>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

TYPY Pirlo poparte analizą...

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Taka taśemka z Bundesligi zobaczymy co z tego będzie.

⚽FSV Mainz 05 - Hannover 96
Typ 1
Kurs 1.65⛔
Chyba Mainz sie wyprztykało.
0-1

⚽Werder Brema - Eintracht Frankfurt
Czy dróżyna 2 strzeli bramkę
Typ Tak
Kurs 1.25⛔
0-0 Troche nie wynik z Bundesligi
a na pewno nie Werderu

⚽VfL Wolfsburg - FC Schalke 04
Uda się obydwu drużynom strzelić gola?
Typ: Tak
Kurs 1.53✅
2-2

⚽FC St. Pauli - Bayer Leverkusen
Połowa lub koniec spotkania
(zakład wygrany, gdy wytypowany wynik będzie
w połowie lub na koniec spotkania)
Typ: Bayer Leverkusen
Kurs 1.65✅
0-1
a zastanawiałem się nad underem
za grubiej

⚽1. FC Kaiserslautern - VfB Stuttgart
1 2 ( X po reg. czasie gry: otrzymasz stawkę z powrotem)
Typ: VfB Stuttgart
Kurs 1.60✅⛔
Było 0-3 skończyło sie 3-3
Takie rzeczy tylko w Bundeslidze.

⚽1. FC Köln - Borussia M&#39;Gladbach
Ile padnie goli?
Over 2.5
Kurs 1.60✅
0-4
spodziewałem się czegoś więcej po Koeln
dla mnie oni byli faworytem

⚽Juventus-AS Roma
Typ 2
( gospodarze win w regulaminowym
czasie otrzymasz stawke spowrotem)
Kurs 1.78
1-1

⚽Tottenham Hotspur - Blackburn Rovers
Podwójna szansa
Typ: X lub Blackburn Rovers
Kurs 2.25⛔
4-2
Miał być szpital a patrząc w skład
nikogo z głębokiej rezerwy nie widziałem

AKO 54.00
Stawka 20j
Wygrana 1080j
⛔20j
Kupon zagrałem troche bardziej dla zabawy po prostu musze
zawsze coś pomyśleć o typach z Bundesligi i Serie a
a że nic nie wybrałem na większy kupon to zagrałem mały.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Kupony nocne

Kupon 1
????Portland-Orleans
Typ 2
Kurs 1.51✅
87-107
:hokej:Islanders-Kings
Typ 2
Kurs 1.70✅
1-5
:hokej:Colorado-Detroit
Over 0.5 1 tercja
Kurs 1.14✅
0-1
AKO 3.00
Stawka 100j
Wygrana 300j
✅200j
Kupon 2
????Utah Jazz-Charlotte Bobcats
Typ 1
Kurs 1.80✅
96-95
:hokej:Florida Panthers-Philadelphia Flyers
Over 0.5 1 tercja
Kurs 1.14✅
0-2
????Indiana Pacers-Cleveland Cavaliers
Under 202
Kurs 1.87✅
99-85=184

AKO 3.85
Stawka 100j
Wygrana 385j
✅285j

:siata:polska-Chiny
Typ 1
Kurs 2.40
3-0

:siata:Rosja-Brazylia
Typ 1
Kurs 1.75✅
3-2

AKO 4.2
Stawka 100j
Wygrana 420j

✅320j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Po dniach posuchy w NBA w końcu moje 5 minut wszystkie typy ✅. Miałem troche szczęscia fakt ale to też jest potrzebne. Mam nadzieję że ktoś sobie zaporzyczył jakiś typy i też wyszedł na spory ✅jak ja.

Musze przyznać że Polki zagrałem od tak bez analizy po prostu czułem że wygrają bo taki mecz jak z Holandia daje niesamowitego kopa. No i patrząc na wynik miałem racje. Jeszcze tylko Rosja i będzie fantastycznie!!

Podsumowanie wczorajszy dzień i dzisiejsza noc

Bez kuponu Polska i Rosja.

Wkład 720j
Zysk ✅1580j
✅860j
10.11-Dziś 1120j
6.11-10.11 ✅650j
1.11-5.11 ✅580j
Pazdziernik✅175j
Ten miesiąc ✅2350j
Ogółem ✅2525j
Stan konta na ten moment 2725j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś

Serie A - Derby della Madonnina

vs

Inter-Milan
Uda się obydwu drużynom strzelić gola?
Typ Tak
Kurs 1.85⛔
0-1
Dla mnie wynik jak zwycięstwo!!!

vs

Eto-Ibra
0-1

Przed nami jeden z najciekawszych pojedynków tego weekendu na światowych boiskach i jednocześnie mecz, który elektryzuje całe Włochy. Po raz 271 odbędą się Derby della Madonnina, w których Inter Mediolan zmierzy się z Milanem. Obie ekipy w tym sezonie mierzą w najwyższe ligowe cele, stąd o sporą dawkę emocji i wielkie zaangażowanie możemy być spokojni.
Bukmacherzy nie decydują się na wskazanie faworyta, a szanse obu ekip, w kontekście wystawionych kursów, są niemalże identyczne (2.55).

Wypada się zgodzić z analitykami bukmacherskimi w kontekście małej przewidywalności tego pojedynku. Na ten moment zarówno Inter jak i Milan znajdują się w ścisłej czołówce tabeli i wiele wskazuje na to, że pomiędzy nimi może rozegrać się kwestia mistrzowskiego tytułu. Aktualnie nieco lepiej wygląda sytuacja Milanu, który jest liderem Serie A. Inter do rywala traci trzy punkty i zajmuje pozycję tuż za podium. Różnica jest jednak tak niewielka, że dosłownie z kolejki na kolejkę wszystko może się zasadniczo odmienić.

Historia wzajemnych spotkań w ostatnich sezonach w lepszej roli stawia obrońców tytułu. W sezonie ubiegłym Nerazzurri wygrywali dwukrotnie. Oba pojedynki pokazały, że wówczas to Inter był znacznie lepszy. W pierwszym rozbił rywala 4:0, w drugim wygrał w mniejszym stosunku, aczkolwiek równie pewnie 2:0. Była to jednak inna drużyna wówczas prowadzona przez Jose Mourinho. Teraz Portugalski trener powędrował do Madrytu, a Mistrzom Włoch wygrywanie nie przychodzi już tak łatwo. Wydaje się zatem, że wspomniane rezultaty w żaden sposób nie mogą być miarodajne.

Rossoneri do tego pojedynku pryz stepują w bardzo dobrych nastrojach. W środku tygodnia pokonali pewnie 3:1 Palermo i w końcu zawędrowali na fotel lidera. Jest to ukoronowanie bardzo dobrej formy z ostatnich tygodni. Dość powiedzieć, że Milan wygrał sześć z siedmiu ostatnich pojedynków. Na szczególną uwagę zasługuje dobra skuteczność o czym świadczy sześć bramek w dwóch ostatnich meczach. Ponadto na San Siro Rossoneri zatrzymali znajdujący się w fantastycznej formie Real Madryt (2:2). Z dwudziestoma trafieniami na koncie Milan jest jedną z najskuteczniejszych ekip w Serie A. W dobrej formie znajduje się Zlatan Ibrahimović, który ma na swoim koncie już sześć trafień. Równie skuteczny jest Pato.

Sytuacja kadrowa przed niedzielnym pojedynkiem nie jest jednak idealna. Nie zagrają Bonera, Inzaghi, Oddo, nie pewny jest także występ Pato.

Prawdopodobny skład :

Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Flamini, Boateng, Ambrosini, Seedorf, Robinho, Ibrahimovic

Inter do niedzielnego rywala traci trzy punkty. Przekłada się to jednak na kilka miejsc w ligowej tabeli. Na ten moment obrońcy tytułu znajdują się tuż za podium, na pozycji czwartej. Nie da się ukryć, iż ich aktualna forma pozostawia wiele do życzenia. Zwycięstwa nie przychodzą już tak łatwo jak w ostatnich sezonach. Świadczyć mogą o tym wyniki poprzednich dwóch kolejek, w których Inter zaledwie remisował i to ze znacznie niżej notowanymi beniaminkami Brescią oraz Lecce. Podopieczni Rafaela Beniteza nie znajdują się więc w dobrych nastrojach, do wspomnianych remisów należy bowiem jeszcze doliczyć niemiłą porażkę w Lidze Mistrzów z Tottenhamem 1:3. Nerazzurri po tej porażce wylądowali na pozycji drugiej w grupie.

O sile drużyny świadczy w tym sezonie praktycznie tylko Samuel Eto&#39;o. Reprezentant Kamerunu wpisywał się już na listę strzelców w Serie A ośmiokrotnie. Warto zaznaczyć, że w Lidze Mistrzów bramkarza rywali pokonywał aż siedmiokrotnie. Od jego postawy w niedzielę będzie zależało bardzo dużo. Poza nim linię ataku zapewne będzie tworzył Diego Milito, nie prezentuje się on jednak szczególnie skutecznie i na swoim koncie ma ledwie trzy bramki. Na ten moment Inter to jednak najlepsza defensywa w lidze. W rozegranych jedenastu kolejkach stracił ledwie sześć bramek.

Sytuacja kadrowa w ekipie Mistrzów Włoch nie jest zbyt dobra. Na boisku nie zobaczymy takich zawodników jak Muntari,Mariga, Thiago Motta, Suazo, Cambiasso, Maicon oraz Samuel. Szczególnie brak tych dwóch ostatnich może być istotny.

Prawdopodobny skład :

Cesar - Cordoba, Lucio, Materazzi, Chivu, Zanetti ,Stankovic, Pandev, Sneijder, Eto&#39;o, Milito

Niezwykle trudno przewidzieć przebieg tej konfrontacji. Aktualnie w lepszej formie znajduje się Milan, który wygrał ostatnie mecze i jest jedną z najskuteczniejszych ekip w Serie A. Z drugiej strony Inter zanotował wprawdzie kilka wpadek, jednak ma niezwykle szczelną defensywę i znajdującego się w świetnej formie Eto’o. To spotkanie derbowe, a tutaj często forma nie odgrywa tak wielkiego znaczenia. Pojawiają się bowiem wielkie emocje i presja wyniku. Która drużyna w niedzielny wieczór lepiej sobie z tymi elementami poradzi, powinna wywalczyć pełną pulę. Ostatni remis pomiędzy tymi ekipami miał miejsce w roku 2004, od tego czasu w trzynastu kolejnych rywalizacjach podziału punktów nie było.​

Dodam do tej analizy to że Pato na pewno nie zagra będzie pauzował przez 6 tygodni i Pirlo najprawdopodobniej zagra oby tak było. Inter ogromne problemy w defensywie a i ofensywa nie radzi sobie za dobrze dlatego skłonny jestem teraz postawić na
Milan DNB✅
z x ✅
połowa/koniec spotkania ✅
ale wydaje mi się że typ obie strzelą jak najbardziej do gry

Sprostuje składy bardziej wieże La gazetto

Inter: Cesar, Cordoba, Lucio, Materazi, Chivu, Zaneti, Stankovic, Obi, Snejder, Milito, Eto
Milan: Abiati, Abate, Nesta, Silva, Amtonini, Gatuso, Pirlo, Ambrosini, Sedorf, Ronaldinho, Ibra

Nie wiem czemu w żadnych składach nie ma Zambroty jest powołany na mecz i pewnie zagra.

Przed derbami Mediolanu
Już dziś wieczorem odbędą się 273. wielkie derby Mediolanu pomiędzy Interem a Milanem. Biorąc pod uwagę tylko mecze oficjalne, oba zespoły zmierzą się ze sobą po raz 215. w historii i 153. w Serie A. Bilans ogólny jest korzystny dla Milanu, natomiast w lidze lepiej wiodło się Interowi. Dziś jednak oba kluby będą walczyć nie tylko o podreperowanie derbowego bilansu: chłopcy Beniteza będą próbowali doścignąć rossonerich w tabeli, podczas gdy ekipie Allegriego marzy się odskoczenie od nerazzurrich na odległość sześciu punktów.

