channel=esl_csgoDobra postawiłem na ten team liquid dużo pieniędzy trochę w ciemno bo tu pisane że pewniaczek xD
Gdzie ja to obejrzę
HltvDobra postawiłem na ten team liquid dużo pieniędzy trochę w ciemno bo tu pisane że pewniaczek xD
Gdzie ja to obejrzę
choćby tu:Dobra postawiłem na ten team liquid dużo pieniędzy trochę w ciemno bo tu pisane że pewniaczek xD
Gdzie ja to obejrzę
Polski stream to największy rak z możliwych ????choćby tu:
Morgena to ty szanuj ???? chociaż sam oglądam oficjalny angielskiPolski stream to największy rak z możliwych ????
Wolę gwiazdora wśród dzieci - Pjotera Skowyrusa od Morgena, serio, co wcale nie znaczy że izak jest kozak komentatorem, po prostu pokazuje poziom Morgena.Morgena to ty szanuj ???? chociaż sam oglądam oficjalny angielski
Czyli Navi nie wygląda wcale bardzo, bardzo dobrze, tylko Faze gra słabo. Mimo, że indywidualnie nie jest źle to przegrywają przez błędy taktyczne albo nawet nieprzygotowanie. Tak tragicznego CT na inferno nie widziałem u żadnej drużyny z top 10 hltv a jeszcze grali jako swój pick. Krycie BSów pozostawia wiele do życzenia. Albo nie mieli dnia albo będzie trzeba zrobić zmiany w składzie.To jest niesamowite. Na 1 mapie przegrać 2x pistole, na 2 mapie wygrać oba pistole a przegrać na force i to DWA RAZY!!
Navi wygląda bardzo dobrze, trafiają swoje strzały i gdyby rain nie dojechał na 1. połowę inferno to mogliby Faze zamknąć w 15 rundach w dwumeczu.Czyli Navi nie wygląda wcale bardzo, bardzo dobrze, tylko Faze gra słabo. Mimo, że indywidualnie nie jest źle to przegrywają przez błędy taktyczne albo nawet nieprzygotowanie. Tak tragicznego CT na inferno nie widziałem u żadnej drużyny z top 10 hltv a jeszcze grali jako swój pick. Krycie BSów pozostawia wiele do życzenia. Albo nie mieli dnia albo będzie trzeba zrobić zmiany w składzie.
Navi wyglądało bardzo dobrze, co prawda ct na inferno było słabe, bo rain ich karał mocno, ale co z tego skoro udało się odrobić w tt. A co najważniejsze electronic wiadomo, kozacka forma, ale pozostali zawodnicy naprawdę również trzymali poziom. Do tego Zeus naprawdę high impact fragi, a przede wszystkim genialnie taktycznie, świetne decyzje w odpowiednich momentach. Bardzo bardzo dobrze przygotowani byli taktycznie do tego spotkania. Zwłaszcza do miragaCzyli Navi nie wygląda wcale bardzo, bardzo dobrze, tylko Faze gra słabo. Mimo, że indywidualnie nie jest źle to przegrywają przez błędy taktyczne albo nawet nieprzygotowanie. Tak tragicznego CT na inferno nie widziałem u żadnej drużyny z top 10 hltv a jeszcze grali jako swój pick. Krycie BSów pozostawia wiele do życzenia. Albo nie mieli dnia albo będzie trzeba zrobić zmiany w składzie.