Dziś gram ultra AKO. Stawiam na zdecydowanych faworytów oraz na over bramkowy w derbach Londynu.
Jeśli chodzi o mecz Crystal Palace - Arsenal to tutaj sprawa dla mnie jest prosta. Nie upatruję tutaj wygranej, którejś z drużyn bo wiemy, że Kanonierzy muszą mieć dobry dzień żeby wygrać, a takie mecze lubią właśnie przegrywać. Jedyne czego dziś możemy być pewni to, że padną bramki jak to zwykle bywa w spotkaniach Arsenalu. Dodatkowego smaczku dodaje fakt, że są to derby i w takich meczach nie raz działy się różne nieprzewidywalne rzeczy. Ja stawiam na skromny over 1,5 bramki choć spodziewam się dużo większej ilości bramek. Crystal Palace od momentu przejęcia władzy nad zespołem przez Alana Pardew, zaczęły grać o niebo lepiej i dziś liczę także na ich dobry występ. Rzecz jasna, że najbardziej liczę na Arsenal bo jak się dobrze postarają to oni sami pokryją ten over i to w krótkim czasie.
Do ako dorzucam mecz lidera angielskiej
Premier League czyli Chelsea FC. The Blues grają dziś z Burnley zespołem zajmującym przedostatnie miejsce w tabeli. Goście grają źle, co widać po samej tabeli. Oczywiście potrafili postawić się wielu zespołom, ale dziś nie wróżę im zbyt dobrze. Przyjeżdżają na Stamford Bridge gdzie nikomu nie jest łatwo. Gospodarze tuż po meczu w Lidze Mistrzów, po którym mogą czuć mały niedosyt bo przecież nie wygrali, a oni mają to we krwi. Nie będę opisywał jakie atuty posiada Chelsea bo po co to powtarzać co tydzień. Dziś widzę wysoką wygraną The Blues.
Ako uzupełnia typ na Atletico Madryt. Mecz na stadionie Atletico, do składu wracają kluczowi gracze. Mecz przeciwko słabemu średniakowi z Almerii. Atletico podrażnione porażką w ostatniej kolejce. Wydaje mi się, że tyle twardych i niepodważalnych faktów wystarczy aby zagrać na wygraną Atletico.
AKO 1,81
Stawka:
40 PLN
EW:
72,40 PLN
Betclic