Trener gospodarzy Rafa Benitez wciąż nie może się uwolnić od unoszącego się nad Appiano Gentile ducha José Mourinho. La Gazzetta dello Sport nie wątpliwości, że Hiszpan będzie chciał ustawić zespół tak samo, jak Portugalczyk w wygranym 4:0 meczu drugiej kolejki zeszłego sezonu: z pomocą ustawioną w kształcie rombu. Zmienią się oczywiście wykonawcy, bo kontuzjowani są grający wówczas Samuel, Maicon i Motta, w których miejsce powinniśmy zobaczyć Materazziego i Cordobę w defensywie oraz Obiego na lewej pomocy. W bramce stanie więc Julio Cesar, a linię obrony poza wspomnianymi dwoma defensorami dopełnią Chivu i Lucio. Dolny wierzchołek rombu przypadnie Stankovicowi, górny Sneijderowi, a z prawej strony zagra kapitan Zanetti, dla którego będą to już czterdzieste derby Mediolanu. Za straszenie czerwono-czarnej obrony będą odpowiadać Milito i najskuteczniejszy w tym sezonie wśród interistów Eto&#39;o.

Tymczasem głównym dylematem debiutującego w derbach Massimiliano Allegriego wydaje się być kwestia obsady środkowej linii. Do wyboru jest z jednej strony dynamiczna pomoc, która zdała egzamin przeciwko Bari i Palermo, a z drugiej ta bardziej tradycyjna z Pirlo na pozycji cofniętego rozgrywającego. Wszystko zależeć będzie od tego, czy mózg rossonerich wrócił już do pełni sił po urazie, ale wydaje się, że bardziej prawdopodobna jest opcja z Boatengiem lub Flaminim u boku Ambrosiniego i Gattuso. Mniej wątpliwości z przodu, gdzie na pozycji trequartisty potwierdzony zostanie Seedorf, a Ibrahimovicowi - któremu podobno ma zostać w całości poświęcona choreografia przygotowywana przez fanów Interu - partnerować będzie Robinho. W tyłach nie powinno być żadnych niespodzianek, wobec czego przed Abbiatim zobaczymy duet Nesta - Thiago Silva, a na bokach defensywy ustawią się Abate i doświadczony Zambrotta. Wszystko wskazuje na to, że po raz trzeci z rzędu na ławce rezerwowych mecz rozpocznie Ronaldinho.

Bezpośrednią relację z dzisiejszych derbów zapowiada Canal+ Sport. Wszystkich kibiców zapraszamy również na nasz kanał IRC #milan.pl, gdzie wspólnie z innymi fanami Milanu można będzie śledzić i komentować przebieg spotkania. Zachęcamy także do zapoznania się z zawartością działu Derby.

INTER - MILAN:
Bilans meczów ligowych, w których gospodarzem był Inter: 27-27-22, bramki: 110-103.
Przewidywane składy:
Inter: Julio Cesar; Cordoba, Lucio, Materazzi, Chivu; Zanetti, Stankovic, Obi; Sneijder; Milito, Eto&#39;o.
Milan: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Boateng; Seedorf; Robinho, Ibrahimovic.
Ławki:
Inter: Castellazzi, Santon, Nwankwo, Cambiasso, Coutinho, Biabiany, Pandev.
Milan: Amelia, Antonini, Yepes, Bonera, Flamini, Pirlo, Ronaldinho.
Trenerzy:
Inter: Rafa Benitez.
Milan: Massimiliano Allegri.
Kontuzjowani:
Inter: Maicon, Mariga, Motto, Muntari, Samuel.
Milan: Inzaghi, Oddo, Oduamadi, Pato.
Zawieszeni:
Inter: nikt.
Milan: nikt.
Zagrożeni zawieszeniem:
Milan: Pirlo.
Byli gracze:
Milan: Ibrahimovic, Pirlo, Seedorf.
Sędziuje: Paolo Tagliavento z Terni.
Transmisja TV: Canal+ Sport, godz. 20:40.

