>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
lekutko dołoże 1 mapa Faze @2.45
Heh, napisałem i cyk chwile później szybciutkie entry dla Navi.
No te ct naprawdę wygląda mega kiepsko po stronie Faze. Cienko utility wykorzystują, zawsze im brakuje jakiegoś smoka czy moło na ten ostateczny wjazd navi
No te ct naprawdę wygląda mega kiepsko po stronie Faze. Cienko utility wykorzystują, zawsze im brakuje jakiegoś smoka czy moło na ten ostateczny wjazd navi
⛔
Zasłużenie. Jak się po ct 3 rundy ugrywa na inferno, to trzeba przegrać.

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
⛔
Zasłużenie. Jak się po ct 3 rundy ugrywa na inferno, to trzeba przegrać.
Tyle samo ugrało NaVi, tylko że dołożyli pistola.

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Faze win @4.90 bsf
Zakładam od początku dnia, że dusta2 wygrają jeżeli do niego dojdzie, jeżeli wziąć to za pewnik, to jest to typ w zasadzie na mapę nr 2 ????

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Faze win @4.90 bsf
Zakładam od początku dnia, że dusta2 wygrają jeżeli do niego dojdzie, jeżeli wziąć to za pewnik, to jest to typ w zasadzie na mapę nr 2 ????
NaVi ugrało łącznie 5 rund. No jednak 3 a 5, to różnica, jakby Faze ugrali też 5 to by tu była dogrywka przynajmniej albo wygrana Faze ???? przy wyniku 16;13 jak widać robi to różnicę

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
NaVi ugrało łącznie 5 rund. No jednak 3 a 5, to różnica, jakby Faze ugrali też 5 to by tu była dogrywka przynajmniej albo wygrana Faze ???? przy wyniku 16;13 jak widać robi to różnicę
Pistol dał dwie, później ugrali 3 rundy, tyle samo co Faze, którzy przegrali pistola, o to mi chodziło. Gdyby Faze wygrało pistola i kolejną rundę po nim to mieliby łatwiej z ekonomią więc myślę że nie byłoby dogrywki.

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Pistol dał dwie, później ugrali 3 rundy, tyle samo co Faze, którzy przegrali pistola, o to mi chodziło. Gdyby Faze wygrało pistola i kolejną rundę po nim to mieliby łatwiej z ekonomią więc myślę że nie byłoby dogrywki.
No własnie i tych dwóch brakło ????

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
No własnie i tych dwóch brakło ????
No brakło, dlatego gdyby wyjąć pistole to obie drużyny grały równie dobre T i równie słabe CT. Czyli potwierdza się tylko teza, że kursy są zaniżone na Navi. Mirage też będzie ciasny. Tym razem Faze CT

R 235

remigiuszkocur

Użytkownik
no to ja na dzisiaj nocka takie cztery zdarzenia znalazłem
Tenis Cuevas Zeballos ako 1,50
siatkowka Itapetininga 1,36
Nantes 1.60
hokej Rogle 1.30 wraz z dogrywka
Pilke na noc i na jutro wrzuce wieczorkiem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom