>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy od WrogaPublicznego

W 10

wrogpubliczny

Użytkownik

Kolejny dzień i wygrana 1 zł na ruletce no i tradycyjnie za to puszczam zakład sportowy. Na dzisiaj gram dubla wariata-świra ???? zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

W 10

wrogpubliczny

Użytkownik

Na dzisiaj taki tripel
W meczu Świtu z Concordią spodziewam się nudnego bezbramkowego meczu.
W finale LE spodziewam się z kolei bardzo ciekawego meczu ???? i myślę, że wszystko rozstrzygnie się w dogrywce lub karnych. Według mnie w regulaminowym czasie gry będzie 1-1 lub 2-2
Corinthians mocniejsze kadrowo i u siebie przed własną publicznością powinno ograć Boca Juniors.

W 10

wrogpubliczny

Użytkownik

No nie źle wybrałem, wszystko inne nad czym myślałem powchodziło. USA i Szwajcaria w hokeja a takie piękne kursy, Bodo Glimt, Sandefjord i Cercle Brugge i to jedno tu zawaliło dlaczego akurat ten 1 źle musiałem dobrać do kuponu haha zawsze jest później to gdybanie ;) no nic trudno jutro jedziemy dalej ????

W 10

wrogpubliczny

Użytkownik

Dziś nie mam za dużo czasu bo zaraz muszę wychodzić i wracam dopiero wieczorem ale 1 zł na ruletce wygrałem i za to taki kupon puściłem ???? Myślę, że warto dziś grać na Orleans, które ma szansę jeszcze na awans. Luzenac wprawdzie walczy o wydostanie się ze strefy spadkowej ale dzisiaj zagra dość poważnie osłabione więc goście powinni zgarnąć 3 punkty ;)

W 10

wrogpubliczny

Użytkownik

Niestety Tychy szybko zawaliły kupon no chyba że w kilka minut strzelą jeszcze 2 gole :razz: więc jeszcze taki kupon na dzisiaj ???? 2 zł wygrane na ruletce

Do góry Bottom