>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [9]

Status
Zamknięty.
mateusz9681 3,4K

mateusz9681

Użytkownik
Modena @ 2.10 bet365 ⛔
e: za dużo błędów własnych .
// Prośba: podawaj bukmachera z którego czerpiesz kurs. Benek.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Bladziutko wygląda Tsonga, porusza się jak słoń po korcie, nie radzę grać niczego w jego stronę.
Oby wygrał. Nie mam go, ale w kolejnej rundzie Cuevas, a to może oznaczać ciekawe kursy do zabicia ;)

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Bladziutko wygląda Tsonga, porusza się jak słoń po korcie, nie radzę grać niczego w jego stronę.
Ja już po live jestem zarobiony ;). Dawno bodajże od czasu Australian Open nie mieliśmy żadnej &quot;niespodzianki&quot; po kursie +10,00 w ATP. Tsonga już nieraz zawodził chociażby pamiętny mecz z przed roku w Pekinie z Haider-Maurerem.
Czemu nie Marsylia, Montpellier, Rotterdam itd.? Tylko clay...
W drugim secie chyba bierze się Francuz za odrabianie strat. Teraz surebeta można zrobić, jak ktoś grał wcześniej na Brazola ;).

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Molot Prem 2T over 0,5 1,72 Bet365 - 3j✅

Mają przewagę nad ostatnimi w tabeli gospodarzami, powinni dołożyć.
No! Musieli dostać bramkę w plecy żeby się obudzić. Przewagę mają, ale chcą za bardzo wjechać z krążkiem do bramki i zbyt koronkowo rozgrywać. Coś z tego meczu jeszcze pójdzie.

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Lipsky gra chyba przeciwko Butoracowi dzisiaj, 2x połamany, masa DF, ale próbuje
Butorac/Lipsky 2 set @ 2.18 Unibet (*4:5)
⛔ over 5,5 DF&#39;ów Lipskyego @ 1.01
bet przegrany przez jego serwis, każdy break dla Paes/Chardy przy podaniu Scotta

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
2set Skry po 1,40 ? Grali przeciętnie w 1 secie a wygrali bezproblemowo. Fakt trochę sędziowie pomogli, ale podniosą trochę poziom i będzie pogrom.
Bez komentarza co Skra zrobiła w tym secie a brak systemu challenge to jest komedia.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Plzen 2T over 0,5 1,65 Bet365 - 2j ✅
Ujpest - Debreceni 2T over 1,5 1,70 Bet365 - 2j⛔

e: Czechy szybki ✅
Dokładam jak obiecałem:
Saratov - Perm over 5 1,7 Bet365 - 2j zwrot
Hokej LIVE 17.02 - 4/1/1 | +5,31j | Y: 44,25%

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Skra robi to co polskie drużyny mają w zwyczaju, oddają seta z dużej przewagi, trochę też sędzia pomógł ponieważ było po bloku kiedy Conte atakował w aut na 20-17.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom