>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
BOCA JUNIORS W - RIVER PLATE 1 2.50
Na odbicie 3 seta jak nie wejdzie to będę na minusie
jeszcze będę grał 4 set i starczy jak kursy dadzą
BOCA JUNIORS W - RIVER PLATE 4 set 1 1.50
i to grubasek po połowie na mecz i 4 set

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
BOCA JUNIORS W - RIVER PLATE 1 2.50
Na odbicie 3 seta jak nie wejdzie to będę na minusie
jeszcze będę grał 4 set i starczy jak kursy dadzą
BOCA JUNIORS W - RIVER PLATE 4 set 1 1.50
i to grubasek po połowie na mecz i 4 set
⛔
Nie dali rady Dobranoc staty co innego mówiły ,ale Argentyna w kule poleciała trudno nic nie zarobiliśmy ,tylko straciliśmy
Miłego weekendu życzę i Soboty

K 0

kropson1988

Gość
Na to czekalem Kepco zdobylo pierwszego seta wiec teraz atakuje Woori mecz @1,52 , handi setowe -1.5 @2,25 i drugi set @1,4 Betsafe .

K 0

kropson1988

Gość
Kurcze jakiejs kontuzji doznal koks z Woori czego nie bralem pod uwage i teraz ciekawe jak to bedzie . Seta drugiego powinni dowiezc , mysle ze zwyciestwo rowniez ale nie wiem jak z tym handi bedzie bo jednak bez Agameza duzo traca . No nic ja jestem nadziei , ze bedzie wszystko po mojej mysli .

K 0

kropson1988

Gość
Heh jakie to bylo do przewidzenia . Zabraklo murzaja w Woori i juz problemy , mieli w czwartym secie 21:19 to zamiast dociagnac to do konca to jest tb . Jak czlowiek czasem sie moze wku....

K 0

kropson1988

Gość
Na to czekalem Kepco zdobylo pierwszego seta wiec teraz atakuje Woori mecz @1,52 , handi setowe -1.5 @2,25 i drugi set @1,4 Betsafe .
Heh jakis sciek nie mecz , mieli 2:1 w setach i 21:19 w czwartym i wdupili mecz no jakie to zalosne bylo 2x⛔ i 1x✅. Nie nawidze takich frajerskich meczy .

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Pera pięknie teraz się obudziła, postawiłem na nią po przegranym pierwszym secie po kursie @3.10 i możliwe, że to dociągnie ????

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Port Melbourne SC - Kingston City, over 0.5 goli, @2.10, 0:0 w 77 minucie, stawka x2
Kingston w polu jednak

edit
⛔x2
Jeszcze dołożyłem :cholerniezly:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom