zderzok
Użytkownik
Raja Casablanca 1X @1.90????Właśnie dostałem smsa od Caruzo by grać na Raja Casablanca. Marokanska liga. Mecz się zaczął wlasnie
1.86 Pinn
5 000
Mowi że sprawdzone info tak jak z Penaltom
Raja Casablanca 1X @1.90????Właśnie dostałem smsa od Caruzo by grać na Raja Casablanca. Marokanska liga. Mecz się zaczął wlasnie
1.86 Pinn
5 000
Sprawdzam Raja win kurs: 4.55Właśnie dostałem smsa od Caruzo by grać na Raja Casablanca. Marokanska liga. Mecz się zaczął wlasnie
1.86 Pinn
5 000
Dobrze przeczytałeś, może to chodziło o gości ????Właśnie dostałem smsa od Caruzo by grać na Raja Casablanca. Marokanska liga. Mecz się zaczął wlasnie
1.86 Pinn
5 000
2 i 3 tercja 1,5Kazakhstan -Great Britain 2 i 3 tercja over 1,5 1.50
Kazakhstan -Great Britain 2 i 3 tercja over 2,5 1.80
Dokładka
Węgierski to nie rumuński i pewnie w tym tkwi problem. Wujek google źle przetlumaczylDobrze przeczytałeś, może to chodziło o gości ????
WARRIORS LEE MAN (RES) - HOI KING (RES) 1 2 .70
Miłego dnia życzę !!!!
Tomciomena i WawoPanowie, ktore tematy typerow warto obserwowac?
Ja ze swojej strony poleciłbym Robina ; )Panowie, ktore tematy typerow warto obserwowac?
Tomciomen to kopalnia zlota. Po prostu trzeba grac przeciwnie do tego co zaproponowal.Tomciomena i Wawo
Szybko wyleczysz się z bukmacherki ????
dlatego takie chce ominacTomciomena i Wawo
Szybko wyleczysz się z bukmacherki ????
mozna link?Ja ze swojej strony poleciłbym Robina ; )
Brawo dla Wawo i jego nowego przyjacielaSprawdzam Raja win kurs: 4.55
https://forum.bukmacherskie.com/threads/robin-on-bank-200j-cel-3000j-10dni.153982/page-58dlatego takie chce ominac
mozna link?
Ja polecam Typy by Wojtek_89 ????Panowie, ktore tematy typerow warto obserwowac?
No to mnie Araby wyrolowały skończyło sie 2:2