Kupon #2
Rosenborg - Crusaders / 1 + over 1.5
Legia - Ordabasy / 1
Man City - Arsenal /
1
@3.41 - 4j totalbet
Nie chce mi się wierzyć, że Rosenborg nie awansuje dalej, nawet jeśli chodzi tylko o LKE. To znacznie lepsza drużyna niż Crusaders. Choćby sama wartość całego zespołu z Irlandii Północnej jest mniejsza niż najdroższy zawodnik norwerskiego zespołu. Wynik na wyjeździe (2-2) to po prostu słabszy mecz, wygrywali już 1-2 aby dać sobie wbić samobója. Mają to szczęście, że rewanż grają u siebie, bo powinni awansować na spokojnie, a nie chce mi się wierzyć, że będą grać tylko na 1-0 i "drżeć" do samego końca spotkania czy dowiozą czy nie. Uważam, że będą chcieli jak najszybciej wbić 2-3 gole aby na spokojnie potem kontrolować przebieg spotkania.
Podobnie może być z Legią, dla której wygrana dziś to mus, a nie jak w przypadku Lecha czy Pogoni powinność. Zespół z Warszawy zremisował na wyjeździe, i podobnie jak Rosenborg mają to szczęście, że grają rewanż u siebie i spokojnie stać ich na odwrócenie losów tego dwumeczu i przechylenie szali awansu na swoją korzyść. Legioniści to znacznie lepsza drużyna od Kazachów i małe bo małe, ale jednak doświadczenie pucharowe też ma większe niż rywale. Trybuny też na pewno pomogą w dzisiejszym spotkaniu, więc spodziewam się dość pewnego spotkania w wykonaniu Legionistów i awansu do kolejnej rundy.
Mecz City z Arsenalem jest dopiero w niedzielę, ale kupon grany był wczoraj wieczorem bo kursy pewnie polecą i tak. Arsenal nie ma najlepszego okresu przedsezonowego. Grają w kratkę i przeplatają lepsze mecze z gorszymi, Rice widać, że potrzebuje jeszcze czasu, Jesus wypadł na kilka tygodni przez uraz, a w City póki wszystko funkcjonuje jak należy. Wiadomo, że to tylko "puchar towarzyski" ale przy kursie 1.8 na City, to chyba grzech tego nie pograć. Zwłaszcza po tym co widziałem we wczorajszym sparingu z Monaco. Kanonierzy dochodzili do sporej ilości sytuacji, ale brakowało wykończenia, a to z pewnością będzie domeną Haalanda i spółki. Ponadto Arsenal po prostu nie potrafi grać z Manchesterem City i dostaje w palnik wszystko jak leci, poza jednym pucharowym spotkaniem 3 lata temu. Nie jest to dobry prognostyk przed niedzielą, dlatego ja pograłem w stronę City, bo wydaje mi się, że do niedzieli kurs jeszcze spadnie do 1.6 jeśli nie niżej.
Oprócz powyższego jeszcze tasiemka:
Kupon #3
Tobol - Basel / Tobol strzeli
Pogoń - Linfield / 1 + więcej rogów
Drita - Pilzno / 2
Hammarby - Twente / Hammarby strzeli
Vitoria - Celje / 1X + over 2.5
Legia - Ordabasy / Over 2.5
@16,38 - 1j iforbet