Według mnie nie, narazie to wyglądają bardzo słabo.o matko jaki majstersztyk, polecam odpalić 2 tercję 4min do końca
ogląda ktoś FaZe, jak przegrają 1 mapę warto w nich wchodzić ?
Według mnie nie, narazie to wyglądają bardzo słabo.o matko jaki majstersztyk, polecam odpalić 2 tercję 4min do końca
ogląda ktoś FaZe, jak przegrają 1 mapę warto w nich wchodzić ?
Czemu? Jak ktoś pograł typ od verno to stratny już nie będzie. Co do samych akcji coś pięknego.Według mnie nie, narazie to wyglądają bardzo słabo.
A oglądasz mecz i widzisz jak wyglądało po CT faze ?Czemu? Jak ktoś pograł typ od verno to stratny już nie będzie. Co do samych akcji coś pięknego.
Dobra ty mówisz o tym CS, nie widziałem edita od verno ???? Mój błądA oglądasz mecz i widzisz jak wyglądało po CT faze ?
mega szczescie 94 minuta i chyba berenger z Torino łapie trzecia kartle w meczuno to dalej satystycznie Torino - Atalanta ako1,52
under 4,5 gola
under 3,5 gola Atalanta
under 2,5 gola Torino
over 2,5 kartki
over0,5 kartki Atalanta
Over 1,5 roga Torino
over 2,5 roga Atalanta
1. FSV Mainz 05 - FC Schalke 04 over 7,5rr 1,80
Na szczęście nie ale dobrze,że mamy tu kogoś takiego co czuwa nad prawidłowym, zgodnym z duchem sportowym przebiegiem spotkań. Dzięki temu i ja pobrałem drugiego seta dla Kuku ????Mrbighside czy można już uruchomić alarm o turbowale u Kukuszkina?
https://www.reddit.com/r/MMAStreams/link do ufc praga place reputaunch:
77 min i 2:0Mainz over 1.5 @2.66
Można włączyć alarm o tym że się bardzo podjarales tym że Ci Kukushkin wszedł skoro musiałes cos napisać do mnie. Ja nic nie napisałem o tym spotkaniu poza tym że warto zagrać 2 seta Kukuly bo sam go zagrałem oglądając mecz liveMrbighside czy można już uruchomić alarm o turbowale u Kukuszkina?