>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [9]

Status
Zamknięty.
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Kiedy poszło info, że Kyrgios przełożony na jutro ? Po 10 był normalnie w planie gier :;/:
Też nie wiem, przed chwilą wszedłem na livescore&#39;a i zobaczyłem, że go nie ma i jutro dopiero.

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Też nie wiem, przed chwilą wszedłem na livescore&#39;a i zobaczyłem, że go nie ma i jutro dopiero.
no to cześć i czapka ????
Dołozyłem Higginsa na podbitkę, a wyszedł zamrażalnik ????
Co ciekawe to Kyrgios gra z Gabą debla dzisiaj :p

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
no to cześć i czapka ????
Dołozyłem Higginsa na podbitkę, a wyszedł zamrażalnik ????
Co ciekawe to Kyrgios gra z Gabą debla dzisiaj :p
Porażkę ich wyczuwam, ale różnie może być, gdyby wpierw grali singla to na pewno bym przeciwko nim pograł ;)

Stephane Robert set 2 @1,80 bet365 ::: 0,5/3j

D 319

defox

Użytkownik
Polecam delikatnie zagrac Navarro, jak wiadomo pada deszcz, a po wznowieniu Garcia moze roznie zaczac. 5:3 i 15:15, kurs 7 - mysle ze warto. bet365
Bardzo proszę o podawanie nazwy bukmachera, przy zamieszczaniu typów. //K@mil

psotnick 970,9K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Też mi się wydaje że kurs na Carlę przesadzony...
Suarez Navarro Carla - Garcia Caroline
Typ: Suarez Navarro Carla @ 7.00 ⛔ 6-4 4-6 3-6 miała szansę przy 30-15, następny punkt na widelcu to wywaliła w aut..
bet365
wynik live 6-4 4-6 3-5* i 15-15
Carla nie takie wyniki odwracała, a teraz trafiła się jeszcze korzystna okoliczność w postaci przerwy przez deszcz w kluczowym momencie meczu. Garcia serwuje na mecz i to ona jest pod presją, na razie po 15-15, więc wynik gema otwarty, a to tylko róźnica jednego przełamania. Nie zdziwię się jak wszystko i tak skończy się w tiebreaku, a wtedy taki kurs to będzie czyste value.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom