>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

TYPY Pirlo poparte analizą...

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Teraz chyba nie będę grał w piłkę typów 1x2 raczej będę grał under/over bo to bardziej wchodzi ewentualnie że strzeli drożna że obie strzelą itd. Na tym mam większą skuteczność.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
No noc mażenie oby takich jak najwięcej 4 typy i 4 ✅ skuteczność cieszy. Fakt faktem że te typy wybierałem dosyć długo i bardzo analizowałem bardziej niż inne. No ale opłaciło się i jak widać jest piękny✅. Stan konta fajnie się powiększa mam nadzieje że ktoś śledzi temat i czasem coś podbierze bo uważam że czasami coś można podpatrzeć.

Podsumowanie wczorajszy dzień i dzisiejsza noc
Wkład 600j
Zysk 865j
✅ 265j

Stan konta na ten moment 1210j
✅ ten miesiąc 845j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Taki mały kuponik na dziś

:siata:Hypo-Abersbach 17.00
Typ 1
Kurs 1.40✅
3-2

????Machu-Gasquet 19.30
Typ 2
Kurs 1.18✅
1-2

????Wawarinka-Ouanna 21.00
Typ 1
Kurs 1.18✅
2-0

AKO 1.95
Stawka 100j
Wygrana 195j
✅95j

Fajnie kupon wszedł fakt faktem szczęście było
dzisiaj ze mną!!!

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Wstępne typy na noc ale ostrzegam że nie są one jeszcze ostateczne po prostu mam chwilkę czasu żeby podać je wstępnie potem będzie szersza oferta i mogą ulec zmianie.

Kupon 1

????Golden-Toronto
Under 214.5
Kurs 1.91✅
211 punktów

????Boston-Dallas
Under 190.5
Kurs 1.91✅
176 punktów
Miała być mniejsza pewniść!!!
Boston mnie nie zawodzi w tych
underach!!!

AKO 3.65
Stawka 100j
Wygrana 365j

✅265j

Nie miałem czasu i chęci nic zmieniać zostały te typki
może to i lepiej bo Phoenix by mnie zawiodło!!!

Ogólnie dzień wczorajszy i noc marzenie oby tak
dalej a zysk będzie coraz większy

Jeśli chodzi o Boston to już zmniejszyli granice ale i tak under może paść aczkolwiek teraz typ już nie tak pewny jak wczoraj.

Czekam na lepszą ofertę interesuje mnie próg punktowy na Phoenix tu upatruje jakiś typ zależy od tego jaki próg ustalą.

Rozpatruje jeszcze typ na Detroit w NHL.

No nic rozpatrzę się jeszcze może uda mi się ze 2 kupony złożyć z AKO ponad 2 najwyżej damy overy w tercjach na podbitkę

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Fajna passa 5 kuponów na ✅. Mam nadzieję że szybko się nie skończy.

Podsumowanie wczoraj dzień i dziś noc
Wkład 200j
Wygrane 560j
✅360j

Stan konta na ten moment 1575j
Zysk ten miesiąc ✅1205j
Zysk od 6.11 ✅720j
Zysk od 1.11 do 5.11 ✅580j
Zysk 16.10 do 31.10 ✅175j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Taki malutki kuponik zobaczymy co tego będzie.

????Monfilis-Becker 19.30
Typ 1
Kurs 1.18✅
0-2

Minden-HV 19.30
Typ 1
Kurs 1.10✅
35-24

TV-HSV 20.45
Typ 2
Kurs 1.15✅
25-32

AKO 1.45
Stawka 100j
Wygrana 145j
✅45j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Sporo meczy ale jakoś ciężko mi było coś sensownego wybrać albo nie mam dziś chęci i wizji wyników meczy albo po prostu ciężkie mecze do obstawienia. Sam nie wiem. Wybrałem 2 mecze myślę że warte uwagi.

Kupon nocny

Denver-Indiana
Under 209.5
Kurs 1.91⛔
typ ogromny ⛔. Fatalny typ takiego wyniku się nie spodziewałem. Sorki jeśli ktoś przez to przegrał. Odrobię bo dziś jest Milan i serie a.

