A mi dziś udało się trafić coś takiego. Generalnie ciekawa "koncepcja gry", którą zamierzam przetestować w dłuższej perspektywie. Gram single lub duble na 0:0 do przerwy i zakłady zamykam w 25 - 30 minucie. Tutaj zakład zamknięty w 29'. Każda kolejna minuta to ok 50zł więcej przy zamknięciu.
Generalnie się zgadzam, i nawet podoba mnie się to, sympatyczna koncepcja.
Niestety jesteśmy z Polski i cechuje nas łapczywość, chociaż jeśli masz naprawdę chłodną głowę to szacuneczek - możesz wyłapać kokosy. Tu pewnie ponad tysiak do zamknięcia był, chociaż gdybyś zostawił to niesmak po golu Draxlera byłby ogromny. ????
Dobry wieczór, coś się popsuło i nie było mnie słychać, powtórzę jeszcze raz - kurs na FC Porto w dniu jutrzejszym to jest jakaś porażka. Jakieś oddsmakerowe nieporozumienie.
Co takiego gra Borussia, żeby pocisnąć Smoki? Może AKO na awanse (w tym oczywiście drużyny z Dragao) to pomysł na zysk?
A skoro to temat
live, to dorzucę coś od siebie do poduchy.
W pierwszym starciu bezpośrednim imponujące 3-0 dzisiejszych przyjezdnych, tego wieczora natomiast pierwszy set niesamowity, w drugim rozluźnienie i przegrana po dodatkowych. Teraz powinno być z górki, kurs na win 3-1 mnie nie satysfakcjonuje (słabe 1.40) więc pobieram wygraną tego wyrównanego seta z handicapem punktowym.
[LIVE SET 3']
Siatkówka, kobiety - Brazylia
Volei Bauru - Praia Clube
Praia Clube (-3.5) @ 2,10 <= trzeci set Bet365