#7 ???? NBA
Philadelphia 76ers - Toronto Raptors
Wynik meczu: Philadelphia 76ers +9,0 1,90
Kolejny już raz próbuję plusowe handi na 76ers. Szkoda, że akurat w meczu z magikami z Washington'u nie zagrałem na Philadelphie. Postanowiłem, że zacznę stawiać tak jak mówi mi przeczucie i jak na razie dobrze to wychodzi.
Z mojego punktu widzenia jutrzejszy mecz zapowiada wbrew pozorom na wyrównane spotkanie. Raptors zagrają bez Lowrego co jest moim zdaniem dość dużym osłabieniem. Philadelphia u siebie na pewno będzie chciała powalczyć i jeśli było stać ich na wygraną z Wizzards to dlaczego nie miało by stać się podobnie z gośćmi z Toronto? Wiem wiem, powiecie zaraz, że Wizzards są w tym momencie cieniami samych siebie, ale jest to nadal klasowa ekipa. Nie można przejść obojętnie obok tego co w ostatnich meczach dzieje się z Raptors. Notują oni bardzo słabą serie spotkań, aż 5 porażek z rzędu, większość to przegrane małą ilością punktów. Oczywiście nie mówię tutaj, że 76ers wygrają to spotkanie chodź szanse na takowy wynik widzę co raz większe. Liczę jednak na wyrównany mecz, ponieważ wierzę, że Philadelphia zagra to co może zagrać najlepszego.
Stawka: 20 PLN
EW: 38,18 PLN
Bet365