>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Sunderland - Acc Stanley, 1 over 1.5 goli, @1.72
+
QPR - Watford, Both team to score, @1.75,
Łączny: @3.02 stawka x2
QPR - Watford, karny, @3.50, stawka x2

edit
2x⛔
Tutaj słabo

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Heh, Lorenzi utopił a na kuponie widnieje Szczur, zauważyłem to zaraz po zagraniu w południe ale miałem selekcję na LIVE i nie mogłem nic z tym zrobić i wyszedł z tego niezły fuks

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Uraz mozgu, ale parodia w koncowce. Nikt nie chcial wziac tego taja:V

K 0

kropson1988

Gość
A co powiecie o ostatnim spotkaniu w Rotterdamie Nishikori - Fucsovics bo widzę , że w dziale nikt tego nie ruszył ? Nie widziałem Keia na tym turnieju ale widziałem Martona i naprawdę gość jest w gazie ,a kurs na niego bardzo ładny , a myślę że seta to tym bardziej powinien zgarnąć . Ale to są tylko moje przemyślenia.

penetrator 223

penetrator

Użytkownik
A co powiecie o ostatnim spotkaniu w Rotterdamie Nishikori - Fucsovics bo widzę , że w dziale nikt tego nie ruszył ? Nie widziałem Keia na tym turnieju ale widziałem Martona i naprawdę gość jest w gazie ,a kurs na niego bardzo ładny , a myślę że seta to tym bardziej powinien zgarnąć . Ale to są tylko moje przemyślenia.
Ja biorę Keia po 1.23
Marton jak to on jak serwis dobrze siedzi i forhend to powalczy ale Kei to klasa, ja go tu widziałem - widąc walkę o każdy punkt i spokój/kontrolę w meczach.

K 0

kropson1988

Gość
Ja biorę Keia po 1.23
Marton jak to on jak serwis dobrze siedzi i forhend to powalczy ale Kei to klasa, ja go tu widziałem - widąc walkę o każdy punkt i spokój/kontrolę w meczach.
Super i o to chodzilo , dzieki wielkie za wypowiedz na ten temat kolego :beer:????.

mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
Wczoraj sie udało i dziś moim zdaniem też bardzo pewny bet z pucharu polski w kosza. Anwil +10,5 @1,7 fortuna gruba stawka.
0/9 za 3 w pierwszej polowie i ogolnie slaba gra a Arka mega rzuty trafiala. Dla odwaznych nawet win Wloclawka

Otrzymane punkty reputacji: +10
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom