PIĘKNIEPiast - Lech
powyżej 2.5 @2.15
katowice 4-0 2 tercjaHC GKS KATOWICE - TH UNIA OSWIECIM 2 tercja 1 1.60
over 1,5 1.40
AUGSBURGER PANTHER - ISERLOHN ROOSTERS 1 1.70
EHC RED BULL MUNCHEN - NURNBERG ICE TIGERS 1 1.60
LOWEN FRANKFURT - TOLZER LOWEN 1 1.30
LOWEN FRANKFURT - over 3,5 1.40
LOWEN FRANKFURT - TOLZER LOWEN -1 1 1.40
HERNING BLUE FOX - ODENSE BULLDOGS over 4,5 1.30
HERNING BLUE FOX - ODENSE BULLDOGS over 5,5 1.60
HERNING BLUE FOX - over 3,5 1.40
Gks Katowice 3 tercja 1 1.60
faken przepracował okres przygotowawczy i 2 wpierdziele dostał ????4-0 to juz przesada ????
Ponoć prawde o Lechu mieliśmy poznać po zimie; ręke Adasia, i potęge Kolejorza..faken przepracował okres przygotowawczy i 2 wpierdziele dostał ????
dajcie jakąs peffke za grubo bo nie mam pomyslu a jest faza to i odwaga jest ????
@2.00x3Sunderland - Acc Stanley, 1 over 1.5 goli, @2.00, 0:0 w 12 minucie, stawka x3
Fajnie pogrywa ale Kei jeszcze lepiej niestety .Sprobuje M. Fucsovics pierwszy set @3,75 przy 2:3 dla Keia Betsafe.
A z Gornikiem, ktory mial mizerny sklad? A ilu klasowych zawodnikow wypuscil w swiat?Fakenowi się udało chwilowo z reprą, dla mnie to żaden trener, ale moge się mylić. moja opinia
[
Wszyscy jadą na niego w głównej mierze a taki Janicki w cieniu po cichu sobie dalej pyka w pierwszym składzie, w Gdańsku wszyscy w szoku byli i zarazem dziękowali że los pokierował go akurat do Poznania, tzw koń trojański ????Dopóki Lech będzie miał takich obrońców typu "Vujadinovic" to będą takie wyniki....