uncensored
Użytkownik
Co sądzicie o zagraniu na zwycięstwo AGO na Sprout na pierwszej mapie? Kurs 2.15, myślę że będzie Cache albo Overpass na których Polacy mają duże szanse ugrać.
Traina się nie spodziewałem ze strony AGO, ale weszło. ????Co sądzicie o zagraniu na zwycięstwo AGO na Sprout na pierwszej mapie? Kurs 2.15, myślę że będzie Cache albo Overpass na których Polacy mają duże szanse ugrać.
Niech ktoś mi wytłumaczy system pierwszego bana i picka. Tego nie da się przewidzieć, drużyny mogą oddawać sobie first ban czy jak? Kierowałem się zasadą rankingu na HLTV, a tu jednak Sprout wybiera sobie pierwszy mapę... Zdenerwowałem się lekko, bo gdyby nie doświadczenie to kładłbym kontręAVANGAR - Sprout
Mapa 1, zwycięzca: AVANGAR @1.48 Unibet
O ile się nie mylę to drużyna wybiera czy ma first pick czy wybiera stronę, ale pewny nie jestem.Wytłumaczy mi ktoś system wybierania map?
Niech ktoś mi wytłumaczy system pierwszego bana i picka. Tego nie da się przewidzieć, drużyny mogą oddawać sobie first ban czy jak? Kierowałem się zasadą rankingu na HLTV, a tu jednak Sprout wybiera sobie pierwszy mapę... Zdenerwowałem się lekko, bo gdyby nie doświadczenie to kładłbym kontrę
Kurde, szkoda. Bet już poleciał, mogę się przejechać niestety z powodu moich braków odnośnie informacji. Dzięki miri0, skąd znajdujesz takie info?Uważałbym na to spotkanie, obie drużyn są obecnie sprawdzane pod kątem ustawiania meczów (a HKO również pod zarzutem cheatowania). Różnie dziwne rzeczy tam się dzieją, a tu przykłady:
1103778476946006016
1092201255353626625
Na https://epicplayz.pl/ na pewno były wrzucane te filmy, ewentualnie czasami na esportowych swirach na fb można coś znaleźć.Kurde, szkoda. Bet już poleciał, mogę się przejechać niestety z powodu moich braków odnośnie informacji. Dzięki miri0, skąd znajdujesz takie info?
Swoją drogą naprawdę się uśmiałem z tego drugiego filmiku że Ci idioci nie umieją się nawet z tym kryć (nawet nie próbują) XD
Przede wszystkim twittery zawodników, często też reddit.Kurde, szkoda. Bet już poleciał, mogę się przejechać niestety z powodu moich braków odnośnie informacji. Dzięki miri0, skąd znajdujesz takie info?
Swoją drogą naprawdę się uśmiałem z tego drugiego filmiku że Ci idioci nie umieją się nawet z tym kryć (nawet nie próbują) XD