>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

TYPY Pirlo poparte analizą...

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś

Ciężki wybór dziś z tej LM!!! Typ na Kosice ostatecznie nie podałem bo typ bym podał na minuty przed czasem i nikt by go nie zdążył zagrać co mija się z celem. Zastanawiam się nad Schalke z jakąś podpórką reszta meczy mnie nie przekonuje.

⚽Benfica - FC Schalke 04
Podwójna szansa
Typ: X lub FC Schalke 04
Kurs 2.00
Stawka 50j
Wygrana 100j
✅50j

Na razie to podaje z ostatecznym typem sie wstrzymuje do godziny 20.30

Ciekawostka taka ostatnio czytałem wypowiedz trenera Lyonu który mówił że Schalke jest tak przygotowane fizycznie że aż to podejrzane czy dopingu nie biorą ale to takie podkreślenie ich dobrego przygotowania fizycznego. Za Maghata wszystkie treningi są ciężkie z tego słynie dlatego Krzynówek rozwalił kolana. Zobaczymy jak to dziś przygotowanie wyjdzie.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na noc

vs

????Denver Nuggets u Charlotte Bobcats
Zakład na zwycięstwo
Typ: Denver Nuggets
Kurs 1.70⛔
98-100

Pojedynek pomiędzy będącymi w świetnej formie Nuggets, a notującymi ostatnio porażkę za porażką - Bobcats.

Bobctas przegrywają ostatnio mecze w kiepskim stylu. Jak mówi sam lider drużyny - Wallace - niektórzy zawodnicy nie przykładają się do gry tak samo jak rok temu. Wynikiem tych nieporozumień w drużynie są bardzo słabe wyniki Charlotte, którzy nie mogą zaliczyć na razie tego sezonu do udanych. W pojedynku z dużo silniejszymi Nuggets nie mają zbyt wiele szans.

Nuggets natomiast są dzis bardzo zdeterminowani aby wygrać pojedynek z Charlotte Bobcats. Jeśli odniosą dzisiaj zwycięstwo będzie to 1000 wygrana trenera Karla w NBA. Jak mówią sami zawodnicy i trener - drużyna chce dzis bardzo wygrać i świętować 1000 wygraną Karla jeszcze tej nocy. Okazja ku temu jest idealna, gdyż Charlotte ostatnio grają na prawdę słabo i zmotywowani Nuggets nie powinni mieć najmniejszych problemów z odniesieniem dzisiaj zwycięstwa. W słabszej formie w ostatnich meczach był Anthony, jednak drużyna ma na tyle długi skład z tak wieloma świetnym ofensywnie graczami, że o wynik w tym spotkaniu jestem spokojny.

Nuggets powinni dzisiaj z łatwością pokonac Charlotte i zrobić prezent trenerowi Karlowi w postaci jego 1000 wygranej w NBA
Notobouns​

vs

????New Jersey Nets u Atlanta Hawks
Zakład na zwycięstwo
Typ: Atlanta Hawks
Kurs 1.33✅
101-116

Bardzo pewnie wyglądający zakład na dzisiejszą noc. Słabiutcy na wyjazdach i generalnie dołujący Nets przyjadą na starcie z &quot;Jastrzębiami&quot;, które dopiero co uporały się w wyjazdowej potyczce z Orlando Magic.

Hawks bez Joe Johnsona radzą sobie nadspodziewanie dobrze, wygrywając 3 z 4 meczów bez swojego gwiazdora. Mike Bibby jest liderem jeśli chodzi o skuteczność za 3, i generalnie rozgrywa póki co znacznie lepszy sezon niż ubiegły, a podkoszowi Horford i Smith tradycyjnie trzymają solidny, wysoki poziom, przede wszystkim &quot;czyszcząc&quot; tablice. Po zwycięstwach nad przeciętnymi ekipami, Hawks minionej nocy w końcu pokonali rywala z samej czołówki ligi, i na pewno zdobycie takiego terenu jakim jest nowa hala Amway podbuduje jeszcze i tak rozpędzoną Atlantę.
Nets pomimo szumnych zapowiedzi i bogatego rosyjskiego właściciela w tym sezonie znowu zawodzą, a ich bilans wyjazdowy tylko zachęca do grania przeciwko nim. 2 wygrane w 11 meczach na obcych parkietach, jednak aktualnie ich seria to 5 kolejnych spotkań przegranych poza domem. Brook Lopez i Devin Harris to na pewno ciekawy trzon drużyny, jednak jak widać póki co jest to za mało by myśleś choćby o zbliżeniu się do dodatniego bilansu. Ostatni mecz Nets to starcie przed własną publiką z Bostonem, i blowout 75-100, poprzedzony dosyć zdecydowanymi (-11, -16) przegranymi z Knicks i 76ers. Tak wysokie, moim zdaniem, kursy na Hawks, są spowodowane ostatnim starciem obu ekip, kiedy to po dogrywce Nets wygrali z Atlantą po dogrywce. Od tamtego czasu minęły jednak 2 tygodnie i dziś powinniśmy być świadkami rewanżu.

Hawks otrząsnęli się szybko po stracie swojego lidera, a Nets powinny być idealnym rywalem dla rozpędzonych gospodarzy, zważywszy i na ich gorszy skład, i przede wszystkim obecną formę, a raczej jej brak.
Bizon​

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Kupon 1

????Denver Nuggets u Charlotte Bobcats
Zakład na zwycięstwo
Typ: Denver Nuggets
Kurs 1.70⛔⛔
98-100

????Golden State Warriors u Dallas Mavericks
Zakład na zwycięstwo
Typ: Dallas Mavericks
Kurs 1.18✅
100-105

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
⛔100j

Kupon 2

????Phoenix Suns u Portland Trail Blazers
Zakład na zwycięstwo
Typ: Phoenix Suns +6.5
Kurs 1.50⛔⛔
99-106
7 punktów!!!

????New Jersey Nets u Atlanta Hawks
Zakład na zwycięstwo
Kurs 1.33✅
101-116

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
⛔100j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś

LM chyba dziś w ogóle odpuszczę nic do grania nie widzę a jak już coś się znajdzie jakiś Over to kurs taki niski że szkoda ryzyka.

Kupon 1
:hokej:Neftekhimik Nizhnekamsk - CSKA Moskwa
Totals (czas reg.)
Typ: Mniej niż 6,5
Kurs 1.30⛔

:hokej:Atlant - Severstal Cherepovec
Totals (czas reg.)
Kurs 1.25⛔

AKO 1.70
Stawka 100j
Wygrana 170j
⛔100j:zoltakartka:

Czarno widzę kupon po 2 tercjach.

Typy na noc

Wstępne typy nocne.

Kupon 1

????Denver Nuggets u Boston Celtics
Totals
Typ: Mniej niż 203
Kurs 1.95✅
194 punkty

????Golden State Warriors u San Antonio Spurs
Zakład na zwycięstwo
Typ: San Antonio Spurs
Kurs 1.11✅
94-111

AKO 2.20
Stawka 100j
Wygrana 220j
✅120j

Kupon 2

????Denver Nuggets u Boston Celtics
Zakład na zwycięstwo
Typ: Boston Celtics
Kurs 1.35✅
89-105

:hokej:Toronto Maple Leafs u Pittsburgh Penguins
1 2 (włącznie z dogrywką i rzutami karnymi)
Typ: Pittsburgh Penguins
Kurs 1.40✅
2-5

AKO 1.90
Stawka 100j
Wygrana 190j
✅90j

Kupon 3

????Chicago Bulls u Cleveland Cavaliers
Zakład na zwycięstwo
Typ: Chicago Bulls
Kurs 1.32✅
88-83

????Toronto Raptors u New York Knicks
Zakład na zwycięstwo
Typ: New York Knicks
Kurs 1.32✅
110-113

AKO 1.75
Stawka 100j
Wygrana 175j
✅75

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś

Na dzień nie zagram nic. Po prostu wczoraj podałem typy na szybko i nie weszły dlatego dziś nic nie podam bo nie mam czasu.

Noc piękna 100% skuteczności. Bardzo dobrze odrobiłem wszystkie straty tego mi było trzeba i myślę że dożo osób mogło skorzystać bo podałem typy bardzo wcześnie. Typy na noc podam pewnie wieczorem.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na noc​

Kupon 1​

:hokej:New York Islanders u Boston Bruins
Totals (czas reg.)
Typ: Poniżej 5.5
Kurs 1.65⛔
2-5
Stawka 100j
Wygrana 165j
⛔100j

Kupon 2
????Boston Celtics u Philadelphia 76ers
Zakład na zwycięstwo
Kurs 1.40✅
102-101
????New Jersey Nets u Dallas Mavericks
Zakład na zwycięstwo
Kurs 1.12✅
89-102
AKO 1.60
Stawka 100j
Wygrana 160j
✅60j

Tyle od mnie na dzisiejszą noc. Mało meczy, słaba oferta.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś

Kupon 1

⚽Hannover 96 - VfB Stuttgart
Uda się obydwu drużynom strzelić gola?
Typ: Tak
Kurs 1.60✅
1-1
75 min
2-1

Stawka 100j
Wygrana 160j
✅60j

Typy na noc

Wstępne.

Kupon 1

????New York Knicks u Washington Wizards
Zakład na zwycięstwo
Kurs 1.65✅
101-95

????Miami Heat u Golden State Warriors
Zakład na zwycięstwo
Typ: Miami Heat
Kurs 1.20✅
106-84

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
✅100j

Kupon 2

:hokej:New Jersey Devils u Ottawa Senators
Totals (czas reg.)
Typ: Poniżej 5.5
Kurs 1.75✅
2-3

????Atlanta Hawks u San Antonio Spurs
Zakład na zwycięstwo
Kurs 1.25✅
92-108

AKO 2.20
Stawka 100j
Wygrana 220
✅120

Analizy

vs

New York Knicks u Washington Wizards
Zakład na zwycięstwo
Kurs 1.65✅
101-95

Do Waszyngtonu zawitają dzisiaj grający rewelacyjnie New York Knicks.

Wizards zagrają prawdopodobnie bez swojego lidera - Johna Walla. Gospodarzom będzie więc bardzo trudno o wygraną z będącymi w świetnej formie Knicks. Wizards są obecnie najgorszą drużyną NBA i niestety sytuacja ta prędko się nie zmieni jeśli dalej będą dręczeni przez kontuzje. Dobrze w ostatnich meczach gra Gilber Arenas, lecz nie jest w stanie wygrywać sam meczów, a młoda drużyna popełnia jeszcze wiele prostych błędów. Wyniki powinny przyjść z czasem w tym sezonie, lecz zdrowotna sytuacja niektórych graczy nie napawa optymizmem.

Knicks są obecnie najgorętszą drużyną w NBA. Wygrali 9 na ostatnie 10 granych meczów i dzisiaj z pewnością będą chcieli odnotować kolejną wygraną. Oczywiście bialns ten jest spowodowany również bardzo łatwym kalendarzem drużyny z Nowego Jorku, ale tzreba przyznać, że współpraca Amare Stoudemire&#39;a z Feltonem wygląda coraz lepiej. Gdy ta dwójka zawodzi sprawy w swoje ręce bierze Chandler lub Gallinari. Drużyna ma więc kupe świetnych strzelców i w końcu rozgrywającego z prawdziwego zdarzenia. Knicks powinni w tym sezonie walczyć o play-offy. Dzisiaj powinni więc spokojnie pokonać Wizards, którzy będą w tym roku jedną z najsłabszych drużyn NBA.

Knicks są na fali wygranych i z całą pewnością zagrają dzisiaj równie dobry mecz z Wizards, którzy niestety nie mogą na razie zaliczyć tego sezonu do udanych.
notobouns​

Otrzymane punkty reputacji: +2
pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Musze przyznać że bałem się zagrać na Hanover nawet z podpórką bo przecież Stutgard gra dobrze w LE a słabo w Bundeslidze. Więc myślałem że będą chcieli ten mecz wygrać żeby odbić się od dna tabeli. Nie miałem jeszcze przyjemności oglądania Stutgartu w tym sezonie Hanover widziałem 1 w meczu przegranym przez nich 4-0 chyba z HSV o ile mnie pamięć nie myli. Oglądam ten mecz i musze przyznać że Stutgard gra fatalnie może oprócz Cacau obrona fatalna a Hanover nic szczególnego ale gra lepiej od przeciwnika no i ten Ya konan robi sporo wiatru. Wybrałem pewniejsze rozwiązanie że obie strzelą no i jednak jak widać opłacało się. Wolałem nie grać overa ani żadnego typy 1x2 bo pomyślałem że dziś jest pt i jest mało meczy i na bank dórzo ludzi będzie grało na ten mecz a ja nie lubię grać masówek. Taki kupon akurat na odrobienie tej małej straty z nocy.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Wczorajszy dzień bardzo udany 5 typów, 3 kupony i wszystko na ✅. Jestem z tego powodu bardzo zadowolony. Szkoda że nie zagrałem undera w meczu Lakers i na zw. Denver. Zastanawiałem się nad tymi typami ale postanowiłem nic nie zmieniać no i jak się okazało i tak było dobrze.

Grudzień

6.11-10.11

Kupony podane: 20

Kupony trafione: 13

Skuteczność: 65%

Typy podane: 38

Typy trafione: 30

Skuteczność: 80%

Stawka: 1950j

Wygrane: 2430j

Yield: 25%

Bilans:✅480j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś

vs

⚽NEC Nijmegen - Willem II Tilburg 19.15
Ile padnie goli?
Typ: Więcej niż 2,5
Kurs 1.60✅
Na razie jest 3-1 a więc typ dnia na 5 z ✅

O przełamanie w sobotnim spotkaniu na Goffert Stadion walczyć będą zawodnicy NEC, którzy ostatni raz w rozgrywkach ligowych wygrali 6 listopada. W czterech kolejnych meczach nie zaznali smaku zwycięstwa, remisując z ADO Den Haag (1-1) i Ajaksem Amsterdam (1-1), a także przegrywając z Utrechtem (0-4) oraz Twente Enschede (2-4). Okazja do przerwania słabszej passy doskonała, bowiem do Nijmegen zawita outsider holenderskiej ekstraklasy. Opisując ten mecz, zrobię to przede wszystkim pod kątem typu na ilość bramki, tak żeby wszystko było jak najbardziej przejrzyste, więc do rzeczy. W spotkaniach z udziałem ekipy prowadzonej przez Wiljana Vloeta padło aż 60 bramek, co stanowi trzeci wynik w lidze pod tym względem - za po PSV Eindhoven i Heraklesie Almelo, a ex aequo właśnie z... Willem II. Taki stan rzeczy, to niewątpliwie efekt nie najlepszej postawy bramkarza - Jaspera Cillessena, który z konieczności zastępuje doświadczonego Gabora Babosa (Węgier do gry wróci dopiero w przyszłym roku), ale z drugiej strony również dobrej postawy w ofensywie za sprawą Bjorna Vleminckxa - autora 12 trafień w tym sezonie. I Belg ma to do siebie, że jak zdobywa bramki, to hurtem (trzy razy popisał się &quot;hat-trickiem&quot;) i to w meczach z niżej notowanymi rywalami (właśnie Willem II i De Graafschap). Dlatego też uważam, że w dniu dzisiejszym najlepszy snajper Cesarskich może ponownie błysnąć i nawet samemu zadbać o proponowany przeze mnie typ.

Widmo degradacji, czy też po prostu - opuszczenia ligi z hukiem w przypadku Królewskich wydaje się coraz bardziej realne. Jedyną możliwością odbicia się od dna - przynajmniej moim zdaniem - będą wzmocnienia (czytaj wypożyczenia z innych, silniejszych klubów), tak jak miało to miejsce przed rokiem. Wówczas do zespołu na rundę rewanżową dołączyli Mitchell Donald z Ajaksu, Stefan Nijland z PSV i Frank van der Struijk z Vitesse, którzy znacząco podnieśli jakość gry w drużynie. Zachować ligowy byt udało się dopiero po barażach, a po zakończonym sezonie w klubie przeszła prawdziwa rewolucja, której efekty są widoczne dzisiaj. Odejściu kilkunastu czołowych graczy i brak wartościowych transferów w drugą stronę, doprowadziły do aktualnej sytuacji, w której znalazł się zespół Willem II. Cztery zdobyte punkty w 17 meczach, to kompromitacja, podobnie jak 46 straconych bramek - perspektyw w tym roku na uzyskanie kolejnych oczek - nie widzę. Co prawda ostatnio podopieczni Gerta Heerkesa zapunktowali i to na ekipach z Rotterdamu, remisując zarówno z Excelsiorem, jak i Feyenoordem w Tilburgu, ale to marne pocieszenie, bo potrzebne są wygrane.

Znając realia holenderskiego futbolu i obecne możliwości obu drużyn - typuję, że spotkanie w Nijmegen obfitować będzie w bramki, głównie ze strony gospodarzy. Tak właśnie było w pierwszym meczu tego sezonu, kiedy to Cesarscy wygrali w Tilburgu 5-3! Typ oparty na ilości trafień - musi mieć &quot;warunki do gry&quot;, czyli inaczej mówiąc - pogoda musi być optymalna, a ostatnio w Holandii kilka pojedynków zostało odwołanych ze względu na warunki atmosferyczne (śnieg, deszcz, mgła), stąd też sprawdziłem prognozy na sobotni wieczór i są jak najbardziej optymistyczne, więc wszystko wydaje się oczywiste. Dodam już na sam koniec, że szeregi NEC przed starciem z Willem II wzmocni skrzydłowy Leroy George, którego obecność wyjdzie na korzyść miejscowym, zaś wśród gości zabraknie dwóch ważnych graczy - pomocnika Andreasa Landgrena (16/2) oraz obrońcy Denisa Halilovica (11/0) i to dla trenera gości będzie kolejnym problemem w walce o ligowe punkty.
M​

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Kupon 1

⚽NEC Nijmegen - Willem II Tilburg 19.45
Ile padnie goli?
Kurs 1.60✅
3-1
Świetny typ dnia.

:hokej:Nowokuznieck - Tractor 12.00
Totals (czas reg.)
Kurs 1.25✅
2-1

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
✅100j

Kupon 2

⚽Aston Villa - West Bromwich 16.00
Kurs 1.65✅
2-1
90 min. bramka uff.

⚽AA Gent - SC Charleroi 20.00
1X2
Typ: AA Gent
Kurs 1.25✅
2-1

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
✅110j

Kupon 3

⚽Hamburger SV - Bayer Leverkusen 15.30
1 2 ( X po reg. czasie gry: otrzymasz stawkę z powrotem)
Typ: Bayer Leverkusen
Kurs 1.95✅
2-4
Spodziewałem się underu a tu proszę. Nawet z handicapem.
Stawka 100j
Wygrana 195
✅95

Kupon 4​

⚽Valenciennes FC - Paris Saint-Germain 19.00
Kurs 1.85✅
1-2
84 min.
Stawka 100j
Wygrana 185j
✅85j
Dzięki Tommy171 za skierowanie mojej uwagi na ten mecz!!!
Pierwszy mój typ z ligi francuskiej na forum i ciesze się że
udany bo raczej ligi francuskiej unikam.

Typy na noc

Typy mocno wstępne​

vs

????Utah Jazz u Dallas Mavericks
Spread
Typ: +9 Utah Jazz
Kurs 1.50✅✅
97-103
Typ nocy pięknie na ✅

Mecz na szczycie. Rozpędzone Dallas podejmie Utah, i moim zdaniem możemy spodziewać się tu wyrównanego spotkania, dlatego zdecydowałem się na dosyć wysokie handi w stronę gości.

Dallas wygrali 11 spotkań z rzędu, i dziś także nie wykluczam ich kolejnego tryumfu , jednak czy będzie to wysokie zwycięstwo? Według mnie nie. W ostatnich meczach widać, że Mavs nieco zwolnili, a na kolejne wygrane muszą już się trochę namęczyć, czego efektem ledwie 5 punktowa wygrana nad Warriors, czy 2-punktowe zwycięstwo z Sacramento. Jeśli chodzi o dzisiejszą linię, to w meczach domowych Mavs pokrywali ją mniej więcej w co drugim meczu, jednak jeśli już to o nie więcej niż kilka oczek, i to nawet z dużo gorszymi rywalami. W ostatnim meczu nawet słabiutkim Nets brakło 5 punktów by pokryć dzisiejszą linię.
Utah wczoraj pewnie zwyciężyli Magic, głównie za sprawą świetnej czwartej kwarty. Aż 5 graczy zaliczyło +16 oczek, aż trzech +22. Cieszy to, szczególnie zważywszy na to, że goście nie dysponują tak szerokim jak Dallas składem, Utah co prawda przegrali z Mavs niedawno, bo 4 grudnia, jednak porażka 81-93 nie oddaje do końca przebiegu meczu, w którym to Utah dyktowali warunki przez pierwszą połowę. Przede wszystkim trzeba jednak przypomnieć, że w obecnym sezonie Utah grają znacznie lepiej na wyjazdach, a aktualnie kontynuują passę 6 z rzędu zwycięstw na obcych parkietach!. Na wyjazdach Utah zwyciężyli już m.in. Miami, Orlando czy Atlantę. Tylko w Denver goście nie pokryli dzisiejszej linii.

