Brawo chyba z 13:17 jeszcze ugrali seta wiec mozna sie domyslac , że kursy byly kosmiczne na zlapanie seta .Set drugi KEPCO@2,42 Betsafe.
jutro coś skrobnę, albo dziś wieczorkiem, liczyłem bynajmniej na 1,8 na The Reds, ale się przeliczyłem ????Gazowany Pep co tam na Premier League w ten weekend? Wbijaj do działu analizujemy analizujemyyyyy
Ja to samo z LFC mam, kurs antyvalue... korci over u Mew i Wieśniaków ???? ale Arnauto out... Sorry za off top ale wieje nudą, a tak apropo, jeśli jest jakiś admin - takie luźne rozmówki są dozwolone w dziale PL ?jutro coś skrobnę, albo dziś wieczorkiem, liczyłem bynajmniej na 1,8 na The Reds, ale się przeliczyłem ????
Widzę dwa overy, w które pewnie wejdę, ale tak jak mówię, coś skrobnę.
Tak, przecież nie było by takich kursówWi
Wiesz o osłabieniach Zalgiris?
????Levanga Under 63.5 pkt 1.88
Uni
:wait:
:facepalm:
Akita +3.5 ot 1.89
Lekko bo nie lubię japonskiej
Powalczyli , doprowadzili do tb ale to wszystko 2x .Nie wiem czemu ale czuje wygrana KEPCO , wiec KEPCO trzeci set @2,45 i wygrana w meczu @2,82 .
Etoto wypłaca w weekendy normalnie, kasa do 5 min na koncieSiema. Panowie, czy to prawda, że Totalbet wypłaca na konto bankowe nawet w weekendy? Gdzieś czytałem taką opinie. Totalbet, bądź Etoto. Który z Polskich ziemniaków. Podobno natychmiastowo. Jeśli ktoś może potwierdzić to będę wdzięczny.
86:84????
Pedały z białaczką
:wait:
Changwong Sakers 1.87 - dogryweczka pany, decyduje hala