????Clipers-Orleans
Typ 2
Kurs 1.22✅
82-101

:hokej:Anaheim-Sharcs
Over 0.5 1 tercja
Kurs 1.14✅
1-1

AKO 2.65
Stawka 100j
Wygrana 265j
⛔100j

NA DZIŚ

vs

⚽Milan-Palermo
Typ 1
Kurs 1.50✅
3-1

Przed meczem z Palermo
Piłkarze Serie A wyjdą dziś na ligowe boiska. O godzinie 20:45 na San Siro Milan podejmie Palermo w spotkaniu jedenastej kolejki. Po wyjazdowym zwycięstwie nad Bari rossoneri odzyskali drugą lokatę i z pewnością spróbują pójść za ciosem, by w dobrych nastrojach przystąpić do niedzielnego spotkania derbowego. Goście natomiast przerwali ostatnio serię czterech kolejnych porażek i liczą na to, że to początek pozytywnej passy. W ostatnich latach Palermo było dla Milanu bardzo niewygodnym rywalem, jednak najwięcej kłopotów rosanero sprawiali rossonerim na własnym boisku, podczas gdy 19 z 23 ich ligowych wizyt na San Siro kończyło się po myśli gospodarzy.

Massimiliano Allegri zdążył się już przyzwyczaić, że najwięcej problemów kadrowych dotyczy linii obrony. Do kontuzjowanych Bonery i Oddo dołączył teraz Zambrotta. Wrócili za to Thiago Silva i Antonini. Dzisiejsza prasa sugeruje, że trener da dziś odpocząć Nescie, a przed bramką Abbiatiego straż pełnić będą Thiago i Yepes. Na bokach obrony pole manewru jest dość ograniczone: zagrają Abate i Antonini. Po odpoczynku przeciwko Bari swoje miejsce przed linią defensywy odzyska Pirlo, a wobec wymuszonej pauzy Gattuso za destrukcję odpowiadać będą kapitan Ambrosini oraz Flamini, którego akcje zdają się obecnie stać wyżej niż wracającego po zawieszeniu Boatenga. Zmiany szykują się również w przedniej formacji: fatalne pudła na San Nicola degradują Robinho na ławkę kosztem Pato, a do składu wrócić ma także Ronaldinho, który ustawi się na pozycji trequartisty. Nie brak również głosów, że chwilę wytchnienia może otrzymać Ibrahimovic, a okazję do gry otrzyma Inzaghi, lecz wydaje się, że mimo wszystko Allegri potwierdzi Szweda.

Delio Rossi przyjeżdża na San Siro bez kontuzjowanych Hernandeza i Liveraniego, ale znów ma do dyspozycji Miccolego. Wychowanek Milanu rywalizuje o miejsce w wyjściowej jedenastce z Ilicicem i wydaje się być faworytem do partnerowania Pinilli. Na ich plecami operować ma Pastore, a trzyosobowy blok w środku pola utworzą Migliaccio, Bacinovic i Nocerino. Wątpliwości wzbudza kwestia obsady środka obrony: pewniakiem do gry jest Bovo, a o miejsce u jego boku walczą Munoz i Goian, przy czym większe szanse na grę media dają Argentyńczykowi. Na bokach defensywy zobaczymy Cassaniego i Balzaretti. W bramce gości stanie Sirigu, który jako zdeklarowany interista z pewnością zrobi wszystko, by na 4 dni przed meczem derbowym popsuć humory rossonerim.

Wszystkich kibiców zapraszamy na nasz kanał IRC #milan.pl, gdzie wspólnie z innymi fanami Milanu można będzie śledzić i komentować przebieg spotkania. Zachęcamy również do zapoznania się z historią potyczek Milanu z Palermo.

