>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Typy na propsie by Doby

dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Kupon #10
Kostyuk - Badosa / 2
Musetti - Hurkacz / Over 3.5
Linette - Bencic / 2

@3.40 - 4j Unibet

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
1688903804972.png 1688903819193.png

Wczoraj oczywiście człowiek nie podał to weszło :D No cóż, spróbujemy lekko dzisiaj.

Kupon #11
Malmo - Mjallby / 1
Włochy U19 - Polska U19 / 1

@1.92 - 5j Unibet

Kupon #12

Siafulin - Shapovalov / 2
Rublev - Bublik / Over 3.5
@2.32 - 4j Unibet

Heh no klasycznie, po takim świetnym początku Wimbledon kompletnie nie idzie i aktualny bilans to -3,36j. a budżet 96,64j
Na dodatek pograłem dziś Over 3.5 u Dimy z Rune i Alcaraza grubiej aby odbić straty i mam nadzieję, że wejdzie to odbiję z nawiązką ale no w temacie niestety nadal minus :D
No cóż postaramy się coś ugrać na eliminacjach :)

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Kupon #13
Świątek - Svitolina / 2 (+6,5)
Żalgiris - Struga / 1 🤬
Hamrun - Maccabi / 2
@3.01 - 4j totalbet

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Kupon #15
Svitolina - Vondrousova / 1 (+1.5s)
Alcaraz - Medvedev / Over 3.5

@2.25 - 4j Unibet

Kupon #16

Domzale - Balzan / 1
Zilina - Levadia / 1X + over 1.5
Dunajstra Streda - Dila Gori / 1X + over 1.5

@2.78 - 5j Unibet

Kupon #17

Nurnberg - Arsenal / Arsenal over 2.5 gola
Zilina - Levadia / Over 2.5
@3.59 - 3j Unibet

Aktualny budżet 78,64j

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Ostatnia próba przed jakimś graniem większym. Widać, że to granie w lipcu jednak trochę na siłę. Jeśli minus to odpust.

Kupon #18
Vondrousova - Jabeur / 2
Raków - Legia / X2 + Legia gol

@2.20 - 4j Unibet

Statystyki Lipiec:

Kupony : 15
Kupony : 3
Kupony : 0
Budżet początkowy: 100j
Budżet obecny: 74,64j
Zysk/Strata: 25,36j

Absolutnie tragiczny miesiąc, można było nic nie tykać :D

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Co prawda miałem nic nie wrzucać już, ale just 4fun LM - nie liczę do statystyk

Dinamo Z - Astana / 1
Żalgiris - Galatasaray / 2
Servette - Genk / over 1.5
@2.84 - 4j niewiarygodne XD

Breidablik - Kopenhaga / BTS
Raków - Astana / Raków wygra dowolną połowę
HJK - Molde / over 1.5
@3.92 - 6j

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Właśnie doświadczam swojej najdłuższej czerwonej serii w życiu, no ale każdy takowe ma. Dlatego dobrze że przestałem liczyć i do sierpnia gram tylko 4fun.
Na dziś mam tasiemkę bez ryzyka, którą akurat może uda się podbudować staty. To jedyny kupon, który wliczę, od 2 tygodni, bo jak nazwa wskazuje - jest to zakład bez ryzyka na fortunie, a może pomóc odbudować staty.

Kupon #19 - BEZ RYZYKA
Bodo Glimt - Bohemians / 1
Ferencvarosz - Shamrock / 1
Maccabi - Petrocub / 1

PAOK - Beitar / 1
Lech - Kauno Żalgiris / Lech over 1.5 gola
Basel - Tobol / 1 + over 1.5
Besiktas - Tirana / 1 + over 1.5
@8,1 - 4j eFortuna

Jak to bywa z tasiemkami, no nie udało się :D

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
1690797967965.png

W końcu nastąpiło przełamanie i weszło maxi. Liczę, że w pozostałej części sezonu odrobimy minus z lipca, a i jeszcze wyjdziemy na .
Lipiec: 25,36j.

Budżet na Sierpień: 100j

Otrzymane punkty reputacji: +934
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Zaczynamy grę w sierpniu :)

Kupon #1
Hacken- Klavsik / 1 + over 1.5
Karabach - Raków /
Karabach wygra dow. połowę
Molde - HJK / Molde over 1.5 gola
Gent - Servette /
1X + over 1.5
@4.30 - 1j totalbet

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Kupon #2
Rosenborg - Crusaders / 1 + over 1.5 :mad:
Legia - Ordabasy / 1
Man City - Arsenal / 1
@3.41 - 4j totalbet

Nie chce mi się wierzyć, że Rosenborg nie awansuje dalej, nawet jeśli chodzi tylko o LKE. To znacznie lepsza drużyna niż Crusaders. Choćby sama wartość całego zespołu z Irlandii Północnej jest mniejsza niż najdroższy zawodnik norwerskiego zespołu. Wynik na wyjeździe (2-2) to po prostu słabszy mecz, wygrywali już 1-2 aby dać sobie wbić samobója. Mają to szczęście, że rewanż grają u siebie, bo powinni awansować na spokojnie, a nie chce mi się wierzyć, że będą grać tylko na 1-0 i "drżeć" do samego końca spotkania czy dowiozą czy nie. Uważam, że będą chcieli jak najszybciej wbić 2-3 gole aby na spokojnie potem kontrolować przebieg spotkania.
Podobnie może być z Legią, dla której wygrana dziś to mus, a nie jak w przypadku Lecha czy Pogoni powinność. Zespół z Warszawy zremisował na wyjeździe, i podobnie jak Rosenborg mają to szczęście, że grają rewanż u siebie i spokojnie stać ich na odwrócenie losów tego dwumeczu i przechylenie szali awansu na swoją korzyść. Legioniści to znacznie lepsza drużyna od Kazachów i małe bo małe, ale jednak doświadczenie pucharowe też ma większe niż rywale. Trybuny też na pewno pomogą w dzisiejszym spotkaniu, więc spodziewam się dość pewnego spotkania w wykonaniu Legionistów i awansu do kolejnej rundy.
Mecz City z Arsenalem jest dopiero w niedzielę, ale kupon grany był wczoraj wieczorem bo kursy pewnie polecą i tak. Arsenal nie ma najlepszego okresu przedsezonowego. Grają w kratkę i przeplatają lepsze mecze z gorszymi, Rice widać, że potrzebuje jeszcze czasu, Jesus wypadł na kilka tygodni przez uraz, a w City póki wszystko funkcjonuje jak należy. Wiadomo, że to tylko "puchar towarzyski" ale przy kursie 1.8 na City, to chyba grzech tego nie pograć. Zwłaszcza po tym co widziałem we wczorajszym sparingu z Monaco. Kanonierzy dochodzili do sporej ilości sytuacji, ale brakowało wykończenia, a to z pewnością będzie domeną Haalanda i spółki. Ponadto Arsenal po prostu nie potrafi grać z Manchesterem City i dostaje w palnik wszystko jak leci, poza jednym pucharowym spotkaniem 3 lata temu. Nie jest to dobry prognostyk przed niedzielą, dlatego ja pograłem w stronę City, bo wydaje mi się, że do niedzieli kurs jeszcze spadnie do 1.6 jeśli nie niżej.

Oprócz powyższego jeszcze tasiemka:

Kupon #3
Tobol - Basel / Tobol strzeli
Pogoń - Linfield / 1 + więcej rogów
Drita - Pilzno / 2
Hammarby - Twente / Hammarby strzeli

Vitoria - Celje / 1X + over 2.5
Legia - Ordabasy / Over 2.5
@16,38 - 1j iforbet :cry:

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Kupon #4
Wisła - Stal / 1
Leicester - Coventry / 1
Man City - Arsenal / 1X + over 1.5

@2.95 - 5j Unibet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +690
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Kupon #5
Nie zdążyłem wrzucić wcześniej bo grałem też na live Leicester 1X + over 1.5 po 1.7 ale że live to nie w porządku byłoby dodać więc dodaje to co mi zostało.

Man City - Arsenal / 1X + over 1.5 + over 6.5 RR
@1.88 - 4j Unibet 3.52j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +937
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Kupon #6
Raków - Aris / 1
PSV - Sturm Graz / 1
Gent - Pogoń / 1

@3.28 - 4.5j Unibet 10,26j

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Kupon #7
Ljubljana - Galatasaray / Galata gol + over 7.5 RR
Raków - Aris / BTS + over 7.5 RR

@4.10 - 1j Unibet 3,1j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +937
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Zobaczymy czy pójdziemy za ciosem i dzisiaj. Dodatkowo na Unibet dostałem Darmowy Zakład za 50 zł jeśli w nadchodzący weekend zagram Betbuildera gdzie kurs na każde spotkanie stworzone w takim BetBuilderze będzie miało kurs 2.00 lub więcej więc fajna oferta z której skorzystam dopiero na ligi. Dziś lekko.

Kupon #9
Karabach - HJK / 1
Slavia - Dnipro / 1

Legia - Austria W. / 1
Lech - Spartak / 1 + over 7.5 RR
@6.82 - 2j Unibet no i niepotrzebnie człowiek tę Legię dobrał, pierwotnie miało iść bez nich :D

Zarówno Karabach jak i Slavia są dużo mocniejszymi zespołami od swoich rywali a mając rewanż na wyjeździe powinny sobie zrobić dziś choć minimalną zaliczkę aby awansować do kolejnej rundy. O ile w przypadku naszych sąsiadów, którzy dopiero zaczynają rywalizację w pucharach Karabach ma już za sobą kilka pucharowych spotkań. Raków jednak wyrzucił ich z eliminacji do Ligi Mistrzów, będą zatem musieli walczyć chociaż o Ligę Europy. Fińskie zespoły na wyjazdach nie brylują, zwłaszcza, że to totalnie inny klimat i podróż też dość daleka bo niespełna 3000km. Karabach jest dużo mocniejszy u siebie i liczę, że wezmą wygraną w łatwy i przyjemny sposób. Podobnie Slavia, która zmierzy się z ukraińskim Dnipro-1. U siebie również są mocni, o czym świadczy fakt, że nie przegrali na własnym obiekcie aż od października ubiegłego roku. Dnipro w swojej lidze na wyjazdach nie punktuje najgorzej ale gdy przyjdzie się jej mierzyć z lepszymi rywalami, albo na arenie europejskiej to wyniki zdecydowanie są niższe niż te ze słabszymi ekipami, a Slavia to kiepskich ekip z pewnością nie należy. Możemy tu tylko przytoczyć, że w LM nie tak dawno przysporzyła niemałych problemów Barcelonie czy Interowi, własnie na własnym obiekcie.
Co do Legii i Lecha, to polskie zespoły mają stosunkowo łatwych rywali obecnie. Wiadomo, Legia trochę trudniejszy rywal, ale mimo wszystko obowiązek to wygrać i poprawić - i tak już coraz lepszy od lat - ranking. Warszawiacy u siebie są naprawdę mocni + trybuny robią piekło i z pewnością pomagają piłkarzom. Podobnie w Poznaniu. Do Lecha dodaję tylko rogi, bo linia naprawdę niska, a biorąc pod uwagę, że w ostatnich spotkaniach Lecha było 14/11 (LKE)/6/13(LKE)/5 rogów, a Trnavy 11/8 (LKE)/12/11(LKE) to sądze, że linia nie jest za wysoka i te 8 spokojnie powinno wpaść. Zwłaszcza, że właśnie w meczach pucharowych ta linia była pokrywana zwykle z nawiązką, a te 8 rogów to Spartak nabił sam z Audą. Czysty Lech po 1.32 to średni biznes, ale boost z rogami do 2.12 to już wg mnie bardzo kusząca propozycja.

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Nie zdązyłem tu wrzucić kuponu który grałem na promocji Fortuny, gra za 30 zł i placą 10 zł za każdy korner. Kupon co prawda na minus, ale 110 zł w punktach dojdzie na Fortunie. Do wyniku oczywiście tego nie liczę, ale budżet mimowolnie się powiększył :)

dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Kupon #10
Burnley - Man City / City over 1.5 gola + więcej RR
Sevilla - Valencia / 1X + over 1.5
@3.01 - 4j Unibet ile pecha jeszcze... 88'

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Kupon do promocji Unibet aby dostać darmowy zakład na BetBuilder 50 zł.

Kupon #11
Newcastle - Aston Villa / BTS + AV 2.5 celnego strzału
Bilbao - Real / BTS + over 3.5 ŻK
@4.14 - 10j Unibet

Parę słów o Newcastle:

Co do Realu, to też upatruję BTS zwłaszcza po kontuzji Kurtuła. Bilbao u siebie mocne i często wbija gole mocnym drużynom. Na ostatnie 5 spotkań z Realem co prawda udało się to tylko raz ale Real ma ostatnio problemy z utrzymaniem czystego konta - udało się to zaledwie w 1 na ostatnie 5 sparingów, no a co najważniejsze wypadł Tibo więc to bardzo duży problem jeśli chodzi o defensywę Los Blancos. Co do kartek to linia absolutnie minimalna jak na Hiszpanię i Manzano.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom