nicolaus
Użytkownik
Vinicius oddał w meczu dwa strzałyktos kto oglada mecz realu powie mi i kojarzy czy w 23 minucie strzal oddawal Vazquez czy Vinicius?
Vinicius oddał w meczu dwa strzałyktos kto oglada mecz realu powie mi i kojarzy czy w 23 minucie strzal oddawal Vazquez czy Vinicius?
Ty jesteś "XD". piłka mu wyjść CALYM OBWODEM. Gdyby zmienić kąt widzenia równo z linia to zobaczył byś że zabrakło z 2 cm żeby wyszła.Ten cały VAR to jedno wielkie xDDDDDDDDD, przecież między linią a piłką to by jeszcze autobus się zmieścił
Real awansuje @ 2,80
A ja widziałem 3 dni temu XD
Masakra jakaś. Takiej bidy w ataku jak dziś Real prezentuje to dawno nie widziałem. Ajax się po nich dziś przejechał.
Lucas na 100%ktos kto oglada mecz realu powie mi i kojarzy czy w 23 minucie strzal oddawal Vazquez czy Vinicius?
spoko juz nie bede dzisiaj ????Bez urazy, ale po co posty w stylu 'Real gooool' 'Dawaj Ajax' itp?
Na jutro over 2.5 w obu meczach LM.
w grzeReal vs Ajax o2,5
San Jose vs Flamengo o1,5
Wilstermann vs Boca o1,5
Club America vs Necaxa o1,5
Sydney vs Ulsan o1,5
Jeonbuk vs Beijing o1,5
SIPG vs Kawaski o1,5
@6.47
to trzeba sprobowac
LM,AFC,Copa Libertadores i jeden mecz z meksyku niezła mieszanka oby na +
Wszyscy normalni widzą, że aut, ale nieee, tomi wie lepiej. Poza tym, jeszcze typ dostał w rękę. Wiem, że takiego czegoś się nie gwiżdże, ale bez jaj. Akcja później elegancka i zasłużony awans Ajaxu, ale tego gola nie powinno być i tyle.Ty jesteś "XD". piłka mu wyjść CALYM OBWODEM. Gdyby zmienić kąt widzenia równo z linia to zobaczył byś że zabrakło z 2 cm żeby wyszła.
Medicala wzial.Tomic WIN @ 1,75
Nie moja wina ze nie uczyli was widzenia przestrzennego i skoro z kąta 45 stopni widać że wyszła to zapewniam Cię że z kąta 0 było by widać że nie.Wszyscy normalni widzą, że aut, ale nieee, tomi wie lepiej. Poza tym, jeszcze typ dostał w rękę. Wiem, że takiego czegoś się nie gwiżdże, ale bez jaj. Akcja później elegancka i zasłużony awans Ajaxu, ale tego gola nie powinno być i tyle.
Pamiętaj, ze oni widzą to co my. Na jednej powtórce widać ze wyszła na drugiej widać ze nie wyszła. W takiej sytuacji zostaje call który byłWszyscy normalni widzą, że aut, ale nieee, tomi wie lepiej. Poza tym, jeszcze typ dostał w rękę. Wiem, że takiego czegoś się nie gwiżdże, ale bez jaj. Akcja później elegancka i zasłużony awans Ajaxu, ale tego gola nie powinno być i tyle.
5-2GAP - ANGERS 1 2
GAP - ANGERS zw meczu 1 1.70
Casemiro ŻK@2,75 x2