MILAN - PALERMO:
Bilans meczów ligowych w Mediolanie: 19-2-2; bramki: 56-15.
Przewidywane składy:
Milan: Abbiati; Abate, Yepes, Thiago Silva, Antonini; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Ronaldinho; Pato, Ibrahimovic.
Palermo: Sirigu; Cassani, Munoz, Bovo, Balzaretti; Migliaccio, Bacinovic, Nocerino; Pastore; Pinilla, Miccoli.
Ławki:
Milan: Amelia, Papastathopoulos, Nesta, Boateng, Seedorf, Robinho, Inzaghi.
Palermo: Benussi, Darmian, Goian, Rigoni, Kasami, Ilicic, Maccarone.
Trenerzy:
Milan: Massimiliano Allegri.
Palermo: Delio Rossi.
Kontuzjowani:
Milan: Bonera, Oddo, Zambrotta.
Palermo: Hernandez, Liverani.
Zawieszeni:
Milan: Gattuso.
Palermo: Carrozzieri.
Zagrożeni zawieszeniem:
Milan: Pirlo.
Palermo: Cassani.
Byli gracze:
Milan: Amelia.
Palermo: Darmian, Maccarone, Miccoli.
Sędziuje: Luca Banti z Livorno.

Kupon 1

⚽Milan-Palermo
Typ 1
Kurs 1.50✅
3-1

⚽Chelsea-Fulham
Typ 1
Kurs 1.22✅
1-0

AKO 1.85
Stawka 100j
Wygrana 185j
✅85j

Kupon 2

⚽Lece-Inter
Under 2.5
Kurs 1.70✅
1-1

⚽Catania-Udine
Under 2.5
Kurs 1.60✅
1-0

⚽Wigan-Liverpool
Typ 2
Kurs 1.70⛔
1-1

AKO 4.65
Stawka 100j
Wygrana 465j
⛔100j

Jeśli chodzi o Undery w Serie a to Inter ostatnio gra piach tylko etoo ich ratuje więc spodziewam się Underu tak jak w przypadku Udine. Liverpool głodny zwycięstw na fali powinni dać rade a kurs świetny Chelsea teoretycznie pewniak na podbitke.

Palermo pokonane, Milan liderem

Zwycięstwem 3:1 zakończył się dla Milanu dzisiejszy mecz z Palermo.
Prowadzenie dla rossonerich zdobył w 19&#39; Pato. Goście wyrównali w 63&#39; po strzale Bacinovica. W 77&#39; Milan ponownie objął prowadzenie, kiedy Ibrahimovic wykorzystał rzut karny, a sześć minut później wynik ustalił Robinho. Rossoneri wykorzystali potknięcie Lazio i usadowili się na fotelu lidera Serie A.

Mecz rozpoczął się dość spokojnie, a oba zespoły badały się wzajemnie. Pierwsi zaatakowali rossoneri, kiedy w 11&#39; Flamini podał do Ibrahimovica, który próbował strzelać z półobrotu. Minutę później z woleja uderzał Boateng, ale piłka przeszła obok bramki. W 16&#39; goście protestowali po interwencji Thiago Silvy w polu karnym, ale Banti nie dopatrzył się faulu na Pinilli. Trzy minuty później Milan już prowadził: Seedorf dośrodkował z rzutu rożnego, a Pato uderzył głową i piłka wpadła do siatki. Po utracie gola Palermo starało się odpowiedzieć, ale choć prowadziło grę, nie zdołało stworzyć naprawdę groźnych sytuacji.

Po przerwie znów zaatakowali goście i już w pierwszej akcji bliski wyrównania był Pastore. Napór Palermo został wynagrodzony w 63&#39;, kiedy Bacinovic uderzył zza pola karnego, a Abbiati nie zareagował i odprowadził piłkę wzrokiem do bramki. Minutę później podwójny pech Milanu: Munoz sfaulował rozpędzonego Pato w polu karnym, ale sędzia kazał grać dalej, a do tego Brazylijczyk doznał kontuzji. Allegri wprowadził Inzaghiego. W 69&#39; przed wielką okazją stanął Seedorf, który najpierw trafił w słupek, a potem niecelnie dobijał głową. W 75&#39; kolejna kontrowersja w polu karnym: Banti uznał, że nie było faulu na Zlatanie. Minutę później sędzia z Livorno wskazał jednak na &quot;wapno&quot;, kiedy Sirigu przewrócił szarżującego Ambrosiniego. Do piłki podszedł Ibrahimovic i Milan znów prowadził. Pech jednak nie opuścił rossonerich, bo zaraz potem z powodu kontuzji zejść musiał Inzaghi, za którego na murawie zameldował się Robinho. W 83&#39; właśnie Brazylijczyk podwyższył na 3:1, kiedy Ibra wystawił mu piłkę po pięknej szarży lewą stroną. W końcówce Binho miał jeszcze jedną szansę, ale w sytuacji dwóch na bramkarza nie zdołał ani strzelić, ani skutecznie odegrać do Ibry.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
No słabo spodziewałem się czegoś więcej po LIverpoolu a mogł być taki piękny kupon. Szkoda trzeba to w nocy wyrównac.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Kupony nocne

Kupon 1

????Orlando-Utah
Typ 1
Kurs 1.11⛔

????Charlot-Toronto
Under 193
Kurs 1.91⛔

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
⛔100j

Kupon 2

????Knicks-Golden
Under 219.5
Kurs 1.91⛔

:hokej:Florida-Toronto
Over 0.5 1 tercja
Kurs 1.14✅

AKO 2.20
Stawka 100j
Wygrana 220j
⛔100j

Było ładnie kilka ładnych kuponów pod rząd weszło a teraz trochę sinusoida w drugą stronę. Musze to poprawić może już dziś??? zobaczymy. mam nadzieję. Ostatnio wybierałem złe typy z NBA wydawały mi się najpewniejsze a nie wchodziły w przeciwieństwie do inny teoretycznie bardziej pewniejszych.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
vs

⚽Parma-Sampdoria
Under 2.5
Kurs 1.53
Stawka 100j
Wygrana 153j✅
1-0
✅53j

ciekawe co teraz sobie myślą ci co stawiali na Sampe.
Wiedziałem żeby nie ryzykować bo ta Parma za wszelką cenę będzie chciała się odbić od dna.
Under 0.5 1 połowa
Kurs 2.45
Stawka 200j
Wygrana 490j✅
0-0
✅290j ????

Pięknie sam jestem dumnny z tego typu!!!! Jeszcze tylko ten underek musi się utrzymać po przerwie i będzie pięknie!!!

