środku obrony pewny jest występ Kroldrupa, a u jego boku zagra najprawdopodobniej rekonwalescent Natali, podczas gdy poobijany Gamberini usadowi się na ławce. Na bokach defensywy spodziewani są Comotto i Pasqual. W środku pola po raz pierwszy w wyjściowym składzie powinien wyjść D&#39;Agostino, a wspierać go ma eks-milanista Donadel. Zadanie strzelania goli spadnie na barki osamotnionego Gilardino, podczas gdy za jego plecami operować mają Cerci, Ljajic i Marchionni. Tylko ławka dla Vargasa, który dopiero wczoraj dołączył do zespołu po powrocie z Ameryki Południowej.

Bezpośrednią relację z dzisiejszego meczu zapowiada Canal+ Gol. Wszystkich kibiców zapraszamy również na nasz kanał IRC #milan.pl, gdzie wspólnie z innymi fanami Milanu można będzie śledzić i komentować przebieg spotkania. Zachęcamy także do zapoznania się z historią potyczek rossonerich z Fiorentiną.

MILAN - FIORENTINA:
Bilans meczów ligowych w Mediolanie: 43-19-8; bramki: 131-58;
Przewidywane składy:
Milan: Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ronaldinho, Ibrahimovic.
Fiorentina: Boruc; Comotto, Kroldrup, Natali, Pasqual; D&#39;Agostino, Donadel; Cerci, Ljajic, Marchionni; Gilardino.
Ławki:
Milan: Amelia, Papastathopoulos, Yepes, Zambrotta, Boateng, Strasser, Robinho.
Fiorentina: Avramov, De Silvestri, Gamberini, Camporese, Santana, Vargas, Babacar.
Trenerzy:
Milan: Massimiliano Allegri.
Fiorentina: Sinisa Mihajlovic.
Kontuzjowani:
Milan: Inzaghi, Oddo, Oduamadi, Pato, Pirlo.
Fiorentina: Felipe, Frey, Jovetic, Montolivo, Mutu, Zanetti.
Zawieszeni:
Milan: Abate.
Fiorentina: nikt.
Zagrożeni zawieszeniem:
Milan: Ambrosini, Pirlo.
Fiorentina: Comotto.
Byli gracze:
Milan: nikt.
Fiorentina: Donadel, Gilardino.
Sędziuje: Antonio Damato z Barletty.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Analizy

-

⚽Arsenal-Totenham
Over 2.5
Kurs 1.60✅
2-3

Zmartwień takich nie mają na pewno kibice Arsenalu i Tottenhamu. Choć w przeszłości często pojawiały się głosy mówiące o odejściu francuskiego szkoleniowca, to Wenger spokojnie realizuje swoją długofalową politykę.

Podobnie jest z Redknappem który rozbudził zespół z White Hart Lane oraz przywrócił mu blask. Teraz oba zespoły zmierzą się ze sobą, a mecz zapowiada się szlagierowo. W sobotę rozegranych zostanie jeszcze sześć innych spotkań, ale to właśnie ten zapowiada się najbardziej emocjonująco.

Problemem Kogutów będzie połączenie spotkań na niwie europejskiej z występami w lidze. Powtarzam to z uporem maniaka, ale w takim właśnie kontekście należy oceniać zespół. Drużyna gra w kratkę, wykazuje częste wahania formy z tego właśnie względu.

Po porażce z Boltonem zagrali bardzo dobry mecz z Blackburn, ale nie sądzę aby utrzymali formę na dłużej, bo tuż tuż są mecze w Lidze Mistrzów. Zmęczenie i nadwyrężenie materiału powinno dodatkowo zacząć dawać o sobie znać, co przełoży się na grę z Arsenalem.

Kanonierzy w poprzednim spotkaniu zgarnęli komplet punktów i znów dzięki Fabiańskiemu. Nasz reprezentant bronił świetnie w końcówce meczu i został uznany graczem spotkania oraz znalazł się w jedenastce kolejki i to nie przypadek.

Faworytem są gospodarze, a niski kurs na zespół Arsenalu determinują powyższe przesłanki. Dochodzi do tego olbrzymi szpital w ekipie Tottenhamu i mało prawdopodobne aby w takich okolicznościach sięgnęli chociażby po jeden punkt.​

-

⚽Liverpool-West Ham
Drużyna 2 strzeli
Kurs 1.75⛔

Na Anfield Road zawitają Młoty, a kibice z Liverpoolu powoli zaczynają rozumieć, że ich zespół stał się ligowym średniakiem i raczej szans na Ligę Mistrzów, czyli zajęcia czwartego miejsca w lidze nie ma praktycznie żadnych.

Tottenham i City wyparli Liverpool w dół stawki i aby nawiązać z nimi walkę, nowi włodarze klubu musieliby z kieszeni wyciągnąć sowity wór pieniędzy. Nie zanosi się na to, ponieważ stwierdzono, że w zimowym okienku, nikogo nie kupią.

Nieco się to kłuci z zatrudnieniem w klubie Damiana Comolliego, który pracował kiedyś na White Hart Lane. Szanowny jegomość odpowiedzialny był między innymi na sprowadzenie choćby Bale, Modrica, Berbatova, Princa-Boetanga, Kaboula, czy Assou-Ekotto, więc zasługi ma spore.

Wprawdzie pod koniec swojej kadencji był ogromnie krytykowany, ale filozofia Ramosa to przecież nie jego wina. Wygląda na to, że nowi właściciele chcą budować, ale bez transferów posucha nie ustąpi.

Mecz z Chelsea pokazał oblicze zespołu ,ale drużyna nie potrafi na długo utrzymać takiej dyspozycji. Pokazały to już kolejne mecze, spotkanie z Wigan a najbardziej ze Stoke.

Uwidocznić to może także mecz z West Hamem. Kurs na gospodarzy jest bardzo niski, ale podyktowane to jest tym że Młoty zajmują ostatnie miejsce w tabeli. Nie załamują jednak rąk i całkiem możliwe, że na Anfield zagrają dużo lepiej niż sugeruje to kurs.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik

Liga BBVA

-

⚽Villareal-Valencia
Typ 1
Kurs 1.91⛔
1-1

Villareal strzeli
Kurs 1.14✅

W pierwszym pojedynku 12. Kolejki Primera Division od razu dojdzie do prawdziwego hitu. Na El Madrigal zmierzą się dwie walczące o ścisłą czołówką drużyny Villareal oraz Valencia. Dla każdej z nich jest to niezwykle ważne spotkanie, gdyż obie w tym sezonie mają zbliżone cele. Ten mecz odpowie nam na pytanie w jakiej formie aktualnie znajdują się te drużyny i które tak realnie ma szanse na podium.

Tradycyjnie w takich meczach faworyta wskazać nie sposób. Zarówno bowiem w ekipie gospodarzy, jak i gości występują zawodnicy, którzy w pojedynkę są w stanie rozstrzygnąć losy rywalizacji. Z racji atutu własnego boiska bukmacherzy nieco więcej szans dają miejscowym (2.10).

Na ten moment obie drużyny są sąsiadami w tabeli. W nieco lepszej sytuacji są zawodnicy Villareal, którzy z dorobkiem 23 punktów znajdują się na pozycji trzeciej. Trzy punkty mniej i jedno oczko niżej ulokowana jest Valencia.

Żółte Łodzie Podwodne po porażce na starcie rozgrywek zanotowały następnie serię aż dziewięciu spotkań bez porażki. W tym czasie pokonali między innymi solidne ekipy Atletico Madryt oraz Athletic Bilbao. Ponadto na własnym terenie notują świetną passę i jak do tej pory wygrali wszystkie mecze, tracąc w pięciu meczach zaledwie jedną bramkę. Forma Villareal jest stabilna i wysoka.

Przed tygodniem ta niezwykle udana passa została przerwana. Ekipa z El Madrigal mierzyła się bowiem na wyjeździe z Barceloną. W tym spotkaniu to obrońcy tytułu byli stroną dominującą, choć goście stawiali momentami dzielnie czoła. Ostatecznie spotkanie zakończyło się porażką 1:3. Ten mecz nie świadczy oczywiście o jakimkolwiek pogorszeniu dyspozycji, porażka na Camp Nou z Dumą Katalonii może być uznana za „coś normalnego”. Teraz jednak na wpadkę pozwolić sobie nie można, choć rywal także niezwykle wymagający.

