Według mnie nie, narazie to wyglądają bardzo słabo.o matko jaki majstersztyk, polecam odpalić 2 tercję 4min do końca
ogląda ktoś FaZe, jak przegrają 1 mapę warto w nich wchodzić ?
Według mnie nie, narazie to wyglądają bardzo słabo.o matko jaki majstersztyk, polecam odpalić 2 tercję 4min do końca
ogląda ktoś FaZe, jak przegrają 1 mapę warto w nich wchodzić ?
Czemu? Jak ktoś pograł typ od verno to stratny już nie będzie. Co do samych akcji coś pięknego.Według mnie nie, narazie to wyglądają bardzo słabo.
A oglądasz mecz i widzisz jak wyglądało po CT faze ?Czemu? Jak ktoś pograł typ od verno to stratny już nie będzie. Co do samych akcji coś pięknego.
Dobra ty mówisz o tym CS, nie widziałem edita od verno ???? Mój błądA oglądasz mecz i widzisz jak wyglądało po CT faze ?
mega szczescie 94 minuta i chyba berenger z Torino łapie trzecia kartle w meczuno to dalej satystycznie Torino - Atalanta ako1,52
under 4,5 gola
under 3,5 gola Atalanta
under 2,5 gola Torino
over 2,5 kartki
over0,5 kartki Atalanta
Over 1,5 roga Torino
over 2,5 roga Atalanta![]()
1. FSV Mainz 05 - FC Schalke 04 over 7,5rr 1,80
Na szczęście nie ale dobrze,że mamy tu kogoś takiego co czuwa nad prawidłowym, zgodnym z duchem sportowym przebiegiem spotkań. Dzięki temu i ja pobrałem drugiego seta dla Kuku ????Mrbighside czy można już uruchomić alarm o turbowale u Kukuszkina?
https://www.reddit.com/r/MMAStreams/link do ufc praga place reputaunch:
Można włączyć alarm o tym że się bardzo podjarales tym że Ci Kukushkin wszedł skoro musiałes cos napisać do mnie. Ja nic nie napisałem o tym spotkaniu poza tym że warto zagrać 2 seta Kukuly bo sam go zagrałem oglądając mecz liveMrbighside czy można już uruchomić alarm o turbowale u Kukuszkina?