>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
No buk się oblowi za mają końcówkę na koncie. Żeby tylko mu nie odbiło z nadmiaru pieniędzy :cwl: Każdy robi ze swoimi pieniędzmi co chcę. Zagram raz na tydzień coś dla śmiechu i się ktoś zawsze przypieprzy. :cwl:

K 0

kropson1988

Gość
Nie wiem czemu ale czuje wygrana KEPCO , wiec KEPCO trzeci set @2,45 i wygrana w meczu @2,82 .

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
jutro coś skrobnę, albo dziś wieczorkiem, liczyłem bynajmniej na 1,8 na The Reds, ale się przeliczyłem ????
Widzę dwa overy, w które pewnie wejdę, ale tak jak mówię, coś skrobnę.
Ja to samo z LFC mam, kurs antyvalue... korci over u Mew i Wieśniaków ???? ale Arnauto out... Sorry za off top ale wieje nudą, a tak apropo, jeśli jest jakiś admin - takie luźne rozmówki są dozwolone w dziale PL ?
W sensie - w temacie na konkretną kolejkę?

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Siema. Panowie, czy to prawda, że Totalbet wypłaca na konto bankowe nawet w weekendy? Gdzieś czytałem taką opinie. Totalbet, bądź Etoto. Który z Polskich ziemniaków. Podobno natychmiastowo. Jeśli ktoś może potwierdzić to będę wdzięczny.

m@jster 424

m@jster

Użytkownik
Siema. Panowie, czy to prawda, że Totalbet wypłaca na konto bankowe nawet w weekendy? Gdzieś czytałem taką opinie. Totalbet, bądź Etoto. Który z Polskich ziemniaków. Podobno natychmiastowo. Jeśli ktoś może potwierdzić to będę wdzięczny.
Etoto wypłaca w weekendy normalnie, kasa do 5 min na koncie

Otrzymane punkty reputacji: +11
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom