rpg
Użytkownik
A może zmęczony Dellien zatankuje?Hugo Dellien mecz 1.5 moim zdaniem zmeczony LLondero zatankuje
Obaj w lutym tyle samo spotkań, ba, świeższy powinien nawet być LLondero, ludzie...
A może zmęczony Dellien zatankuje?Hugo Dellien mecz 1.5 moim zdaniem zmeczony LLondero zatankuje
3-1BOSNIA AND HERZEGOVINA W - MONTENEGRO W 1 1.50
BOSNIA AND HERZEGOVINA W - MONTENEGRO W over 2,5 1.80
Ja akurat mam tam przyzwoite limity także czekam to na pewno coś program. ????To jest dobre pytanie. Póki co widziałem pierwsze mecze w 1xbet i lvbet ale w obu mam zlimitowane konta.
lekutko dołoże 1 mapa Faze @2.45
Heh, napisałem i cyk chwile później szybciutkie entry dla Navi.
No te ct naprawdę wygląda mega kiepsko po stronie Faze. Cienko utility wykorzystują, zawsze im brakuje jakiegoś smoka czy moło na ten ostateczny wjazd navi
Tyle samo ugrało NaVi, tylko że dołożyli pistola.lekutko dołoże 1 mapa Faze @2.45
Heh, napisałem i cyk chwile później szybciutkie entry dla Navi.
No te ct naprawdę wygląda mega kiepsko po stronie Faze. Cienko utility wykorzystują, zawsze im brakuje jakiegoś smoka czy moło na ten ostateczny wjazd navi
Zasłużenie. Jak się po ct 3 rundy ugrywa na inferno, to trzeba przegrać.
NaVi ugrało łącznie 5 rund. No jednak 3 a 5, to różnica, jakby Faze ugrali też 5 to by tu była dogrywka przynajmniej albo wygrana Faze ???? przy wyniku 16;13 jak widać robi to różnicęFaze win @4.90 bsf
Zakładam od początku dnia, że dusta2 wygrają jeżeli do niego dojdzie, jeżeli wziąć to za pewnik, to jest to typ w zasadzie na mapę nr 2 ????
Pistol dał dwie, później ugrali 3 rundy, tyle samo co Faze, którzy przegrali pistola, o to mi chodziło. Gdyby Faze wygrało pistola i kolejną rundę po nim to mieliby łatwiej z ekonomią więc myślę że nie byłoby dogrywki.NaVi ugrało łącznie 5 rund. No jednak 3 a 5, to różnica, jakby Faze ugrali też 5 to by tu była dogrywka przynajmniej albo wygrana Faze ???? przy wyniku 16;13 jak widać robi to różnicę
No własnie i tych dwóch brakło ????Pistol dał dwie, później ugrali 3 rundy, tyle samo co Faze, którzy przegrali pistola, o to mi chodziło. Gdyby Faze wygrało pistola i kolejną rundę po nim to mieliby łatwiej z ekonomią więc myślę że nie byłoby dogrywki.
No brakło, dlatego gdyby wyjąć pistole to obie drużyny grały równie dobre T i równie słabe CT. Czyli potwierdza się tylko teza, że kursy są zaniżone na Navi. Mirage też będzie ciasny. Tym razem Faze CTNo własnie i tych dwóch brakło ????
Wznowią dziś? Macie jakis stream? Mocno pada ???? ?