Inter - Milan: oficjalne składy
Poznaliśmy oficjalne składy na dzisiejsze derby Mediolanu. W obu zespołach mamy po jednej zmianie w porównaniu z przewidywanymi formacjami, jakie podaliśmy w zapowiedzi spotkania. W Interze zabraknie Julio Cesara, który nie zdołał jednak wyleczyć urazu i musiał ustąpić miejsca Castellazziemu. W Milanie zgodnie z oczekiwaniami nie ma Pirlo, ale jego miejsce zajmie nie Boateng, lecz Flamini. Oto oficjalne jedenastki obu zespołów:

INTER: Castellazzi; Cordoba, Lucio, Materazzi, Chivu; Zanetti, Stankovic, Obi; Sneijder; Eto&#39;o, Milito.

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Kupon 1

⚽Inter-Milan 20.45
Obie strzelą
Kurs 1.80⛔
0-1
Smutny z tego powodu nie jestem.

⚽Lazio-Napoli 12.30
Under 2.5
Kurs 1.60✅
2-0

AKO 2.90
Stawka 100j
Wygrana 290j
⛔100j

Kupon 2

⚽Gijon-Real 19.00
Typ 2
Kurs 1.25✅
0-1

⚽Valencia-Getafe 21.00
Typ 1
Kurs 1.55✅
2-0

⚽St. Mirren-Celtic 15.00
Typ 2
Kurs 1.25✅
0-1

AKO 2.45
Stawka 100j
Wygrana 245j
✅145j

Kupon 3

⚽Bologna - Brescia Calcio 15.00
Ile goli padnie w 1. połowie?
Typ: Mniej niż 0,5
Kurs 2.65

Stawka 100j
Wygrana 265j
✅165j

Kupon 4

⚽Hofenheim-Freiburg 15.30
Over 2.5
Kurs 1.55⛔
0-1

⚽Sion-St. Gallen 16.00
Typ 1
Kurs 1.53⛔
0-2

AKO 2.40
Stawka 100j
Wygrana 240j

⛔100j

Muszą mi wejść 2 kuponu żeby być na ✅. Czy jest to możliwe sądze że jak najbardziej. Typy mają podobny procent szans mam nadzieję że wejdą wszystkie.

Kupon 5

Kto wygra F1 14.00
Alonso
Kurs 1.40⛔

AKO 1.40
Stawka 200j
Wygrana 280j
Cóż Pietrov!
⛔200j
Komplikuje mi to dzisiejszy dzień!!!!

Stawka na razie wstępna

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Analizy do powyższych typów

vs

⚽Valencia-Getafe
Typ 1
Kurs 1.55✅
2-0

Valencia – Getafe

W ostatnim z zaplanowanych na niedziele pojedynków Valencia na Estadio Mestalla zmierzy się z Getafe. Dla obu drużyn jest to niezwykle ważne spotkanie, każda z nich bowiem od pewnego czasu znajduje się w pewnym kryzysie. Bukmacherzy w roli faworytów upatrują gospodarzy (1.60), choć to dla nich zapewne nie będzie łatwe spotkanie.

Valencia, o czym mówi się przy każdej okazji, sprzedała Villę oraz Silvę. Wiadomo było, że musi się to odbić na postawie drużyny, szczególnie, że cała gra konstruowana była właśnie pod napastnika reprezentacji Hiszpanii. Wprawdzie pozyskano kilku nowych graczy jak choćby utalentowany Soldado. Początek sezonu w wykonaniu podopiecznych Unai Emerego był fantastyczny i po sześciu kolejkach byli liderami Primera Division. Nie udało się tak wysokiej formy podtrzymać i od kilku tygodni drużyna znajduje się w solidnym kryzysie. W czterech ostatnich kolejkach wywalczyła zaledwie jeden punkt. Kolejno przegrała z Barceloną 1:2 oraz Mallorcą 1:2, następnie zremisowała ze słabiutką Saragossą 1:1. Przed tygodniem przytrafiła się kolejna przegrana, tym razem z Sevillą 0:2. Na ten moment Valencia znajduje się więc na miejscu piątym i każda kolejna wpadka może jej sytuację jeszcze bardziej skomplikować. Los Che w niedzielę po prostu zrobią wszystko, aby się przełamać i odnieść zwycięstwo.

