W Bułgarii grają przedostatnią kolejkę przed podziałem na grupy. Gospodarzom awans raczej nie grozi, a gościom potrzebne są punkty.W Bułgarii prowadzi zespoł z przedmeczowym kursem @12 a faworyt nie oddał żadnego celnego strzału do tej pory ???? 70 minuta
Romki na 0:0Jozzy 22.Mecz pucharowy to był i o dziwo wygrali go 2:1.Arabusy potrafią wyprawiać i przekręcać mecze jak ta lala.Szczerze to wolę grać wynalazki jak public bety ???? ????
Concordia Chiajny(Rumunia)
Strzeli @2.43
3x
Pograne? To zarobione. Wszystko się sprawdziło co napisałem, ENCE na kompletnej wyjebce, w CT nie ugrali nawet rundy. Mecz w sumie mogę napisać, że ez, 16-6 ????CS, mecz za 5 godzin. Zobaczymy czy produkowałem się na darmo ????
https://forum.bukmacherskie.com/threads/cs-go-2019-typy-i-analizy.154828/page-8#post-6817027
nie ma gry i bramek też nie ma ????Lechia - Wisła P. over 1,5 do HT @2,7
Jak na razie to Wisla Plock lepiej wyglada, mysle ze gdyby mieli normalnego napastnika w miejsce kwadratowego Kuswika to by lepiej bylo, chociaz ten Varela tez samolubnie gra trzeba stwierdzic, teraz sie pewnie Lechia rzuci a nafciarze poczekaja na kontre,rzut moneta typowy najgorsze,ze o mistrza bija sie takie bezbarwne ekipy jak dzis gospodarzeLechia-Wisła słabiutko. Różnicy zasadniczo nie widać. Delikatnie na korzyść Lechii. Goli to tam raczej nie będzie. Jak Lechia ma wygrać to skromnie 1:0.
Mam jakąs dziwną czutke, że bramki padną over 1,5 albo nawet 2,5 do gry, próbuje ????Lechia-Wisła słabiutko. Różnicy zasadniczo nie widać. Delikatnie na korzyść Lechii. Goli to tam raczej nie będzie. Jak Lechia ma wygrać to skromnie 1:0.
a co do meczu z ex-fragsters cos grasz? ????Pograne? To zarobione. Wszystko się sprawdziło co napisałem, ENCE na kompletnej wyjebce, w CT nie ugrali nawet rundy. Mecz w sumie mogę napisać, że ez, 16-6 ????
A tam nie będzie kolejnego WO? Już raz dzisiaj nie pojawili się na serwerze.a co do meczu z ex-fragsters cos grasz? ????
mozliwe ence na serwerze a ex nie widacA tam nie będzie kolejnego WO? Już raz dzisiaj nie pojawili się na serwerze.