Utah na pewno stać nawet na zwycięstwo na gorącym terenie w Dallas, ja jednak zagram bezpiecznie handicap na gości, którzy na wyjazdach spisują się rewelacyjnie.
Bizon​

Kupon 1

????Boston Celtics u Charlotte Bobcats
Zakład na zwycięstwo
Kurs 1.35✅
93-62

????Indiana Pacers u Atlanta Hawks
Zakład na zwycięstwo
Kurs 1.60✅
83-97
Z taką przewagą!!!

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
✅110j

Kupon 2

????Miami Heat u Sacramento Kings
Zakład na zwycięstwo
Typ: Miami Heat
Kurs 1.20✅
104-83

????Cleveland Cavaliers u Houston Rockets
Zakład na zwycięstwo
Typ: Houston Rockets
Kurs 1.25✅
95-110

:hokej:pittsburgh Penguins u Buffalo Sabres
Podwójna szansa (czas reg.)
Typ: Pittsburgh Penguins lub X
Kurs 1.45✅
5-2

AKO 2.20
Stawka 100j
Wygrana 220j
✅120j

Kupon 3

????Utah Jazz u Dallas Mavericks
Spread
Typ: +9 Utah Jazz
Kurs 1.50✅
97-103

????Minnesota Timberwolves u Chicago Bulls
Zakład na zwycięstwo
Typ: Chicago Bulls
Kurs 1.20✅
82-113

AKO 1.80
Stawka 100j
Wygrana 180j
✅80j

Kupon 4

:hokej:Montreal Canadiens u Toronto Maple Leafs
Totals (czas reg.)
Typ: Mniej niż 5,5
Kurs 1.75✅
1-3

Stawka 100j
Wygrana 175j
✅75j

Na bank to ulegnie zmianie bo cala liga NHL gra i coś się wybierze jeszcze i te typy z NBA mogę pomieszczać takie są moje pierwsze spostrzeżenia

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Na razie pięknie został tylko 1 typ. Do przerwy gent 1-1 a więc wszystko jest otwarte.

Gent wygrało a więc 100% skuteczności.

Zaraz pozmieniam te kupony nocne tak jak mówiłem.

To tyle ode mnie na tę noc. Typy wydają się dobre mam nadzieje że coś z tego będzie i że ktoś skorzysta.

Jeden forumowicz zagrał to wszytko co ja dziś w dzień i do tego dałem mu typ snookera na over 14,5 frejmów i wszystko wlazło i to na 1 kuponie!!!

Dzień fajny aczkolwiek myślałem o Borusi, Palermo, Lill no i snookera nie zagrałem szkoda bo było by lepiej!!!

Na jutro gram na 100% Milan

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Seria 12 kuponów na ✅. Myślę że ktoś skorzystał!!! Wiem że kilka osób tak i z tego się ciesze.

Otrzymane punkty reputacji: +2
pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś

vs

⚽Bologna - AC Milan
1X2
Typ: AC Milan
Kurs 1.60✅✅
Typ dnia na ✅ Brawo!!!
0-3

Niedzielne występy we Włoszech rozpoczną się na Stadio Renato Dall&#39;Ara, gdzie miejscowa Bologna zmierzy się z AC Milanem. Świetnie prezentujących się w tym sezonie podopiecznych Massimiliano Allegriego czeka starcie z 13. drużyną Serie A, które wbrew pozorom do najłatwiejszych należeć nie będzie, ale według mnie ostatecznie zakończy się triumfem Rossonerich. Zawodnicy Milanu od sześciu spotkań nie zaznali goryczy porażki i w tym czasie zanotowali pięć zwycięstw, a także remis na terenie Sampdorii. Utrzymana pierwsza lokata w lidze, a ponadto wywalczony awans do 1/8 finału Ligi Mistrzów, to znakomity prognostyk przed występami w przyszłym roku. Co warte podkreślenia - w grudniu graczom lidera pozostały do rozegrania zaledwie dwie kolejki, więc mobilizacji na sam koniec rundy jesiennej nie powinno zabraknąć. Chęci zwycięstwa zabrakło natomiast w środowej potyczce z Ajaksem Amsterdam, która została nieoczekiwanie przegrana. Co prawda trener Milanu zapowiadał dużo wcześniej, że konfrontację z Joden traktuje drugoplanowo ze względu na zapewniony już awans, ale mimo wszystko pewien niesmak pozostał. Tym samym w niedzielę pojawia się doskonała okazja do rehabilitacji i liczą się przede wszystkim trzy punkty, o czym samym zawodnikom przypominać nie trzeba.

Po 11. kolejkach we włoskiej lidze, Rossoblu znajdowali się w strefie spadkowej, ale od momentu porażki z Genuą - nagle zaczęli wygrywać. Nie zmienił się przecież trener (od 1 września pozostaje nim Alberto Malesani), a w klubie nie wydarzyło się nic, co mogłoby podziałać mobilizująco na graczy. Wręcz przeciwnie, tym bardziej, że ci - jak informują media - nie otrzymali od sierpnia pensji i od dłuższego czasu &quot;grają za darmo&quot;. Jednak piłkarze pokazali pełen profesjonalizm i z pięciu ostatnich spotkań, wygrali aż cztery, w tym raz w pucharze kraju z Cagliari (3-0). W bieżącym miesiącu okazali się lepsi od Ceseny (2-0) i Chievo (2-1), a ponownie skutecznością błysnął 34-letni Marco Di Vaio, który w obu meczach zdobył bramki. I właśnie na doświadczonym Włochu w tej chwili opiera się siła Bolonii, która co ciekawe - obok AS Romy jest jedyną, niepokonaną drużyną w tym sezonie na własnym stadionie, a zaledwie trzy stracone bramki w siedmiu spotkaniach, to wynik naprawdę godny uwagi.

I gospodarze mają święte prawo nastawiać się na sprawienie niespodzianki, zwłaszcza, że ich niedzielny rywal nie zagra w najsilniejszym zestawieniu. Na liście nieobecnych znajdują się obrońca Thiago Silva (16/1), pomocnik Mathieu Flamini (12/1), a także napastnicy Pato (11/6) i Filippo Inzaghi (8/4), którzy są kontuzjowani. Oczywiście Allegri ma w kim wybierać, będzie musiał dokonać kilku roszad, ale mając do dyspozycji takich graczy, jak Zlatan Ibrahimovic, czy będący w coraz wyższej dyspozycji Robinho - nie ma powodów, przynajmniej moim zdaniem do obaw. Zaś wśród Rossoblu na pewno nie zagrają Urugwajczyk Diego Perez (11/0) i Massimo Mutarelli (4/0). Tak jak wspominałem wcześniej - Milan czeka ciężka przeprawa na Stadio Renato Dall&#39;Ara, gdzie w tym sezonie bramki nie potrafili zdobyć piłkarze Interu Mediolan, czy Juventusu, nie mówiąc już o zwycięstwie. Ja jednak mam zaufanie do Rossonerich, którzy nie licząc ostatniej wpadki z Joden (przypominam - &quot;mecz o pietruszkę&quot;), prezentują bardzo równą, stabilną i co ważne - wysoką formę. I wydaje mi się, że o środowej przegranej na Stadio Giuseppe Meazza szybko wszyscy zapomną, ciesząc się z kolejnych trzech punktów w Serie A

vs

⚽Brescia Calcio - Sampdoria Genua
Typ: Sampdoria Genua
Kurs 2.00⛔⛔
1-0

Sampdoria w niedzielne popołudnie uda się do Brescii, z dobrą okazją do drugiego z rzędu zwycięstwa.

Brescia po ostatniej porażce z Milanem 0-3 zwolniła dotychczasowego szkoleniowca, Giuseppe Iachiniego, na jego miejsce zatrudniając Mario Berettę. Zwolnienie było oczywiście skutkiem fatalnej sytuacji w jakiej znalazł się klub - 11 kolejnych spotkań bez wygranej i 17 pozycja w lidze.W starciu na San Siro Brescia już po pół godzinie gry została pozbawiona wszelkich złudzeń, tracąc wszystkie 3 gole właśnie w tym okresie. W ostatnich 4 meczach dzisiejsi gospodarzy strzelili ledwie 1 bramkę, i dziś nie zanosi się na to, by ich konto powiększyło się o kolejne, bowiem nie zagra najlepszy strzelec zespołu, Andrea Caracciolo (5 goli z 11 drużyny ! )
Sampdoria w ostatnich meczach imponuje formą, najpierw wygrywając w Lecce 3-2, następnie zatrzymując u siebie Milan (1:1), aż w końcu gromiąc Bari 3-0. Cieszy szczególnie powrót do formy Giampaolo Pazziniego ( 3 gole z Lecce, 1 z Milanem i 1 z Bari), a także postawa Stefano Gubertiego (2 gole z Bari, 4 w sezonie). Widać więc że zespół otrząsnął się po stracie Antonio Cassano, i nawet bez swojej gwiazdy ataku potrafi strzelać gole, co jeszcze do niedawna był wielkim kłopotem Blucerchiatich. Ważny odnotowania jest także fakt, iż Sampdoria na wyjazdach w tym sezonie spisuje się znakomicie, na 7 meczów przegrywając tylko 1, i wywożąc punkty z Juventusu czy Mediolanu w starciu z Interem. Na dodatek podopieczni Domenico Di Carlo mogą już skupić się na lidzie, ponieważ w Lidze Europy nie mają już szans na wyjście z grupy. Pozostaje więc walka o miejsce w pierwszej piątce ligi, za tydzień derby Genui, która właśnie straciła punkty z Napoli, tak więc ewentualne 3 punkty z Brescią pozwolą odskoczyć lokalnemu rywalowi na 5 punktów.

Sampdoria do Bresci udaje się w optymalnym składzie, w dobrej formie i jako zwyczajnie o klasę lepsza w tej chwili drużyna od gospodarzy, którzy po zmianie trenera raczej nie prędko wypracują w zespole nową jakość. 3 punkty powinny powędrować do Genui, na wszelki wypadek gram jednak z opcją zwrotu w przypadku remisu.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Kupon 1

⚽Brescia Calcio - Sampdoria Genua
Typ: Sampdoria Genua
Kurs 2.00⛔
1-0
16 strzałów na bramke 62% posiadania piłki i 0 goli!!!
Stawka 100j
Wygrana 200j
⛔100j

Kupon 2

⚽Bologna - AC Milan
1X2
Typ: AC Milan
Kurs 1.60✅
0-3

:hokej:Spartak Moskwa
- Atlant
Totals (czas reg.)
Typ: Mniej niż 6,5✅
3-3:grin:

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
✅100j

Kupon 3

⚽Asteras Tripolis - Panathinaikos
1X2
Typ: Panathinaikos
Kurs 1.55⛔
0-0

⚽Grasshoppers Zürich - FC Basel
Typ: FC Basel
Kurs 1.30⛔
2-1 jest????
Posłuchałem się jednego użytkownika a właśnie dlatego nie gram
szwajcarskiej ligi na ogół.

