>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [9]

Status
Zamknięty.
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Jak ktoś oglądał Real w pierwszej połowie to niech napisze w skrócie jak to wyglądało ;) bo tenisami zajęty byłem.
W Rio znowu pada ???? .
@Edit: pestka7 w rewanżach pada więcej bramek, pamiętaj ;).

Otrzymane punkty reputacji: +16
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
A mi dziś udało się trafić coś takiego. Generalnie ciekawa &quot;koncepcja gry&quot;, którą zamierzam przetestować w dłuższej perspektywie. Gram single lub duble na 0:0 do przerwy i zakłady zamykam w 25 - 30 minucie. Tutaj zakład zamknięty w 29&#39;. Każda kolejna minuta to ok 50zł więcej przy zamknięciu.

Otrzymane punkty reputacji: +3
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Kubot return , slajs i biegł do siatki i przynosiło mu to punkty, teraz miał setową, drugi serwis i nagle balony na środek kortu..

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Lennik 3,00 wchodzę. Modena dno dziś. Trentino też poleci, ciekawe czy wszystko uczciwie. Jakoś smierdzi mi. Lennik dostając takie baty od wszystkich, robi serie w Włochami( grajacego nawet bez Mitara). 3/5 bet365
EDIT:
Strasznie dziwne spotkanie.
EDIT:
Może przesadziłem, z tym dostawaniem batów od wszystkich ale nie jest to z pewnością zespół tego pokroju

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Lennik 3,00 wchodzę. Modena dno dziś. Trentino też poleci, ciekawe czy wszystko uczciwie. Jakoś smierdzi mi. Lennik dostając takie baty od wszystkich, robi serie w Włochami( grajacego nawet bez Mitara). 3/5 bet365
EDIT:
Strasznie dziwne spotkanie.
Pobieram, swoją drogą to @ 1.20 na wyjeździe grać to ktoś niezły desperat musi być
Lennik 6,5 jeszcze raz 0,5/5 bet365
OVERBEEKE 2 ataki w takim momencie w polowe siatki...
mieć 2x +2 i ehh szkoda strzępić ryja ????

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Lennik 6,5 jeszcze raz 0,5/5 bet365
OVERBEEKE 2 ataki w takim momencie w polowe siatki...

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Wygląda na to że żaden Polak nie przejdzie 1 rundy , śmiejemy się z Janowicza ale nikogo nawet na średniego czelka nie mamy.
Czekam aż Kamil Majchrzak odpali, obserwuję go od ponad roku i chłopak ma dużo bardziej poukładane w głowie niż Janowicz. W tym roku kiepsko trafił, Donskoy nr 1, ale i tak powalczył. A co do Kubota to w singlu już niestety słabizna :-|
Znowu leje w Rio? Mam kasę zamrożoną od poniedziałku za Monroe/Sock, a wygląda na to że przeciągnie się do czwartku

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
A mi dziś udało się trafić coś takiego. Generalnie ciekawa &quot;koncepcja gry&quot;, którą zamierzam przetestować w dłuższej perspektywie. Gram single lub duble na 0:0 do przerwy i zakłady zamykam w 25 - 30 minucie. Tutaj zakład zamknięty w 29&#39;. Każda kolejna minuta to ok 50zł więcej przy zamknięciu.
Generalnie się zgadzam, i nawet podoba mnie się to, sympatyczna koncepcja.
Niestety jesteśmy z Polski i cechuje nas łapczywość, chociaż jeśli masz naprawdę chłodną głowę to szacuneczek - możesz wyłapać kokosy. Tu pewnie ponad tysiak do zamknięcia był, chociaż gdybyś zostawił to niesmak po golu Draxlera byłby ogromny. ????

Dobry wieczór, coś się popsuło i nie było mnie słychać, powtórzę jeszcze raz - kurs na FC Porto w dniu jutrzejszym to jest jakaś porażka. Jakieś oddsmakerowe nieporozumienie.
Co takiego gra Borussia, żeby pocisnąć Smoki? Może AKO na awanse (w tym oczywiście drużyny z Dragao) to pomysł na zysk?

A skoro to temat live, to dorzucę coś od siebie do poduchy.
W pierwszym starciu bezpośrednim imponujące 3-0 dzisiejszych przyjezdnych, tego wieczora natomiast pierwszy set niesamowity, w drugim rozluźnienie i przegrana po dodatkowych. Teraz powinno być z górki, kurs na win 3-1 mnie nie satysfakcjonuje (słabe 1.40) więc pobieram wygraną tego wyrównanego seta z handicapem punktowym.
[LIVE SET 3&#39;]
Siatkówka, kobiety - Brazylia
Volei Bauru - Praia Clube
Praia Clube (-3.5) @ 2,10 &lt;= trzeci set Bet365

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Teraz śmiech z Jerzego, a w kwietniu (?) płacz po meczu z Argentyną gdzie jedynie debel mógłby dać jakiś punkt w meczu :;/:
Ogarnijcie z kim Guccione/Tomic stracili seta http://www.atpworldtour.com/en/players/sander-groen/g235/overview ????
Hehe, piękno tenisa :cool:
Skąd ten Groen się wgl wziął tam w Delray? ???? wiem że coś tam pyka w ITFach jeszcze, ale żeby na szczeblu ATP? Może był tam akurat i pomyślał że sobie pogra? ????

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Hehe, piękno tenisa :cool:
Skąd ten Groen się wgl wziął tam w Delray? ???? wiem że coś tam pyka w ITFach jeszcze, ale żeby na szczeblu ATP? Może był tam akurat i pomyślał że sobie pogra? ????
Querrey/Johnson odpuścili turniej, może byli 1st na liście &quot;rezerwowej&quot;
bezradny&gt; ale i tak 1.35 : 2.90 dali na Australijski debel

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom