Na ruletce wygrałem znów 1 zł, zgodnie ze swoją taktyką i planem no i za 1,47 zł taki dubel na dzisiaj puściłem.
Werder walczy o utrzymanie Eintracht z kolei o puchary. Lepszym zespołem w tym sezonie bez wątpienia są goście ale tak jak wczoraj w meczu niższej ligi niemieckiej uważam, że atut własnego boiska niweluje tę stratę i jest duża szansa tutaj na remis. Mecz z pewnością będzie bardzo zacięty i taki scenariusz jest tutaj możliwy.
Jeżeli chodzi o mecz Bordeaux - Nancy no to tutaj o zagraniu na gości zadecydowało to, że Nancy w ostatnim okresie gra dobrze i udało im się wydostać ze strefy spadkowej i teraz nie wolno im spocząć na laurach jeżeli chcą się utrzymać. Bordeaux spadek nie grozi a na zajęcie miejsca pucharowego w lidze też nie mają szans. Istotnym faktem może być to, że Bordeaux już we wtorek gra w pucharze Francji z Troyes. Jeżeli gospodarze tego meczu chcą w przyszłym sezonie grać w Lidze Europejskiej no to muszą zrobić wszystko aby zdobyć
puchar Francji więc liczę na to, że to dzisiejsze spotkanie odpuszczą i zagrają głębokie rezerwy zespołu. Zobaczymy po końcowym gwizdku czy moje przypuszczenia się sprawdzą ale myślę, że po takim kursie warto dać na Nancy bo jest duże prawdopodobieństwo, że Bordeaux dzisiejsze spotkanie zwyczajnie oleje

Zobaczymy