Valencia po świetnym starcie rozgrywek, kiedy znajdowała się na fotelu lidera, wpadła w kryzys. W czterech kolejnych meczach zanotowała zaledwie jeden punkt. Doprowadziło to do spadku poza podium i pokazało, że bez swojego lidera z ostatnich lat – Davida Villi – o skuteczność w ataku nie jest już tak łatwo. Nadal jednak jest to oczywiście czołowa ekipa, która w składzie ma wielu świetnych graczy.

Przed tygodniem, po kilku fatalnych tygodniach, w końcu nadeszło przełamanie. Podopieczni Unai Emerego pokonali pewnie na Mestalla słabo prezentujące się Getafe 2:0. Dzięki tej wygranej drużyna poprawiła swoją sytuację, a i nastroje w klubie są lepsze. Teraz jednak rywal znacznie bardziej wymagający, a do tego mecz na wyjeździe. Kluczowe jest pytanie o aktualną dyspozycję Los Che. Trudno stwierdzić czy pokonanie słabego Getafe jest oznaką poprawy jakości gry, czy było spowodowane po prostu przeciętnością rywala. Na to pytanie zapewne poznamy odpowiedź już w sobotni wieczór.

Valencia od kilku sezonów nie potrafi wywalczyć nawet punktu na El Madrigal. Żółte Łodzi Podwodne wygrały od trzech sezonów pewnie pokonują rywali przed własną publicznością. Przed rokiem wygrały 2:0, wcześniejsze sezony to kolejno 3:1 oraz 3:0. Jak zatem widać na własnym terenie Villareal jest mocny, a ostatnie lata pokazują, że potrafi wygrywać z takim rywalem. W tym kontekście spodziewam się dobrego widowiska, w którym gospodarze mają więcej szans na zwycięstwo. Jednocześnie liczę na to, że obie ekipy będą w stanie przynajmniej raz pokonać bramkarza rywali.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik

Budesliga

-

⚽FC Schalke 04 - Werder Brema
Ile goli strzeli zespół 1?
Typ: Więcej niż 1,5
Kurs 1.91✅
2-0 do przerwy
Raul pierwszy hat trik i ostatecznie 4-0
Teraz pytanie co się dzieje z Werderem 6-0 ostatnio
teraz 4-0 nawet bramki nie strzelili!!!

Kluby z Gelsenkirchen i Bremy w tegorocznych rozgrywkach spisują się zdecydowanie poniżej oczekiwań, jednak pojedynki tych ekip to zawsze duże piłkarskie święto.
Wicemistrzowie Niemiec po dwunastu rundach zajmują odległą, szesnastą lokatę w tabeli Bundesligi. Ostatnie dwa występy w wykonaniu podopiecznych Felixa Magatha pozwalają jednak kibicom z Veltins-Arena patrzeć z optymizmem w przyszłość. Górnicy dwa tygodnie temu rozbili przed własną publicznością hamburskiego beniaminka, FC St. Pauli (3:0), natomiast w ostatniej kolejce przegrywając z VFL Wolfsburg na wyjeździe 0:2 zdołali doprowadzić do remisu. Ucieczka ze strefy spadkowej jest na wyciągnięcie ręki, jednak warunkiem jest podtrzymanie dobrej passy.
Nastroje w szatni Zielono-Białych również dalekie są od optymizmu. Werder zajmuje w chwili obecnej jedenastą lokatę, jednak przewaga klubu z Bremy nad strefą spadkową wynosi zaledwie pięć punktów. Podopieczni Thomasa Schaafa na przestrzeni trzech ligowych kolejek ani razu nie sięgnęli po zwycięstwo zaliczając po drodze domową porażkę z FC Nürnberg oraz tęgie lanie w Stuttgarcie (0:6). Czarną serię przerwali dopiero przed tygodniem remisując bezbramkowo z Eintrachtem Frankfurt.
W minionym sezonie żadna z drużyn nie zdołała w bezpośrednich konfrontacjach wykorzystać atutu własnego boiska:
2009/2010 FC Schalke 04 - Werder Bremen 0:2
2009/2010 Werder Bremen - FC Schalke 04 0:2
Obie drużyny rozpaczliwie potrzebują punktów. W obu przypadkach szkoleniowcy nie mogą być pewni jutra.
Większe szanse na triumf w mojej ocenie mają gospodarze. Werder na wyjazdach prezentuje się bladziutko. Siedemnaście straconych bramek w sześciu spotkaniach mówi nam w zasadzie wszystko o formacji defensywnej Zielono-Białych. Gorsze wyniki w tym sezonie, biorąc pod uwagę ten właśnie parametr, notuje jedynie Borussia Mönchengladbach. Dziurawa obrona to woda na młyn dla dwójki Raúl, Klaas-Jan Huntelaar.

