L
45K
lubuszanin
Użytkownik
Podsumowanie Niemieckich komentatorów po 3:0 . Schalke na podłodze :cwl::cwl:
Herman Sibiu strzeli(Rumunia)
@3.45
@3.45
Spokoj, cisza jak narazie. Na ten moment nie.Kartki w Sevilli warto?
Po 3 czy 4 gemach pisałeś żeby grać grubo 2:0 Kukuszkina. Naprawdę Ty oceniasz to czy ktoś wygra po jednym czy dwóch gemach. Czasem seta zagra ktoś perfekcyjnie a drugiego przegra do zera. Bo taka właśnie jest uroda tenisa.Można włączyć alarm o tym że się bardzo podjarales tym że Ci Kukushkin wszedł skoro musiałes cos napisać do mnie. Ja nic nie napisałem o tym spotkaniu poza tym że warto zagrać 2 seta Kukuly bo sam go zagrałem oglądając mecz live
@2.00x2Bournemouth - Wolverhampton, Both team to score, @2.00, 0:0 w 7 minucie, stawka x2
Akurat Kukushkina byłem pewien jak nigdy :angel:Po 3 czy 4 gemach pisałeś żeby grać grubo 2:0 Kukuszkina. Naprawdę Ty oceniasz to czy ktoś wygra po jednym czy dwóch gemach. Czasem seta zagra ktoś perfekcyjnie a drugiego przegra do zera. Bo taka właśnie jest uroda tenisa.
Dla Ciebie wystarczy tylko że ktoś przegra set mając przewagę przełamania to jest ustawka.
Ogółem chodzi mi o to żebyś się wstrzymywal z oceną meczu do zakończenia 1 seta bo czasami w ciągu 5 minut piszesz że raz wygra jeden a za chwilę drugi i idzie się w tym pogubić
Al-Rayyan SC - Al-Sadd 1.95
ilość goli w 1. połowie meczu więcej niż 0.5
@2.00x3Birmingham - Blackburn, 1 over 1.5 goli, @2.00, 1:1 w 53 minucie, stawka x3
????30:30
To dlaczego pre grałeś set Humberta a nie Kazacha?Akurat Kukushkina byłem pewien jak nigdy :angel:
Shandlowal?:slap:Goffin pięknie to zrobiles ????
2-2 zwrot a szkoda, gol nieuznany a potem mieli 24min żeby wbić i nic ;x
siedzi basaksehir zwrot kurs pewnie troche ponad 2 wychodziKoln+Bayern+Leeds+Basaksehir @3.35
Bo co innego jak grasz pre a widzisz jak na live to wygląda to dwa różne swiatyTo dlaczego pre grałeś set Humberta a nie Kazacha?
1:0Podsumowanie Niemieckich komentatorów po 3:0 . Schalke na podłodze :cwl::cwl:
@3.45
Under 4.5 w Sewilli @2.25 delikatnie