>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
adik1992 557,3K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Można włączyć alarm o tym że się bardzo podjarales tym że Ci Kukushkin wszedł skoro musiałes cos napisać do mnie. Ja nic nie napisałem o tym spotkaniu poza tym że warto zagrać 2 seta Kukuly bo sam go zagrałem oglądając mecz live
Po 3 czy 4 gemach pisałeś żeby grać grubo 2:0 Kukuszkina. Naprawdę Ty oceniasz to czy ktoś wygra po jednym czy dwóch gemach. Czasem seta zagra ktoś perfekcyjnie a drugiego przegra do zera. Bo taka właśnie jest uroda tenisa.
Dla Ciebie wystarczy tylko że ktoś przegra set mając przewagę przełamania to jest ustawka.
Ogółem chodzi mi o to żebyś się wstrzymywal z oceną meczu do zakończenia 1 seta bo czasami w ciągu 5 minut piszesz że raz wygra jeden a za chwilę drugi i idzie się w tym pogubić

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Po 3 czy 4 gemach pisałeś żeby grać grubo 2:0 Kukuszkina. Naprawdę Ty oceniasz to czy ktoś wygra po jednym czy dwóch gemach. Czasem seta zagra ktoś perfekcyjnie a drugiego przegra do zera. Bo taka właśnie jest uroda tenisa.
Dla Ciebie wystarczy tylko że ktoś przegra set mając przewagę przełamania to jest ustawka.
Ogółem chodzi mi o to żebyś się wstrzymywal z oceną meczu do zakończenia 1 seta bo czasami w ciągu 5 minut piszesz że raz wygra jeden a za chwilę drugi i idzie się w tym pogubić
Akurat Kukushkina byłem pewien jak nigdy :angel:

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Niemcy wins 2.30
stawiać puki dobry kurs bo spadnie do jutra na bank
INTER MOVISTAR FS - O PARRULO FS połowa -1 1 1.60
INTER MOVISTAR FS - O PARRULO FS połowa over 1,5 1.50
MODO HOCKEY - KARLSKRONA HK 1 2
MODO HOCKEY - KARLSKRONA HK -1 1 2.30
Miłej niedzieli soboty życzę i wieczorku

Status