-

⚽SC Freiburg - Borussia Dortmund
Typ 2
Kurs 1.60✅
1-2
Lewy w roli głównej!!!

Trzy kolejne zwycięstwa, jedenaście spotkań bez porażki, komplet punktów w meczach wyjazdowych to bajeczny bilans lidera, który w najbliższą sobotę zawita na badenova-Stadion we Freiburgu. Na chwilę obecną podopieczni Jürgena Kloppa mają już siedem punktów przewagi nad grupą pościgową a bieżąca forma Borussen pozwala twierdzić, iż są poza zasięgiem pozostałych drużyn Bundesligi.
Czy ekipę Robina Dutta stać na sprawienie niespodzianki? Teoretycznie tak, Breisgau-Brasilianer zajmują na dzień dzisiejszy wysoką, czwartą lokatę oraz notują serię korzystnych rezultatów: dwa kolejne zwycięstwa ligowe oraz trzy kolejne triumfy przed własną publicznością. Przeanalizujmy dokładniej ostatnie dwa spotkania:
- FSV Mainz (1:0) – bramka Cissé po dyskusyjnym rzucie karnym
- Hoffenheim (0:1) – tu również trafienie zaliczył Cissé ale w doliczonym czasie gry.
Mnie osobiście takie zwycięstwa nie przekonują i sądzę, iż tym razem będzie niezwykle ciężko o korzystny rezultat., limit szczęścia już się wyczerpał. Przed rozpoczęciem rozgrywek Freiburg był wymieniany w grupie drużyn kandydujących do spadku, więc ich postawa na jesieni jest sporym zaskoczeniem. Kibice z pewnością wybaczą im porażkę z liderem.

-

⚽Bayer Leverkusen - FC Bayern Monachium
Ile padnie goli?
Typ: Mniej niż 2,5
Kurs 2.20✅
1-1

Podsumowanie Bundesligi

Oba mecze z godziny 15.30 weszły i jestem z tego zadowolony. Schalke pewnie nawet bardzo spodziewałem się tego że wygrają ale żeby aż tyle. Borusia 1-2 przegrywała 1-0 ale weszli Polacy i 2 bramki wpadły. Passa Fraiburga u siebie przerwana tak jak się spodziwałem oglądałem ostatnio Borusie i wiedziałem że będzie dobrze bo mimo młodej drożyny grają bardzo dojżale co widać po tym meczu. Przyznaje że po pierwszej połówce trochę wątpiłem tylko 3 strzały i 1-0 ale po przerwie pokazali dlaczego są liderem aż 12 strzałów no i jak widać 2 wpadły musiały!!!

Mainz w końcu przełamane miałem grać na nich ale zrezygnowałem ale bramka w ostatnich sekundach tak więc spokojnie mógł paść remis.

Hamburger przegrał spora niespodzianka ale ostatnio ogromne problemy ze składem więc wiedziałem że może być ciężko.

Na Nurymberdze umoczyło wielu ludzi przegrała 1-3 i to też spore zaskoczenie.

Hofenheim zgodnie z planem ale wynik trochę zaskakujący 0-4 spodziewałem się zw ale nie aż w takim stosunku.

Ogólnie pierwsze 6 meczy kolejki same 0very czyli coś normalnego w Bundeslidze. Po tych meczach czas na Leverkusen i na mój Under. Czekamy na mecz i wynik.

Leverkusen zgodnie z planem!!!

