ivanovic dzisiaj gra mecz zycia, nie radzeBet365
Halep 4,00
ivanovic dzisiaj gra mecz zycia, nie radzeBet365
Halep 4,00
bardziej bym powiedział, że to Halep gra nie bardzo to do czego przyzwyczaiła, od stanu 5:4 w pierwszym jak miała to coś się stało w głoweivanovic dzisiaj gra mecz zycia, nie radze
Nie wycofali. Po prostu Europejska Federacja nie zezwala w LM na challenge i tyle. Zmieniły się władze to mam nadzieję to zmienią. Zresztą po prostu muszą.Nie ogarniam czemu wycofali challenge .
Grali z challengami np. Final Four . Muszą przecież to jest parodia co ten sędzia puszcza dzisiaj .Nie wycofali. Po prostu Europejska Federacja nie zezwala w LM na challenge i tyle. Zmieniły się władze to mam nadzieję to zmienią. Zresztą po prostu muszą.
Jak nie masz NC+ to na Cyfrowym i UPC masz ZDF ????Halo ekipa! Nie ma Ligi Mistrzów na otwartym kanale jakimś? TVP albo Polsat? Tylko Canal+ lub NSport?
No to tragedia. Mam nSport to oglądam dzisiaj Gandawę. Na UPC nie mam ZDF ????Jak nie masz NC+ to na Cyfrowym i UPC masz ZDF ????
CP = 470
Zaraz Mannarino pójdzie w jego ślady ???? 7:6 5:2 miał. Menendez ładnie seta wyciągnął, myślałem że podałem tutaj jego win ^^