miałes racej . niewazne i tak bo Llonndero to przegrał i robił wszystko co mogł zeby nie wygracA może zmęczony Dellien zatankuje?
Obaj w lutym tyle samo spotkań, ba, świeższy powinien nawet być LLondero, ludzie...
Hugo Dellien mecz 1.5 moim zdaniem zmeczony LLondero zatankuje
cóż ????Poprzednio tt kozackie, to może i tym razem będzie podobnie.
2 mapa faze @3.4
Faze win @4.90 bsf
Poprzednio tt kozackie, to może i tym razem będzie podobnie.
2 mapa faze @3.4
Albo prowadzącego.Z Faze jest podobny problem jak z VP są po prostu za starzy i potrzebują młodej krwi lub przekwalifikowania się do ligi oldbojów ???? ???? ????
Za starzy? Przecież Edward i Zeus to obecnie najstarsi zawodnicy z tych grających na najwyższym poziomie ????Z Faze jest podobny problem jak z VP są po prostu za starzy i potrzebują młodej krwi lub przekwalifikowania się do ligi oldbojów ???? ???? ????
No i gitara, nie czepiałem się typu, sam z rańca się zastanawiałem nad Dellienem, pisałem post również gdy już miał breaka. Po prostu argumentacja o tankowaniu była jak dla mnie nie na miejscu.miałes racej . niewazne i tak bo Llonndero to przegrał i robił wszystko co mogł zeby nie wygrac
niestety Federer złamał w koncu psychicznie Fuksaprobuje Fucsovics +2.5 gema 1.68 wegier odłamał i gra swietnie teraz
Blisko ????Za starzy? Przecież Edward i Zeus to obecnie najstarsi zawodnicy z tych grających na najwyższym poziomie ????
odpowiedź jest prosta. Pograły to u buka po zacnym kursie ???? :cwl:Valencia K co za cyrk 8 minut i 3punkty w 4kwarcie. To jakiś żart czy grają tam ślepe kobiety