Getafe znajduje się w sytuacji nieco podobnej. Drużyna z przedmieść Madrytu sprzedała swojego najlepszego zawodnika właśnie na Mestalla. Mowa oczywiście o Roberto Soldado, bez którego siła ofensywna tej ekipy nie jest już taka sama. Na ten moment znajduje się na miejscu jedenastym i i wydaje się, że niewielkie są szanse, aby wywalczyć lokatę w szerokiej czołówce. Forma w ostatnich tygodniach najlepsza nie jest. Po kilku niezłych meczach przytrafiły się dwie porażki kolejno z Athletic Bilbao 0:3 oraz przed tygodniem z Barceloną 1:3. Na wyjazdach Getafe gra słabo o czym świadczy tylko jedna wygrana w pięciu meczach i aż dziesięć straconych bramek. Generalnie nadal jednak jest to solidny team, którego lekceważyć nie można.

Spotykają się dwie ekipy, które znajdują się w kryzysie i ostatnich tygodni do udanych zaliczyć nie mogą. Więcej szans na zwycięstwo mają oczywiście gospodarze, którzy grają na własnym terenie, są mocniejsi kadrowo i wygrali ostatnie cztery mecze na Mestalla z tym rywalem. Obawy budzi jednak słaba forma ofensywy i coraz większa presja, która ciąży na zespole. Spodziewam się w końcu przełamania Los Che. Typ Valencia

vs

⚽Gijon-Real
Typ 2
Kurs 1.25✅
0-1

Sporting – Real Madryt

W kolejnym pojedynku Sporting Gijon będzie starał się sprawić niespodziankę i urwać punkty na własnym terenie wielkiemu Realowi Madryt. Przed rokiem się to powiodło, czy i tym razem będzie podobnie ? Bukmacherzy i eksperci są zdecydowani i nie przewidują niczego innego jak pewne zwycięstwo królewskich (1.27).

Real Madryt od pewnego czasu prezentuje fantastyczną formę. Na starcie sezonu momentami drużyna grała niezbyt przekonywująco, od wielu tygodni ulega to jednak zmianie. Pod wodzą Jose Mourinho Królewscy wygrywają wszystko. Po pięciu ligowych zwycięstwach są liderem Primera Division, po rozbiciu trzecioligowca 5:1 wywalczyli awans do kolejnej rundy Pucharu króla, z kolei po remisie z Milanem na San Siro 2:2 praktycznie zapewnili sobie pierwszą lokatę w fazie grupowej Ligi Mistrzów. Przed tygodniem wysoka forma znalazła potwierdzenie w zwycięstwie w derbowym boju z Atletico Madryt 2:0.

Sporting aktualnie znajduje się na pozycji trzynastej i jak do tej pory tylko dwukrotnie był w stanie wywalczyć komplet punktów. W ostatnim czasie gospodarze głównie remisują. Po porażce z Getafe 0:3 podzielili się punktami z Villareal 1:1 oraz Almerią 1:1. Na własnym terenie podopieczni Manuela Preciado są jednak tradycyjnie groźni. Przegrali jak do tej pory tylko raz z Valencią 1:2. Pokonali tutaj Sevillę, Mallorcę oraz zremisowali z silnym Villareal. Bez wątpienia stać więc ten team na mobilizację w meczu z wyżej notowanym rywalem, czy podobnie będzie w niedzielę ?

W ubiegłym sezonie Sporting potrafił u siebie zremisować z Realem 0:0, przed dwoma laty został jednak rozbity aż 0:4. Teraz wydaje się, że Królewscy w tak wybornej formie nie powinni mieć większych problemów z odniesieniem zwycięstwa, choć kurs wydaje się być jednak zaniżony. Typ Real Madryt

Otrzymane punkty reputacji: +1
pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Kupon nocny

????Houston Rockets u New York Knicks
Typ 1
Kurs 2.30✅
104-96

:hokej:Atlanta Thrashers u Washington Capitals
Over 0.5 1 tercja
Kurs 1.09✅
1-3

AKO 2.50
Stawka 100j
Wygrana 250j
✅150j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Mały komentarz do powyższego kuponu.

Nocka bardzo dobra. Jestem na siebie cholernie zły z tego powody gdyż zastanawiałem się nad grą na Detroit, over punktowy w meczu Phoenix i Washington czysty a nie over tercjowy bo typy były by wygrane a tak jest dobrze ale mogło być lepiej. Szkoda bałem się zaryzykować po tej wpadce Alonso. Moim zdaniem kursy na Detroit i Houston były mocno zawyżone był to wręcz prezent na mikołaja myślę że buki sporo straciły tej nocy.

Podsumowanie wczorajszy dzień i dzisiejsza noc

Wkład 800j
Zysk ✅1180j
✅280j
10.11-Dziś ✅1300j
6.11-10.11 ✅650j
1.11-5.11 ✅580j
Pazdziernik✅175j
Ten miesiąc ✅2630j
Ogółem ✅2805j
Stan konta na ten moment 3005j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś​

:siata:Pamapol Wielton Wieluń - AZS Politechnika Warszawska 18.00
Typ 2
Kurs 1.50 ✅
1-3
(już spadł o 0.20 a nawet więcej
przed samym spotkaniem 1.48 !!!)
Stawka 100j
Wygrana 150j
✅50j

Szkoda że tego typu nie wyczaiłem wczoraj zawsze
większa mogła by być wygrana. No i buki znów straciły!!!

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Kupony nocne

Kupon 1

????New Orleans Hornets-Dallas Mavericks
Typ 1
Kurs 2.65⛔
95-98
Po takim kursie musiałem spróbować!!!

AKO 2.65
Stawka 100j
Wygrana 265j
⛔100j

Kupon 2

:hokej:Ottawa-Philadelphia
Typ 2
Kurs 1.95✅
1-5

:hokej:St. Louis-Colorado
Over 0.5 1 tercja
Kurs 1.14
1-3

AKO 2.25
Stawka 100j
Wygrana 225j
✅125j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Listopad
11.11-15.11 Bez kuponów dzisiejszych nocnych i dziennych to już następny okres.

Kupony podane: 24 ( nie liczę tego co był zwrot)

Kupony trafione: 14

Skuteczność: 58%

Typy podane: 54

Typy trafione: 38

Skuteczność: 70%

Stawka: 2620j

Wygrane: 3970j

Yield: 53%

Bilans:✅1350j

Mały komentarz do powyższego podsumowania. Jak widać zysk bardzo cieszy jest bardzo dobry yield jest moim rekordowym ale. No własnie jest kilka ale. Po pierwsze nie miałem tak dobrej skuteczności w podawanych typach jak w ubiegłym okresie ale na usprawiedliwienie mam to że zagrałem 1 kupon taśmowy i tam sporo pudeł było. No ale skuteczność kuponów większa niż ostatnio mimo tego że tych kuponów było więcej. Mam nadzieje że następny okres będzie również udany i uda mi się wypracować jakiś zysk no i wieże że ktoś również na tym zarobi.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Kupony na dziś tylko noc

Kupon 1
????Los Angeles Lakers-Milwaukee Bucks
Typ 1
Kurs 1.50✅
118-107
:hokej:Anaheim Ducks-Dallas Stars
Over 0.5 1 tercja
Kurs 1.14✅
0-1

AKO 1.70
Stawka 100j
Wygrana 170j
✅70j

Kupon 2
????Los Angeles Lakers-Milwaukee Bucks
Over 193
Kurs 1.91✅
118+107=225
:hokej:philadelphia Flyers-Montreal Canadiens
Over 05 1 tercja
Kurs 1.14✅
0-1
AKO 2.20
Stawka 100j
Wygrana 220j
✅120j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy jutro

Podaje już dziś bo kursy spadają

⚽Polska - Wybrzeże Kości Słoniowej
Typ 2
Kurs 2.35
( kurs spadł już 0,40 od wczoraj!!!)

3-1
Stawka 100j
Wygrana 235j
⛔100j

Nie wierzyłem w naszych a tu proszę!!!