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Kupony na noc

Kupon 1

????Orlando Magic u Indiana Pacers
Totals
Typ: Mniej niż 197
Kurs 1.91✅
176 punktow

????Miami Heat u Memphis Grizzlies
Typ 1
Kurs 1.45⛔
95-97

AKO 2.70
Stawka 100j
Wygrana 270j
⛔100j

Kupon 2

????Miami Heat u Memphis Grizzlies
Ile punktów zdobędzie Miami?
Typ Over 100.5
Kurs 1.85⛔
95 punktow

????New York Knicks u Los Angeles Clippers
Typ 1
Kurs 2.00✅
124-115

AKO 3.70
Stawka 100j
Wygrana 370j
⛔100j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Listopad
16.11-20.11 Bez kuponów dzisiejszych nocnych i dziennych to już następny okres.

Kupony podane: 22

Kupony trafione: 10

Skuteczność: 45%

Typy podane: 44

Typy trafione: 30

Skuteczność: 70%

Stawka: 2600j

Wygrane: 2600j

Yield: 0%

Bilans: ✅⛔0j

Okres kompletnie bez produktywny bez żadnego zysku i straty. Typy podaje dobre skuteczność nie jest zła w granica 70% mnie zadowala a skuteczność kuponów fatalna i nie mogę wyjść z dołka cały czas 1 mecz wystarczy popatrzeć na NBA z nocy. W tamtym okresie miałem identyczną skuteczność typów ale skuteczność kuponów większą przy tym samych typów było więcej dlatego był tak okazały zysk w tym okresie nie maiłem aż tyle czasu na grę i podałem mniej typów. Postaram się poprawić w tym okresie ale na starcie przybija mnie pech!!!

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś

Kupon 1

⚽Blackburn Rovers - Aston Villa 14.30
Typ: Tak
Kurs 1.44⛔

⚽VfB Stuttgart - 1. FC Köln 15.30
Ile padnie goli?
Over 2.5
Kurs 1.55⛔

AKO 2.25
Stawka 100j
Wygrana 225j
⛔199j

Kupon 2

⚽Parma - Lazio Rzym 15.00
Ile padnie goli?
Under 2.5
Kurs 1.55✅
1-1

⚽Lecce - Sampdoria Genua 15.00
Ile padnie goli?
Under 2.5

Kurs 1.60⛔
2-3

AKO 250j
Stawka 100j
Wygrana 250j
⛔100j

Kupon 3

⚽Chievo Verona - Inter Mediolan
Ile padnie goli?
Under 2.5
Kurs 1.60⛔
2-1
gol eto w doliczonym czasie

:siata:Tours VB - Arago de Sete
Typ 1
Kurs 1.25
1-3

AKO 2.50
Stawka 100j
Wygrana 250j
⛔100j

Kupon 4

⚽Brescia Calcio - Cagliari
Ile goli padnie w 1. połowie?
Under 0.5
Kurs 2.55⛔
1-0

Stawka 100j
Wygrana 255j
⛔100j

Kupon 5

:hokej:MMKS Podhale Nowy Targ - Comarch Cracovia
1X2 (czas reg.)
Typ 2
Kurs 1.85
2-6

:hokej:GKS Tychy - KS KTH Krynica
1X2 (czas reg.)
Typ 1
Kurs 1.15
6-1

AKO 2.15
Stawka 500j
Wygrana 1075j
✅575j

Kupon 6

:hokej:GKS Tychy - KS KTH Krynica
Totals (czas reg.)
Over 6.5
Kurs 1.75✅
6-1:grin:

Stawka 500
Wygrana 875

✅375j

Stawki zależne od wcześniejszych kuponów zależy jaki będzie bilans

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Kupony nocne

Kupon 1

????New Orleans Hornets u Sacramento Kings
Typ 1
Kurs 1.40✅
75-71

:hokej:Edmonton Oilers u Anaheim Ducks
Totals, 1. tercja
Typ: Więcej niż 0,5
Kurs 1.10⛔
0-0
szkoda było by seria
4 na ✅ i wyszedł bym
ładnie z dołka

AKO 1.55
Stawka 200j
Wygrana 310j
⛔200j

Kupon 2

????New Orleans Hornets u Sacramento Kings
Totals
Typ: Mniej niż 196
Kurs 1.91
146 punktów
:hokej:Calgary Flames u Detroit Red Wings
Totals, 1. tercja
Typ: Więcej niż 0,5
Kurs 1.14
1-1
AKO 2.20
Stawka 200j
Wygrana 440j
✅240j

