Sydney - Ulsan over 0.5 gola @2.10 b365
zwrotSydney FC DNB @1.87
Sydney - Ulsan over 1,5 @ 2,60
NiestetySprobuje IBK kobiety siatkowka wygraja mecz przy 0:2 w plecy w setach i 7:3 w trzecim dla nich @2,5 Betsafe.
Urawa - Buriram 1 over 1,5 @ 2,80
Dostaniesz bonusową złotówkę (1% wpłaty) za którą możesz zagrać kupon spełniający wymagania opisane w regulaminie i 'doładować' go mnożnikiem x100, to tak w bardzo dużym uproszczeniu (grasz za 1 zł ale kurs na ten jeden kupon masz pomnozony razy 100)Gra ktoś z Was w LVbet? Powiecie mi o co chodzi w tym bonusie na start tak na chłopski rozum? Bo tak zagmatwanej fabuły nie widziałem nawet w dobrych filmach. Jakieś mnożniki x100 itp. Wpłacam powiedzmy 100zł i co muszę zrobić żeby dostać drugie tyle?
Wrzucasz 100 masz do mnoznika 1 zł ktore mnozysz razy kurs razy 100. W kursie muszą być 3 zdarzenia po minimum około 1.3. Kwota wpłacona pozostaje i do wypłaty obrócić musisz wpłata i wygrana z mnoznikaGra ktoś z Was w LVbet? Powiecie mi o co chodzi w tym bonusie na start tak na chłopski rozum? Bo tak zagmatwanej fabuły nie widziałem nawet w dobrych filmach. Jakieś mnożniki x100 itp. Wpłacam powiedzmy 100zł i co muszę zrobić żeby dostać drugie tyle?