Otrzymane punkty reputacji: +5
pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Podsumowanie wczorajsze kupony i dzisiejsza noc
Wkład 400j
Zysk 615j
✅215j

Świetna już kolejna noc. Wiedziałem że Lakers po 2 porażkach
3 raz nie przegrają. Dzięki tym porażkom tylko kurs się zwiększył
i więcej można było zarobić. Linia punktowa to w ogóle jakaś kompromitacja buków co widać po ilości w meczu typ z ogromnym✅

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Na dziś

⚽Holandia - Turcja
Typ 1
Kurs 1.40✅
1-0

⚽Argentyna - Brazylia
Obie strzelą?
Typ tak
Kurs 1.65⛔
1-0

AKO 2.30
Stawka 100j
Wygrana 230j
⛔100j

Argentyna nie wejdzie wiec kontrujemy holandie plus do tego Phoenix z NBA i może Hornets. Zaraz coś wybiorę na szybko bo zaraz mecz. Tak dobiore kupony żeby spróbować odrobić straty bo plan zawiódł wczorajszy bo żadko mi się zdarza żeby 2 kupony nie weszły bo zawsze przynajkmniej 1 wchodzi i jest i tak ✅

⚽Holandia-Turcja
Typ 1
Kurs 1.40✅
1-0

????Miami-Phoenix
Over 207.5
Kurs 1.91✅
219

AKO 2.60
Stawka 100j
Wygrana 260j:
✅160J

Muszę zagrać na Orleans nie powinna zdarzyć im się druga porażka pod rząd!!!
????Hornets-Dallas
Typ 1
Kurs 1.50
99-97
:hokej ???? etroit-Blues
Over 0.5 1 tercja
Kurs 1.14
AKO 1.70
Stawka 100j
✅70j

Wygrana 170j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Kilka słów o wczorajszym dniu i nocy.
Jeśli chodzi o dzień to fatalny kompletnie mi nie wyszedł i za to przepraszam ale noc udowodniła że to tylko chwilowy przestój i udało się odrobić. Musze przyznać że troche tez miałem szczęście bo Holandia tylko 1-0 no i nie wpomne o Hornets najważniejsze że mnie nie zawiedli.​

Podsumowanie dnia i nocy
Wkład 400j
Wygrane 420j
✅20j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś
Kupon złożony z 2 typów licze że Warszawa nie zawiedzie i dziś.

Chambery - Nantes 20.30
Typ 1
Kurs 1.15✅
33-27

:siata:Fart Kielce - AZS Politechnika Warszawska 18.00
Typ 2
Kurs 1.30⛔
3-1
Bądź mądry obstawiaj PLS!!!!

AKO 1.50
Stawka 100j
Wygrana 150j
⛔100j

Kontruje jak zawsze po 1 typie nie trafionym
Chambery - Nantes 20.30
Typ 1
Kurs 1.15✅
33-27
( nie wiem czy to ostateczny wynik
bo coś się zamotało na wynikach ale chyba tak)
Stawka 500j
Wygrana 575j
✅75j

To pewniak jakich mało więc stąd taka stawka

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Dzięki za zwrócenie uwagi już poprawiłem po prostu źle wpisałem.
Wielki dzięki za odwiedzenie mojego tematu i komplementy mam nadzieję że utrzymam ciągłość w skuteczności i na tym teraz się skupiam

Zysk od 16.11
✅210j

Kupony nocne

Kupon 1

Kontra Chambery jeszcze jedna

Chambery - Nantes 20.30
Typ 1
Kurs 1.15✅
33-27

????Los Angeles Clippers-indiana Pacers
Typ 2
Kurs 1.22✅
80-107

????Denver Nuggets-Portland Trail Blazers
Typ 2
Kurs 1.73✅
83-86

AKO 2.50
Stawka 100j

Wygrana 250j
✅150j

Kupon 2

:hokej:Tampa Bay Lightning-Philadelphia Flyers
Typ 2
Kurs 1.75⛔ (spadek 0 0.20 w 5 godzin!)
8-7 coś niesamowitego 5-4 po 1 tercji!! Ładna kanonada!

????Phoenix Suns-Orlando Magic
Over 205
Kurs 1.91⛔
89-105

:hokej:Nashville Predators-Montreal Canadiens
Over 0.5 1 tercja
Kurs 1.14⛔
0-0 no i ładna podbitka!!! Na szczęście
to nie jedyny typ z tego kuponu który nie wlazł!!!

AKO 3.80
Stawka 100j
Wygrana 380j
⛔100j

Jeden z moich najgorszych kuponów jeśli nie najgorszy na szczęście zawsze mam 2.

Do góry Bottom