pirlo2122
Użytkownik
Bądź mądry pisz wiersze kur.. mać!!! Co za pech jak mogli Lakersi przegrać i Spurs??? Jakim cudem??? Wszystkie mecze pięknie wchodzą z wyższymi kursami te co mają być tylko na podbitkę nie!!! Już mnie to denerwuje!!! Już nie wspomnę o bramce PSV w doliczonym czasie gry!!! Wystarczy popatrzeć na noc moczą mi jakieś mecze o niskich kursach i pewniejsze kupony kupon mniej pewny z większą wygraną wchodzi jak w masło!!!
Dzięki wszystkim za kolejne ciepłe słowa odnośnie moich typów to jeszcze bardziej motywuje mnie do podawania coraz to lepszych typów.
Dzięki wszystkim za kolejne ciepłe słowa odnośnie moich typów to jeszcze bardziej motywuje mnie do podawania coraz to lepszych typów.
Ogólnie wczorajszy dzień Chodzi mi o LE nawet fajny wszystko ładnie wchodziło a mogłem jeszcze zaryzykować under Leverkusen bo było 0-1 ale jakoś się bałem bo miałem już i tak sporo otwartych kuponów i czekałem jaki będzie bilans. Ale i tak jestem zadowolony bo te kupony nocne troche mnie zdenerwowały bo mogło byc pięknie!!!!