_black_horse_
Użytkownik
ma ktos stream do lech-legia? juz mam
Dzisiaj za free na player.pl - jak ktoś ma tam konto, ale można zalogować się też przez Facebooka lub Google+ma ktos stream do lech-legia?
Dlatego pisze że się nie ocenia po kilku gemach. Nawet jakby zaczął od 4:0 to nie znaczy że wygra. Do tego pisałeś żeby grać grubo. Tam się udało Ale w 3 secie u Bencic już zdanie zmieniłeś dwa razy w kilka minut.Bo co innego jak grasz pre a widzisz jak na live to wygląda to dwa różne swiaty
U Bencic nie pisałem żeby grać grubo ???? zresztą kto normalny u lasek na live gra grubo:drunk:Dlatego pisze że się nie ocenia po kilku gemach. Nawet jakby zaczął od 4:0 to nie znaczy że wygra. Do tego pisałeś żeby grać grubo. Tam się udało Ale w 3 secie u Bencic już zdanie zmieniłeś dwa razy w kilka minut.
A ja napisałem że kazałes u Bencic grać grubo?U Bencic nie pisałem żeby grać grubo ???? zresztą kto normalny u lasek na live gra grubo:drunk:
Co racja to racja ???? ale już u Aleksandrovej i van Uytvank waleczek polecialhttps://www.flashscore.pl/mecz/WUqYKZs6/#szczegoly-meczu
Ostatnia kwarta :cwl::cwl::cwl:
A ja napisałem że kazałes u Bencic grać grubo?
Nie ma co dalej drążyć temat. Ogólnie lepiej poczekać kilka gemow niż pisać coś na szybko w emocjach.
:cash:Alexandrova przegra drugi set . 1.90 . Delikatnie. Odrabiamy barce
Szybko 62 min i 1:1Maribor vs Mura over 1,5 kurs: 2,1 (Melbet) początek 2 połowy, na razie 0:0
2.48 mi przyjęło. Nie 1.90 :worry::gift::cash:
MISTRZU WIELKIE DZIĘKI ????Maribor vs Mura over 1,5 kurs: 2,1 (Melbet) początek 2 połowy, na razie 0:0
Otwórz sobie Betssona i masz wpłaty natychmiastowe visaKolejny raz dzięki trustly poczekam sobie do poniedziałku xD.
Dzięki, pomyśle, bo powoli zaczyna się robić kpina.Otwórz sobie Betssona i masz wpłaty natychmiastowe visa