AKO 1.95
Stawka 100j
Wygrana 195j
⛔100j

Kupon 4

⚽KV Kortrijk - Lierse SK
1X2
Typ: KV Kortrijk
Kurs 1.60✅
3-1

⚽SC Freiburg - Borussia M&#39;Gladbach
Ile padnie goli?
Kurs 1.60✅
3-0

AKO 2.60
Stawka 100j
Wygrana 260j
✅160j

Typy na noc

Nic ciekawego nie ma.

????Portland Trail Blazers u San Antonio Spurs 21.30
Zakład na zwycięstwo
Kurs 1.30✅

⚽Asteras Tripolis - Panathinaikos 18.30
1X2
Typ: Panathinaikos
Kurs 1.55⛔
0-0

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 160j
⛔100j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Niedziela na ⛔40j i tak nie jest tragicznie jeśli ktoś nie zdążył skontrować Panatinaikosu to i tak wyszedł na ✅

Zaczął się tydzień i jak wiadomo nie mam tyle czasu na granie więc kuponów mało i raczej na noc.

Typy na noc​

Typy pojawią się w najbliższych 2h oglądam arsenal i w przerwie troche wpisze i po meczu.

vs

????Indiana Pacers u Chicago Bulls
Hendicap
Typ: Chicago Bulls -4.5
Kurs 1.50✅
92-73

Chicago Bulls w kolejnych meczach udowadniają, że wraz ze zdrowym Carlosem Boozerem, trzeba brać pod uwagę &quot;Byków&quot; w walce o najwyższe cele w playoffs. Indiana pomimo niezłego bilansu jest jednak zespołem z niższej półki.
Bulls weekend zaliczyli do szczególnie udanych. W piątek wygrana nad obrońcami tytułu Lakers, a w sobotę rozgromienie Minnesoty Timberwolves. Carlos Boozer i Joakim Noah w pierwszej piątce stanowią bardzo solidny fundament pod koszem, a dwójkę tę uzupełnia jeszcze nieobliczalny Taj Gibson. Niewątpliwie jest to bardzo mocno obsadzona formacja Bulls, co w połączeniu z życiową formą Derricka Rose&#39;a, który nie wypada z czołówki rozgrywających, daje nam obraz siły Chicago. Podopieczni Toma Thibodeau nie przypadkiem są drugą siłą ligi na tablicach. Ogółem Bulls wygrali 5 kolejnych meczów, poza Lakers pokonując także Oklahomę.
Indiana Pacers są pozytywnym zaskoczeniem obecnego sezonu, a przeciętni lub co najwyżej solidni gracze uzyskują jak dotąd nadspodziewanie dobre wyniki (bilans 11-11). Ostatnie mecze i 4 z 6 przegranych meczów, pokazują jednak, że pewnego pułapu Pacers nie przeskoczą. 2 wygrane w tym okresie to zasługa pokonania słabiutkich Bobcats i Raptors, natomiast z silniejszymi ekipami drużynami porażki, kolejno -22 z Jazz, -8 z Suns, -2 z Bucks i ostatnie -14 z Atlantą. Wspomniane porażki zostały poniesiene na wyjazdach, mamy więc tu do czynienia z serią 4 kolejnych niepowodzeń na obcych parkietach. Nie wydaje mi się, by odblokowanie przyszło na równie trudnym do zdobycia Chicago, tym bardziej, że zagrożony jest występ Danny&#39;ego Grangera, czołowego strzelca gości.
Chicago Bulls w obecnym składzie jest niesamowicie mocne, i ostatnie mecze tylko to potwierdzają. Indiana natomiast po niedawnych doskonałych wynikach zwolniła, i dziś wszystko wskazuje na już piątą z rzędu porażkę Pacers na wyjeździe.
Bizon​

Nic lepszego nie wymyśle linie NBA ciężkie do wytypowania.

Kupon 1

:hokej:New York Islanders u Nashville Predators
Typ: X lub Nashville Predators
Kurs 1.30✅
0-5

????Indiana Pacers u Chicago Bulls
Hendicap
Typ: Chicago Bulls -4.5
Kurs 1.50✅
73-92

AKO 1.95
Stawka 100j
Wygrana 195j
✅95j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Fajny kupon był tej nocy a wszedł niesamowicie pewnie!!! Odrobiłem straty z nd. i to jeszcze z ✅em.

Typy na noc

vs

????Sacramento Kings u Houston Rockets
Hendicap
Typ: Houston Rockets -6
Kurs 1.50✅
Typ noc ładnie na ✅
105-118

Houston Rockets do starcia z Kings przystępują jako zdecydowany faworyt, i moim zdaniem handicap na poziomie 7 punktów powinni spokojnie pokryć.

Rockets po fatalnym początku sezonu w ostatnich meczach udowadniają, że, tak jak mówili sami zawodnicy, jest to ekipa lepsza niż wskazuje na to bilans, przypomnijmy, wciąż ujemny bilans. &quot;Rakiety&quot; wygrały 5 z 8 kolejnych spotkań, wszystkie 5 przed własną publiką, gdzie czują się coraz lepiej. Choć wciąż poza grą są Aaron Brooks i Yao Ming, to jednak obecna kadra wciąż pozostaje bardzo groźna. Kyle Lowry zaskakująco dobrze zastępuje Brooksa, Luis Scola nie gra już na tak imponującym poziomie jak w pierwszych meczach sezonu, jednak średnie na poziomie 20 pkt i 9 zbiórek wciąż stawiają go w czołówce zawodników na swojej pozycji, a Kevin Martin (były zawodnik Kings) ciągnie grę Rockets dorzucając regularnie po 23-24 oczka (w ostatnim meczu z Cavs aż 40!).
Kings już tradycyjnie chłopiec do bicia w NBA, i o ile w ubiegłym sezonie sytuację ratował jeszcze, momentami rewelacyjny Tyreke Evans, o tyle obecnie ten sam Evans jeszcze bardziej pogrąża swój zespół notując fatalne skuteczności i będąc cieniem &quot;starego&quot; Evansa. Na dodatek jego występ dziś jest bardzo wątpliwy, bo zawodnik narzeka na uraz. Poza Evansem w Kings brakuje choćby jednego gracza, w którym kibice &quot;Królów&quot; mogliby pokładać nadzieje na lepsze jutro. Sacramento, mówiąc krótko i brutalnie, składa się niemal wyłącznie z przeciętniaków, i tak jak w Clippers jest choćby Griffin czy Davis, w Minnesocie Love czy Beasley, tak w Sacramento - nikogo. Omri Casspi potrafi czasami trafić kilka trójek, Dalembert zaliczyć imponującą ilość zbiórek, ale są to przebłyski. W Kings brakuje jakości, a 1 wygrana w ostatnich 10 meczach mówi sama za siebie.

Houston złapało w końcu rytm, kadrowo, nawet osłabione, jest 2 razy mocniejsze od Kings, którzy w dodatku są bez formy - wszystko wskazuje na Rockets i na nich też stawiam.
Bizon​

Kupon 1

????Sacramento Kings u Houston Rockets
Hendicap
Typ: Houston Rockets -6
Kurs 1.50
Stawka 100j
Wygrana 150j
✅50j

Kupon 2

:hokej:pittsburgh Penguins u Philadelphia Flyers
Typ: Pittsburgh Penguins lub X
Kurs 1.65⛔
3-2

????Atlanta Hawks u Detroit Pistons
Zakład na zwycięstwo
Kurs 1.50⛔
80-103

AKO 2.50
Stawka 100j
Wygrana 250j
⛔100j

I tyle ode mnie na dziś ide spać:grin:

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dzis​

Ciężkie mecze z LE dziś i nic chyba nie zagram.

Kupon 1

:hokej:Spartak Moskwa
- CSKA Moskwa
Totals (czas reg.)
Typ: Mniej niż 5,5
Kurs 1.70
Stawka 100j
Wygrana 175j

Nie spostrzegłem się że ten mecz dopiero 21 grudnia. Typ podany podliczę go 21 grudnia.

Typy na noc

vs

????San Antonio Spurs-Milwaukee Bucks (+12)
Typ 2
Kurs 1.55✅
92-90

San Antonio to obecnie najlepsza ekipa NBA, i kolejne zwycięstwa nie pozostawiają co do tego żadnych wątpliwości, jednak moim zdaniem Milwaukee stać dziś przynajmniej na równą walkę.

Spurs wygrali 5 z rzędu i 19 z kolejnych 21 meczów, większość z nich dwucyfrową liczbą punktów, jednak rywale byli wg mnie znacznie wygodniejsi niż Milwaukee w obecnej formie. Tak na dobrą sprawę Spurs nie przeszli prawdziwego testu z drużyną o markowej defensywie, jaką w obecnej chwili dysponują goście. Z jedną z takich ekip, Dallas, ulegli, a w spotkaniu z Magic wygrali po zaciętej walce 9 oczkami. Główną bronią &quot;Ostróg&quot; w tym sezonie są rzuty dystansowe, jednak Bucks są w czołówce ekip najlepiej broniących na dystansie, dopuszczając rywali do ledwie nieco ponad 34% w tym elemencie (Spurs trafiają 41% za trzy).
Bucks wygrali w swoim ostatnim meczu z Dallas, które było rozpędzone po 12 z rzędu wygranych i to na pewno doda wiary w siebie &quot;Kozłom&quot; przed dzisiejszym meczem. Andrew Bogut po powrocie po kontuzji notuje fantastyczne statystyki, w 5 meczach rzucając w 5 meczach średnio 21 oczek przy 15 zbiórkach i 3 blokach. Bogut w takiej formie może być szalenie trudny do zatrzymania dla Tima Duncana i DeJuana Blaira, pierwszemu brak atletyzmu, drugiemu doświadczenia i zwyczajnie umiejętności by przeciwstawić się Australijczykowi pod koszem. Brandon Jennings także odzyskuje skuteczność, i razem z Bogutem świetnie się uzpełnia. Warto dodać, że nawet gdy Bucks przegrywali, zazwyczaj nie były to wysokie porażki.

Spurs powinni dziś w końcu trochę się namęczyć by wygrać 6 z rzędu mecz, podejmą dziś bowiem wyjątkowo niewygodnego rywala, z Andrew Bogutem w doskonałej formie. Handicap na poziomie aż 12 oczek jest na pewno do pokrycia przez gości.
Brick​

Kupon 1

????San Antonio Spurs-Milwaukee Bucks (+12)
Typ 2
Kurs 1.55✅
92-90

????Portland Trail Blazers u Dallas Mavericks
Zakład na zwycięstwo
Kurs 1.35✅
98-103

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
✅110j​