>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [9]

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Musi być czelendż w LM bo w każdym secie wczoraj Lotos , dziś Skra sędziowie wypaczają parę punktów, teraz Marechal też było po bloku..
Skra na własne życzenie przegrała seta z 17-12 (ale od tego stanu 2 albo 3 bloków ślepiec nie uznał). Jak nie pokryją -1,5set to śmiech na sali będzie.

mateusz9681 3,4K

mateusz9681

Użytkownik
Nie wycofali. Po prostu Europejska Federacja nie zezwala w LM na challenge i tyle. Zmieniły się władze to mam nadzieję to zmienią. Zresztą po prostu muszą.
Grali z challengami np. Final Four . Muszą przecież to jest parodia co ten sędzia puszcza dzisiaj .

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Co tam się na Skrze dzieje to jakaś komedia. Tam naprawdę strach szukać dłoni bo przecież oni nie potrafią najprostszych sytuacji ocenić.
Dawno nie widziałem czegoś takiego a oglądam sporą ilość meczów.

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Halo ekipa! Nie ma Ligi Mistrzów na otwartym kanale jakimś? TVP albo Polsat? Tylko Canal+ lub NSport?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
na TVP na razie długo nie będzie
Real na Canal +
Gent na nSport
na ZDF może być, ale nie jestem pewien

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Unia Kosztowy - Przemsza Siewierz over 4,5 1,66 Bet365 - 3j
Przemsza dość mocny skład, Unia lubi zaskakiwać, ale z tego co pamiętam z Wartą dostawali lanie. Z Przemszą zawsze na równi były mecze, potrafią grać taktycznie i mądrze. Warto wejść w overek, będzie więcej.
e: szybka 4. bramka :cool: :cool: :cool:
Raczej nikt nie zdążył, dodałem posta, zmieniłem kartę to poszły bloki i gol ;)

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Jak nie masz NC+ to na Cyfrowym i UPC masz ZDF ????

CP = 470
No to tragedia. Mam nSport to oglądam dzisiaj Gandawę. Na UPC nie mam ZDF ????

Tylko kilka kanałów zagranicznych. - Co gracie na freebet z Całorocznego na mecz w Rzymie?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom