holandiahapert
Użytkownik
Lyon - Guingamp 1.75
mecz : ilość goli więcej niż 3.5
nie pamietam, przypomnij tych zawodników, pisze serio, może mam "spaczony" pogląd bo gościa też nie trawię więc opinia może byc przez to... to jest jak z Zidanem, każdy myslał, ze chuu zrobi z Realem, a zrobił, gdzie nadal jest i było wiele głosów, że to nie do końca jego zasługa. Z trenerami tak bywa, MOU wymiatał w pewnych klubach, później cienizna. Ja jestem ciekaw jak taki Zidane prowadzi jeszcze 1-2 kluby. Mimo ze go doceniam jako fan Madrytu od wielu lat. Warsztat trenerski nie jest łatwy. Jednak dla mnie Nawałka dalej nic nie znaczy ????A z Gornikiem, ktory mial mizerny sklad? A ilu klasowych zawodnikow wypuscil w swiat?
Zacznij troche myslec, chcialbys chociaz maly procent osiagnac w zyciu tego co on.
eot.
Bardzo proszę..SD Eibar v Getafe, over 2,5 @2,8
Dobra 3 mapa train w końcu musi się udać
over 26,5 kurs 2
@2.10x2Eibar - Getafe, over 3.5 goli, @2.10, 1:2 w 74 minucie, stawka x2
mam pytanie, robiłeś bilans zysków i strat? Ty caly dzień napierdala... ale wychodzisz na swoje chociaż?@2.10x2
????
Ale obrońca pięknie podał ????
80-84 wymeczyli to handi, szkoda przespanej 3kwartyWczoraj sie udało i dziś moim zdaniem też bardzo pewny bet z pucharu polski w kosza. Anwil +10,5 @1,7 fortuna gruba stawka.
0/9 za 3 w pierwszej polowie i ogolnie slaba gra a Arka mega rzuty trafiala. Dla odwaznych nawet win Wloclawka
Wystarczy policzyć...mam pytanie, robiłeś bilans zysków i strat? Ty caly dzień napierdala... ale wychodzisz na swoje chociaż?
policzyć, 50 typów dziennie albo wiecej....wg mnie to jest na pograniczu plusa i minusa.Wystarczy policzyć...
Tak wychodzę na swoje. Bez odbioru.
Nara
2:2Sunderland - Acrington 1 DNB 2.60 etoto