Stawka wstępna czekam na rozstrzygnięcia wcześniejszych kuponów

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Podsumowanie 21.11-dziś

Wkład 2000j
Wygrane 2390j
✅390j

Typy dziś

⚽Ethnikos Asteras - OFI Crete 17.00
Typ 2
Kurs 1.75⛔
0-0

????Novak Djokovic (SRB) - Tomas Berdych (CZE) 15.00
Typ 1
Kurs 1.16✅
2-0

AKO 2.05
Stawka 100j
Wygrana 205j
⛔100j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Kupony nocne

Kupon 1

???? Orleans-Clipers
Typ 1
Kurs 1.40⛔
95-99

:hokej:Washington-New Jersey
Typ 1 z dogr. i karnymi
Kurs 1.65⛔
0-5 To sensacja!!!

AKO 2.40
Stawka 100j
Wygrana 240j
⛔100j

Kupon 2

Orleans-Clipers
Under 195
Kurs 1.91✅✅
194 punkty:grin:

Montreal-Philadelphia
Under 5.5
Kurs 1.70✅
2-3 :grin:

AKO 3.30
Stawka 100j
Wygrana 330j
✅230j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Mały komentarz do nocy. Fajny kupon wszedł ale nie wszedł ten który miał być pewniejszy i to oba mecze ale 2 kupon miał większą wygraną i wlazł po ogromnym szcześciu 1 golem i 1 punktem coś niesamowitego!!! Chociaż raz się poszczęściło w ostatnim czasie. Plus z dnia i nocy jest ale mógł być znacznie większy bo jak podawałem typy z NBA to były tylko 3 mecze w ofercie a tak grał bym na under bostonu i over Phoenix i to by weszło pewnie ale suma sumarów mały ale zawsze. Mam nadzieję że teraz po przełamaniu przyjdzie jakaś dobra passa oby bo jeszcze jestem w dołku ale myślę że szczęście wróci mam nadzieję i w to wieże mam nadzieje że ktoś gra ze mną i zrobił screany z tej nocy!!!

Podsumowanie wczorajszego dnia i nocy
Wkład 300j
Wygrana 330j
✅30j
PRZEZ PRZYPADEK USUNOŁEM KUPONY NOCNE BO ZAMIAT CYTUJ WZIOŁEM EDYTUJ I WPISAŁEM TO CO W TYM POŚCIE ALE POPRAWIŁEM PODAŁEM KUPONY JESZCZE RAZ!!! WIĘC ŻEBY NIE BYŁO NIE JASNOŚCI MAM NADZIEJĘ ŻE KTOŚ ZROBIŁ SCREANA DLA NIEDOWIARKÓW.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś
Kupon 1
⚽Spartak Moskwa - Olympique Marsylia 18.30
Ile padnie goli?
Typ: Mniej niż 2,5
Kurs 1.65⛔
????0-3
kur.. spiepszyło mi taki piękny kuponik!!!
Na wschodzie zawsze pada mało bramek
tym razem padło 3 no cóż

:hokej:Akuna Naprzód Janów - Aksam Unia Oświęcim 18.00
Totals (czas reg.)
Typ: Więcej niż 6,5
Kurs 1.50✅
8-4
Co ma wejść to wejdzie

AKO 2.50
Stawka 100j
Wygrana 250j
⛔100j

Kupon 2

:hokej:Akuna Naprzód Janów - Aksam Unia Oświęcim 18.00
1X2 (czas reg.)
Typ: Aksam Unia Oświęcim
Kurs 1.20✅
4-8
Słóży mi ta Polska liga hokeya
5 typów i 5 ✅
Teraz może częściej będę ją grał
Miałem postawić jeszcze Tychy które prowadzą
w 3 tercji szkoda że nie zaryzykowałem.
Stawka 1000j
Wygrana 1200j
Stawka wstepna
✅200j

Kupon 3
⚽Sporting Braga - Arsenal FC 20.45
1X2
Typ: Arsenal FC
Kurs 1.80⛔
3-0

⚽FC Basel - CFR Cluj 20.45
Kurs 1.50⛔

AKO 2.70
Stawka 100j
Wygrana 270j
⛔100j

Kupon 4

⚽AJ Auxerre - AC Milan 20.45
Uda się obydwu drużynom strzelić gola?
Kurs 1.85⛔
0-1

Stawka 100j
Wygrana 185j
⛔100j

Kupon 5
⚽Ajax-Real 20.45
Typ 2
Kurs 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Analizy

LIGA MISTRZÓW

Auxerre-Milan
Obie strzelą
Kurs 1.85⛔
Milan 2.20✅
0-2

Auxerre – Ac Milan
W drugiej konfrontacji grupy G włoski Milan pod przewodnictwem Massimiliano Allegriego wyjedzie na Stade l&#39;Abbe-Deschamps by zmierzyć się z francuskim Auxerre.
Zarząd Auxerre mógł rozgrywać mecze na innym, dużo większym stadionie i zarobić znacznie więcej na biletach, postawiono jednak na tradycję i pasję i grać na rodzimym stadionie, mogącym pomieścić niecałe dwadzieścia pięć tysięcy kibiców. Tak kameralny obiekt przywitał w obecnych rozgrywkach chociażby Real Madryt co było spełnieniem wszelkich marzeń zarówno dla kibiców jak i miejscowych fanów.
Auxerre postrzega Ligę Mistrzów jako przygodę, ale w której wcale nie zamierzają pochylić głowy i dawać sobie wbijać kolejnych bramek. Choć na początku zakładano, że drużyna będzie dostarczycielem punktów, zespół radzi sobie niezwykle dzielnie, o czym świadczy tylko jedna bramka stracona przeciw Realowi Madryt.
Francuzi na swoim koncie posiadają trzy oczka, a więc wcale nie stoją na straconej pozycji. Najważniejszy będzie właśnie wtorkowy mecz z Milanem – jeśli zremisują zachowają szanse, jeśli jednak zwyciężą – wyprzedzą drużynę z Mediolanu, przybliżając się do awansu.
Mecz ten jest dla nich najważniejszy i z pewnością zrobią wszystko aby zagrać jak najlepiej. Wprawdzie w rodzimej lidze spisują się fatalnie i grubo poniżej oczekiwać, co wynika na pewno z faktu grania większej ilości spotkań, przemęczenia piłkarzy, a może także problemów z motywacją, ale mecz z Milanem będzie dla nich wyjątkowy, bo może otworzyć im drogę do marzeń.
Bukmacherzy faworyzują oczywiście gości, jednakże w ekipie Allegriego nie zagrają Pirlo i Inzaghi (ostatnia kontuzja może zakończyć jego karierę). Mimo to Milan nie może narzekać - w meczu ligowym z Fiorentiną zainkasowali pełną pulę, dzięki fantastycznemu trafieniu z przewrotki Ibrahimovica, którym nie dał szans Borucowi. Auxerre wystąpi bez naszych reprezentantów – Jelenia i Dudki; O to że Milan strzeli jestem spokojny ważne żeby i Auxerre strzeliło.

vs

Basel-Cluj
Cluj strzeli
Kurs 1.50⛔

Drugi pojedynkiem grupy jest pojedynek outsiderów, szwajcarskiej Bazylei oraz rumuńskiego Cluj. Bukmacherzy faworytów widzą w ekipie gospodarzy, ale kurs wydaje się być nieco zaniżony, ale w tym momencie jest korygowany.
W pierwszym meczu lepszą ekipą okazali się piłkarze z Rumunii, którzy na własnym terenie zwyciężyli 2:1. Zawodnicy z Bazylei wiedzieli, że kibice Cluj zgotują im prawdziwe piekło i nie pomylili się. Drużyna rumuńska na inaugurację rozgrywek zdobyła ważny komplet oczek, ale się okazuje, na razie ostatni.
Ekipa Basel nie może być zadowolona z własnej prezencji, ponieważ u siebie doznała dwóch porażek. Jednakże zarówno Szwajcarom jak i Rumunom chodzi zwyczajnie tylko o awans do samej fazy grupowej, a obecnie o zajęcie trzeciego miejsca w tabeli.
Po swój pierwsze punkty Fc Basel sięgnęło na Stadio Olimpico gdzie w dość niesamowitych okolicznościach zwyciężyli 3:1 z As Romą. Rzymianie jednak szybko się zrewanżowali i już w następnym meczu zrehabilitowali się za przykrą niespodziankę, wygrywając w Szwajcarii.
Mecz zapowiada się jako najważniejsze spotkanie dla obu zespołów. Komplet zdobyty przez jedną z nich będzie praktycznie równoznaczny z zajęciem trzeciej lokaty i awansem do Ligi Europy. Są to priorytetowe cele obu zespołów więc walki na pewno nie zabraknie.
Spodziewam się zaciętego meczu i z uwagi na kiepski kurs na gospodarzy stawiam na nieprzewidywalność gości.
Typ: 2 +0,5

Braga-Arsenal
Typ 2
Kurs 1.80⛔
2-0

Sporting Braga - Arsenal FC
Niezwykłe emocje czekają kibiców, którzy we wtorkowy wieczór zbiorą się na Braga Municipal, gdzie urzędujący wicemistrz Portugalii podejmować będzie angielski Arsenal. Stawka spotkania jest olbrzymia, w przypadku porażki podopieczni Domingosa praktycznie żegnają się z Ligą Mistrzów. Scenariusz taki wydaje się być wysoce prawdopodobny. Arsenalistas na rodzimych boiskach prezentują się w ostatnim czasie fatalnie, czego najlepszym dowodem są trzy kolejne ligowe porażki z Rio Ave FC, SC Beira-Mar oraz Vitórią Guimarães. Klub z Bragi w pierwszych jedenastu kolejkach stracił aż szesnaście bramek, co stawia ich w szeregu zaraz po zamykających ligową tabelę Portimonense SC i Naval 1° de Maio. Słaba dyspozycja przekłada się na ilość punktów a co za tym idzie odległe, dziesiąte miejsce w tabeli.
Kanonierzy do wtorkowej potyczki w Portugalii również przystąpią w nienajlepszych nastrojach. W ubiegłą sobotę podopieczni Arséne’a Wengera w 165 derbach północnego Londynu musieli uznać wyższość jedenastki Tottenhamu. Pierwsza od 17 lat porażka z lokalnym rywalem na Emirates Stadium boli po dwakroć, gdyż w przypadku zwycięstwa Kanonierzy zasiedli by na fotelu lidera Premier League a tak zanotowali spadek na trzecią lokatę.
Sporting jest trzecią portugalską drużyną z jaką przyszło rywalizować podopiecznym Wengera w ramach europejskich Pucharów na wyjeździe. Wspomnienia nie są najlepsze, Kanonierzy ani razu z południowo zachodniej części Półwyspu Iberyjskiego nie wywieźli kompletu punktów a dwukrotnie wracali „na tarczy”:
1969/1970 Sporting CP - Arsenal FC 0:0
1991/1992 SL Benfica - Arsenal FC 1:1
2006/2007 FC Porto - Arsenal FC 0:0
2008/2009 FC Porto - Arsenal FC 2:0
2009/2010 FC Porto - Arsenal FC 2:1
Mając w pamięci pogrom z pierwszego spotkania oraz marazm, w którym tkwią ostatnio Arsenalistas faworyt może być tylko jeden. Nadarza się wyśmienita okazja do przerwania iberyjskiej niemocy. Bukmacherzy widać myślą podobnie, wystarczy spojrzeć na proponowane kursy:
4.00-3.45-1.88
Nie spodziewam się powtórki z września ubiegłego roku i hokejowego rezultatu, jednak wygrana przyjezdnych moim zdaniem jest niemal pewna.
Typ:
Arsenal FC

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Kupony nocne

Kupon 1

????Chicago Bulls u Los Angeles Lakers
Zakład na zwycięstwo
Typ: Los Angeles Lakers
Kurs 1.22✅
91-99
????Cleveland Cavaliers u Indiana Pacers
Totals
Typ: Mniej niż 199
Kurs 1.91
89-100

AKO 2.40
Stawka 100j
Wygrana 240j
✅140j

Kupon 2

:hokej:Edmonton Oilers u Phoenix Coyotes
1 2 (włącznie z dogrywką i rzutami karnymi)
Typ: Phoenix Coyotes
Kurs 1.45✅
5-0

????Chicago Bulls u Los Angeles Lakers
Totals
Typ: Więcej niż 202,5
Kurs 1.91⛔
91-98

AKO 2.75
Stawka 100j
Wygrana 270j
⛔100j