Na odrobienie strat typ jak znalazł. Dlaczego bez goli do przerwy??? Popatrzcie na wczorajsze wyniki Calcio do przerwy!!!
W spotkaniu kończącym 11. Kolejkę Serie A zamykająca tabelę Parma gościła będzie na własnym terenie Sampdorię. Dla obu ekip jest to niezwykle ważny mecz.
Gospodarze od początku sezonu prezentują się słabo i dla nich ewentualne zwycięstwo pozwoliłoby opuścić ostatnia lokatę w tabeli. Z kolei goście mierzą w tym sezonie wysoko, a forma ostatnich tygodni stabilna nie jest. Konieczna jest pogoń za czołówką, która regularnie zwiększa dystans.
Bukmacherzy nie decydują się na wskazanie faworyta, choć nieco więcej szans, głównie z racji własnego boiska, wydają się mieć gospodarze (2.30). Generalnie jednak wszystko wskazuje na to, że czeka nas wyrównany i pełen walki mecz.
Parma od początku sezonu bardzo poważnie zawodzi. Po dziesięciu kolejkach zdołała zgromadzić zaledwie osiem punktów, co jest wynikiem wręcz fatalnym. Na ten moment zatem wyrasta na głównego kandydata do degradacji. Przed jedenastą kolejkę wyprzedzała ostatnie Bari tylko lepszym bilansem bramkowym, teraz jednak, po remisie dotychczasowego outsidera sama zajęła jego miejsce. Konieczne jest zatem w końcu odniesienie zwycięstwa, tylko bowiem ono pozwoli na poprawę sytuacji.
Nie będzie to jednak łatwe. Z jednej strony Sampdoria to jednak drużyna z mocnym składem, z drugiej Parma nie potrafi poprawić jakości swojej gry. Gospodarze do tej pory wygrali zaledwie raz, na inaugurację sezonu z Brescią 2:0. W kolejnych dziewięciu meczach ani razu nie powtórzyli tego wyczynu. W ostatnim czasie wprawdzie udawało się często remisować, jednak po trzech kolejnych podziałach punktów ( Cesena, Roma, Chievo) przyszła kolejna porażka, tym razem przed kilkoma dniami z Napoli 0:2. Trudno więc mówić o szczególnej poprawie formy. Na własnym terenie gospodarze przegrali do tej pory tylko jedno spotkanie (1:3:1) i mimo tego, że nieczęsto wygrywają, to o komplet punktów na ich terenie jest bardzo trudno. Sytuacja kadrowa przed czwartkowym pojedynkiem doskonała nie jest. Na boisku nie zobaczymy takich graczy jak Giovinco, Galoppa oraz Paloscchi.
Sampdoria również w ostatnim czasie zawodzi. Drużyna, która występuje w Lidze Europy, a niewiele brakowało znalazła by się w bardziej elitarnej Lidze Mistrzów, na ten moment zajmuje siódmą pozycję. Problemem nie są porażki, tych bowiem było niewiele. Goście bowiem tylko w tych sezonie schodzili pokonani. Największym problemem jest jednak brak zwycięstw – w dziesięciu spotkaniach ta sztuka udała się tylko trzykrotnie. Najczęściej zatem drużyna po prostu dzieli się punktami (3:6:1).
W ostatnim czasie forma szczególnie się nie zmieniła. Na przemian Samdoria wygrywa i remisuje. Po zwycięstwie nad Fiorentiną 2:1, przyszedł podział punktów z Interem (1:1). Wówczas wydawało się, że drużyna jest na fali wznoszącej i częściej będzie wygrywała. Faktycznie miało to miejsce w kolejnej serii spotkań, kiedy to po bramce w doliczonym czasie gry udało się pokonać Cesenę 1:0. W tym kontekście sporym zawodem była potyczka z niżej notowaną Catanią, która zakończyła się zaledwie podziałem punktów (0:0). Trudno tak naprawdę po tych rezultatach ocenić formę drużyny. Na pewno kadrowo jest jedną z ciekawszych, ponadto potrafi rozegrać świetne spotkanie, jak choćby wyjazdowy remis z Interem, jednak jest w stanie zagrać fatalnie w ataku i zremisować z niżej notowanym rywalem. Można zapytać jakie oblicze tego teamu zobaczymy w czwartek ?
Bardzo dobra wiadomością jest fakt, iż praktycznie nie ma większych absencji. Zobaczymy więc praktycznie najmocniejszy skład zespołu.
Statystyki wzajemnych spotkań z ostatnich lat nie są zbyt pomocne w ustaleniu faworyta. W ubiegłym sezonie na własnym terenie górą była Parma 1:0. Przed kilkoma laty dwukrotnie triumfowała tutaj jednak ekipa gości. Na ten moment znacznie lepiej wygląda gra przyjezdnych, to oni mają na swoim koncie tylko jedną porażkę. Z kolei Parma gra fatalnie w ofensywie i jak do tej pory tylko raz triumfowała. Atut własnego boiska może okazać się w tym pojedynku jednak niezwykle istotny. Zapowiada się mecz pełen walki, w którym szanse obu ekip można ocenić równo.

Podsumowanie
Wkład 500j
Zysk 640j
✅140j

Mimo tak fatalnej nocy to dzień bardzo udany. Sampdoria mnie nie zawiodła i pozwoliła sporo wygrać. Wyszedłem na spory ✅ i z tego się ciesze.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Listopad
6.11-10.11 Bez kuponów dzisiejszych nocnych i dziennych to już następny okres.
Kupony podane: 15
Kupony trafione: 8
Skuteczność: 55%
Typy podane: 40
Typy trafione: 33
Skuteczność: 83%
Stawka: 1400j
Wygrane: 2050j
Yield: 45%

Bilans:✅650j

Okres bardzo dobry ale szkoda bo mogło być dużo lepiej trochę zepsułem ostatniego dnia a szkoda. Ten okres od 11 na razie fatalnie nic nie wlazło ale spokojnie jeszcze dzisiejsze typy i może to odrobię.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Kupon nocny na razie wstępny

????Lakers-Denver
Typ 1
Kurs 1.53⛔
118-112

:hokej ???? etroit-Edmonton
Over 0.5 1 tercja
Kurs 1.14✅
3-0

:hokej:Washington-Tampa
Over 0.5 1 tercja
Kurs 1.09✅
0-1

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j

⛔100j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Kupony nocne

Kupon 1

????Sacramento-Phoenix
Over 215.5
Kurs 1.91⛔
103-89

????Detroit-Clippers
Under 190
Kurs 1.91⛔
103-103

AKO 365
Stawka 100j
Wygrana 365j
⛔100j

Kupon 2

????Toronto-Orlando
Over 199.5
Kurs 1.91✅
110-106

????Philadelphia-Dallas
Typ 2
Kurs 1.18✅
90-99

:hokej:Colorado-Columbus
Over 0.5 1 tercja
Kurs 1.14✅
1-1

AKO 2.60
Stawka 100j
Wygrana 260j
✅160j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Przez przypadek usunąłem typy zaraz wpisze to jeszcze raz.

Kupon 1

⚽Mastrich-Almere
Typ 1
Kurs 1.55
Stawka 100j
Wygrana 155j✅
2-1
✅55j

Kupon 2

⚽Wilem-Graafschab
Typ 1 DNB
Kurs 1.90
Stawka 200j
Wygrana 380j✅⛔
ANULOWANY

Kupon 3

Zagłebie-Wisła
Typ 2
Kurs 1.35✅
25-33

Rimbo-Tumba
Typ 2
Kurs 1.30✅
30-37

VfL Potsdam - VfL Edewecht
Typ 1
Kurs 1.10✅
27-26

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
✅100j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Podsumowanie wczorajszy dzień i dzisiejsza noc
Wkład 400j
Zysk 515j
✅115j
10.11-Dziś ✅260j
6.11-10.11✅650j
1.11-5.11✅580j
Pazdziernik✅175j
Ten miesiąc✅1490j
Ogółem✅1665j

Stan konta na ten moment 1865j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś
Kupon 1
⚽Ergotelis-Olimpiakos 16.15
Typ 2
Kurs 1.50✅⛔
ANULOWANY

TV Emsdetten - GWD Minden 19.15
Typ 2
Kurs 1.35⛔
TV 1893 Neuhausen - HC Erlangen 20.00
Typ 1
Kurs 1.15⛔

AKO 2.35
Stawka 100j
Wygrana 235j
⛔100j

Kupon 2
⚽St. Johnson-Heart 16.00
Typ 2
Kurs 2.35✅
0-2

HIFK-SIFK 14.00
Typ 2
Kurs 1.25✅
26-35

JURI Union Leoben - UHK Krems 19.00
Typ 2
Kurs 1.15✅
28-34

AKO 3.65
Stawka 100j
Wygrana 365j
✅265j

Kupon 3
⚽Hartlepol-Brighton 16.00
Typ 2
Kurs 2.05⛔
3-1

KH Koprivnice - HC Cement Hranice 18.00
Typ 2
Kurs 1.35⛔
28-27

IF Guif Eskilstuna - Alingsås HK 17.00
Typ 1
Kurs 1.25✅
28-22

AKO 3.20
Stawka 100j
Wygrana 320j
⛔100J

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Tyle na dziś na każdy kupon typ na piłkę nożną dalsze typy teoretycznie na poprawę kursu.
Ten kupon ma być pewny. Musi wejść dlatego stawka większa!!!

Kupon 4
:siata:Hurrikaani - MuurLe 16.00
Typ 1
Kurs 1.75✅
3-1

:siata:VC Jerich International - VCA Hypo Niederösterreich 19.00
Typ 2
Kurs 1.20✅
0-3

:siata:FL Saint-Quentin VB - Tours VB 20.00
Typ 2
Kurs 1.25✅
1-3
Był błąd w typie napisałem 1 zamiast 2 ale po kursie można było poznać że typem było 2.

AKO 2.65
Stawka 200j
Wygrana 530j
✅330J

Do góry Bottom